Orijinalini görmek için tıklayınız : Yetkili veya özel servis personelleri BURAYA
by_speedvw
13-01-2012, 13:54
:heyoo:Arkadaşlar yetkili veya özel serviste çalışan arkadaşlar bu konu üzerinden konusalım ne dersiniz hem diğer arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı hemde birbirimize yardımcı olmak amaçlı. herkez çalıştıgı serviside yazarsa cok iyi olur
Ben : Mercedes-Benz bostancı batı oto yetkili servis. arkadaşlar 5 yıl teknisyenlik yaptım. suan burada garanti sorumlusuyum. çok yakındada geçmiş tecrübem olan volkswagen doğuş oto ya mekanik teknisen olarak başliyacagım her türlü yardımcı olmaya calısırım. bütün arkadaşlara gerek parça gerek garanti gerek servis , tuning malzemeleri güzelleştirmeler vs. vs. her konuda yardımcı olmaya calsırım
dj ugurcan
13-01-2012, 14:00
çok sevdiğim bi abim kia tekkardan ayrılıp kendine kartal sanayide dükkan açtı. 17 senelik tek-kar'da usta başıydı. eğer problem yaşıyan arkadaşlar varsa kore ile bağlantıları var orjinal parça getirtebiliyorlar hemde servisin neredeyse yarı fiyatına. uğurcan gönderdi demeleri yeterli ellerinden gelen herşeyi yaparlar. kartal oto sanayi a4 blok no 18.
:heyoo:Arkadaşlar yetkili veya özel serviste çalışan arkadaşlar bu konu üzerinden konusalım ne dersiniz hem diğer arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı hemde birbirimize yardımcı olmak amaçlı. herkez çalıştıgı serviside yazarsa cok iyi olur
Ben : Mercedes-Benz bostancı batı oto yetkili servis. arkadaşlar 5 yıl teknisyenlik yaptım. suan burada garanti sorumlusuyum. çok yakındada geçmiş tecrübem olan volkswagen doğuş oto ya mekanik teknisen olarak başliyacagım her türlü yardımcı olmaya calısırım. bütün arkadaşlara gerek parça gerek garanti gerek servis , tuning malzemeleri güzelleştirmeler vs. vs. her konuda yardımcı olmaya calsırım
Patrona söyleyin o dükkanın önüne koydukları insan dışı tümsekleri söksünler arabanın amartisörleri ordan geçerken isyan ediyor o kdr sert keskin,kısa tümsekmi olur. :D
Konuyu hiç etmiyim kolay gelsin :)
by_speedvw
13-01-2012, 14:02
çok sevdiğim bi abim kia tekkardan ayrılıp kendine kartal sanayide dükkan açtı. 17 senelik tek-kar'da usta başıydı. eğer problem yaşıyan arkadaşlar varsa kore ile bağlantıları var orjinal parça getirtebiliyorlar hemde servisin neredeyse yarı fiyatına. uğurcan gönderdi demeleri yeterli ellerinden gelen herşeyi yaparlar. kartal oto sanayi a4 blok no 18.
saol uğur şansa bak bugunde beni tekkar dan aradılar 1 sene önce iş başvuru formu doldurdum daha bugun aradılar gel görüşelim diyolar yok saolun dedim :)
by_speedvw
13-01-2012, 14:04
Patrona söyleyin o dükkanın önüne koydukları insan dışı tümsekleri söksünler arabanın amartisörleri ordan geçerken isyan ediyor o kdr sert keskin,kısa tümsekmi olur. :D
Konuyu hiç etmiyim kolay gelsin :):D söylerimde o setlerin ilerisinde daha büyük bi set var hergün biri askıda kalıyor orda :) sette belediyenin işi :D
:D söylerimde o setlerin ilerisinde daha büyük bi set var hergün biri askıda kalıyor orda :) sette belediyenin işi :D
Yaw orası yumuşacık çapraz filan yapıyorsun geçiyorsun bir şekilde sizin ordakine ben kendi arabalarımla girince acaip acaip sesler geliyor.
Eski megane varken arkalar en sertteydi ordan geçerken bildiğin sekiyordum arabanın içinde...
Ama batı otoya harbiden saygım büyük neydi ne oldu adamlar helal olsun valla..Sokağı aldınız resmen...
by_speedvw
13-01-2012, 14:09
Yaw orası yumuşacık çapraz filan yapıyorsun geçiyorsun bir şekilde sizin ordakine ben kendi arabalarımla girince acaip acaip sesler geliyor.
Eski megane varken arkalar en sertteydi ordan geçerken bildiğin sekiyordum arabanın içinde...
Ama batı otoya harbiden saygım büyük neydi ne oldu adamlar helal olsun valla..Sokağı aldınız resmen...
Daha alamadık ya kira malesef :) setten geçmemen için bi üst sokağı kullana bilirsin yada gece gelip sökebilirsin :) ama bizede lazım servis cıkısı oldugu için gelip çakmasınlar müşteri ye dimi ;)
darkmoon
13-01-2012, 14:12
ben benim sonatada çok fena özel servis sıkıntısı yaşıyorum maslak sanayide hyundailere bakan özel servis bilen varmı benim bmw nin var eski opelimden dolayı ustalarda varda ben hyundai ustası olursa daha iyi olucağını düşünüyorum arabadan anlar en azından..
dj ugurcan
13-01-2012, 14:14
ben benim sonatada çok fena özel servis sıkıntısı yaşıyorum maslak sanayide hyundailere bakan özel servis bilen varmı benim bmw nin var eski opelimden dolayı ustalarda varda ben hyundai ustası olursa daha iyi olucağını düşünüyorum arabadan anlar en azından..
17 senelik usta var yazmıştım gerçi 2. mesajda. kartal oto sanayide dükkan açtılar. adresi 2. mesajda yazdım numarayı da pm atabilirim.
by_speedvw
13-01-2012, 14:15
anadolu yakasındaysan kartal sanayide bir yer tavsiye edebilirim. istersen
darkmoon
13-01-2012, 14:15
onu okudumda kartal çok uzak bana ben leventteyim.
by_speedvw
13-01-2012, 14:17
onu okudumda kartal çok uzak bana ben leventteyim.
inş. yardımcı olabilecek bi arkadaş konuya dahil olurda sıkıntını çözer.
dj ugurcan
13-01-2012, 14:18
avrupa yakası hakkında pek bir bilgim yok
gurkanerkan
13-01-2012, 14:29
Doğuş otoya girdiğinizde beni de yanınıza çırak olarak aldırırsanız çok makbule geçer :o
Şaka bir yana bu yaz okul stajım var doğuş otoda staj yapmayı düşünüyorum.
17 senelik usta var yazmıştım gerçi 2. mesajda. kartal oto sanayide dükkan açtılar. adresi 2. mesajda yazdım numarayı da pm atabilirim.
aracımın bakımlarını tekkarda yaptırıyorum sölediğiniz ustanın tel nosunu iletişim bilgilerini pm olarak rica edebilirmiyim ?
dj ugurcan
13-01-2012, 14:39
pm attım.....
yarın bostancı sanayi san sit k blok da özdemirler servisine aracımızı götüreceğim fiyatda anlaştık arabaya baktıracaklar özdemirler tanıdıgı oluyormuş anlaştıgımız adamın, orası özel servis olması lazım ? konu ile alakası yok ama kusura bakmayın ;)
by_speedvw
13-01-2012, 15:37
yarın bostancı sanayi san sit k blok da özdemirler servisine aracımızı götüreceğim fiyatda anlaştık arabaya baktıracaklar özdemirler tanıdıgı oluyormuş anlaştıgımız adamın, orası özel servis olması lazım ? konu ile alakası yok ama kusura bakmayın ;)
özel servis
by_speedvw
13-01-2012, 15:39
Doğuş otoya girdiğinizde beni de yanınıza çırak olarak aldırırsanız çok makbule geçer :o
Şaka bir yana bu yaz okul stajım var doğuş otoda staj yapmayı düşünüyorum.
gelir servis müdürü ile görüşürsün abim olur inş. ama henüz girmeden torpil de yapamam yani:) olmazsa volkswagen erel otomotivede bakabilirsin 5 yıl orda calıstım guzel bıyer doğuş kadar olmasada
otomotıv myo okuyorum hedef güzel bi serviste çalışmak bmw vw merso honda gibi. tamir etmekten zevk alacağım araçlar yani. konu güzel,çok arkadaşa yardımcı olur tebrikler
97-99 Toyota Ortaköy Mekanik Stajyer ve MEkanik Yar. Tek.
2000-2001 Doğuş Merkez SSH - Teknik Stajyer :)
2002-2008 General VW Servis Danışmanı
2009- Afyon Demoto :) Araç Kabulde bişiler :)
Konu sahibi arkadasim sey sorucaktim mersonin parca fiyatlari vw ye gore nasildir kiyaslama yaparsak?ayoca dogusa girmene sevindim bizde vw ciyiz konuda iyi fikir
by_speedvw
14-01-2012, 10:48
Konu sahibi arkadasim sey sorucaktim mersonin parca fiyatlari vw ye gore nasildir kiyaslama yaparsak?ayoca dogusa girmene sevindim bizde vw ciyiz konuda iyi fikir
vw ve mercedes hafif parça fiyatları hemen hemen aynı yanlız örneğin turbo fiyatı vw de 2500 tl iken mercedes de 7500 tl ayrıca bende ezelden volkswagen'ciyim
by_speedvw
14-01-2012, 10:51
otomotıv myo okuyorum hedef güzel bi serviste çalışmak bmw vw merso honda gibi. tamir etmekten zevk alacağım araçlar yani. konu güzel,çok arkadaşa yardımcı olur tebrikler
inş. kendini geliştirebileceğin bi servise girersin ama doğuş oto yaz stajı alırmı bilmem kardeş. işine meraklı olursan inan çok şey öğrenede bilirsin.
by_speedvw
14-01-2012, 10:53
97-99 Toyota Ortaköy Mekanik Stajyer ve MEkanik Yar. Tek.
2000-2001 Doğuş Merkez SSH - Teknik Stajyer :)
2002-2008 General VW Servis Danışmanı
2009- Afyon Demoto :) Araç Kabulde bişiler :)
volkswagenden şaşmamk lazım dimi ;)
vw ve mercedes hafif parça fiyatları hemen hemen aynı yanlız örneğin turbo fiyatı vw de 2500 tl iken mercedes de 7500 tl ayrıca bende ezelden volkswagen'ciyim
Serviste oyledir o fiyatlar akrabam yksa serviste isim olmuyor.vw yide vwtech ilkan abiye goturuyorum.mersom olursada iyi bir ozelservis buluruz yeterki parcalari cok pahali olmasin:))
by_speedvw
14-01-2012, 10:57
dışardada hemen hemen aynı orjinal parçalar ama muadil parçalarda büyük fark olabilir.
by_speedvw
14-01-2012, 11:09
Tesekkur ettim
rica. doğuşa geçtigimde parça işlik vs. için yardımcı olurum.
rica. doğuşa geçtigimde parça işlik vs. için yardımcı olurum.
İrtibati koparmayalim:) sende ins gecersin
fastchild
14-01-2012, 11:14
ben daha lisedeyim yaklaşık 4-5 sene sonra yazarım buraya :D
Pendik İMKB Motorlu Araçlar Teknolojisi
driftnolimit
14-01-2012, 11:36
Ankara otomotiv fiat bayii'nde satış danışmanlığı yapıyorum...
by_speedvw
14-01-2012, 11:47
Ankara otomotiv fiat bayii'nde satış danışmanlığı yapıyorum...
çok iyi başarılar
driftnolimit
14-01-2012, 11:56
Teşekkürler.
volkswagenden şaşmamk lazım dimi ;)
Aynen :)..................
by_speedvw
25-01-2012, 12:01
yeni iş konumum VOLKSWAGEN KARTAL DOĞUŞ OTOMOTİV TİCARİ ARAÇ MEK. TEKNİSYENİ HAYIRLISI.
Yenibosna Serhan Oto Citroen yetkili servisiyiz herhangi bir istek,şikayet öneri için özel mesajdan ulaşabilirsiniz arkadaşlar...
yeni iş konumum VOLKSWAGEN KARTAL DOĞUŞ OTOMOTİV TİCARİ ARAÇ MEK. TEKNİSYENİ HAYIRLISI.
hayırlı olsun :) lazım olursa parça fiyatları için pm atarım :)