Orijinalini görmek için tıklayınız : CDM VTİ vs GRİ VTİ
Tamamen doğaçlama şekilde olaylar geliştiği için kamera vs hazırlığı yapamadık.
güzel bir gece oldu bende b20 vti ile denedim onun videosunu vtidan çektiler bana gelince onuda açacağım.
cdm vti vs jdm vti
CDM VTİ (Beyaz)
Filtre
Headers
Araboru
Egsoz
JDM VTİ (GRİ)
Filtre
Headers
Araboru
Egsoz
CDM VTİ vs GRİ VTİ - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/cdm-vti-vs-gri-vti_2359757.htm)
kanashibari
13-01-2012, 23:41
Güzel eğlenceli bir geceydi. Gelen katılan arkadaşların emeğine ayağına sağlık.
driftboy
14-01-2012, 00:40
Eğlenceli bi geceydi sıkıntısız bitti şükür.. Biraz yolda kalmış olsakta :)
yanlış adres tarif ederseniz beklersiniz tabi :)
driftboy
14-01-2012, 00:43
abi otoban çıkışı opet dedik sen bekledin biraz kusura bakma :) bizim sonra yakıtımız bitti o muhabbet :D
maşallah vti'lara cdm güzel yürümüş senin araçta fc commander yokmuydu kardeşim?
fc commander benim :) rex bakıma girdiğinde ercana vermiştim şu anda oem beyin var dip gazda 10 afr görüyor
güzel geceydi,
rexb16 ve b20 denemeside zevkliydi...
KADİR KIRIŞ
14-01-2012, 09:30
gerçekten çok eğlenceliydi =)
anladım kardeşim biara konuşmuştuk ercanla ordan aklımda kalmış.buarada 10afr neden?
131mirafiori
14-01-2012, 09:56
JDM 96 Okan abi aracın plakası :)
güzel geceydi,
emre sen dışarı çıkabiliyomuydun
Maşallah araçlara ercana deneme yapalım desinler hergün dener
ErmanArseven
14-01-2012, 10:05
masallah araçlara :)
kanashibari
14-01-2012, 10:10
anladım kardeşim biara konuşmuştuk ercanla ordan aklımda kalmış.buarada 10afr neden?
Arabada benzin regülatörü var afr yi zengine çekiyor widebandan baktığımızda onu görüyoruz. Apexi commander ile güzel tecrübelerimiz oldu çok şey öğrendik onun hakkında.
emre sen dışarı çıkabiliyomuydun
Maşallah araçlara ercana deneme yapalım desinler hergün dener
ben sizin gibi laytmıyım olum :D
şehir içi sarmıyo beni ankara izmir istanbul geziyom ben :D
Arabada benzin regülatörü var afr yi zengine çekiyor widebandan baktığımızda onu görüyoruz. Apexi commander ile güzel tecrübelerimiz oldu çok şey öğrendik onun hakkında.
tecrübelerinizden ve bilgilerinizden yararlanmak isterim ben pek bişey yapmadım aksilikler çıktı ayara bile gidemedim:(
güzel geceydi,
aga ne yapalım stock arabayla o kadar gidebildim :) orjinal jantlar + headers sonra b20 ile tekrar bi deneme :)
tecrübelerinizden ve bilgilerinizden yararlanmak isterim ben pek bişey yapmadım aksilikler çıktı ayara bile gidemedim:(
Biraz sabret güzel bir konu açacağız bu konu hakkında
maşallahı var okanım rex in
b20 nin cigerli oldugunu carfurun ordaki benzin istasyonu çıkışında sıktıgında anlamıştım zaten
diger tüm araçlarada maşallah
rodajda oldugumdan ben gelemedim ,sonra gaza gelip lkol çıkarmıyım diye :D
evelinkamenov
14-01-2012, 14:55
maşallah araçlara.
Ercan'ım o saçma senkromeçlere rağmen durum buysa, emeklerinin ve bilginin karşılığını alıyorsun, çok çok güzel, maşallah.
Biraz sabret güzel bir konu açacağız bu konu hakkında
sizi takipteyim ozaman;)
kanashibari
14-01-2012, 17:40
Ercan'ım o saçma senkromeçlere rağmen durum buysa, emeklerinin ve bilginin karşılığını alıyorsun, çok çok güzel, maşallah.
Sağol Utku teşekkür ederim. Elimden geldiğince kondisyonunu daimi tutmaya çalışıyorum.
Ercan'ın arabayı 15dk kullandım, hayatımda hiç 3. vitese girmek için 35 deneme yapmamıştım, sadece o vitesi oraya geçirdiği için Ercan'a kocaman tebrikler...
Tehlikelisin Ercan, diyecek başka birşey yok...
kanashibari
14-01-2012, 17:56
Ercan'ın arabayı 15dk kullandım, hayatımda hiç 3. vitese girmek için 35 deneme yapmamıştım, sadece o vitesi oraya geçirdiği için Ercan'a kocaman tebrikler...
Tehlikelisin Ercan, diyecek başka birşey yok...
Evet Şafak' cım çok kısa bir zamanda carbon senkromeç takımını tedarik edip geçmeyi düşünüyorum havalar *****. :D
CDM gazcılarda duran araçmı acaba?
jetboy444
14-01-2012, 19:11
bir ara bursadaki vti ler toplansın ya:) maşallah 2 aracada...
kanashibari
15-01-2012, 00:04
CDM gazcılarda duran araçmı acaba?
Gazcılarda denk gelebilirsin spor salonu orda oraya giderken bırakıyorum.
Gazcılarda denk gelebilirsin spor salonu orda oraya giderken bırakıyorum.
evet görüyorum sürekli..cadde üzerinde..denk geliriz büyük ihtimal..orda oturuyorum nerdeyse hergün gazcılardan geçiyorum..
kanashibari
15-01-2012, 12:02
bir ara bursadaki vti ler toplansın ya:) maşallah 2 aracada...
Toplanalım hiç problem değil güzelde olur :)
Toplantıya bende gelirim vardiyam uyarsa.
Bu arada Maşallah araçlara, CDM bileniyorum sana güzelim :D :D :P
kanashibari
15-01-2012, 14:07
Toplantıya bende gelirim vardiyam uyarsa.
Bu arada Maşallah araçlara, CDM bileniyorum sana güzelim :D :D :P
Her zaman bekleriz Ömer böyle güzel bir günde yaparsak sıcak bir günde senin yetenekli ellerinden resimleride çektin mi oh oh tadından yenmez. :D
Fjk king aga vtecim açmaz Fjk ye :D
Her zaman bekleriz Ömer böyle güzel bir günde yaparsak sıcak bir günde senin yetenekli ellerinden resimleride çektin mi oh oh tadından yenmez. :D
Fjk king aga vtecim açmaz Fjk ye :D
Ayıpsın kanka fotoğraf kolay iş. Önemli olan vardiyamın uyması, havanın güzel olduğu bi zamana denk gelmesi.
Hehe :D Ayıpsın kanka CDM bitane be beyaz inci.
kanashibari
15-01-2012, 14:24
Ayıpsın kanka fotoğraf kolay iş. Önemli olan vardiyamın uyması, havanın güzel olduğu bi zamana denk gelmesi.
Hehe :D Ayıpsın kanka CDM bitane be beyaz inci.
Zaten arkadaşın dediği gibi konu açarız öyle bir buluşma olursa toparlanırız o şekilde.
jetboy444
15-01-2012, 17:47
Toplanalım hiç problem değil güzelde olur :)
vallah çok iyi olur ya 10 numara olur:)
kanashibari
16-01-2012, 10:20
vallah çok iyi olur ya 10 numara olur:)
Dediğim gibi sorun değil bana uyar. ;)
kifanhom
16-01-2012, 12:16
maşallah maşallah
ercan ında yakında denemediği kalmayacak :)
kanashibari
16-01-2012, 12:19
maşallah maşallah
ercan ında yakında denemediği kalmayacak :)
Abi öyle deme ya okuyanda hergün farklı bir araçla deniyorum zannedecek :D
Bugüne kadar vtec harici iki üç denemem olmuştur farklı marka olarak :D
E.ORANLI
16-01-2012, 20:02
Ihmmm 160whp :) olsa tadından yenmicek :)
kanashibari
17-01-2012, 10:11
Ihmmm 160whp :) olsa tadından yenmicek :)
Olursa çok güzel olur motor açılmadan yakalayabilirsek hoş ve zevkli bir kullanımı olacaktır kanısındayım. :D
motor açılmadan o güçler hayal :D
turbo olursa başka :D
gri vtı ın debriyajında sorun var , vıtes atıyosun araba toparlayamıyor, debriyaj değişince bır deneme daha yapmak lazım
gri vtı ın debriyajında sorun var , vıtes atıyosun araba toparlayamıyor, debriyaj değişince bır deneme daha yapmak lazım
ercanında el freni çekili kalmıştı zaten :D :D
ercanında el freni çekili kalmıştı zaten :D :Dokan kendı aracımızı görmek ıcın söyluyorum ben , sonucta ercanda stage debrıyaj var dıger vtı ın debrıyajı bıtmiş otoban dönüşü,realist yaklaşıyorum olaya :D
okan kendı aracımızı görmek ıcın söyluyorum ben , sonucta ercanda stage debrıyaj var dıger vtı ın debrıyajı bıtmiş otoban dönüşü,realist yaklaşıyorum olaya :D
ahauhauaha çomak spec :D
ahauhauaha çomak spec :D
alakası yok gerçekler spec :icon_tup:
doğru söylüyo grinin debriyajı sıkıntılı..zaten onu biz zorladık gelmesi için..yoksa denemeye bile niyeti yoktuda kandırdık biz onu sen denemiceksin gel muhabet olsun dedik kandırdık:D
iyi işte negüzel birbirine kıstas 2 araba.
driftboy
17-01-2012, 11:59
alakası yok gerçekler spec :icon_tup:
İmam amcadan müslüman sipek :D
Ö.öztüRk
17-01-2012, 12:16
2 aracada maşallah
by serçe
17-01-2012, 12:28
maşallah araçlara...
kanashibari
17-01-2012, 12:41
Deneriz Yusuf problem değil yağ bakımı zamanı geldi onları halledeyim. Dün yayları söktük araba leylek spec oldu :D Kar kış yaysız daha iyi.
İyi oldu grinin bursada olması güzel deneme yaptık. Tekrar ederiz oda sorunlarını halleder.
yoshimura
17-01-2012, 13:37
tüm araçlara maşallah.Cam car iyi gidiyor:)
tüm araçlara maşallah.Cam car iyi gidiyor:)
b16rex, gaz pedalının altına paspas sıkışmış hali :D
b16rex, gaz pedalının altına paspas sıkışmış hali :D
harbiden rollingler bitti dönerken farkettik artı bide cem abi 110 küsür emre 60 küsür ben 70 küsür iyi gitmişiz yine
edit2: cem abi yine kızdı yaranılmıyo valla :D
harbiden rollingler bitti dönerken farkettik artı bide cem abi 110 küsür emre 60 küsür ben 70 küsür iyi gitmişiz yine
müdür bende takoz koydum gaz pedalının altına :D
müdür bende takoz koydum gaz pedalının altına :D
rodajı bitirde rex vti denemeleri yapıcaz beyin al bide pr4
rodajı bitirde rex vti denemeleri yapıcaz beyin al bide pr4
izmirdeki can varya turbo olan rex ,haa o setup degişikligi yapacakmış cipli pr4 var bi götü düzeltsem :D alacam onu laa :D
kifanhom
17-01-2012, 15:26
izmirdeki can varya turbo olan rex ,haa o setup degişikligi yapacakmış cipli pr4 var bi götü düzeltsem :D alacam onu laa :D
hacı götü düzeltsem falan yazma öyle alenen