PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İngiltereli arkadaslar bir yardim

Arenimo
10-01-2012, 22:35
Arkadaslar ingilterede bir arkadasimiz varsa yardimci olabilir mi GRS intercooler alacagim fakat satici sadece ingiltereye kargo yapabiliyo lutfen bir yardim:D

SekoLive
10-01-2012, 22:36
aren ingilterede birisini bulurzda ingiltereli zor olur yaw :D

Göki,ZD
10-01-2012, 22:40
kuzenim(bayan) ingiltere de istersen ona kargolatabiliriz. ağır bişey olmaması gerek taşıma açısından.. beklerim dersende subat sonu tr'ye geliyor

Arenimo
10-01-2012, 23:14
kuzenim(bayan) ingiltere de istersen ona kargolatabiliriz. ağır bişey olmaması gerek taşıma açısından.. beklerim dersende subat sonu tr'ye geliyor

Abi super bn size veya kuzeninize bir havale gecerim intercooler r53 mini cooper s icin ufacik yer tutar tutmaz sarece bir havale gecicem satici kendisine kargolicak cok guzel oldu bu :D
@ serkan kanka uyruk fark etmiyo yardimci olsa yter

Göki,ZD
10-01-2012, 23:16
Abi super bn size veya kuzeninize bir havale gecerim intercooler r53 mini cooper s icin ufacik yer tutar tutmaz sarece bir havale gecicem satici kendisine kargolicak cok guzel oldu bu :D
@ serkan kanka uyruk fark etmiyo yardimci olsa yter

o işlerden anlamam hiç :) ben adresini öğreniyim veririm sana oraya kargolat teslim alsın, ister kargolasın sana, ister şubat sonu nu bekle. ama dediğim gibi büyük yada ağır bişey olmasın kendisini zor taşıyor :D
ben msj attım yarın geri döner bana..

Arenimo
10-01-2012, 23:54
o işlerden anlamam hiç :) ben adresini öğreniyim veririm sana oraya kargolat teslim alsın, ister kargolasın sana, ister şubat sonu nu bekle. ama dediğim gibi büyük yada ağır bişey olmasın kendisini zor taşıyor :D
ben msj attım yarın geri döner bana..

Yok abi 2 kg cekmez bile eger bavulunda kilO asimi olursa kendi payimi oderim:D ben satici ile irtibata yarin geciyorum ilgine alakana cok tesekkurler:D