Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo 6r coilover

DogukanYILDIZ
12-01-2012, 09:42
2012 model polo 6r aracım var yay dusunuyordum kullananlardan pek memnun olmadıklarını duydum canturk coiloverı tavsıye edenler oldu aramızda yaptıran varmı canturkte coilover 6r aracına memnunmusunuz?

VW6R
13-01-2012, 10:37
Biraz önce siparişi verildi :)

TarikS
13-01-2012, 12:12
Biraz önce siparişi verildi :)

Canturk'e Antalya'dan mi siparis verdin?

VW6R
13-01-2012, 15:40
Canturk'e Antalya'dan mi siparis verdin?

Evet tarık yapcak bişey yok :(

34tb9544
13-01-2012, 15:46
Banada bı takim lazım tarik naapsak bilmiyorum sanayi ısı biraz düşündürüyor ?

TarikS
13-01-2012, 17:12
Valla ben cok memnunum Gokhan, para sizin araba sizin ama kendi adima tavsiye ederim, onlere coilover, arkaya da spor yay.

Arkaya da coilover yaptirilabilir aslinda, 800-900'e gelir, en ucuz JOM mom coiller zaten 1200 lira ve cok sertler.

Evet tarık yapcak bişey yok :(

Uzaktan siparis verip cok sikinti yasayanlar oldu.

Ben sanayi isinde arabayi goturup yaptirma taraftariydim, o tecrubeleri duyunca da iyice emin oldum kendimden :)

Insallah sorun yasamazsin :o

VW6R
13-01-2012, 19:28
Suanda bende o konuda tereddüt yaşıyorum insallah bir sorun yaşamayız arkadaşın ilgi alakasından da yaptığı işin arkasında duracağını hissettim bakalım ne olacak. Bu arada canturke yakın bi arkadaş varsa ilgilenirse cok hayır duamı alır :)

Bu arada sen taktırdıktan sonra her hangi bir sorunla karşılaşıp tekrar gitme durumunda kaldın mı ? Sanırım takana kadar uykusuz geceler beni bekliyor :)

arteus
13-01-2012, 19:36
Valla ben cok memnunum Gokhan, para sizin araba sizin ama kendi adima tavsiye ederim, onlere coilover, arkaya da spor yay.

Arkaya da coilover yaptirilabilir aslinda, 800-900'e gelir, en ucuz JOM mom coiller zaten 1200 lira ve cok sertler.

Valla bende 800 - 900 sanayi işi yaptırana kadar 1200 - 1300 liraya araca birebir uygun marka bir coil almak daha mantıklı diyorum

darkmann
13-01-2012, 20:01
Gökhan abi polodaki coiloverlarla şimdiki h&r coilover arasında ne kadar sertlik farkı var?

TarikS
13-01-2012, 22:35
Suanda bende o konuda tereddüt yaşıyorum insallah bir sorun yaşamayız arkadaşın ilgi alakasından da yaptığı işin arkasında duracağını hissettim bakalım ne olacak. Bu arada canturke yakın bi arkadaş varsa ilgilenirse cok hayır duamı alır :)

Bu arada sen taktırdıktan sonra her hangi bir sorunla karşılaşıp tekrar gitme durumunda kaldın mı ? Sanırım takana kadar uykusuz geceler beni bekliyor :)
Ilgi alaka iyi de bi sorun olsa geri gonder-al derken canindan bezeceksin kardesim, o isler sikinti. Arabayi goturme imkanin olsa keske, orada bakarsin sertligini vs. sevmezsen ayarlatirsin aninda, bi ses mes bir sey yaparsa degistirirsin. 1 kerede halletmis olursun.

Umarim her sey mukemmel olur, ama yine de baska dusunen arkadaslar icin bi uyari niteliginde olsun diye yaziyorum, hevesini kirmak degil amacim. :o

Bi sorun olursa diye kargo masraflarini konusunu iyi konus, cebinden kurus cikartma. :)

Valla bende 800 - 900 sanayi işi yaptırana kadar 1200 - 1300 liraya araca birebir uygun marka bir coil almak daha mantıklı diyorum

O marka coilli araclari da kullandim, insani canindan bezdirecek sertligi var :) Almisken KW-Eibach-H&R tarzi bir sey alinamiyorsa ve bana benzer sekilde limitte basiklik seven arkadaslar icin sanayi yapimi yine en uygunu. Konfor olarak ben gercekten cok memnunum :) Ki gercekten kutuk gibi bir arabayi oyle gostermeye de calismiyorum, objektifim bu konuda ve binenler de genelde oyle soyluyor.

VW6R
13-01-2012, 23:02
Ilgi alaka iyi de bi sorun olsa geri gonder-al derken canindan bezeceksin kardesim, o isler sikinti. Arabayi goturme imkanin olsa keske, orada bakarsin sertligini vs. sevmezsen ayarlatirsin aninda, bi ses mes bir sey yaparsa degistirirsin. 1 kerede halletmis olursun.

Umarim her sey mukemmel olur, ama yine de baska dusunen arkadaslar icin bi uyari niteliginde olsun diye yaziyorum, hevesini kirmak degil amacim. :o

Bi sorun olursa diye kargo masraflarini konusunu iyi konus, cebinden kurus cikartma. :)

O marka coilli araclari da kullandim, insani canindan bezdirecek sertligi var :) Almisken KW-Eibach-H&R tarzi bir sey alinamiyorsa ve bana benzer sekilde limitte basiklik seven arkadaslar icin sanayi yapimi yine en uygunu. Konfor olarak ben gercekten cok memnunum :) Ki gercekten kutuk gibi bir arabayi oyle gostermeye de calismiyorum, objektifim bu konuda ve binenler de genelde oyle soyluyor.

Evet kargo olayını dediğin gibi garantiye almak lazım :) Bendeki bu şansla çöle düşsem kutup ayısı cıkar karşıma ama bakıcaz artık :D Bu arada sitede cantürk ile birebir muhabbeti olan arkadaş varmı acaba ?

sinan999
13-01-2012, 23:35
bende aracın sertlıgınden dolayı coile karar verdım artık orjınal yay ve amortisörlerı gercekten kutuk gıbı canturk fıyat olarak uyguna gelıyor fakat sorun acarmı dıe dusunuyorum oyuzden kw dusunuyorum

VW6R
14-01-2012, 00:11
Cantürk hakkında dün baya bir araştırma yaptım memnun değilim diyen internette bizlerle paylaşan arkadaş göremedim. Tarık da tavsiye edince kararımı verdim umarım pişman olmam. Pazartesi kargoya verebileceğini söyledi 2 takım ön sipariş verdim arkadaşımın polosuna da takıcaz kullanmaya başladığım zaman bende izlenimlerimi paylaşırım