Orijinalini görmek için tıklayınız : Gtr Trafikte
arabasızadam
13-01-2012, 23:59
Nissan GTR Weaving On Freeway - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M5S2nX_w06Q)
Yol tam 200+ makas atmalik :D Cok iyi beh, yuruyen arabayla zevki ayri, eglenmis adamlar :)
yol tam makaslık harbiden güzelmiş
Polis korkusundan basamamışlar bile. Yoksa bu arkadaşları burada ticari araç sürücüleri bile madara eder. :)
Tekrar izledim de adamlar ciddi acemi bu konuda. :D
yoshimura
14-01-2012, 00:43
babaları terziymiş heralde bunların :)
Polis korkusundan basamamışlar bile. Yoksa bu arkadaşları burada ticari araç sürücüleri bile madara eder. :)
yok yok, amerikalılara göre çok iyiler :)
bu videodaki yolda makas atmak için atraksiyon olması açısından 270 280 le gitmek lazımki bişiye benzesin
manevralar çok sert,o geçtiği yerlerden rahatlıkla geçebilir zaten normal şekilde heyecanlı adamlar :D
golfcu0101
14-01-2012, 00:53
izlemesi çok zevkli:D
Çok gereksiz fren yapıyo , refleksif makaslar yok bunlarda.. Bi yere girmeden önce bi sonraki gireceği yeri belirlemesi lazım en azından. :)
cok sert darlıo begenmedım :D
hızlı gıden atın bo.. seyrek dusermıs :D ıstanbula beklerız :D
biz boşa yaşıyoruz 106 vts vti gti cart curt :D:D
berkay_aydin
14-01-2012, 02:07
O yolda frene basılır mı ya :D
turbo&quattro
14-01-2012, 02:10
O makaslarda araya tir bile girer :) saglam cesaret lazim ciddi makas icin , arkadan polisi ariyorlar hemen.
berkay_aydin
14-01-2012, 02:13
O makaslarda araya tir bile girer :) saglam cesaret lazim ciddi makas icin , arkadan polisi ariyorlar hemen.
Türkiye'yi seviyorum ya :D burda polisi aramak yerine sıkıştırma veya küfür yolu kullanılıyor :D :D
mhmtsrtp
14-01-2012, 02:18
bi 106 nın yarıp geçmesini bunları madara etmesini bekledim ama gelen giden olmadı:D
darkmoon
14-01-2012, 02:38
yolda yağ gibi uzuyor ama alet
JumboAli
14-01-2012, 02:40
bız yapsak apacı oluruz
Murci dede Gtr dada is yok...
meLaNchoLic
14-01-2012, 10:17
bulcan bunlar gibi iki tanesini yolda alıcan altına 306gti'ı vericen ayarı vericen ayarı :D
Cliosportve
14-01-2012, 10:20
Eski Mecidiyeköy-Avcılar Makasçıları gibisi yok :D
Adamın ciddi derecede acemi olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.
Ama o nasıl yoldur lan öyle.5 şerit en solda boş 1 şerit daha var. Yollar güzelmiş ama.
skaratas2
14-01-2012, 10:35
Bİrde böyle deneselermiş.
Supra vs R35 GT-R Dead Stop on Highway (HD) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Zf-wuvx1U74&feature=related)
MPower's
14-01-2012, 10:38
Yalnız adamları tebrik etmek lazım bizim ülkemizdeki gibi emniyet şeridini kullanmıyolar makas atmak için :D
GokhanE.
14-01-2012, 10:39
http://img521.imageshack.us/img521/7599/tumblrlltzgnhi5f1qzib3w.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/521/tumblrlltzgnhi5f1qzib3w.jpg/)
Trdeki GTR kullanıcılarında videolarını bekliyoruz.
adamlar eğlenmiş gerçekten
bu ne ki yahu. cidden bizim ticarilere versen o gtr patos eder o trafigi el freniyle çapraz girerler.
oguzhan999
14-01-2012, 12:16
nissan frene basmaktan yürüyemediki
yunus_kg
14-01-2012, 12:18
aklıma bu geldi yine :D:D
106 Gti E-5 Turkey - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TQTpPAtF1Ok)
istanbulda madara olur bunlar yol bi damla şişiyor hemen fren lambası :)
lambocu baktı hahamda deli var, bıraktı hemen :D
Selcuk_RoL
14-01-2012, 12:28
KKomik:D:D
Türkiye'yi seviyorum ya :D burda polisi aramak yerine sıkıştırma veya küfür yolu kullanılıyor :D :D
Burada da arayabiliyorlar veya sivil polis falan cikabiliyor trafikte. O yuzden nolur nolmaz deyip eger boku cikarilan bi durum varsa fazla ortalikta kalmadan yok olmak lazim :D
63owen63
14-01-2012, 22:58
Adamlar iyi eğlenmiş ama fsm'de falan bir 106 üzeebilir :)
aynen bence de
cok guzel bir yolda -nedenini bilmiyorum belki acemilikten belki polis molis korkudan- hic hakkini veremeden gidiyorlar
dunya kadar yer var lambonun arkasindan gidiyor surekli
durmadan frene basiyor
benim de izlerken direkt aklimdan gecti istanbul da bu arabalari madara eder 106 ile vtec ile iyi giden biri diye
slalom yaparken emniyeti kullanmayanlari tebrik ederim bende bu arada :)
darkmoon
15-01-2012, 01:10
bizde asfalt yok birde yolda karşına ne çıkıcağı süpriz ben tem otoyolunun ortasında bildiğiniz gemi halatı gördüm sıyırdım geçdim kocaman devasal gemi halatı artık tırdan kamyondanmı düşmüş ama altına alan olursa kesin çok büyük bir kasa yapardı..
bir keresindede temde gene dolu damacana gördüm sağ şeridin tam ortasında şaka gibi hatta boşmu diye yavaşlayarak yanından geçdim bildiğin dolu damacana yani bir araç süratli vursa ona beton etkisi yaratır herhalde epey arabaya zarar verir..
ilerde durdumda kaldırdım koydum köşeye kimse vurmasın diye..
o yolda öyle mi makas atılır yaa frene basıp durmuş agresif kullanınca makas sanıyo bunlar heralde
yol tam makaslık bzım e5de oyle olsa keske :D
Orası ABD; bu işleri yaptıktan sonra sizi Polis çevirince başınıza gelecekler buradakinden çok farklı olur. Onun için ABD için fazla bile bu video.
Arkadaslar GTR iniz olsa kaciniz atarsiniz makas :D.
Belkide adam tehlikeye atmasi gerektigi kadar atiyordur..
aynen,çok zevkli izleniyo :) artı olarak emniyet şeridi solda gördüğünüz gibi adamlar oraya hiç girmiyolar,biz olsak ayrılmayız mk
kaskom olacağı ıcın aynaları kapatıp makas atardım ben
alfonso4474
15-01-2012, 11:55
yollar tam makaslık cok kalabalıkta degıl daha riskli makasa girse süper olurdu
Bad-Fast
15-01-2012, 13:44
yol güzel zaten iddalı değilde keyfe keder olmuş eğlencesine :)
GT-R ım da olsa,Doblomda olsa,nasıl gıtmem gerekıyorsa oyle gıderdım ;)
adamlar işin keyfinde bence :D
ölmekden cok korkuyorlar neden riske atsınki adamın altındaki arabalara yasadıkları hayatı dusunursen bu en mantıklısı bence :)
Bu yolda böyle yavaş giderlerse tabi alırlar plakalarını. :D
GTR öyle şekilli bir Bentley yada RR Phantom felan değil ki alan adam tın tın gitsin. GTR'ım olsa ihtiyacım olan şey kasko değil hayat sigortası olur. :D
yol baya guzel fsm yolunu animsadim bir an; arkayi atarak terse girilebilcek bir kac yer vardi duz gecti neyse makas videosu her zaman zevkli sonucta:D
yalniz gecen bi tane mini vardi s deil, felaket gidiodu temde bordo gibiydi uzaktan bi gordum ciddi iyidi ben dondum sora..
ara hızlanması böylesine kusursuz bir arabayla makas atmak müthiş keyifli olsa gerek..
sanki bilerek yavaşlayıp uzuyorlar havası var video da işin makarasındalar.. :)
akbaba78
17-01-2012, 08:42
cam car neymis acep:soru:
abdullahçöllü
17-01-2012, 09:03
gayet emniyetli bi eğlence olmuşş.. adamların hayatları sadece makas atıp hız yapmak değil.. gittikleri yerde belkide 837836491874913764534812 tane hatun 7342932478324691 çeşit içki veya farklı türden eğlence çeşitleri vardır.:):) bizdeki gibi kelleyi koltuğa alıp gazlamıyorlar.. hem ayrıca videoda 40-100 km/h arası makaslar atılmıyor bence ciddi hızlar var arabalar ne olursa olsun..
bazı ülkelerde bu tür hareketlerin cezası türkiye'deki alkollü, ehliyetsiz , ruhsatsız ve muayenesiz suçlarının tamamı ile yakalanmakla aynı şey olduğu için belkide dikkat ediyorlardır....
bence adam aynaya bakmadan şerit degıstırmıyor bızım ulkemızdekı bazı kendını şoför sananlar gibi.her şerit değişimden önce frene basıyor cunku.
Ferhat_V
17-01-2012, 10:55
cam car neymis acep:soru:
porsche gt2 yada gt3
redbaron
17-01-2012, 11:44
yol bomboş frene basıp duruyorlar bunlar tr ye gelsinde dolu yolda makas görsün :D yol gerçekten güzelmiş klasik 10 şerit usa yolları :D
Tiki memonun önünde diz çöküp tevbe isterler...
:D:D:D
Adam sert şekilde şerit değiştirmiş :)
emre yeşil
17-01-2012, 12:03
önceden tem de böyleydi şimdi dur kalk yapıyoruz
mercedesci
21-01-2012, 14:17
çok sert manevralar yapıyor ve ilk başlarda lambonun gittiği yerlerden gidiyor başka yerlere sapsa daha eğlenceli olabilirmiş... :D
İbrahim33
23-01-2012, 20:28
o yollar tr dede olsa keşke :D
aynen banada ole geldi baya acemi gibiler
Alttaki yorumlar çok iyi ya :D
Çok çılgınsız yok nasıl yapiosunuz yok bilmemne bune lem ::D
bunlara bir E5 videosu izletmek lazım :D
meLaNchoLic
24-01-2012, 14:24
bizde asfalt yok birde yolda karşına ne çıkıcağı süpriz ben tem otoyolunun ortasında bildiğiniz gemi halatı gördüm sıyırdım geçdim kocaman devasal gemi halatı artık tırdan kamyondanmı düşmüş ama altına alan olursa kesin çok büyük bir kasa yapardı..
bir keresindede temde gene dolu damacana gördüm sağ şeridin tam ortasında şaka gibi hatta boşmu diye yavaşlayarak yanından geçdim bildiğin dolu damacana yani bir araç süratli vursa ona beton etkisi yaratır herhalde epey arabaya zarar verir..
ilerde durdumda kaldırdım koydum köşeye kimse vurmasın diye..
niye alıp kenara koyuyonki usta ataydın bagaja götüreydin bi damacana su ne kadar biliyonmu sen :D:hahaha:
Yollar çok iyi, ama sürekli stop lambaları yanıyor :) *****, trafik kuralları..
B.Battal
24-01-2012, 14:34
Bi ince cengiz eksik
herhangi biri gitsin bizden bunların yanına makasa gerek yok kapat aynaları herhangi bir şeridi al ortana devam ne yardırıcam bunlar için makasla falan :) yaylagibiyol
Hep hayalimdir.. İzmir otobanı da bi gün bu kadar kalabalık olsa.. :) Çıksak oynasak 160-170 3 şerit yapsak :D
Hep hayalimdir.. İzmir otobanı da bi gün bu kadar kalabalık olsa.. :) Çıksak oynasak 160-170 3 şerit yapsak :D
O otobana bildiğin koca uçak iner. O otoban dolmaz. Bütün İzmir arabalarının yola çıkması lazım. :D
adamlar yolun hakkını da vermeseler zevkle izleniyor gtr:)
Gtr var gtr var hıc saglıklı bı gtr a benzemıyor :D
Patisever
10-03-2013, 21:11
izlemiştim daha öncede güzel video olmasa araçların güzel olusu herşeyi değiştiriyor brianzuk klasık videolarından
demekki kendi arabanın videosu olmayıncada video paylaşılıyormus???
yolaa bak yaa şaka gibi arkadasss......
Nasıl buluyorsunuz bu konuları çok merak ediyorum.
gtr nın direksiyonunda tiki memo olsa bi ince cengizi olsaydı ... :D
Ahmet Saraçoğlu
11-03-2013, 13:39
Fx coupe keyfin azına s.çmış.
percussionali
12-03-2013, 00:40
çok dar aralardan makas atıyo gtr bu şekilde kullanırsan ömrü çok uzun olur makasa atıcaksanı bu şekilde atın :D
TRye gelseler bunları ticariler bile maymun eder :D
baran.boran
12-03-2013, 01:12
TRye gelseler bunları ticariler bile maymun eder :D
hehe erayla dimi :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
valla tamam riskli makas değilde izlemesi zevkli be :D