PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : düzgün bi şarkı indirme programı bilen??

cliver
10-01-2012, 14:32
bilgisayarı çok kastırmayacak ve aradığım müzikleri rahatça bulabileceğim bi progdam varmı bildiğiniz?

Ranthor
10-01-2012, 14:39
kesinlikle yasak bir konu paylaşıyorsunuz

EmrahERKAN
10-01-2012, 14:39
valla ben ne müzik indirme programıyla ugraşıyorum nede netten müzik arıyorum en güzeli

Atube Catcher Die bir program var youtube da istediğim müziği buluyorum yukarıdaki adresi kopyala programa yapıştır indirilecek formatıda 320kbps Mp3 yap Alsana istediğin tüm müzikler :) Nede olsa hepsi youtube da war en mantıklısı bu bence. Bazıları kalite bozuk felan gibisinden demişler ama bugune kadar böle bir sorunla karsılasmadım ben.

Benim anlattığımın yasak mı oluyor ki acba ? youtube da olan bir şeyi download ediyorum sadece :S

cliver
10-01-2012, 14:56
kesinlikle yasak bir konu paylaşıyorsunuz

bilmiyordum kusura bakmayın silebilirsiniz

cliver
10-01-2012, 14:57
valla ben ne müzik indirme programıyla ugraşıyorum nede netten müzik arıyorum en güzeli

Atube Catcher Die bir program var youtube da istediğim müziği buluyorum yukarıdaki adresi kopyala programa yapıştır indirilecek formatıda 320kbps Mp3 yap Alsana istediğin tüm müzikler :) Nede olsa hepsi youtube da war en mantıklısı bu bence. Bazıları kalite bozuk felan gibisinden demişler ama bugune kadar böle bir sorunla karsılasmadım ben.

Benim anlattığımın yasak mı oluyor ki acba ? youtube da olan bir şeyi download ediyorum sadece :S

teşekkurler bu işime yarıyabılır ;)

HondatugraL
10-01-2012, 15:14
youtubeden dırek download yapmak ıstersen atube yi onerırım çok hızlı
onun dışında ben herturlu download için Ares kullanıyorum.