Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni arkadaş
arkadaşlar yeni taşındığım evime bana arkadaş olması için jaco papağan ya da örümcek maymunu almak istiyorum.
bu heyvanatlar hakkında bilgisi olan var mı özellikle meymun alasım var çok mantaR styla yapıcam :)
satan falan var mı tanıdık uygun fiyatlı? Bir de alırken nelere dikkat etmek lazım?
hacı evlenmeyi düşünsene hayvanla ne işin var ya :D
Mantarın maymunu alsan çok iyi olur aslında hayvan perişan oluyor dükkanda..
kanka benm aram iyi değil onunla saldırıo bana akü :) evlenip balayına gideceğime bekar kalıp alayına giderim :D bi kaç tane buldum aslında ama bakalım fiyatlar çok uçmuş ya
tek yaşıcaksan köpek al en güzeli.. :D
köpek var kanka ev bahçeli geniş :D köpek bahçede
HondatugraL
11-01-2012, 02:56
baykuş al herguun sendeyım :D
baykuş al herguun sendeyım :D
onlar daha bi ağır ciddi hayvanlar yaa bana böle kızlara yavşıcak yalak bişeyler lazım :d
HondatugraL
11-01-2012, 03:08
onlar daha bi ağır ciddi hayvanlar yaa bana böle kızlara yavşıcak yalak bişeyler lazım :d
senın nıyet evde arkadaşlık değil anlaşıldı eve kız çekmek :hahaha:
sen baykuşu al benle beraber 1-2 kız gelır baykusu severken gazoza ılaçmı atıon napıosan yap artık :D
sen baykuşu al benle beraber 1-2 kız gelır baykusu severken gazoza ılaçmı atıon napıosan yap artık :D
ahahaha yok daha neler :D eve kız çekim kuvvetimde sıkıntı yok da gelenleri iyi ağarlamak lazım..
baykuştan önce ben tırsarım yaw sağı solu belli olmaz onların vallah
HondatugraL
11-01-2012, 03:16
çook cıcı hayvanlar ya sevdıkçe yavşıyolar kaşı gözü kayıyo falan çok tatlılar :D
baksana şuna abisi :o
Petting Cute Baby Owl - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rPQrMPyWaRg)
buda oyuncusu :D
Cute Owl Hunts Invisible Prey - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=EXFlnlrk2zg)
Maymun alma bence sıkıntılı hayvan saldırganlaşabiliyor hastalığı vs. baya dert papağan olabilir
emrah-58
11-01-2012, 06:55
jakolar kız çekmiyor bende vardı , kızlar hep korkuyodu :D
bilezikli elde büyüme dısardan yakalanma degıl jako papaganım var fıyatı uygun degıl ama :D
suan 2 3 kelımesı var konusuyor hırlama yok ısırma yok alısma suresınce bıraz ısırabılır :D
Erdem K.
11-01-2012, 07:21
maymun ve papağan arasından papağanı tercih ederdim. Jako papağanı pek sevimli bulmuyorum açıkcası, cennet papağanı gibi ufak ve renkli bir papağanın hem bakımı daha kolay olur hem de sempatikliği daha fazladır diye düşünüyorum...
ademsezer
11-01-2012, 07:26
ben alacağın hayvana 7 gün weriyom en fazla:D:D
bence kuzu al kızlar çok seviyor....sonrada kesip yersin... kazan-kazan durumu yani.
BURAKALTAC
11-01-2012, 08:21
Şu an evde bir tane jacom var.(şakir) Mümkünse yavru al alıştırması kolay olur.Yavrularada 2-3 binlira isteyen var.Ben büyükken aldım çok asabi hayvan yıldızım barışmadı birtürlü.Silivriden gittim aldım petshoptaydı sadece hayvanın oradaki perişanlığına üzüldüğüm için aldım kurtulsun diye.
Örümcek maymunuda besledim(çaki) Çok keyifli oluyor size alışınca bazı geceler birlikte uyumuşluğumuz var:) ama tuvalet eğitimi falan yalan evde bakmak sıkıntı olur.4 sene önce karaciğer yetmezliğinden öldü malesef.Caddede maymunla gezmek çok iyi oluyo mesela 10 tane goldenla gezsen maymun kadar olmaz..Sormak istediğin başka şeyler varsa yardımcı olurum.
cıvıc_power
11-01-2012, 08:23
sen kızları getir bende baykuş var :hahaha:
amaç karşı cinsi eve çekmek ise bir yöntem daha var....
hedef kızın yanına gidlir balık muhabbeti açılır... denir ki..
bende de balıklara karşı bi ilgi var geçen hafta amerikadan tek gözlü bir balık getirttim görmen lazım nasıl tatlı!!!
aaaa oyle mi? adı nedir?
pants fish diye geçiyor dersin...
eve gidince hani balık dediğinde...gösterirsin...!
kifanhom
11-01-2012, 08:31
arkadaşlar yeni taşındığım evime bana arkadaş olması için jaco papağan ya da örümcek maymunu almak istiyorum.
bu heyvanatlar hakkında bilgisi olan var mı özellikle meymun alasım var çok mantaR styla yapıcam :)
satan falan var mı tanıdık uygun fiyatlı? Bir de alırken nelere dikkat etmek lazım?
küçük yalaka köpeklerden al
hatunlar ay ne şirrrriinn derken sende al bak bu da şirrriinn dersin olur biter
:D
bitane maymun buldum uşakta aradığımdan yarım saat önce satılmış :D ama buliciimm
iguana al yada bukalemun al. (pardon Bakalemun) :D
BlackEmperor
11-01-2012, 22:49
tavşan iyidir ;)
bence kuzu al kızlar çok seviyor....sonrada kesip yersin... kazan-kazan durumu yani.
Bu nasıl bir yorumdur , gülmekten öldüm :hahaha::D
Papağan güzel bir seçim olur , inceden inceden misafir gelince konuşur :)
amaç karşı cinsi eve çekmek ise bir yöntem daha var....
hedef kızın yanına gidlir balık muhabbeti açılır... denir ki..
bende de balıklara karşı bi ilgi var geçen hafta amerikadan tek gözlü bir balık getirttim görmen lazım nasıl tatlı!!!
aaaa oyle mi? adı nedir?
pants fish diye geçiyor dersin...
eve gidince hani balık dediğinde...gösterirsin...!
:hahaha::hahaha:
onursumer
11-01-2012, 23:12
evde bence bakılabilicek en güzel hayvan kedi
kardeşimin alerjisi çıkmasaydı vermezmi kedimi hayatta :D
KIRMIZI KUYRUKLU GENÇ BİR JAKO PAPAĞAN ilanları - ikinci el alışveriş - 2.el seri ilan (http://www.alalimsatalim.com/arama.asp?aranan=KIRMIZI+KUYRUKLU+GEN%C7+B%DDR+JAK O+PAPA%D0AN)
bu sitede var ama fiyatlar biraz yüksek gelebilir
smc48: seine Videos auf Dailymotion (http://www.dailymotion.com/smc48#videoId=xm1bzp) :hahaha::icon_tup:
Bebek capuchin maymunlar benimsenmesi iin - #643993 AlalimSatalim.com (http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/Bebek_capuchin_maymunlari_benimsenmesi_icin/643993.htm)
açıklamasını çözemedim :D
Bebek capuchin maymunlar benimsenmesi iin - #643993 AlalimSatalim.com (http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/Bebek_capuchin_maymunlari_benimsenmesi_icin/643993.htm)
Google Translate terk :D
Adanada kuscu yilmazda 2 3 adet maymmunvardi satiyor ama cinsleri nedir bilmiyorum
baykuşlar benımde aklıma yatmadı dııl acıkcası :) Varmı yavru baykusu olan :D:D
HondatugraL
12-01-2012, 02:47
sen kızları getir bende baykuş var :hahaha:
önce baykuşu gorelım :D
ulasoztas1
12-01-2012, 06:11
ben baykuşa niyetlenmiştim bir ara ama hayvan telef olur diye vazgeçtim. galiba her gün bir tane fare yemesi gerekiyormuş bide benim uyanık olduğum saatte uyuyo ben uyuduğumda uyanıyo ne anladım ben o işten :D
HondatugraL
12-01-2012, 06:21
öldüm gülmekten ya :D:D:D
bu nasıl bi açıklamadır
Bebek capuchin maymunları iyi ev için hazır. Bu bebek şişe ve kullanım çocuk bezi üzerinde olduğunu.Bebek gelmek ile tüm kağıt iş sağlığı sertifikası da dahil olmak üzere.Bebek, bizim evde köpekler, kediler kitleri ile oluşturulur. Biz maymun ile 12 yıldır çalışıyorlar. Tüm bebekler, şişe, çocuk bezi, formülü, Bebek battaniye ve oyuncaklar da dahil olmak üzere başlangıç kitleri ile gelir. Bizim bebekler veteriner kontrol ve sistem durumu sertifikası ile gelmek vardır. Şimdi iyi bir verebilir düşünüyorsanız bizimle temas kurmaktan çekinmeyin bizim bebekler birine ev resimleri ve ABD, İngiltere, Kanada ve İspanya kim onların maymunlar bizden almış mutlu ailelerin başvuruları sağlayacaktır.
ahahahhah :D barabar duj :D
baykuşlar benımde aklıma yatmadı dııl acıkcası :) Varmı yavru baykusu olan :D:D
ben alıcaktım herşeyı hazırdı alıcağım yerı buldum kafesıyle 300 lıraya anlaştık kocaman kafes otursam ben bıle yaşarım orda :D sonra babam yan cızdı antalyada bırakıp okula gıdersen bakmam acından olur alma bana guvenme dedı nıye falan dedım herşeye varımda ona yokum dedı ben hergun et yemıom ondamı yedırıcem oğlum dedı :D ama antalyaya donusum kesınleşsin alıcam kesin :D
ben baykuşa niyetlenmiştim bir ara ama hayvan telef olur diye vazgeçtim. galiba her gün bir tane fare yemesi gerekiyormuş bide benim uyanık olduğum saatte uyuyo ben uyuduğumda uyanıyo ne anladım ben o işten :D
kedi köpek yemi ile besleeyen var abi yiomuş :D