PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yavru kangal nereden buluruz

ergin
14-01-2012, 09:51
Merhaba arkadaslar guzel orjinal kangal yavrusu nereden bulabiliriz bilgisi olan varmi

ceco
14-01-2012, 09:53
bütçe nekadar kardesım ?

Yiğit G.
14-01-2012, 10:11
Kangal Madımak Kangal Köpeği Üretim Çiftliği (http://www.kangalturk.com/)

ademsezer
14-01-2012, 10:22
Kangal Madımak Kangal Köpeği Üretim Çiftliği (http://www.kangalturk.com/)

ben bursadayım kangallarla ilgiliyim bence madımaktan almayın tanıdıklarımın kuyrugu simit kangala benzeyen yawrularını alıp büyük köpeklerinin altında satıyorlar.

ceco
14-01-2012, 10:32
ben bursadayım kangallarla ilgiliyim bence madımaktan almayın tanıdıklarımın kuyrugu simit kangala benzeyen yawrularını alıp büyük köpeklerinin altında satıyorlar.

bu işte de fasa fiso cok ademim millet anasını boyayıp babasına yeni manita diye satıyo :)

tanıdıktan bıldıkten almak herzamn iyidir geçmiş ve gelecek yönunden.

F.Esen
14-01-2012, 10:39
adem abi senin canavarın ırkından bulma şansımız var mı :)

ademsezer
14-01-2012, 10:51
bu işte de fasa fiso cok ademim millet anasını boyayıp babasına yeni manita diye satıyo :)

tanıdıktan bıldıkten almak herzamn iyidir geçmiş ve gelecek yönunden.

ceco kangal diye 5 yavru baktım fos çıktı:D typarın anasını babasını bilmeseydim rot a geçicektim

ademsezer
14-01-2012, 10:52
adem abi senin canavarın ırkından bulma şansımız var mı :)

ben de dişi yok kardeşim bul bi dişi getir çoğaltalım:D

ceco
14-01-2012, 10:53
senın köpeğin masallahhı war o nasıl kafadır oyle :)

yerın ımakının warsa kangaldan şaşma kanka, köpeğin hası bunlar ya.

ademsezer
14-01-2012, 10:55
senın köpeğin masallahhı war o nasıl kafadır oyle :)

yerın ımakının warsa kangaldan şaşma kanka, köpeğin hası bunlar ya.

37 ekran ceco:D

senin ki daha aktif gibi bizimki hantal yabancı köpek görmeden mod a girmio:)

ergin
14-01-2012, 10:56
bütçe nekadar kardesım ?

özelden attım abi msj

F.Esen
14-01-2012, 10:56
ben de dişi yok kardeşim bul bi dişi getir çoğaltalım:D

bende de erkek var abi ondan sana dedim dişi sıkıntısı çekiyoruz :D

ademsezer
14-01-2012, 10:59
bende de erkek var abi ondan sana dedim dişi sıkıntısı çekiyoruz :D

çok dişi getirdiler ukak diye kabul etmedim:)

ceco
14-01-2012, 11:00
toplayın köpeklerıde ıstanbula alın gelın, bizim çariyelerın arasına atarız kızan zmanında :D

F.Esen
14-01-2012, 11:03
onları getirmek için ayrı ayrı arabalar lazım :) yoksa vahşete 5 kala filminin fragmanı çıkar :D

Orhan
14-01-2012, 11:03
işin gerçekten zor
akbaş öneririm sivrihisarda tarım ilçe müdürlüğünün akbaş çiftlikleri var ellerinde iyi ırklar olduğunu duydum
kangal diye satılan bir sürü çoban köpeği ırkları var
bende kangal diye aldım kafkas çoban köpeği kangal kırması çıktı

ergin
14-01-2012, 11:05
aynen cok zor secım yapmak bu yuzden buraya actım tanıdıgı bıldıgı saglam kısıler bulabılırmıyız dıye arkadaşlardan

///KDrÖZER
14-01-2012, 11:10
facebookta cahit akgül diye biri var truva at çiftliği mi ne çiftliğin adı görünüş olarak güzel köpekleri var.

bende şuan videoda olan köpeğin yavrularına bakıyorum yavrular çift tırnak .
safmıdır değilmidir bilmem o zaman videoya çektiğimde 13 aylıktı babamın bir arkadaşının köpeği https://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=490371239171 pek bakmadı bu erkeğe ama geliştiği kadar artık
bence anasını babasını görmediğin bilmediğin insanlardan almanı tavsiye etmem

Orhan
14-01-2012, 11:11
ben şimdi alacak olsam akbaş tercih ederim
bahçeli evim var yerim müsait ama iri ırklar insanı çok zorluyor

ergin
14-01-2012, 11:15

abi kangalı cok sevıyorum su anda da var zaten bı tane ama yanına arkadaş almak ıstıyorum cok sıkılıyor hayvan bunalıma gırecek tek başına. bundan oncede vardı cok guzel yetıskın kangalım buyuklugu aslında cok zorlamıyor yada ben alıştım :)

ergin
14-01-2012, 11:16
facebookta cahit akgül diye biri var truva at çiftliği mi ne çiftliğin adı görünüş olarak güzel köpekleri var.

bende şuan videoda olan köpeğin yavrularına bakıyorum yavrular çift tırnak .
safmıdır değilmidir bilmem o zaman videoya çektiğimde 13 aylıktı babamın bir arkadaşının köpeği https://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=490371239171 pek bakmadı bu erkeğe ama geliştiği kadar artık
bence anasını babasını görmediğin bilmediğin insanlardan almanı tavsiye etmem

flash player sorunu yuzunden acmıyor iş yerımdekı pc bu vıdeoyu eve gecer gecmez bakacagım yardım ıcın teşekkurler

ceco
14-01-2012, 11:29
abi kangalı cok sevıyorum su anda da var zaten bı tane ama yanına arkadaş almak ıstıyorum cok sıkılıyor hayvan bunalıma gırecek tek başına. bundan oncede vardı cok guzel yetıskın kangalım buyuklugu aslında cok zorlamıyor yada ben alıştım :)

tek olması daha güzel aslında onula daha cok vakıt gecırebılırsın. kangal köpeği baglı kalmayı pek sevmez boş arazi olacak ayagı topraga degecek köpeğin aksı taktırde rahatsız oluyo haywan. benım köpeğim her saldıgımda 3 5 km yol kateder geri gelır.

tek olması iyi senın ıcın kardesım.

ergin
14-01-2012, 11:34
tek olması daha güzel aslında onula daha cok vakıt gecırebılırsın. kangal köpeği baglı kalmayı pek sevmez boş arazi olacak ayagı topraga degecek köpeğin aksı taktırde rahatsız oluyo haywan. benım köpeğim her saldıgımda 3 5 km yol kateder geri gelır.

tek olması iyi senın ıcın kardesım.

abim toprakda sureklı ama sureklı gezdıremıyorum ıhtıyacı olan gezme işini yapamıyorum ama her oynamaya kalktıgımda serbest bırakıyorum bahcede koşa koşa bı hal oluyor :) sevıncten. yanına almak ıstememın sebebı eskıden iş yerımde beslıyordum kangalımı buradan calınınca bı daha iş yerıme getırmedım kangalı evde beslıyorum e evdede besleyınce sureklı ılgılenemıyorum bu yuzden yanına bı hayvan şart oldu

ceco
14-01-2012, 11:37
abim toprakda sureklı ama sureklı gezdıremıyorum ıhtıyacı olan gezme işini yapamıyorum ama her oynamaya kalktıgımda serbest bırakıyorum bahcede koşa koşa bı hal oluyor :) sevıncten. yanına almak ıstememın sebebı eskıden iş yerımde beslıyordum kangalımı buradan calınınca bı daha iş yerıme getırmedım kangalı evde beslıyorum e evdede besleyınce sureklı ılgılenemıyorum bu yuzden yanına bı hayvan şart oldu

:eek: evde iki kangal eyvahh eyvahhhh :) bak buyuduklerı zaman sıkıntı olur atsan atılmaz satsan satılmaz hale gelıyorlar bunlarıda düşün.

ergin
14-01-2012, 11:41
yok abi deneyımlıyım :) sorun olmaz atma gıbı bı durum hayatta olmaz zaten. eskiden evdekıler korkardı annem babam alıştılar şimdı evden benı atarlar kangalı atmazlar :)

///KDrÖZER
14-01-2012, 12:01
benimde dişi salık bir şekilde köydeki evin bahçede 3 tane aydınlatma lambasını kırmış koşarken:D kerata doğum yaptıktan sonra iyice benimsedi. geçen bahçede babam ölü atmaca bulmuş fotoğrafını çektim diyordu elime geçerse fotoğraf eklerim:D sanırım bizim köpek öldürdü

onat
14-01-2012, 12:10
bursa civarlarında devlet kangal üretim çiftliği varmış. daha önce sivasa kangal için giden ve memnun kalmayan bi aile dostumuz bu dediğim kangal üretim çiftliğine gidip yavruları falan görünce çok beğenmiş. yalnız sıra varmış yavrularda. eğer varsa bi tanıdık direk araya sokup aldırabilirsiniz.

cagri-35
14-01-2012, 12:18
Sivas'ta baglantınız varsa ordan hasını bulursunuz bu kırma muhabbetlerı daha cok dısarıdakı sehırlerde oluyor halıyle köpek az safkanı daha az.

///KDrÖZER
14-01-2012, 12:21
Sivas'ta baglantınız varsa ordan hasını bulursunuz bu kırma muhabbetlerı daha cok dısarıdakı sehırlerde oluyor halıyle köpek az safkanı daha az.

sadece sivasın kangalı yokki aksarayın felanda var

cagri-35
14-01-2012, 12:23
aksarayı bılmıyordum ben sadece sivas diye biliyorum..

farkları neler tam olarak

OverDose
14-01-2012, 12:27

benımde akbaş cinsi kopegim var sehır merkezınde 4 katlı kendı apartmanımızın bahcesınde bakıorum iri olması problem degılde bu hayvanların yapısı sehır hayatına uygun degıl hareket eden herseye havlıolar bahceye kımseyı sokmuyor ama cok guzel kopekler akbas cınsını onerırım

ergin
14-01-2012, 12:29
benimde dişi salık bir şekilde köydeki evin bahçede 3 tane aydınlatma lambasını kırmış koşarken:D kerata doğum yaptıktan sonra iyice benimsedi. geçen bahçede babam ölü atmaca bulmuş fotoğrafını çektim diyordu elime geçerse fotoğraf eklerim:D sanırım bizim köpek öldürdü

bizimkşde oyle serbest bırakınca ortalıgın içine edıyor genelde koşarken yenı dıkılen agac fıdanlarını kırıyor kıramazsa da özel ıtına ıle dıbını kazıyor :D

///KDrÖZER
14-01-2012, 12:32
Kangal alırken nelere dikkat etmeliyiz? - UZMANTV (http://www.uzmantv.com/kangal-alirken-nelere-dikkat-etmeliyiz)

bu emminin konuşmalarını dinlemekte fayda var

|| CaNeR ||
14-01-2012, 13:37
Kangal görmek isteyenleri yazın Sivas'ta ki festivale bekleriz .
Bursa ile Aksaray ile karıştırmayın :)

TigeR
14-01-2012, 14:38
safkan olursa ondan mükemmel köpek yok ah bi müsait yerimiz olsaydı

ergin
14-01-2012, 18:13
Kangal görmek isteyenleri yazın Sivas'ta ki festivale bekleriz .
Bursa ile Aksaray ile karıştırmayın :)

Siz sivastasiniz sanirim sivastan kimden kangal alabiliriz ?

ergin
14-01-2012, 22:36
yok mu yardım edebilecek birisi :(

qosmio
14-01-2012, 22:42
ne kangalı usta al dogo argentino besle şimdiye kadar köpek beslememişim dersin avatarda ki benim köpeğim köpeklerin efendisi dogo argentinodur.Hayatta iki beyaz şey bağımlılık yapar birincisii kokain ikincisi dogo

Orhan
14-01-2012, 23:04
benımde akbaş cinsi kopegim var sehır merkezınde 4 katlı kendı apartmanımızın bahcesınde bakıorum iri olması problem degılde bu hayvanların yapısı sehır hayatına uygun degıl hareket eden herseye havlıolar bahceye kımseyı sokmuyor ama cok guzel kopekler akbas cınsını onerırım
benim ev bahçeli şehrin dışında o nedenle akşamlarıda 3-4 saat salıyorum enerjisini atıp geliyor sıkıntı yok yani

bizimkşde oyle serbest bırakınca ortalıgın içine edıyor genelde koşarken yenı dıkılen agac fıdanlarını kırıyor kıramazsa da özel ıtına ıle dıbını kazıyor :D

ah benimkinin kırdığı ağaçlarla ağaç ev yapılırdı şerefsiz mahvetti bahçeyi
bi hayvan kendi kubesini parçalarmı marangoz zaannediyor kendisini

ergin
15-01-2012, 10:38
benim ev bahçeli şehrin dışında o nedenle akşamlarıda 3-4 saat salıyorum enerjisini atıp geliyor sıkıntı yok yani

ah benimkinin kırdığı ağaçlarla ağaç ev yapılırdı şerefsiz mahvetti bahçeyi
bi hayvan kendi kubesini parçalarmı marangoz zaannediyor kendisini

Hahaha abi aynen bizimkide oyle kirdigi agaclarin haddi hesabi yok bide.kiramadigi gucu uetmediklerinin dibini kaziyor :) hepsi ayni demek :)

ergin
21-01-2012, 11:57
arkadaşlar hala bulamadım guzel bı yavru yok mu yardım edebilecek birileri :(

ardacar
21-01-2012, 15:23
arkadaşlar hala bulamadım guzel bı yavru yok mu yardım edebilecek birileri :(

benimki doğurmak üzere
karaburunlu dedikleri cinsten
15 güne kadar doğurur ondan sonrada 40 gün süt süresi var biliyorsundur
dişi yada erkek ne istediğini söylemen yeterli ;)

yok abi deneyımlıyım :) sorun olmaz atma gıbı bı durum hayatta olmaz zaten. eskiden evdekıler korkardı annem babam alıştılar şimdı evden benı atarlar kangalı atmazlar :)
bu yazına istinaden herhangi bir ücret talep etmiyorum ama sokağa atma gibi bir durum olduğunda rica ediyorum ara ben gelir geri alırım türkiyenin neresinde olduğun hiç önemli değil! açıkcası köpeklere insanlardan daha fazla değer veriyorum ve zulüm eziyet edenlerede kafa göz dalıyorum

bu benim evdeki kızım
https://p.twimg.com/AjrkxA9CIAAFNKx.jpg

ergin
21-01-2012, 17:26
çok teşekkur ederım teklıfınız ıcın ama bundan once kurt besledım bı turlu alışamadım kangalı cok sevıyorum ve şu anda zaten bı kangalım var ona arakdaş olması ıcın yenı bır kangal arıyorum. hayatımda yapmadıgım yapamayacagım bışey besledıgım bı kopegı sokaga bırakmak 4-5 senedır sureklı kopek beslerım bırakın kopegı sokaga bırakmayı kopegıme sert bı hareket dahı yapmadım yapamamda. kangal besleyenler genelde dövusturmek ıcın beslıyor ama benım uzaktan yakından alakam yok hayatta kıyamam ama kangalla cok guzel güreşirim :D zaten dövusen kangallar yara bere ıcınde bakın bu benım çalınan kangalım :(

http://a1201.hizliresim.com/t/p/1zhwd.png

ardacar
21-01-2012, 17:33
çok teşekkur ederım teklıfınız ıcın ama bundan once kurt besledım bı turlu alışamadım kangalı cok sevıyorum ve şu anda zaten bı kangalım var ona arakdaş olması ıcın yenı bır kangal arıyorum. hayatımda yapmadıgım yapamayacagım bışey besledıgım bı kopegı sokaga bırakmak 4-5 senedır sureklı kopek beslerım bırakın kopegı sokaga bırakmayı kopegıme sert bı hareket dahı yapmadım yapamamda. kangal besleyenler genelde dövusturmek ıcın beslıyor ama benım uzaktan yakından alakam yok hayatta kıyamam ama kangalla cok guzel güreşirim :D zaten dövusen kangallar yara bere ıcınde bakın bu benım çalınan kangalım :(

http://a1201.hizliresim.com/t/p/1zhwd.png

doguracak kopek zaten kangal :) cakılın fotosu bonus :D

buarada benim kangallar bunun aynısı

ardacar
21-01-2012, 17:36
buarada sehırler arasında ankara var? ankaradaysan ulastırmam daha kolay olur

ergin
21-01-2012, 17:39
doguracak kopek zaten kangal :) cakılın fotosu bonus :D

buarada benim kangallar bunun aynısı

:) abı ne bileyım fotoyu gorunce bı anda sibirya hakkında soyluyorsun sandım :) olur tabiki peki siz neredesiniz yanı almaya kalksam nasıl alacagım.

ardacar
21-01-2012, 17:40
:) abı ne bileyım fotoyu gorunce bı anda sibirya hakkında soyluyorsun sandım :) olur tabiki peki siz neredesiniz yanı almaya kalksam nasıl alacagım.

ben ankaradayımi, kopekler zonguldakta ama haftada ıkı kere gıdıyorum en az, dogum ve sutten kesılmesınden sonra ankarada teslım ederım.

ergin
21-01-2012, 17:42
ben ankaradayımi, kopekler zonguldakta ama haftada ıkı kere gıdıyorum en az, dogum ve sutten kesılmesınden sonra ankarada teslım ederım.

özelden attım abı mesajı.

ardacar
12-09-2012, 12:48
Geçen seferki doğumda bütün yavrular soğuktan öldü, bu sefer tamamen sağlıklı bir şekilde sütten kesilmelerini bekledim konuya cevap vermek için. Şuan yeterli büyüme gerçekleşti sütten kesildiler :icon_tup: eğer hala kangal istiyorsan ki daha önce şartları söylemiştim para pul istemem, bakabilecek olma garantisi istiyorum :soru:
http://i45.tinypic.com/alp2co.jpg
http://i48.tinypic.com/2yyql5k.jpg

aslan
12-09-2012, 12:50
Aslında ben uzun süredir arıyordum fakat araştırmalarıma göre iki tür kangal varmış biri sürü için diğeri normal olarak bu kangi cins acaba ?

ardacar
12-09-2012, 12:55
valla ben cinsinden falan anlamam onlar benim çocuklarım gibi sokak köpeğide olsa sarıp sarmalar aşısı maması herşeyini veririm ama kayınpeder benim kangal hastası o bir dişi bir erkek istedi köpekleri gördüğünde demekki iyi bir cins :)

aslan
12-09-2012, 12:59
Peki ben bir adet sahiplenmek istiyorum uzun süredirde arıyordum bir adet senden alabilirmiyim rica etsem

ardacar
12-09-2012, 13:05
9 yavru var hepsinin sözünü verdim ama bu konuyu açan arkadaş 2gün içinde dönmezse yada istemezse neden olmasın tabi aynı şartlar dahilinde bakacak yer gösterecek şevkat olacak hele hele dövüşe falan sokmaya kalkarsın o zaman ben çok kötü biri olurum :D

aslan
12-09-2012, 13:08
O zaman sizden haber bekliyorum herşeyi hazır keratanın
Ne dövüşü ağa neden bahsediyorsun ne işimiz var dövüş felan kapımıza göz kulak olsun yeter

ardacar
12-09-2012, 13:12
göz kulak olsun diyeyse bunlardan güzel köpek yok şu şantiyede kendi alanlarında duruyorlar akşamları serbest kalıyorlar delikanlı biri hadi geçtim delikanlıyı köpeklere fısıldayan adam gelse farketmez hepsi parçalarlar :)

aslan
12-09-2012, 13:15
Tamam o zaman sizden cevap bekliyorum