Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme 1 ,2 :)
Arkadaşlar çok sevdiğim bir arkadaşımın RX8 ini denemek istyoruz 2011 model makyajlı kasa
Specler
Filtre
Egzost
Headrs
İlgilenen arkadaşlar PM yolu ile ulaşabilirler seviyeli bir deneme olmasını istiyoruz
Rocco r53 R 56 cooper S filtre egzostlu type r egzantirikli K prolu arkadaşlar hiç denemek istemesinler gerek yok :D bu ve türevi araçlar için geçerlidir atar yok gider yok sadece aracımızı görelim yeter herkeze keyifli forumlar :D
hiç rx8 le deneme şansım olmadı, merak ettim doğrusu :)
RX8 çok keyifli bir araç oğulcanda çok sewdiğim bir kardeşim arkadaşımdır dişine göre rakip arıyoruz :D maksat eğlence olsun çekmler gopro ile yapılıcak geçilsekte geçsekte karşı tarafın isteğine göre video atma şansımız var dediğim sadece denemeden sonra saçma muhabbetler olmasın yeter:D
şimdiden söyliyim, 10 boy geçilsem dahi video koymanızda hiçbir sakınca görmüyorum :) bazı şeyleri aşmak lazım dimi ;)
ben ataşehirdeyim siz neredesiniz?
şimdiden söyliyim, 10 boy geçilsem dahi video koymanızda hiçbir sakınca görmüyorum :) bazı şeyleri aşmak lazım dimi ;)
Nişantaşı ama bir kaç araç daha gelmek istyor sanırım R56 cooper S var herkeze ortak bir yer bulalım yada ***** yer uygun olablir sizin tarafta
Nişantaşı ama bir kaç araç daha gelmek istyor sanırım R56 cooper S var herkeze ortak bir yer bulalım yada ***** yer uygun olablir sizin tarafta
butarafın ***** yeri herzaman için en uygun yerdir :) daha rahat denemeler olur...
şu ***** yer neresi bi pm alabilrmiyim :D
butarafın ***** yeri herzaman için en uygun yerdir :) daha rahat denemeler olur...
Olur akşam allahtan bir mani olmazsa ve havada yağışssız olursa RX8 gelicek:)
bu aksam yagıs olmaz buyuk bır ıhtımal
Olur akşam allahtan bir mani olmazsa ve havada yağışssız olursa RX8 gelicek:)
bu akşam havayla ilgili bi sorun çıkacağını sanmıyorum ama, bu akşam gelmezse eğer bidaha böyle güzel hava zor bulur 3 5 ay deneme fırsatı bulamaz gibime geliyor :D
Hava soğuk RX gergin :D şaka bi yana yağmaz görünüyo
siz ataşehirde ata bloklarındamı oturuyorsunuz acaba?
..................................
GokhanRS
12-01-2012, 16:11
2-3 saat sonra silivri tarafında basıcaz. clio rs tam stok egzos kat hepsi takılı. f7r var filtre egzozlu. gelmek isterseniz bilginize.
2-3 saat sonra silivri tarafında basıcaz. clio rs tam stok egzos kat hepsi takılı. f7r var filtre egzozlu. gelmek isterseniz bilginize.
saatler çok erken ve muhtemelen ***** yerde olucaz :D ama davet için çok teşekkürler :D
abi siz niye gelmiyonuz butarafa yav, gelin bi çayımı için :D
siz ataşehirde ata bloklarındamı oturuyorsunuz acaba?
atasehır de oturuyorum ama ata bloklarında oturmuyorum hayırdır ınsallah:)
GokhanRS
12-01-2012, 16:15
abi siz niye gelmiyonuz butarafa yav, gelin bi çayımı için :D
megane rs e göre araç varsa ben gelirim. kpro tayyar v.s stg 1-2 cupra. şirokko 2.0 R stg1 filan
atasehır de oturuyorum ama ata bloklarında oturmuyorum hayırdır ınsallah:)
ezn yi birkaç kere atabloklarının orada gördümde, başka bi bugeye olma ihtimalide var ama ezn diye hatırlıyorum :) iş bankasının oralarda özellikle, komşuyuzdur belki diye merak ettim :D
megane rs gelırse buyuk bır ıhtımal bu aksam hava guzel oldugu ıcın kpro lı tayyarlarda orda olucaktır dıye dusunuyorum
megane rs e göre araç varsa ben gelirim. kpro tayyar v.s
hmm 3 5 arkadaşa haber ederim abi bakalım gelen olur belki :)
tanısalım kardesım enz degıl senı gordugun fvz var bır tanede bence sen onu gormussundur zannedıyorum
fvz yi biliyorum ama o bug eye değil yanlış hatırlamıyorsam :) bitanede çakma 1.5 sti var 10km öteden anlaşılıyor çakma olduğu siyah renk :D
bu akşama çıkarsan eğer tanışırz abi iyi olur :)
cakmalar nedense dırek goze carpıyo ya o zaman benım aracı gormussundur ata bloklarında mı oturuyosun
hava güzelde az önce arabayı yıkadım kurulayana kadar tavanı buz tutmuş bilginize:D
hava güzelde az önce arabayı yıkadım kurulayana kadar tavanı buz tutmuş bilginize:D
şuanda 8 derece hava gece muhtemelen baya bir düşücektir sıcaklık buzlanmaya dikkat edelim:D
bu aksam allah ızın verırse bende ***** yerdeyım
cakmalar nedense dırek goze carpıyo ya o zaman benım aracı gormussundur ata bloklarında mı oturuyosun
işbankasının yanındaki sarımsı pembemsi olan ata bloklarındayım abi evet, 14. teraslı katta :cool::D
benım aracta ısbankasının tam altında duruyo:D:D:D:D
bu havada gazlamak mı ıyy bırakın bu işleri gelin kartepeye gidelim diyorum :D
gazlamak ıcın degılde muhabbet ıcın ama 4 ceker ve kar ılıskısını merak etmıyo degılım:):):)
+1 gelin gelin sucuk ekmek yaparız :D :D
http://a1201.hizliresim.com/t/d/1rq0b.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Aren beklesen 2 gün :)
Sen iste olm sana hergun acik dukkan:D
yarın yada cumartesi gidicez inşllh iki subi olarak, buyur sende gel 3 leyelim, hatta izmitten 4. bi katılım olaiblir :)
arayın benide ***** yere geliyorsanız. Gorusek aksam, kahve içeriz :)
gazlamak ıcın degılde muhabbet ıcın ama 4 ceker ve kar ılıskısını merak etmıyo degılım:):):)
abi dediğim gibi cumartesi sende gel kartepeye, yanımda full hd cameramıda getircem video yaparız :D
Maldini kar tepelerde görelim seni :)
Masterpiece
12-01-2012, 16:44
Oğulcan ismini görünce şaşırdım, benimde ismim oğulcan pek fazla rastlanan bi isim deil hele bide tuning camiasindan olunca şaşırdım, bigün tanışmak isterim :)
abi dediğim gibi cumartesi sende gel kartepeye, yanımda full hd cameramıda getircem video yaparız :D
aksamm allah ızın verırse ***** yerdeyım yuzyuze konusuruz muhabbet ederız
tmmdır :).................
Yiğit kardeşim çalışmazsam inşallah katılıcam haberleşiriz...
GokhanRS
12-01-2012, 16:53
megane rslede denemek isteyen varsa bana telefonlarını mesaj atabilirler. taaa büyükçekmecedeyim ben. gelcek olursam arayım kalmıyım sap gibi ?
Alper abiyi cagiralim isterseniz Dv meggy ?
Bende araba yok zaten cerezimi alip izliciim :)
Yiğit kardeşim çalışmazsam inşallah katılıcam haberleşiriz...
tmmdır abi haber bekliyorum mutlaka :)
GokhanRS
12-01-2012, 17:02
o gelirse her türlü gelirim denesekte denemesekte muhabbete bile gelirim.
kelalper
12-01-2012, 17:08
benim hanimin doom gunu bugun ben yalanim benim icin kimse gelmesin. 12 den once isim bitmez gelirsemde denemeye gelmem ancak muhabbete.
Arkadaslar kartepe 4x4 dukkanin onunu mesgul etmeyelim hahahaha:D canimiz cekiyo lutfen
Arkadaslar kartepe 4x4 dukkanin onunu mesgul etmeyelim hahahaha:D canimiz cekiyo lutfen
kanka gerek yok 4x4'e gel karın içinde sucuk pişirip yiyelim boşver denemeyi :D :D
kacta ***** yerde olunucak netlestımı
kanka gerek yok 4x4'e gel karın içinde sucuk pişirip yiyelim boşver denemeyi :D :D
Kanka hanimla arayi duzeltiyim bizim kucukucuyuda aticam arkaya gelicem:D sozum soz
kacta ***** yerde olunucak netlestımı
Biz11 gibi ordayiz hernekadar ayni segment olmasakta muhabbete variz:)
Kanka hanimla arayi duzeltiyim bizim kucukucuyuda aticam arkaya gelicem:D sozum soz
tamam kanka bekliorum söz verdin ha ona göre :D evet konu çip olmasın denemeye devam :D
Biz11 gibi ordayiz hernekadar ayni segment olmasakta muhabbete variz:)
aynen kardesım maksat muhabbet olsun
kelalper
12-01-2012, 17:18
ogulcanin araba guzel gidiodur su anda bence S2K bulun stock zevkli olur
Filtre egzostlu s2k ile deneyebilir aslinda orta ayar bi s2k ile guzel deneme olabilir :) filtre egzostlu ep3 fn2 olabilir zh gercekten rxler arasinda ciddi yuruyen bir arac
ben saat 10 gibi çıkar biraz turlarım etrafı kolaçan ederim :D
CanberkD
12-01-2012, 17:25
aynen aren bi s2k rx8 vidyosu bekliyorum artık ogulcandan :D
aynen aren bi s2k rx8 vidyosu bekliyorum artık ogulcandan :D
Aynen kanka bende bekliyorum aksam geliyo musun? Muhabbet ederiz bora ve drahte panpamida al gelirken:)
CanberkD
12-01-2012, 17:36
yarın ve ctesi sınavlarım var malesef aksam gelemiycem :(
sınavlar bitsin hem görüşelim hemde bi kartepe organizasyonu yapalım forumca :)
Kanka bnm miniye gtr sanzimani ve difi swapliyorum kartepeye cikiyoruz hahaha goruselim snavlari atlat hulkininde bu ara yogun:)
CanberkD
12-01-2012, 17:49
Kanka bnm miniye gtr sanzimani ve difi swapliyorum kartepeye cikiyoruz hahaha goruselim snavlari atlat hulkininde bu ara yogun:)
hahaha knka benim mitsubishi jipe doluşur gideriz sıkıntı yok hazırlıklar tamam:D
neyse konu dagılmasın aksam ***** yere s2000 bekleniyor haha
Tamam kanka ordayiz kartepedeyiz :) s2k ariyoruz gunceli
hahahahahah bak buna sesli güldüm şakacı kardeşim benim :D
emirercan
12-01-2012, 18:18
Filtre,Egzost ve Headrs'la rx8 s2000 ayarında mı yürüyor?yoksa başka spec'ler var mı?merakımın nedeni yakında bende headars ve egzozlu rx8 ile deniyecem sakata gelmiyelim sonra :D
onur200sx
12-01-2012, 18:24
Kanka yeni gördüm konuyu bu akşam zor gibi :/ ama başka bir gün sözleşip çıkarsak denemek isterim bende :D
Hayir ama zh guzel yuruyo tabiki hatri sayilir s2k larla zor :)
Kanka yeni gördüm konuyu bu akşam zor gibi :/ ama başka bir gün sözleşip çıkarsak denemek isterim bende :D
Kankacim rx8 i zaten yalan edersin :) ama muhabbet olurdu:)
GokhanRS
12-01-2012, 18:26
benim hanimin doom gunu bugun ben yalanim benim icin kimse gelmesin. 12 den once isim bitmez gelirsemde denemeye gelmem ancak muhabbete.
olsun abi gel sen gene de gelebilirsen. denemesende olur. kimseyi tanımıyoruz s2kları filan ayarlarsın hem. tanımadan gidip hadi deneyek diyince garip kaçıyor.
Benim ufaklik poloda gelsemi:)
Benim ufaklik poloda gelsemi:)
Gelsin abi renk olsun maksat :D
onur200sx
12-01-2012, 18:39
Kankacim rx8 i zaten yalan edersin :) ama muhabbet olurdu:)
Kanka zaten muhabbete tanışmaya gelmek istiyorum asıl :) Ama ayar olmıcak ayar etmicek denemek isteyen arkadaşlarla da denemek isterim.Adı üstünde deneme iddaa yok :D Yağış olmadığı bi gün senin o taraflarda takılalım
Gel herzaman beklerim nisantasindayiz zaten belli bi kadro :D beklerim
ChtArdARSL
12-01-2012, 18:42
Bende ıbıza ıle gelebıırm bana denk arac warmı? 180 -/+ bg suan sanırım
Bende ıbıza ıle gelebıırm bana denk arac warmı? 180 -/+ bg suan sanırım
cahıtım senın arac benım araca denk bız beraber denıcez senle:D:D:D
onur200sx
12-01-2012, 18:48
Gel herzaman beklerim nisantasindayiz zaten belli bi kadro :D beklerim
ok Tel pm attım :) haberleşelim ;)
erhanarici18
12-01-2012, 18:51
malup yerin adresini tam detaylı pm alabilirmiyim
şimdiden gazlama sesleri gelmeye başladı :D
ChtArdARSL
12-01-2012, 19:03
Stock yen? kasa cupra polo vt? rs yokmu arkadaslar..
Stock yen? kasa cupra polo vt? rs yokmu arkadaslar..
nekadar stoclar peki? :D
cahıt bu aksam sıkıntılısın sen canın neye sıtkın:D
ChtArdARSL
12-01-2012, 19:08
Knka deneyelım ya nebılıyım bıldıgımız stock ıste gtı ve cupraları nmerak edıyorum ne olur dıye vtec ve resde egzos fıltre olabılır.. Gececegımden degılde stres atarızz
gelen olur mutlaka bu aksam
Knka deneyelım ya nebılıyım bıldıgımız stock ıste gtı ve cupraları nmerak edıyorum ne olur dıye vtec ve resde egzos fıltre olabılır.. Gececegımden degılde stres atarızz
tmm knka sıkntı yok hertürlü deneriz :D
_muhaRRem
12-01-2012, 19:46
havalar açınca gelir gazlama dürtüleri :)
aren bu arkadaş mecidiyeköydemi oturuyo bizim mahelledede var bi beyazda
Suleyman
12-01-2012, 19:49
Benim eşekle geleyim mi :hihih:
haplanıp s2000 lerin arasına dalasım geldi:D:D
GokhanRS
12-01-2012, 19:58
yiğit numaranı pm le kardeşim. kimsenin numara yok bende. olmadı seni ararım nerde millet diye.
_muhaRRem
12-01-2012, 20:03
ateş edesim var bu gece yawwwwwww
ChtArdARSL
12-01-2012, 20:12
Hadıı arkadslar kımler gelır ıbızaya rakıp yokmuu :))
:) karakollar dolar bu akşam :)
Kısmet dıyelım muhabbet ıcın Ç)
mami_makinen
12-01-2012, 20:14
Polo cup la gelirim diesel herkese gider ::)))
ChtArdARSL
12-01-2012, 20:15
abi bana gıtmesın ya :D
lpg forewer diyorum ozamn :D:D:D:D
mami_makinen
12-01-2012, 20:17
abi bana gıtmesın ya :D
Suan 173 bg ama sanada gider:))
O 35 plakali hayllarimi ne yikmisti be stadin orada ahha :)
kaporasnı almasaydık vteğin gelirdim :D
mami_makinen
12-01-2012, 20:21
lpg forewer diyorum ozamn :D:D:D:D
Forewer euro diesel diyorum:))
mami_makinen
12-01-2012, 20:22
O 35 plakali hayllarimi ne yikmisti be stadin orada ahha :)
Seni uZmemek icin gazi birakmistim:)
aren bu arkadaş mecidiyeköydemi oturuyo bizim mahelledede var bi beyazda
Yok abi fulyada oturuyo siyah :) ( Aren ben bu arada)
_muhaRRem
12-01-2012, 20:24
herkeste bi ufak gazlama kaşıntısı var :)
Rolling in the deep
http://www.timsah.com/Almanya-bu-Turku-alkisliyor-Cihan-Karaca-Rolling-in-the-Deep/NTrVQhegLTN
mami_makinen
12-01-2012, 20:26
herkeste bi ufak gazlama kaşıntısı var :)
Sendede var galiba
emanetin canı burnunda olur hacı çıkamıyorum bi yere :D
mami abi kaskın hayırlı olsun :D
_muhaRRem
12-01-2012, 20:27
Sendede var galiba
aynen yerimde duramıyorumm ama sıkıldım 0.7 basınçtan :D yağmurlar bi düzelmediki açalım takalım parçaları :)
mami_makinen
12-01-2012, 20:28
aynen yerimde duramıyorumm ama sıkıldım 0.7 basınçtan :D yağmurlar bi düzelmediki açalım takalım parçaları :)
O zaman uc sti yi alim gelim .. Belki kasintin gider:)
mami_makinen
12-01-2012, 20:29
emanetin canı burnunda olur hacı çıkamıyorum bi yere :D
mami abi kaskın hayırlı olsun :D
Hahahaha harbiden duygulandim simdi
_muhaRRem
12-01-2012, 20:30
O zaman uc sti yi alim gelim .. Belki kasintin gider:)
:D sen naaptın abii vur dedik öldürdün. Benimki esnaf typeR ı
mami_makinen
12-01-2012, 20:31
:D sen naaptın abii vur dedik öldürdün. Benimki esnaf typeR ı
O zaman polo ile sanada gider:)
yaw emanet falan geleyim dedimde poloyla faruk yasladıydı fitenge vazcaydım :D
mami_makinen
12-01-2012, 20:34
yaw emanet falan geleyim dedimde poloyla faruk yasladıydı fitenge vazcaydım :D
Reis faruk benden iyi kullaniyo arabayi ondandir korkma gel canim:)
Reis faruk benden iyi kullaniyo arabayi ondandir korkma gel canim:)
bizde yidik :D :D
_muhaRRem
12-01-2012, 20:42
O zaman polo ile sanada gider:)
neyse abi ben basınç açayım deneriz o zaman UC ile . Şu anda bu basınçla çok komik olur sonuç :)
Simdi aksam varmi yokmu:)
Arkadaşlar gelen olursa batı ataşehir benzinde nargile içiyoruz buyrun gelin...
Arkadaslar biz birazdan ***** yere geciyoruz varsa denemek isteyen rx le ordayiz sarjim bitti Aren ben
arkadaslar biz birazdan ***** yere geciyoruz varsa denemek isteyen rx le ordayiz sarjim bitti aren ben
bi pm alayım...
erhanarici18
13-01-2012, 09:47
bende meraktayım
Nasi gecti:)
Seni gördüm diye hatırlıyorum abi :D sana soralım
Seni gördüm diye hatırlıyorum abi :D sana soralım
Bizimm ufaklik fena deil kendi capinda:)
o arabanın plakası yeter :D
Stok halde bile başarılıydı o
kelalper
13-01-2012, 10:38
Özgür iyi yırttın benim hanımın doğum günü vardı gelemedim :D. Ama sabah mettini duydum maşallah.
ChtArdARSL
13-01-2012, 10:38
Gelen arkadslara tskkueler gunun yıldızı deliklinaneydi..
S2k,polo,kamyon üçlüsü iyiydi :D
öskür abi kamyona mı sıktın :D
Özgür iyi yırttın benim hanımın doğum günü vardı gelemedim :D. Ama sabah mettini duydum maşallah.
Bidakine kismet baskan:)
Gelen arkadslara tskkueler gunun yıldızı deliklinaneydi..
Tesekkurlerrr
Kamyoncu sevioz:)
öskür abi kamyona mı sıktın :D
kelalper
13-01-2012, 11:27
Özgür Fazılla denedin mi sen.? İkinizin yazılımını da Özgünler yaptı onda + metanol var. Metanol farkını görmek açısından soruyorum. Bende düşünüyorum metanol olayını.
Özgür Fazılla denedin mi sen.? İkinizin yazılımını da Özgünler yaptı onda + metanol var. Metanol farkını görmek açısından soruyorum. Bende düşünüyorum metanol olayını.
Yok denemedik kanka ama mantiken avansi daha acik daha hizli olmasi lazim:)
Guzeldi guzel hepsine masallah :)
ChtArdARSL
13-01-2012, 12:12
Guzeldi guzel hepsine masallah :)
Sıyah plakayla ısın ıs valla :D her sıren takan kendını bırsey sanıyor :)
Atraksıyon ozgur abıdeydı bır sag bır sol..
kelalper
13-01-2012, 12:56
akşama ***** yere bende gelebilirim muhabbete. Bugünde hava soğuk ama yağış yok en azından.
GokhanRS
13-01-2012, 13:05
güzel akşamdı gns ile sıktık. koyarım birazdan videoları
BurakCengizhanoğlu
13-01-2012, 13:06
güzel akşamdı gns ile sıktık. koyarım birazdan videoları
Evet 200 le yanınıza geldim ama yinede yetişemedim :D 270 leri gördünüz sanırım..
GokhanRS
13-01-2012, 13:08
evet bi ara çarpacağımı sanıo bıraktım 270lere yaklaşmışızdır.
Gelen herkezin eline ayağına sağlık güzel ve vukaatsiz bir gece oldu :D gecenin en hızlısı bence murattı :D hala sırtım ağrıyo 315 km ile zihnim açtı herkeze maşallah:D
kelalper
13-01-2012, 16:15
akşam kimse mi ***** yere çıkmayacak yaw.
GokhanRS
13-01-2012, 16:21
akşam kimse mi ***** yere çıkmayacak yaw.
yarın güzel olursa takılırık. radyatör hortumumu sonunda buldum. küçük bi kelepçe yırtığı vardı. yarına yollardayım.
PPR engineering
13-01-2012, 16:28
yarın güzel olursa takılırık. radyatör hortumumu sonunda buldum. küçük bi kelepçe yırtığı vardı. yarına yollardayım.
maşALLAH gayet güzel yürüyo araban..
guzel bır geceydı herkese tesekkurler
kelalper
13-01-2012, 18:22
Yarın akşam yağmur var istanbulda. Yani yalan.
Cliosportve
13-01-2012, 18:35
Kelalper bi denk gelemedik yav :D
kelalper
13-01-2012, 19:00
ohaa denk gelsek noolcak yaw.
Cliosportve
13-01-2012, 19:02
:D Şu senin water sprey muhabbetini konuşurduk detaylı
GokhanRS
13-01-2012, 19:02
maşALLAH gayet güzel yürüyo araban..
sağolasın sen çıkmıyormusun bu aralar rollere.
Yarın akşam yağmur var istanbulda. Yani yalan.
sağlık olsun gün çok daha
kelalper
13-01-2012, 19:19
:D Şu senin water sprey muhabbetini konuşurduk detaylı
Coolerdan sonra kaldırdım onu. Faydasını gördüm bayaa sıcak havalarda.
kelalper
14-01-2012, 01:26
Bu aksam cok eglendik. Herkese ozellikle Dogu ile tanistigima cok memnun oldum. İnanilmaz sevdim kendisini.Gns type R gercekten piril piril ellerde. Cokta guzel yuruyor bana cok guzel sapladi saolsun. Gececegini biliyordum gectide en az 8-10 defa denedik birinde ben gectim( 70 te bastik ben 2 deydim o 3 te) digerlerinde hatur hutur sapladi valla. Brake boosttan frenlerim sisti ama sabaha kadar denerdim cok zevk aldim.
Onun disinda bi daha coluk cocugun lafi ile denemeye cikanin ustunden butun forum gecsin. Abi bizle dener misin diye geldiler. Neyle dedik 320d dedi. Dedim bana ne geliosun vtilar var onlarla dene. Yok abi bizim araba yuklu 320 hp dediler. Plakada Hp killand dedim deneyelim de ne yaptiniz arabadaegzost hamann turbo kiti stage 2 yazilim var. Mehmet Gazihan cok ugrasti bu arabayla dediler. Batikanda anlamadi cocuklar onada anlatti. O da inandi abi yuru cikalim dedi. Arabaya bindik o da supheli bende. Binerkende Dou uyardi aman abi kaale almayin falan dedi ama artik cikmis bulunduk. Araya kac tir sokardik ben kullanirken sayamadim. İnatla 60 ta bana 3 te bastirmaya kalkisti ama cirkeflik yaptim 2 de bastim. Ozur dilerim
PPR engineering
14-01-2012, 01:31
sağolasın sen çıkmıyormusun bu aralar rollere.
ben deniyeceklerimle denedim artık sakin sakin gezicem egsozsuz typerla yine yaza doğru başka bir araba yaparız typer kalır binicem typer a biraz:D:D polisten kaçmadan zevk yaşamak istiyorum ..
Bu aksam cok eglendik. Herkese ozellikle Dogu ile tanistigima cok memnun oldum. İnanilmaz sevdim kendisini.Gns type R gercekten piril piril ellerde. Cokta guzel yuruyor bana cok guzel sapladi saolsun. Gececegini biliyordum gectide en az 8-10 defa denedik birinde ben gectim( 70 te bastik ben 2 deydim o 3 te) digerlerinde hatur hutur sapladi valla. Brake boosttan frenlerim sisti ama sabaha kadar denerdim cok zevk aldim.
Onun disinda bi daha coluk cocugun lafi ile denemeye cikanin ustunden butun forum gecsin. Abi bizle dener misin diye geldiler. Neyle dedik 320d dedi. Dedim bana ne geliosun vtilar var onlarla dene. Yok abi bizim araba yuklu 320 hp dediler. Plakada Hp killand dedim deneyelim de ne yaptiniz arabadaegzost hamann turbo kiti stage 2 yazilim var. Mehmet Gazihan cok ugrasti bu arabayla dediler. Batikanda anlamadi cocuklar onada anlatti. O da inandi abi yuru cikalim dedi. Arabaya bindik o da supheli bende. Binerkende Dou uyardi aman abi kaale almayin falan dedi ama artik cikmis bulunduk. Araya kac tir sokardik ben kullanirken sayamadim. İnatla 60 ta bana 3 te bastirmaya kalkisti ama cirkeflik yaptim 2 de bastim. Ozur dilerim
Estağfurullah abi teşekkür ederim düşüncelerin için, bende çok memnun oldum
Gokhan abi ile deneyin derim ben fırsat bulduğunuzda zevkli olacaktır
O 320d li çocuk konusunda uyarmıştım evet ahah :D İnanmış kendi arabasının 320 hp olduğuna, gerçi böyleleri de lazım arada bi gülüyoruz :hehe:
O çocuğun yanına bilhassa geldim kaçacak delik aradı sanırım Honda'ya karşı alerjisi var, 320 tane beygir saydıracaktım yoksa :hehe:
ben deniyeceklerimle denedim artık sakin sakin gezicem egsozsuz typerla yine yaza doğru başka bir araba yaparız typer kalır binicem typer a biraz:D:D polisten kaçmadan zevk yaşamak istiyorum ..
Onu bende yaşamak istiyorum artık, ağustos ayından beri caddeye bi kere bile inemedim
Bi süre stock egzoz iyi gider banada aslında :D
Estağfurullah abi teşekkür ederim düşüncelerin için, bende çok memnun oldum
Gokhan abi ile deneyin derim ben fırsat bulduğunuzda zevkli olacaktır
O 320d li çocuk konusunda uyarmıştım evet ahah :D İnanmış kendi arabasının 320 hp olduğuna, gerçi böyleleri de lazım arada bi gülüyoruz :hehe:
O çocuğun yanına bilhassa geldim kaçacak delik aradı sanırım Honda'ya karşı alerjisi var, 320 tane beygir saydıracaktım yoksa :hehe:
Valla o eleman baya ısrarlıydı bana dedi baya yüklü bu araba fln. biz cıktık 5 6 araba bunlar ilk alper abiyle deniyodu bastılar 2 dk sora herkes onundeydi cocugun :D bide inatla denedi yani 6-7 kere en son bana dedi gel makas kapısalım diyede ciddiye almadık :D Urfa zaten aklını aldı arkadasın :D
Valla o eleman baya ısrarlıydı bana dedi baya yüklü bu araba fln. biz cıktık 5 6 araba bunlar ilk alper abiyle deniyodu bastılar 2 dk sora herkes onundeydi cocugun :D bide inatla denedi yani 6-7 kere en son bana dedi gel makas kapısalım diyede ciddiye almadık :D Urfa zaten aklını aldı arkadasın :D
Urfa adaleti yaptıysa tamam o velet beygirlerin anatomisini öğrenmiştir bize gerek kalmamış :D
kelalper
14-01-2012, 12:46
sen kiz arkadasinla bulusacaktin dou naapion burada yaw.: D yenge kizmasin sonra
uyuya kaldim =) gitcem şimdi
ulan biri pm atmadı bee:)
Bu aksam kimler dusecek kose basina :)
GokhanRS
15-01-2012, 17:37
Bu aksam kimler dusecek kose basina :)
hava ne durumda ? DMİ şehrin genelinde bu gece buzlanma diyor.
suan hava sakin yagıs olucagını zannetmıyorum
Hava guzel zemin guzel :)
:icon_tup:
ordayiz mac cikisi :)
KA®ANLIK
15-01-2012, 17:55
arkadaşlar tuzla taraflarında geceye doğru çok buzlanma oluyor. otobanda üstelik... Aman dikkat....
_muhaRRem
15-01-2012, 18:25
offf soğuk hava emme manifoldundan içeri girsin , ne gider arabalar heee :) sesleri bile değişiyor bu havalardaa
GokhanRS
15-01-2012, 18:26
arkadaşlar tuzla taraflarında geceye doğru çok buzlanma oluyor. otobanda üstelik... Aman dikkat....
tuzlada buzlanma dolayısı ile 30 araç kaza yapmış 3 kişide ölmüş.
bencede çıkmamak lazım sıcacık evimde takılayım diyorum bu gün. tem saatlerce kapanmış.
işin garibi trafik polisinede bindirmişler.
kelalper
15-01-2012, 18:30
aman abi sakat bu akşam oturun oturduğunuz yerde yaw.
KA®ANLIK
15-01-2012, 18:31
tuzlada buzlanma dolayısı ile 30 araç kaza yapmış 3 kişide ölmüş.
bencede çıkmamak lazım sıcacık evimde takılayım diyorum bu gün. tem saatlerce kapanmış.
işin garibi trafik polisinede bindirmişler.
aynen, tuzla civarlarında idi.
biraz önce show haber de verdi görüntüleri....
Allah korusun arkadaşlar, bu havalar deneme yapmak için fazla soğuk havalar bence...
dikkatli olmakta fayda var...
kelalper
15-01-2012, 19:00
şimdi kendim kızıl ötesi termometre ile ölçüm yaptım. Asfalt sıcaklığı 2.1 derece. Etraftaki binaların dış yüzeyi 16 derece ile 8 derece civarında değişiyor yalıtımlarına göre. Esen rüzgarın sıcaklığı -7 ile -8 derece arasında. Gökyüzünden aldığım sıcaklık -25 derece. Yazın aynı değerleri aldığımda gökyüzü genelde +5 derece falan çıkıyor ki normal. Güneşe tuttuğum zaman alet hata veriyor.
KA®ANLIK
15-01-2012, 19:02
şimdi kendim kızıl ötesi termometre ile ölçüm yaptım. Asfalt sıcaklığı 2.1 derece. Etraftaki binaların dış yüzeyi 16 derece ile 8 derece civarında değişiyor yalıtımlarına göre. Esen rüzgarın sıcaklığı -7 ile -8 derece arasında. Gökyüzünden aldığım sıcaklık -25 derece. Yazın aynı değerleri aldığımda gökyüzü genelde +5 derece falan çıkıyor ki normal. Güneşe tuttuğum zaman alet hata veriyor.
üstad maşallah havayı koklayan adam gibi oldu mesajın (:
kelalper
15-01-2012, 20:18
Model havacılık ile uğraşınca bütün cihazların elinin altında olması gerekiyor. :)
suan hava sakin yagıs olucagını zannetmıyorum
Çok istekli gördüm seni kanka
Yağları değiştiysen sıkalım bi ara keyfe keder :D
az önce sabiha gökçene bir arkadaşı bıraktık döndük.yollar buzlu vede ufaktan atıstrıyıor zaman zaman temde.....