Orijinalini görmek için tıklayınız : 600 rr / r6 / gsxr600
merhabalar
su saatte uyuyamama sebep olan konuyu açiym fikirlerinizi aliym dedim
bu yaz bası 2011 600rr aldım kullandım herhangi bi şikayetim yoktu yaz sonu sattım nakit sıkıntısı yuznden,
inşallah onumuzdeki ay hayırlısıyla bi motor alabilme durumum var fakat yine aynı motoru mu alsam yoksa r6 veya gsxr600 mu alsam karar veremiyorum. sitede kullanan bilen arkadaslar vardır, gsxr km ve model olarak alta iniyo biraz butcem yuzunden ama yine de 2009-2008 suzi suzidir diyorum kararsızım. yorumlarınızı bekliyorum 600rr mi r6 mı gsxr600 mu neden ?
simdiden tesekkurler iyi forumlar^^
cabriolet
12-01-2012, 01:53
ben r6 kullaniyorum memnunum digerlerine gore biraz sert ama tipi cok guzel r6 nin :)
MR.TurboALİ
12-01-2012, 01:58
hepsini tek tek bindim.
RR deli çocuk - R6 agresif - gsxR - sen ne olmak istiyorsan... suzuki diyorum ben.
gsx r en atarlısı aralarında farklı bı dunya :)
cabriolet
12-01-2012, 02:18
bu arada kawasakida eklenebilir listeye zx6r da guzeldir :)
darkmoon
12-01-2012, 02:27
cbr 600 listeden çıkartıyorum çünkü direk alınabilir olanı odur..
yaygın ikinci el yaygın servis ağı parçada sıkıntı olmaz bulunur v.b den odur ama benim listemde en son sıradadır neden fazla ele ayağa düşdü her yerde var çok apaçi işi oldu birde en çok satılan motorlardan biri oladuğu içinde parçasıda en çok talep gören motorlardan buda ne yazık ki en çok çalınan ve hırsızların gözdesi bir motor haline getiriyor..
bende 15 yıllık motorcu olarak sana sormak isterim arkadaşım diğer iki motor arasındaki farkı anlayabilicek top speedlere çıkıyormusun sorumu ukalalık olarak algılama samimi soruyorum neticede ikiside dengeli motorlardır..
şahsi fikrim kanaatim gsxr bana göre daha safkan performance motoru gibime geliyor.
r6 bilhassa bulabilirsen r6s bu ikiside çok güzeldir ama suzuki daha tercih edilebilir olan olarak ön planda ortaya çıkıyor çünkü yamahada ciddi bir yedek parça sıkıntısı var xmas e bile parça bekliyor millet..
15 yıllık motor tecrübemde hiç ss makine almadım hevesimde olmadı bindimmi hepsinede binmişliğim vardır sürmüşlüğüm vardır..
bana sorarsan 600 lük ss ne alırdın diye zx6r derdim tek geçerdim. o makinenin bir karakteri var diğerleri gibi değil. kawa ların bende yeri ayrıdır.. servisi parçası çok pahalıdır diğerlerine benzemez o ayrı..
CinAli_06
12-01-2012, 02:34
kullanımı en kolay olanı hondadır diğer motorlara göre yatırması yol tutuşu olsun. ama değişiklik istiyorsanız önce suzuki sonra kawasaki öneririm. Ama ilk tercehim herzaman honda olur.
bu arada kawasakida eklenebilir listeye zx6r da guzeldir :)
kawasakiyi listemde yok :)
r6yı cok begeniyorum, yalnız tekrar 600rr alırsam cebimde para kalır lastik egzoz ufak tefek süs için :)
gsxr yine butcemin uzerinde ama icimden bi ses biraz daha bekleyip gsxr al diyo :)
cabriolet
12-01-2012, 02:41
valla modeli dusuk yuksek kmli motor alma basina bela olur ben r6 tavsiye ederim bence gayet zevkli motor :) ama 600rr da kullanimi cok kolay parcasida zebil yani :) lastikte michelin power pure alabilirsin motoru alinca.. ben bayagi arastirmistim alirken ucuzada aldim amerikadan on arka 500tl :)
cbr 600 listeden çıkartıyorum çünkü direk alınabilir olanı odur..
yaygın ikinci el yaygın servis ağı parçada sıkıntı olmaz bulunur v.b den odur ama benim listemde en son sıradadır neden fazla ele ayağa düşdü her yerde var çok apaçi işi oldu birde en çok satılan motorlardan biri oladuğu içinde parçasıda en çok talep gören motorlardan buda ne yazık ki en çok çalınan ve hırsızların gözdesi bir motor haline getiriyor..
bende 15 yıllık motorcu olarak sana sormak isterim arkadaşım diğer iki motor arasındaki farkı anlayabilicek top speedlere çıkıyormusun sorumu ukalalık olarak algılama samimi soruyorum neticede ikiside dengeli motorlardır..
şahsi fikrim kanaatim gsxr bana göre daha safkan performance motoru gibime geliyor.
r6 bilhassa bulabilirsen r6s bu ikiside çok güzeldir ama suzuki daha tercih edilebilir olan olarak ön planda ortaya çıkıyor çünkü yamahada ciddi bir yedek parça sıkıntısı var xmas e bile parça bekliyor millet..
15 yıllık motor tecrübemde hiç ss makine almadım hevesimde olmadı bindimmi hepsinede binmişliğim vardır sürmüşlüğüm vardır..
bana sorarsan 600 lük ss ne alırdın diye zx6r derdim tek geçerdim. o makinenin bir karakteri var diğerleri gibi değil. kawa ların bende yeri ayrıdır.. servisi parçası çok pahalıdır diğerlerine benzemez o ayrı..
cok fazla limitlerde kullanmamaya gayret ediyorum ^^
600rr ewt ikinci elde kaybetmiosun sattıgında parcası bakımı ucuz ama bu anlattıklarınızı da dusunmuyo degilim, cok fazla ele ayaga dustu vs...
diger ikisinin arasındaki farkı anlayabilecek kadar kullanırım sanırım ama benim icin onemli olan fark denge tabi ki aklımda soru isaretleriyle viraja veya trafige cikmak istemem. suzukinin fiyatının pahalı olması beni caydırıyo sadece oyle olmasa dusunmeden suzuki alırım
r6 ise dediginiz gibi parca sıkıntısı var ama tekrar aynı motoru almak da istemiyorum, buyuk ihtimalle onu goze alıp r6ya yonelicem
tesekkurler bilgi icin
valla modeli dusuk yuksek kmli motor alma basina bela olur ben r6 tavsiye ederim bence gayet zevkli motor :) ama 600rr da kullanimi cok kolay parcasida zebil yani :) lastikte michelin power pure alabilirsin motoru alinca.. ben bayagi arastirmistim alirken ucuzada aldim amerikadan on arka 500tl :)
metzeller m5 alıcam ^^
2011-2010 arıyorum zaten o yuzden suziki alamicam :S
2008 ve 2011 arasında bi fark war mı r6da ? stickerları dısında
cabriolet
12-01-2012, 02:55
2008-2012 arası olanlar aynı ama piyasada olan 2007 modellerin çoğu 2008 model olarak çıkmış resmen piyasaya o yüzden kontrol edip alırsan problem olmaz :)
geçende çünkü bi arkadaşıma 2008 bakmaya gittik ruhsat 2008 ama motor 2007 model adamada inatla bu 2007 dedik ama yok kardeşim 2008 diyince fiyattada esnemeyince almadık :)
2008-2012 arası olanlar aynı ama piyasada olan 2007 modellerin çoğu 2008 model olarak çıkmış resmen piyasaya o yüzden kontrol edip alırsan problem olmaz :)
geçende çünkü bi arkadaşıma 2008 bakmaya gittik ruhsat 2008 ama motor 2007 model adamada inatla bu 2007 dedik ama yok kardeşim 2008 diyince fiyattada esnemeyince almadık :)
Yamaha YZF R6 2008 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 24.500 TL - 28339745 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yzf-r6-yamaha-r6-1500km-de-2009-model-28339745/detay/)
mesela ?
cabriolet
12-01-2012, 03:10
ilanını koyduğun 2007 model mesela :D
edit: benim motor 2011 model ama 2008 modellerde mono kapak benim motorumda ki gibi oluyo zaten 2008 model ve sonrasında mono kapak extra satılıyo motorla birlikte gelmiyo :)
http://d1201.hizliresim.com/t/d/1rk07.jpg
bi edit daha: dikkat edersen benim motorda grenajların üzerinde vidalar az 2006 ve 2007 lerde var sadece o vidalar :)
cabriolet
12-01-2012, 03:18
Yamaha YZF R6 2008 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 23.250 TL - 14768942 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yzf-r6-manisada-tek-2008-kasa-r6-kirmizi-beyaz/detay)
bu mesela 2008 model gerçekten :D
farkettim ^^
onun da kmsi yuksek bi tane antalyada var 2011 onu da buraya getirmek sıkıntı bide bakalım pazarlık eder mi 26,750 yazmıs yani 1.250 daha versem sıfırı war :S
Yamaha YZF R6 2011 Model Super Sport Motor Motosiklet Mağazasından ikinci el 26.750 TL - 70538309 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-can-motor-dan-sifir-ayarinda-2011-model-r6-70538309/detay)
cabriolet
12-01-2012, 03:39
valla biz daha önce şehir dışından motor getirirken ambardan yollamıştık sehpa ve gergi halatı götürürseniz yanınızda problem olmaz :D tabi satan kişi fiyattan düşmezse o masrafı gereksiz olur bayağı yer kaplıyo çünkü kamyonda bişey değmesin diye :)
Uzun omurlu sorunsuz motor istiyorsan 600rr ama asiri dikkat ceksin ve hizli olsun diyorsan r6 ozelliklede kirmizi beyaz ek olarak yeni alacaksan enjeksiyonlu r6 al karburotorlu olanlar sorunlu diyor ofisteki arkadasim kisin bile motorla ise gelen bir arkadas ben motordan anlamam ona sordum dediklerini yazdim arkadasimda da r1 var suan
EmrahErdogan
12-01-2012, 07:38
2007 model suzıkı GSR 600 var dusunursen nokta cızık nokta hata yok motorda ;)
Atı satıp eşşege binmek bu olsa gerek Serdar :D
600RR Metzeler M5 Doğru karar, diğerlerini alması sıkıntı satması sıkıntı uçuk paralar istiyorlar düzgün bulmak zor, bu dönemde alınacak bir RR'a zevkle binilir, üstüne egzoz filitre 1-2 aksesuar takılır, yazın satarken aldığından pahalıya gider.
onursumer
12-01-2012, 09:26
gsxr lar biraz pahalı olmasa tasarımda tek geçiyorum
beyaz mavi gri renk kombinasyonlu yeni kasa 600 efsane :D
Zor sattırdık sana yine al tammı kanka motorsuz kalma JET i aldık 1 gün yüzün gülmedi motora başlamak isteyen arkadaşlar varsa başlamayın sonra üstünden alamıyoruz şekil A1 de görüldüğü gibi bana sorarsan RR mı GSX-R mı R6 mı dersen kanka benm cevabım HİÇBİRİ
bilgi alabilirmiyim pm ile
COOLFEAR
12-01-2012, 13:26
Her motorcu bigun endurocu olacak :) iyice bulandiriyim konuyu:)
darkmoon
12-01-2012, 13:36
Her Endurocuda bir gün choppercı olacakdır diye bende parnağı soku veriyim konuya :)))
easy_rider
12-01-2012, 13:39
Ben hepsinin içinde RR derim çok dengeli GSX-R Çok hızlı-R6 kullanmadım. Ama 2 si arasında RR
Uzun omurlu sorunsuz motor istiyorsan 600rr ama asiri dikkat ceksin ve hizli olsun diyorsan r6 ozelliklede kirmizi beyaz ek olarak yeni alacaksan enjeksiyonlu r6 al karburotorlu olanlar sorunlu diyor ofisteki arkadasim kisin bile motorla ise gelen bir arkadas ben motordan anlamam ona sordum dediklerini yazdim arkadasimda da r1 var suan
bakiyorum ikisine de suan duruma gore :)
600RR Metzeler M5 Doğru karar, diğerlerini alması sıkıntı satması sıkıntı uçuk paralar istiyorlar düzgün bulmak zor, bu dönemde alınacak bir RR'a zevkle binilir, üstüne egzoz filitre 1-2 aksesuar takılır, yazın satarken aldığından pahalıya gider.
bide limited mi yoksa mavi beyaz olan mi :)
Ben hepsinin içinde RR derim çok dengeli GSX-R Çok hızlı-R6 kullanmadım. Ama 2 si arasında RR
eyw
Zor sattırdık sana yine al tammı kanka motorsuz kalma JET i aldık 1 gün yüzün gülmedi motora başlamak isteyen arkadaşlar varsa başlamayın sonra üstünden alamıyoruz şekil A1 de görüldüğü gibi bana sorarsan RR mı GSX-R mı R6 mı dersen kanka benm cevabım HİÇBİRİ
tmm kanka parayı buliym s1000rr alcam senin icin
Atı satıp eşşege binmek bu olsa gerek Serdar :D
atı satıp arap atı alıyorum samet
enduro alıp adımı da Andrew olarak degistiresim geldi ama simdilik yine bu ucunden biri
:D
km, ekstra neler var ?
Kesinlikle dinlenmesi gereken bir dost tavsiyesi bence...
Ben mavi beyaz olana 2 sene bindim, bakımlı meg cilalı haliyle eziyordu, ama bakımsız mavi beyazlar çok cılız kalıyor, nedense RR'da limited'ler çok güzel olamlarına rağmen hiç tutmadı son çıkan turuncu olan diyorsan olabilir.
EmrahErdogan
12-01-2012, 14:44
km, ekstra neler var ?
24 bınde motor exrta bır sey yok xenon far var motor full orjınal.. anahtar degmedı daha ..
hıc bır yerıyle oynanmadı oldugu gıbı orjınal
cabriolet
12-01-2012, 14:48
bence hiç düşünme al bi r6 sök arka plakalığı bin :)
egzoz içinde m4 y-pipe yeterli oluyo r6ya biraz daha ses olsun dersen slip-on bi egzoz alırsın :)
geri kalan aksesuarıda yavaş yavaş yapılır...
24 bınde motor exrta bır sey yok xenon far var motor full orjınal.. anahtar degmedı daha ..
hıc bır yerıyle oynanmadı oldugu gıbı orjınal
cok yuksek km ben de km kasıcam zaten 50 bine gelir son sahibi olurum :)
Ben mavi beyaz olana 2 sene bindim, bakımlı meg cilalı haliyle eziyordu, ama bakımsız mavi beyazlar çok cılız kalıyor, nedense RR'da limited'ler çok güzel olamlarına rağmen hiç tutmadı son çıkan turuncu olan diyorsan olabilir.
ben de mavi beyaz kullandım baya guzel ama limited de deneyebilirim onlar da guzel yalnız turuncuyu hiç begenmiorum :S
benim eski motorun resmi buda
http://i1089.photobucket.com/albums/i354/aboutmustafa/58dc889c.jpg
bence hiç düşünme al bi r6 sök arka plakalığı bin :)
egzoz içinde m4 y-pipe yeterli oluyo r6ya biraz daha ses olsun dersen slip-on bi egzoz alırsın :)
geri kalan aksesuarıda yavaş yavaş yapılır...
bakalım özgür ikisinden biri artık hayırlısı :)
Alttan ruzgari cok aliyo motora karsiyiz!!!
cabriolet
12-01-2012, 17:27
aren gel sanada alalım bi motor :D ben büyük ihtimal yaza s1000rr alıcam r6 nın yanına sanada bi r6 falan alalım uğraşma miniyle :D
darkmoon
12-01-2012, 17:31
ne motorlar sürdüm planetlar jawalar ss ler endurolar touringler 900 lükde makinam oldu 750 likde bacağıda ezdik 3 ay değnekle gezdik parkada uçduk 2 hafta omurgalıkla gezdik iki büklüm şimdi 250 lik gv im var biraz fazla yaksada genel olarak çok iyi enjeksiyonlu 30 beygir smoke egzosuda yapdım farıma merceğimi takıp bi-xenon farımıda yapdım sele ısıtması elcik ısıtmam inrecom sistemim radyom her bir şeyim var..
artık motoru sadece gerçek anlamda keyif rüzgarı hissetmek o hazsı almak için sürüyorum şehir içinde mümkün mertebe motora binmiyorum sadece uzun yol..
Suzuki daha heybetli ve seksi, ama diğerlerinden pahalı. Gsx-600 alınır ama o paraya da 1000rr alınır heralde.
aren gel sanada alalım bi motor :D ben büyük ihtimal yaza s1000rr alıcam r6 nın yanına sanada bi r6 falan alalım uğraşma miniyle :D
Kanka yapmayin ben sizden cok sewiyorum ama girmeyin kanima :D yapmayin
cabriolet
12-01-2012, 17:39
Kanka yapmayin ben sizden cok sewiyorum ama girmeyin kanima :D yapmayin
hadi hadi naz yapmaaa :D haftasonu sana kask almakla başlayalım işe gerisi gelir zaten :D
Kanka yapmayin bana bunu ben cok seviyorum ama ben 2 tekerde cok gereksiz gidiyorum kendimi biliyorum :)
Suzuki GSX-R 600 2008 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 26.550 TL - 57287169 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-ilk-sahibinden-cok-temiz-ihtiyactan-satilik-57287169/detay)
Nasil
cabriolet
12-01-2012, 17:52
Kanka yapmayin bana bunu ben cok seviyorum ama ben 2 tekerde cok gereksiz gidiyorum kendimi biliyorum :)
gereksiz gidicek bişey yok kanka sakin sakin gidicen tabakhaneye b.k mu yetiştiriyosun :D
gsxr alıcaksanız iyi araştırın özellikle 2008 2009 ların hepsı kiralamada.
son elde kalan sıfır gsxr600 ler 25 bın liradan gitmişti. millet 30 ikinci eline
Jam da Joker
12-01-2012, 18:03
600 lukler arasinda en mantiklisi Honda CBR 600 RR
Turkiyedekinin tam tersine yurtdisinda Honda daha pahalidir. Burdaki stratejileriyse ucuza motor satip pahali yedek parcasiyla kar etmek ki cok mantikli.. Hondanin on camurlugu Yamahanin yan grenajini alir nerdeyse.. Fakat suanda Yamaha distributorden dolayi sikintili Beldeyama birakti japonlar gelicek dediler sonra yalan oldu adam akilli bayiisi kalmadi kiziltoprakta bisikleti motor satiyor varmi boyle komiklik..
Herneyse sonuc olarak R6 almam sebebi 2006 dan beridir ufak makyajlarla ayni kasayi kullaniyor artik beni cezbetmiyor zatende kasa degistirir artik 6 sene oldu
Honda kullanmissin madem farklilik istiyorsun Turkiyede Kawasaki almak 2.el piyasasi icin ve yedek parcasi icin intihar olsada ben ZX-6R alirdim cunku agresif digerlerine gore..
Viraj denge icin 600 RR basarili
Suzuki ise cok rahat bir motor digerlerine gore..
Performans dersen Kawasaki
Denge viraj dersen Honda elektronik direksiyon amortisoru cok basarili ki yazmis herkes yaygin servis ve yedek parca stocku avantaji
Suzuki ile Kawasaki yedek parca stock yapmiyor hicbirinin serviside Honda gibi basarili degil
Kawasaki almam diyorsan oyleyse Suzuki GSX-R 600 guzel bir secenek ama kışın alki gunesi gordumu fiyatlar ucuyor
cabriolet
12-01-2012, 18:07
Suzuki GSX-R 600 2008 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 26.550 TL - 57287169 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-ilk-sahibinden-cok-temiz-ihtiyactan-satilik-57287169/detay)
Nasil
gri kısımlarını alır almaz siyaha boyatırdım ben olsam :D
bu r6 da fena durmuyo gibi :)
Yamaha YZF R6 2009 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 21.500 TL - 68832140 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-alinteri-goznuru-68832140/detay)
bende düşünüyorum ama 18 li rakamlara gsx-r 600 çokta tecrübee yok bakalım nasip kısmeet suzuki duruşuyla çok iyi bence sürüşüde rahat diyorlar
GSXR 600 derim ben. Şekil itibariyle hoşuma gidiyor.
gri kısımlarını alır almaz siyaha boyatırdım ben olsam :D
bu r6 da fena durmuyo gibi :)
Yamaha YZF R6 2009 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 21.500 TL - 68832140 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-alinteri-goznuru-68832140/detay)
Siyah yaramaz ya gece kimse gormuo :)
Sifirinda yardimci olabilcek war mi tanidik fln?
Ne kadara aliriz satmicam cunku sifir almak daha mantikli gelio
cabriolet
12-01-2012, 21:01
kuruçeşmede ki daytonanın sahibi bi arkadaşımın arkadaşı ben bakımlara oraya gidiyorum yardımcı oluyolar onurdu galiba çocuğun adı.. bide ben motorumu düzcede ki dadaş motordan almıştım mavi renk sadece onlarda var diye onlarda bayağı yardımcı olmuşlardı bana..
bu arada gece farın stobun yanmıyosa beyazda olsa pek görmüyolar motoru :D
kuruçeşmede ki daytonanın sahibi bi arkadaşımın arkadaşı ben bakımlara oraya gidiyorum yardımcı oluyolar onurdu galiba çocuğun adı.. bide ben motorumu düzcede ki dadaş motordan almıştım mavi renk sadece onlarda var diye onlarda bayağı yardımcı olmuşlardı bana..
bu arada gece farın stobun yanmıyosa beyazda olsa pek görmüyolar motoru :D
Anladim :)
Peki bi sorsak kaca aliriz sifirini ?
cabriolet
12-01-2012, 21:25
Anladim :)
Peki bi sorsak kaca aliriz sifirini ?
yarın sorarım daytonayada dadaş motorada ama daytonadan almak daha mantıklı düzce nerdeyse boluya yakın getirmesi yine dert olur :)
Nasil
Motor harika çok güzel ama sıfır RR nekadar ki şuan? bundan ucuzdur bi tarafta sıfır galeriden çıakrığ marş basmak var bide kapalı kutu.
üstelik dış görünüşü dışında pek bir artısı yok RR'dan, üstelik üstüne oturunca hiç fark kalmıyor :)
Motor harika çok güzel ama sıfır RR nekadar ki şuan? bundan ucuzdur bi tarafta sıfır galeriden çıakrığ marş basmak var bide kapalı kutu.
üstelik dış görünüşü dışında pek bir artısı yok RR'dan, üstelik üstüne oturunca hiç fark kalmıyor :)
Haklisin walla ikinci elde motorun ne oldugu belli diil sifir rr 26.5 filandir ama yinr ayni motoru almak istemiorm r6nin sifirni 26,5 27ye alabilirsem ona yonelcem hayirlisi artik
biraz önce baktım bende 08 model üstü gsxr ların fiyatı 20-21 en düşüğü
600 lük sürdüysen vede yazdıklarından anladığım kadarıyla uzun yol yapıcaksan o zaman tavsiyem kesinlikle 1000cc makina alman...22 23 onlara vereceğine o paralara yeni kasa 1000rr lar var onlara bakabilirsin
600 lük sürdüysen vede yazdıklarından anladığım kadarıyla uzun yol yapıcaksan o zaman tavsiyem kesinlikle 1000cc makina alman...22 23 onlara vereceğine o paralara yeni kasa 1000rr lar var onlara bakabilirsin
Tavsiye icin tesekkurler yalniz uzun yol yapmicam sadece sehir ici o yuzden 600luk bakiorum
Tavsiye icin tesekkurler yalniz uzun yol yapmicam sadece sehir ici o yuzden 600luk bakiorum
km kasıcam diyince uzun yol yapıcaksın sandım...600 lukte km kasıcam diyosan diğer racelere göre daha sağlam ama yavaş olan 600rr almanı tavsiye ederim he ben alırmıyım hayatta honda almam kawacıyım ama kawa sevmiyosan sağlam olan hondayı al..
darkmoon
12-01-2012, 23:03
ss motorla uzun yol yapamassın zaten
ben bir kere yıllar önce 94 yada 95 di sanırsam zzr1100 ile bilenler bilir zamanının motorudur istanbuldan inegöle hatıra motor satılmışdı bırakmaya gitmişdim tam koruma sırtlığıma kadar vardı belim kopmuşdu iki büklüm tüm yolu gitmekden birde ss lerin seleleri uzun yola göre yapılmıyor bir zaman sonra kuyruk sokumunda fena acı yapıyor sık sık durmak gerekiyor yakıtta zaten çabucak bitiyor sık sıkda ikmal yapmak gerekiyor..
gözümde korkmuşdu dedim ya motoru adam almassa bunun birde dönmesi var :D neyseki aldıda dönüşde totoyu kurtardık :D
emre yeşil
12-01-2012, 23:38
gsxR tek tercihim olurdu.
km kasıcam derken satmıcam anlamında soyledim :) kısmetse uzun sure bakıp binmeyi planliyorum.
cabriolet
13-01-2012, 00:12
valla yamahada sanmıyorum r6 yı 26500 - 27000 gibi vericeklerini min 28000 falan diceklerdir liste fiyatı 29500 çünkü :)
valla yamahada sanmıyorum r6 yı 26500 - 27000 gibi vericeklerini min 28000 falan diceklerdir liste fiyatı 29500 çünkü :)
29 yazio liste fiyatı
simdi kar kıs kıyamet verirler diye dusundum 27ye kadar
hani kisin fiyatlar duserdi bu mu adalet diye olay cikaricam daytona motorsa gidip :D
ben cbri alirken hondada kimse ilgilenmedi 40 dk bekledik arenle 26ya aldik :)
bilmiorum bu arada daytonada yoshimura veya two brothers satiolarsa yapın bisiler egzozu aksesuarı da sizden alalim diyip bi 27 teklif versem ?
ben bir kere yıllar önce 94 yada 95 di sanırsam zzr1100 ile bilenler bilir zamanının motorudur istanbuldan inegöle hatıra motor satılmışdı bırakmaya gitmişdim tam koruma sırtlığıma kadar vardı belim kopmuşdu iki büklüm tüm yolu gitmekden birde ss lerin seleleri uzun yola göre yapılmıyor bir zaman sonra kuyruk sokumunda fena acı yapıyor sık sık durmak gerekiyor yakıtta zaten çabucak bitiyor sık sıkda ikmal yapmak gerekiyor..
gözümde korkmuşdu dedim ya motoru adam almassa bunun birde dönmesi var :D neyseki aldıda dönüşde totoyu kurtardık :D
zzr ıle belın koptuysa bısıklete dahı bınme sen.
motor ısı zevk ısıdır hangısı zevkıne kesene uyuyorsa onu al. yamaha en uygun yedek parca fıyatına sahıp. mono kapak ayrı satılıo demıs Ozgur sıfırı 100tl. ama yedek parca sıkıntı artık yamaha kawaasakı gıbı oldu yedek parca konusunda.
honda dunyanın en ucuz motorunu ama en pahalı yedek parcasını satar. benım gozumde motorları da 5 para etmez. 5 para da vermem.
suzukı bır numaradır. rahatlık kullanım goruntu tek gecerım.
2008 den bu yana tum 600luk ler aynı gıdıo. 2005 kawa 636 harıc.
biraz önce baktım bende 08 model üstü gsxr ların fiyatı 20-21 en düşüğü
Bende çok baktım 09-10 gsxr 600 sonra gittim sıfır Black Limited 1000RR aldım, yurt dışı fiyatları bir birine çok yakın markaların b. yemesi, sonuçta bu makineler milim farklarla birbirinden iyi biri diğerinden top speed'de hızlı ama ne kadar? biri diğerinden daha iyi yol tutuyor ama uçuk farklar yok. kışın sıfır 600 RR alan biri yazın her türlü karlı satar, aklında olan tek şey benzin koymak olur.
cabriolet
13-01-2012, 00:25
29 yazio liste fiyatı
simdi kar kıs kıyamet verirler diye dusundum 27ye kadar
hani kisin fiyatlar duserdi bu mu adalet diye olay cikaricam daytona motorsa gidip :D
ben cbri alirken hondada kimse ilgilenmedi 40 dk bekledik arenle 26ya aldik :)
bilmiorum bu arada daytonada yoshimura veya two brothers satiolarsa yapın bisiler egzozu aksesuarı da sizden alalim diyip bi 27 teklif versem ?
motor için fiyat alıcam inş. ellerinde r6 vardır siparişle falan gelirse pek ucuza vermezler çünkü :)
egzoz satmıyolar sanırım hiç görmedim dükkanda.. ben yoshi egzozu çok komik bi rakama amerikadan almıştım komple üstünde nokta kadar bi ezik vardı sadece :D
aksesuarları burdan almak saçmalık zaten amerikada herşey çok ucuz
r6nın komple rizoma aksesuarlarını 350dolara almıştım ordan hesap et :D
darkmoon
13-01-2012, 00:37
15 yıldır motora binerim bisiklet olursa onada bineriz dediğim mesafeyi anlayamadıysan aç haritayı bak istanbul inegöl kaç km nerden baksan 280 km lik yolu ss ile gitmek bahsettiğim yıllarda 94 yada 95 di şimdiki gibi öyle duble yolların asfaltında kaymak gibi olmadığı zamanlar ne demek istediğimi çok iyi anlardın..
burdan sahile inip çay içmekden bahsetmiyorum.
motor ısı zevk ısıdır hangısı zevkıne kesene uyuyorsa onu al. yamaha en uygun yedek parca fıyatına sahıp. mono kapak ayrı satılıo demıs Ozgur sıfırı 100tl. ama yedek parca sıkıntı artık yamaha kawaasakı gıbı oldu yedek parca konusunda.
honda dunyanın en ucuz motorunu ama en pahalı yedek parcasını satar. benım gozumde motorları da 5 para etmez. 5 para da vermem.
suzukı bır numaradır. rahatlık kullanım goruntu tek gecerım.
2008 den bu yana tum 600luk ler aynı gıdıo. 2005 kawa 636 harıc.
abi gsxr bi iki tane var ikinci el 2009 2008 k8, gidip gorcem ama r6nın sıfırıyla arasında cok bişi yok istedikleri rakamların biraz da aklım r6da sıfır alıp iyi bakıp uzun sure kullanmak istiyorum, yavas yavas bisiler alırım bi alıp garaja cekiym de...
cok begeniyorum zaten,
benim icin yorucu olması veya yedek parcasının sıkıntı olması onemli degil cok sevdigim icin ss almak istiyorum yoksa bi ulaşım aracı veya amaç için almiyorum sadece cok sevdigim icin
uzun lafın kısası :)
inş gonlume gore bi motora kavusurum ^^
motor için fiyat alıcam inş. ellerinde r6 vardır siparişle falan gelirse pek ucuza vermezler çünkü :)
egzoz satmıyolar sanırım hiç görmedim dükkanda.. ben yoshi egzozu çok komik bi rakama amerikadan almıştım komple üstünde nokta kadar bi ezik vardı sadece :D
aksesuarları burdan almak saçmalık zaten amerikada herşey çok ucuz
r6nın komple rizoma aksesuarlarını 350dolara almıştım ordan hesap et :D
saol ozgur ya dedigim gibi bi 27ye alabilirsek egzoz filan sonradan da alırım sorun degil alirim biraz yatsın zaten sezon acılana kadar egzoz filtre manet elcik cam m5 alicak sey cok ufak ufak bakarım :)
Jam da Joker
13-01-2012, 00:43
15 yıldır motora binerim bisiklet olursa onada bineriz dediğim mesafeyi anlayamadıysan aç haritayı bak istanbul inegöl kaç km nerden baksan 280 km lik yolu ss ile gitmek bahsettiğim yıllarda 94 yada 95 di şimdiki gibi öyle duble yolların asfaltında kaymak gibi olmadığı zamanlar ne demek istediğimi çok iyi anlardın..
burdan sahile inip çay içmekden bahsetmiyorum.
Kendinle celisiyosun
SS motorla uzun yol yapamazsin deme ozaman madem simdi duble yollar kaymak gibi asfaltlar var..
Yazin 700-700 1400 km yol yaptim GSX-R 1000 ile 3 kere benzin almak icin durdum onun disinda 5 dakika mola bile vermedim. Ha buarada yolun yarisini gece karanlikta ve saganak yagmurda gittim, soyledigin gibi SS ile uzun yol yapilmaz diye birsey yok o is yapan kisinin kondisyonuna bakar onun icin genelleme yapma
darkmoon
13-01-2012, 01:32
teknik meseleleri geçicem 15 yada 18 litre depoyla heleki gsxr1000 gibi motorla 1400km de 3 kere ikmal yapma olayını hadi onları geçdim benim için önemi yok hadi kendimle çelişiyim ondada sorun yokda..
şu yazdıklarınız övünücek gurur duyulucak şeyler değil evet ss motorla uzun yol yapılmaz diyorum ve tekrar ediyorum yapılmaz çevremdede onlarca ss i olan arkadaşlarım vardır hepsinin uzun yol için ayrı bir cruiserı yada endurosu vardır..
en basitinden en yakın arkadaşımda rr var adam sırf uzun yola sürmelik 2006 yılında jinlun aldı sadece toplu geziler ve uzun yol için motor 5000 km yi bile bulmadı 6 yılda..
şunuda bilinki içlerinde sizin kadar yada sizden fazla gözü karalarıda vardır yani istese onlarda yağmur altında gece hatta farları kapalı 1000km de yapar o kadar deli adamlarda var ama yapmazlar işde bunun kondisyonla pilotajla bir alakası yok...
bir motorsiklet forumunda yöneticiydim gezilerimiz olurdu uzun süredir işden güçden katılamıyorum ama ara sıra üç beş kişi buluşuyoruz bazen sayımız 30 motoru falan bulurdu gezilerimizde..
şu yukarda yazdıklarınızı motorcuyum diyen kimse yapmaz.. tamam siz olmaya bilirsiniz ona bir lafım yok kimsede illa motorsiklet sürüyor diye motorcu olmak zorunda değil..
neyse size bol keyifli sürüşler dilerim amacım burda bir çekişmeye girmek ortamı germek değil..
bu arada donald duck ın motorsiklet teorisini okumadıysanız tavsiye ederim erkan öztürk motorsiklet üstüne güzel yazıları var kendisi yeni ortadoğu turundan geldi orda uzun yola çıkmadan önce neler yapılmalı hazırlık safhası kaç km de bir mola verilmeli eğer yapılıcak gezi uluslararası ise hangi hazırlık ve önlemler alınmalı ve motor neye göre hazırlanmalı hepsi yazmış sağolsun.. keza ümmet pertikan abimiz vardır 125 cclik modial scooterla türkiye turu attı karda yağmurda 50 yaşında adam onunda güzel eğlenceli anıları resimleri var kendi bloğunda..
ben 2008 gsxr600 ü 4 ay önce 18.250 ye verdim fulldü abartısız rizomanın sinyalından plakalıgına kadar tum aksesuarları vardı egzoz cam vs... gsxr alcaksanız 2008 ustu kasaya bakın ama iyi araştırın çogu kiradaydı.
jam da joker ; 3 depo 700 km çok iyi gitmişsin çok sıkmadın heralde 160-170 sabit hız. ben acayıp yoruluyorum tulumla
http://img835.imageshack.us/img835/489/2012yamahayzfr6eucompet.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/835/2012yamahayzfr6eucompet.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
yamahanın yeni competition white rengi
nokta olmuş sanırım gsxten vazgectim az once :)
darkmoon
13-01-2012, 02:09
http://img835.imageshack.us/img835/489/2012yamahayzfr6eucompet.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/835/2012yamahayzfr6eucompet.jpg/)
Valla Harikaymış al beni albeni diyor resmen hayırlısı olsun :)
Valla Harikaymış al beni albeni diyor resmen hayırlısı olsun :)
inş saolasın :)
cabriolet
13-01-2012, 02:13
2012 modellerde var bu renk ama 2012 modellerde gelmedi daha o yüzden bulamazsın bunu geldiğindede 29500 olucak fiyatı çokta indirim yapıcaklarını sanmam sezonu gelmiş olur çünkü :D
o zaman bu da olur :D
http://img42.imageshack.us/img42/7918/2010yamahayzfr6white.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/42/2010yamahayzfr6white.jpg/)
kanka ENKEİ jant alıcaz mı?
kanka ENKEİ jant alıcaz mı?
Yok kemal sana aliriz
Jam da Joker
13-01-2012, 12:53
teknik meseleleri geçicem 15 yada 18 litre depoyla heleki gsxr1000 gibi motorla 1400km de 3 kere ikmal yapma olayını hadi onları geçdim benim için önemi yok hadi kendimle çelişiyim ondada sorun yokda..
700-700 yazmamin sebebi git gel toplamda 1400 km oldugu icin 3 kere yakit ikmali tek seferde..
Bunlari yazmamin sebebi senin motosiklet forum yoneticiligini gezilere gittigini falan soyledigin gibi ahkam kesmek degil SS ile uzun yol yapilmaz demene istinaden.
Sen kendi agzinla ben yaparken 94 yili yol yoktu vs diyip sonra duble yol var simdi kolay diyorsun kendinle celisen sensin..
Bana SS cileri gozu karalari gezileri forumlari anlatmana gerek yok emin ol bu forumdaki tek motorcu sen degilsin
Chopper cruiser touring scooter falanda tarzim degil sen onlarla uzun yol yap millete nasihat verirken genelleme yapma
suan aldıgım bilgiye gore :)
hiç bi bayide 0 motor yok 600luk
r6 ve 600rr yok yani subat sonuna kadar, sonra da fiyatlarda 5% 10% zam gelicekmiş
kawa zx6r var 14.000€ en son 33e birakiyolarmıs o da tabi cok fazla bi fiyat benim için
motor fuarını beklemekte fayda war sanırım ? :S
Yamaha YZF R6 2011 Model Super Sport Motor Motosiklet Mağazasından ikinci el 26.750 TL - 70538309 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-can-motor-dan-sifir-ayarinda-2011-model-r6-70538309/detay/)
bu war antalyada otobusun altına koyup getiriomuşuz :S
yani kalkıp bu havada yol yapmak sıkıntı
motor temizmiş ordaki arkadaşım goruşmuş ama 26.500den kuruş inmedi
Jam da Joker
13-01-2012, 13:11
suan aldıgım bilgiye gore :)
hiç bi bayide 0 motor yok 600luk
r6 ve 600rr yok yani subat sonuna kadar, sonra da fiyatlarda 5% 10% zam gelicekmiş
kawa zx6r var 14.000€ en son 33e birakiyolarmıs o da tabi cok fazla bi fiyat benim için
motor fuarını beklemekte fayda war sanırım ? :S
Madem uzun sure biniceksin satma derdinde yoksa nicin Kawasaki dusunmuyorsun ? Zaten artik Yamahaninda Suzukininde distributorleri yuzunden Kawasakiden farki kalmadi yani Honda disinda yedek parca stocku yapanda yok
R6 kasa degistiricek o paralara sifir almak yazik olur
darkmoon
13-01-2012, 13:14
700-700 yazmamin sebebi git gel toplamda 1400 km oldugu icin 3 kere yakit ikmali tek seferde..
Bunlari yazmamin sebebi senin motosiklet forum yoneticiligini gezilere gittigini falan soyledigin gibi ahkam kesmek degil SS ile uzun yol yapilmaz demene istinaden.
Sen kendi agzinla ben yaparken 94 yili yol yoktu vs diyip sonra duble yol var simdi kolay diyorsun kendinle celisen sensin..
Bana SS cileri gozu karalari gezileri forumlari anlatmana gerek yok emin ol bu forumdaki tek motorcu sen degilsin
Chopper cruiser touring scooter falanda tarzim degil sen onlarla uzun yol yap millete nasihat verirken genelleme yapma
üslubun ve yazım şeklin yanlış ahkam kesmek nasihat vermek bunlar bana göre terimler değil kaldıki gayetde mütevazi biriyimdir yaşantımda öyle.. ben sadece geçmişde yaşadığım bazı şeyleri anlattım bu forumda çok motorcuda olucakdır zaten motora düşkün birinin her tür vasıtaya hevesi olur benim tek direkli teknemde var tek vasıta olarak araba yada motorsiklete düşkün değilim deniz sevdamda var.. neyse beni yanlış anladın ahkam kesmek öyle efelikler benim işim değil yolum değil sanırım kendimi yanlış anlattım kusur bizde olsun..
Suzuki GSX-R 600 2008 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 26.550 TL - 57287169 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-ilk-sahibinden-cok-temiz-ihtiyactan-satilik-57287169/detay/)
bu olabilir belki 25 gibi birakiomus
Madem uzun sure biniceksin satma derdinde yoksa nicin Kawasaki dusunmuyorsun ? Zaten artik Yamahaninda Suzukininde distributorleri yuzunden Kawasakiden farki kalmadi yani Honda disinda yedek parca stocku yapanda yok
yedek parca sıkıntı degil beklerim ama butcem yetmio kawaya :S
BthnKrkt
13-01-2012, 13:18
yaz sonu samsundan 2004 z750 ile ankaraya gidip 2005 zx6 ile döndüm. Z750 yuksek sğratlerde çok yordu fakat zx6 kullanım olarak çok rahat geldi
Kawasaki ZX-6 R 2011 Model Super Sport Motor Motosiklet Mağazasından ikinci el 26.500 TL - 62382496 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-necat-motordan-cok-temiz-2011-zx-6r-62382496/detay)
aslında neden olmasın ya ??
vtecburac
31-01-2012, 10:43
yamahanın tasarımı çok güzel ama kapımın önüne koymam, sürücü seçior, hata affetmiyor.
hondayıda hiç almam ele ayağa düştü, alayı kiralık
kawasaki güzel onunda piyasası ve parça sıkıntısı var
SUZUKİ hem sağlam hem güçlü hem de şekil 10 numara yani 3ü 1 arada daha ne olsun:):)
bu arada aldınmı motor aldıysan ne aldın can?