Orijinalini görmek için tıklayınız : R60 jcw yakıt?
Herkese selamlar....2 hafta önce 2012 mini jcw aldım,sizden öğrenmel istediğim servis mutlaka 95 oktan yakıt tavsiye ediyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz 97 oktanmı 95 oktanmı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Hoşgeldiniz foruma öncelikle kendinizide tanıtırsanız güzel olur.
Keyifle kullanmak nasip etsin, özel degilde ne kadar aldınız, ekstreaları nedir?
Üyelerimiz - TechTurkey Forum (http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/)
Kendinizi tanitiniz .
İyi forumlar
Tesekkurler.aracin bana gelisi 32000 euro oldu aracta cam tavan visual boost bi xenon krom paket ve chili donanim paketi mevcuttur.
R60 mi aldiniz r56 jcw mi aldiniz bi onu anlayalim :) biri coupe birisi countryman :)
R56 olucak evet yanlis olmus
Gidip 95 almayın sakın, 97' bu arabanın benzinidir. Performans olarak anca 97 karşılıyor...
edit : fiyat çok uyguna gelmiş. döviz bu şartlardayken uyguna almıssınız.. Kilitli Diff varmı acaba ?
dtc diye bir sistem var minide yeni olduğum için çok da detaylı bilmiyorum ama var diye biliyorum.
yok bende de var biliom dtc'yide :) JCW'ler de kilit oldugunu soylemişlerdi bazı araçlarda. Sizde aldınızmı diye merak ettim..
Neyse cevap vereyim. 97'oktana devam. Rodaj yapmanızı tavsiye ederim fazla zorlamadan. 2000'de yağını değiştirin derim. Rodaj yagı giderse daha saglıklı olur ;) yağ filtresi de değiştirin. 2000km'den sonra kafanıza göre her yere sıkabilirsiniz :D
yok bende de var biliom dtc'yide :) JCW'ler de kilit oldugunu soylemişlerdi bazı araçlarda. Sizde aldınızmı diye merak ettim..
Neyse cevap vereyim. 97'oktana devam. Rodaj yapmanızı tavsiye ederim fazla zorlamadan. 2000'de yağını değiştirin derim. Rodaj yagı giderse daha saglıklı olur ;) yağ filtresi de değiştirin. 2000km'den sonra kafanıza göre her yere sıkabilirsiniz :D
Merhaba Kekuti bey siz şuan heryerde sıkıyor musunuz? aracınız 2011 model sanırım yazılım yapabildiniz mi benm aracım şu anda serviste çıkınca sizinle sıkmak isterim :D
Bu arada 95 oktan almanızı bende pek tavsiye etmiyorum 97 oktan ile devam ederseniz daha sağlıklı olacaktır hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın:D
Arenimo Bey konuyu dağıtmayın lütfen, bende sizlere çok sıkmak isterim :) çıkışta görüşelim
GRS bulamadım ikinci el başka bir süpriz yapabilirim ;) haber bekle Arenimo..
97 almaya devam. :icon_tup:
97 ye devam o zaman tesekkurler
ahmetuygur
12-01-2012, 09:12
bitane r60da biz aldık cok memnunuz :) all4
Baskanım evlendin mi ? ne işin var senin all4'la :)