Orijinalini görmek için tıklayınız : b20 vtec debrıyaj
merhabalar..
b20 vtec projemı herseyıyle guzel bır sekılde bıtırdık bloku topladık vıtes kutumuz hazır ust kapagımız hazır sekılde beklemekte fakat debrıyaj olayını cozemedık oemı kullanmak ıstemedım tutmayacagı ıcın.. nasıl bı debrıyaj kullanmalıyım:soru: sızlere sormak ıstedım yardımlarınızı beklıyorum..:icon_tup:
ben 1 sene boyunca exedy stage1 kullandım b20 de hiçbir sıkıntı yaşamadım.
çok agresif yapmıyorsun sanırsam aracını..
bence exedy stage 1 yada competıtıon stage4 (6pack) kullanabilirsin ikisinide kullandım gayet başarılı debriyajlar.
onursoytam
14-01-2012, 11:47
merhabalar..
b20 vtec projemı herseyıyle guzel bır sekılde bıtırdık bloku topladık vıtes kutumuz hazır ust kapagımız hazır sekılde beklemekte fakat debrıyaj olayını cozemedık oemı kullanmak ıstemedım tutmayacagı ıcın.. nasıl bı debrıyaj kullanmalıyım:soru: sızlere sormak ıstedım yardımlarınızı beklıyorum..:icon_tup:
hayırlı uğurlu olsun
merhaba antalya da hangi garaj da yapılıyor aracınız
ben 1 sene boyunca exedy stage1 kullandım b20 de hiçbir sıkıntı yaşamadım.
çok agresif yapmıyorsun sanırsam aracını..
bence exedy stage 1 yada competıtıon stage4 (6pack) kullanabilirsin ikisinide kullandım gayet başarılı debriyajlar.
yok yok aga hersey oem segmentler falan yenı kullandım saplamalarım ARP fakat dedıgım gıbı debrıyaj ısını cozememıstık.. saolasın abıcım bılgıler ıcın bıde sunu da solııyım nerden bulabılırım stage 1 suan trdeyım donerken alıpta donmek ıstıyorum
hayırlı uğurlu olsun
merhaba antalya da hangi garaj da yapılıyor aracınız
tesekkurler usta aracım antalyada degıl yurtdısında swaplanıyo kısmetse ayın sonunda antalyaya gelıcem..:icon_tup:
sitenin sponsorlarına bakıver debriyaj için belki birisinin elinde vardır..
sitenin sponsorlarına bakıver debriyaj için belki birisinin elinde vardır..
cılgın abııı cılgınnn :icon_tup::icon_tup::icon_tup::D
güneşbalkan
15-01-2012, 14:27
kardeşim facebooktan takip ediyorum projeni allah utandırmasın sıka sıka gezersin inşallah
kardeşim facebooktan takip ediyorum projeni allah utandırmasın sıka sıka gezersin inşallah
allah razi olsun Gunes`im insaalah alnimizn akiyla cikicaz isin icinden... :):icon_tup:
ehhh biraz :D
abii cozduk isi ben burdaki arkadasi anlamamisim oem b20 debriyaj kullanicaz trye gelene kadar.. sikinti olmicak dedi sanada soliyim dedim... ;) :icon_tup: