PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vatan size minnettar...

timmaah
11-01-2012, 12:17
off topic videolarda paylaşmak istemedim bakındım verildiğini de göremedim..
çok duygulandım sabah sabah...
ruhlarınız şad olsun...

kURTULUS SAVASI GERCEK GORUNTULERI - Dailymotion videosu (http://www.dailymotion.com/video/x8pkk4_kurtulus-savasi-gercek-goruntuleri_news?start=175#from=embed)

Konu ef186 dan izinlidir .

aga81
11-01-2012, 12:28
Bi ozamankı Türk kadınına bakın bide şimdikine ozaman kıler vatan derdınde şimdikiler kariyer

Tunacan
11-01-2012, 12:36
Bi ozamankı Türk kadınına bakın bide şimdikine ozaman kıler vatan derdınde şimdikiler kariyer

Saçma bir yorum olmuş.
O zaman vatanı kurtarmak için uğraşıyorlardı. Şimdi herkes geçim derdinde. Tabiki de insanlar kariyer yapacak başka ne olacaktı ki?

timmaah
11-01-2012, 12:39
bu kan hepimizin damarlarında var zamanı geldi lazım olduğu zaman eskisinden bir farkı olmayacağı kanısındayım

HondatugraL
11-01-2012, 12:41
çoluk çocuk sevgılı karı koca hiçe sayılmış tek dert vatan ne buyuk bır uğraş çaba ne gucluklerle alınmış bizim parmağımız kesılse ah vah adamın kafasını kaç yerden sarmışlarda elını gene sılahına uzatıyor ya gözlerim dolduda taştı izlerken. Vatan size minnettarda bizim size bakıcak yuzumuz yok :(

Rebellious
11-01-2012, 13:27
çoluk çocuk sevgılı karı koca hiçe sayılmış tek dert vatan ne buyuk bır uğraş çaba ne gucluklerle alınmış bizim parmağımız kesılse ah vah adamın kafasını kaç yerden sarmışlarda elını gene sılahına uzatıyor ya gözlerim dolduda taştı izlerken. Vatan size minnettarda bizim size bakıcak yuzumuz yok :(

+10 :icon_tup:

Emre İlbi
11-01-2012, 14:34
Paylaşım için teşekkürler,
videoyu daha önceden canlı yayında izlemiştim,
ibret almayı başarabilirsek eğer ibret alınacak görüntüler,

Ruhları şad makamları Cennet olsun...

bu diyalog bugün denk geldi, ağlamaklı oldum,
keşke Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK biraz daha yaşasaydı...

"Atatürk yemek yerken İngiliz astsubayın kendisini izlediğini farketmiş.

Önceleri umursamayıp yemeğine devam etse de uzun süre devam eden nefret dolu bakışlar Atatürk' ü rahatsız etmiş. Yaverine bakışların sebebini öğrenmesini söylemiş.

Yaveri Ata'ya: "Çanakkale' de babasını öldürmüşsünüz Atam!" demiş.

Atatürk' ün verdiği cevap ise şu olmuş:

"Git sor kendisine; babasının Çanakkale'de ne işi varmış..."

MoDVTeC
11-01-2012, 20:28
Gurur duyuyorum kendi ülkemin insanlarıyla Allah hepsinden razı olsun onların tırnağı kadar olabilsek ne mutlu bizlere

MaXo
11-01-2012, 20:32
Beni en çok duygulandıran bir videodur paylaşımın için teşekkürler.Bu vatan kolay kazanılmadı ne çok çile çektik ne çok kayıp verdik vatanımıza sahip çıkalım

Samet_vti
11-01-2012, 22:01
onlara layık olamıyoruz Türk gençliği olarak...

CaNeR44
11-01-2012, 22:09
vurdular anamı şuraya bak :(

CinAli_06
11-01-2012, 22:29
dedelerimize layık birer evlat olabilseydik keşke!