Orijinalini görmek için tıklayınız : İngiltereli arkadaslar bir yardim
Arkadaslar ingilterede bir arkadasimiz varsa yardimci olabilir mi GRS intercooler alacagim fakat satici sadece ingiltereye kargo yapabiliyo lutfen bir yardim:D
SekoLive
10-01-2012, 22:36
aren ingilterede birisini bulurzda ingiltereli zor olur yaw :D
kuzenim(bayan) ingiltere de istersen ona kargolatabiliriz. ağır bişey olmaması gerek taşıma açısından.. beklerim dersende subat sonu tr'ye geliyor
kuzenim(bayan) ingiltere de istersen ona kargolatabiliriz. ağır bişey olmaması gerek taşıma açısından.. beklerim dersende subat sonu tr'ye geliyor
Abi super bn size veya kuzeninize bir havale gecerim intercooler r53 mini cooper s icin ufacik yer tutar tutmaz sarece bir havale gecicem satici kendisine kargolicak cok guzel oldu bu :D
@ serkan kanka uyruk fark etmiyo yardimci olsa yter
Abi super bn size veya kuzeninize bir havale gecerim intercooler r53 mini cooper s icin ufacik yer tutar tutmaz sarece bir havale gecicem satici kendisine kargolicak cok guzel oldu bu :D
@ serkan kanka uyruk fark etmiyo yardimci olsa yter
o işlerden anlamam hiç :) ben adresini öğreniyim veririm sana oraya kargolat teslim alsın, ister kargolasın sana, ister şubat sonu nu bekle. ama dediğim gibi büyük yada ağır bişey olmasın kendisini zor taşıyor :D
ben msj attım yarın geri döner bana..
o işlerden anlamam hiç :) ben adresini öğreniyim veririm sana oraya kargolat teslim alsın, ister kargolasın sana, ister şubat sonu nu bekle. ama dediğim gibi büyük yada ağır bişey olmasın kendisini zor taşıyor :D
ben msj attım yarın geri döner bana..
Yok abi 2 kg cekmez bile eger bavulunda kilO asimi olursa kendi payimi oderim:D ben satici ile irtibata yarin geciyorum ilgine alakana cok tesekkurler:D