Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane Rs vs 320 hp 320d
bu arada bence konu kapanmalı amactan baya bi sapıttı,denemeden kazaya geldik oradan etnik catısmalar
o 320 dediğin araba senin arabandan kaçtane alır bilyormusun arkadaş 320 d si olan adam yarışı sadece seyretmeye gider yarışçı olsa 100 binlira para ile türkiyede makina yapsan kral olursun o meganecılarda seni anca alkışlar ;) onun için dengin olan adamlarla atış anlatabildimmi ?
Cık cık cık çok ayıp
Allah kimseyi parayla terbiye etmesin..Sonradanda parayı göstermesin ;)
Bu sözün üstüne söz yok artık adam noktayı koymuş.
Konuyu en başından beri takip edenlerdenim bende yazmayayım diyorum ama konu harbiden yolundan şaştı.
Çocuğa en başından beri yapma etme patlarsın diye dilinde tüy bitmiş adamların. 1 gün sonra sonuç ortada.
Birisi çıkmış hesap kitap yapıyor. Madem bu kadar paranız var koyun ortaya aracınızı görelim alkışlayalım. Boş yere atarlanmaya gerek yok ;)
Cipsli 320D deyip de geçmeyin. Bakın elin sokak kedisi bile ne demiş :D
http://d1201.hizliresim.com/t/j/1uxq5.png
hahahahhahhhahaha
berkay_aydin
17-01-2012, 14:08
Benim gibi genç heyecanlı bir arkadaş denemiş, konunun geldiği yere bakın :)
Rica ediyorum dizel kullananlar kendilerine göre rakip bulsunlar, dizellerin adını çıkarmasınlar :D
Cık cık cık çok ayıp
Bu sözün üstüne söz yok artık adam noktayı koymuş.
Konuyu en başından beri takip edenlerdenim bende yazmayayım diyorum ama konu harbiden yolundan şaştı.
Çocuğa en başından beri yapma etme patlarsın diye dilinde tüy bitmiş adamların. 1 gün sonra sonuç ortada.
Birisi çıkmış hesap kitap yapıyor. Madem bu kadar paranız var koyun ortaya aracınızı görelim alkışlayalım. Boş yere atarlanmaya gerek yok ;)
önce allah herkesi terbiye etsinde parayı zaten çalışan kazanır
hakotech
17-01-2012, 14:10
'Saksı gibiyim' "Ben burada saksı gibi duruyorum. Saksı değilim ben; Erol Büyükburç'um. Bana saksı muamelesi yapamazsınız. Bana arada bir soracaksınız. Herkes konuşuyor; burada altı saattir oturuyoruz, hiç bana iki laf gelmedi. Niye böyle haksızlık yapıyorsunuz? İşte bu da reyting yapar işte al sana. Ben reytingi çok iyi bilirim. Ben sahneyi nasıl evirir çeviririm. Ben bilirim o işi, ama beni göz ardı etmeyin. Lütfen ben burada otururken benim ağırlığıma uygun hareket edin. Ben büyük bir sanatçıyım. Gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biriyim. Ben Türkiye'de Türk popunu ilk kuran adamım. En çok bana soracaksınız." :D :D
Adam gibi adam bülent basgan kardesim sana goradan kimsin seni armagan ediyorum :D
mstfcn28
17-01-2012, 14:11
Bizde para çok gibi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pVY2HDAAZbQ)
:hahaha::hahaha:
Ek.Civic_Spoon
17-01-2012, 14:12
'Saksı gibiyim' "Ben burada saksı gibi duruyorum. Saksı değilim ben; Erol Büyükburç'um. Bana saksı muamelesi yapamazsınız. Bana arada bir soracaksınız. Herkes konuşuyor; burada altı saattir oturuyoruz, hiç bana iki laf gelmedi. Niye böyle haksızlık yapıyorsunuz? İşte bu da reyting yapar işte al sana. Ben reytingi çok iyi bilirim. Ben sahneyi nasıl evirir çeviririm. Ben bilirim o işi, ama beni göz ardı etmeyin. Lütfen ben burada otururken benim ağırlığıma uygun hareket edin. Ben büyük bir sanatçıyım. Gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biriyim. Ben Türkiye'de Türk popunu ilk kuran adamım. En çok bana soracaksınız." :D :D
ahahahahaha :D :D koptum :hahaha:
mechanic
17-01-2012, 14:13
kekuti tam polemik adamısın . saçma sapan yazılar yazıp insanları sinirlendiriyorsun abuk subuk alıntı yapıp arkadaşlarınla geyik yapıyorsunuz... mesaj sayını böyle iyi arttırırsın devam et.
Adanada boyasız 2000 model 106 varmı ?
Varsa alacam anasını satayım :D
kekuti tam polemik adamısın . saçma sapan yazılar yazıp insanları sinirlendiriyorsun abuk subuk alıntı yapıp arkadaşlarınla geyik yapıyorsunuz... mesaj sayını böyle iyi arttırırsın devam et.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Bartu_evo
17-01-2012, 14:18
Sabahtan beri benim yazasım vardı hahaha :D
f_lqH_6gCO0
Ne zaman araba konusu açılsa bu video aklıma gelir. Kimse üstüne alınmasın :p
hakotech
17-01-2012, 14:20
Sabahtan beri benim yazasım vardı hahaha :D
yaaa her böle polemıkte aklıma gelıyo yarılıyom akü !! :D erol buyukburc sana ınsan dıyenın köyü yansın a.q !! lskadjalskjdal :D
kelalper
17-01-2012, 14:22
Nooluo lan bu adanalılara. Hepsi toplanmış önümüze gelene bir tekmecilik oynuo.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
önce konuyu okursunuz baştan, ondan sonra atar gider yaparsınız. Biz ne reisler gördük hepsi clubber oldular. O yuzden fazla uzatmayın derim..
Bazen "evet yanlışlık olmuş" demekte büyüklüktür. Haksız olupta atar yapmak değildir ;)
Bana polemik diyene bak. Ortaya sazan gibi atlıyorsunuz 20 sayfa yazılmış konuda..
f_lqH_6gCO0
Ne zaman araba konusu açılsa bu video aklıma gelir. Kimse üstüne alınmasın :p
:):):)............
önce konuyu okursunuz baştan, ondan sonra atar gider yaparsınız. Biz ne reisler gördük hepsi clubber oldular. O yuzden fazla uzatmayın derim..
Bazen "evet yanlışlık olmuş" demekte büyüklüktür. Haksız olupta atar yapmak değildir ;)
Bana polemik diyene bak. Ortaya sazan gibi atlıyorsunuz 20 sayfa yazılmış konuda..
ortalığı karıştıran sensin ciguli :)
yasindamar
17-01-2012, 14:26
kekuti misin nesin kardeşim ama nickin gibi boş bi adammışsın vesselam... sağa sola atarlanma arkadaşlarınla eğleneceksen akşam toplanın da bi kafede eğlenin bendensiniz :D:D
adamın 3.20d si varmış birşeyler yazmış yanlış kullanılmış demiş ama benim arabam olsa ben onu geçerdim dememiş. yeter arkadaş kendi arabanla atarlan ya.
bmw yi süren arkadaş arabayı daha önce rollde denemişmi benimde 3.20 dizelim var ve nasıl gittiğini tüm adana biliyor o araba manuel de kalkmaz DS ta basması lazım yoksa megane bukadar açamaz
al işte bi tane daha :D
Önce yazılımlı 3.30d yi geçiniz sonra havalara sıkınız ;)
önce konuyuda okuyunuz .. (baştan)
bi tane daha derken?
hee bitane daha.. 3.20d değilmi ?
ya ok de ,
arkadaşın hitap tarzı ilginç.
3,20 si olan yazmayacak mı arakadaş _? dalga geçer gibi yazı yazıyorsun.
ya anlatamıyorum ki ben. 3.20d kötü giden demedim ama 4.600'de vites atan aracı nasıl yurutucen kendinden daha hafif ve daha kuvvetli araçla ?
M'de nasıl yurumuyor onu anlamıyorum. DS de basınca ne yapıyor, vites ufaltıyor.
M2'de kalkınca 3.000 devirde ds'de kalsanda farketmez ;) hala tutunur tutunmaz muabbeti yapıyorsunuz..
aynen dalga gecer gibi konusuyorum, öyle bir çıkıyorsunuz ki.. Butun Adana bilir bu 320d 'yi diyorsunuz. Adanaya da bu Reno'yu getirsek aynısı olur. Hadi biraz daha basıncınız acık olsun diyelim.. Belki 1 metre farkeder..
Konuyu baştan okuyun bir zahmet..
Konu kim geçer kim geçmez değil !
o 320 dediğin araba senin arabandan kaçtane alır bilyormusun arkadaş 320 d si olan adam yarışı sadece seyretmeye gider yarışçı olsa 100 binlira para ile türkiyede makina yapsan kral olursun o meganecılarda seni anca alkışlar ;) onun için dengin olan adamlarla atış anlatabildimmi ?
yaş 22 olunca dizelde devir felan gibi cümle kurabiliyor böyleleri..
:icon_tup:
bak bakalım kim başlatmış.. Parlayan sensin, ne kompleksin varsa anlamadım gitti.. :D
mechanic
17-01-2012, 14:27
konuyu bu çocuk karıştırdı valla.. herşeyi kişisele çevirdi maşallah azimli birisi.
bak sana ilk mesajda dedim hitap tarzınla ilgili sayfa 24.
sazan felan demeye başlarsan işler karışır bak.
elimizde geldikçe nazik olmaya çalışıyoruz........
yasindamar
17-01-2012, 14:28
konuyu saptırma Kelalper :D adanalılarla bi alıp veremediğin mi var?? varsa söyle açıklık getirelim polemik yapma!
kekuti misin nesin kardeşim ama nickin gibi boş bi adammışsın vesselam... sağa sola atarlanma arkadaşlarınla eğleneceksen akşam toplanın da bi kafede eğlenin bendensiniz :D:D
adamın 3.20d si varmış birşeyler yazmış yanlış kullanılmış demiş ama benim arabam olsa ben onu geçerdim dememiş. yeter arkadaş kendi arabanla atarlan ya.
arkadaşım adamı hasta etmeyin, koydum mesajların başlangıcını git gözlük tak oku..
maval okumayın bana :D
kelalper
17-01-2012, 14:30
Adanalı özgür arkadaşım ettiğin laflara dikkat et. Terbiyeni takın. Adamsanız adam olun adam gibi yazın.
konuyu bu çocuk karıştırdı valla.. herşeyi kişisele çevirdi maşallah azimli birisi.
bak sana ilk mesajda dedim hitap tarzınla ilgili sayfa 24.
sazan felan demeye başlarsan işler karışır bak.
elimizde geldikçe nazik olmaya çalışıyoruz........
Kişisel mi ? PArdonda bendede 3.20d var Adanada herkes bilir diyince ben mi çevirmiş oluyorum.. Üstteki mesajda konu başlangıcı yapıyor hala konusuyorsunuz ?
yasindamar
17-01-2012, 14:33
evet 3.20D si var ve seni için söylüyorum bunu KEKUTİ, iyi OKU! == eksozlu filtreli Kasnaklı mini cooper s e boy boy saplıyor... bu sana yeterli mi? sadece box var arabasında.
kelalper
17-01-2012, 14:34
konuyu saptırma Keltoş :D adanalılarla bi alıp veremediğin mi var?? varsa söyle açıklık getirelim polemik yapma!
Hayrola tanışıo muyuz arkadaşım. Tanışmıosak bu samimiyet nereden. Benim adanalılarla bir alıp veremediğim yok senin istanbullularla bir alıp veremediğin mi var. O yazdığın tabir ile alakalı edit yaz tadımız kaçmasın paşam.
evet 3.20D si var ve seni için söylüyorum bunu KEKUTİ, iyi OKU! == eksozlu filtreli Kasnaklı mini cooper s e boy boy saplıyor... bu sana yeterli mi? sadece box var arabasında.
Turbolu arabaya kasnak mı takmışlar :D vay anasını bu kadar bilionuz anasını satiim işte
15 milyarlık arabası olan arkadaş iyi günlerde bin biz keyifçiyiz ;)
bilader bence sen yerini yurdunu bilde konuş belki 15 milyarlık arabası var ama 50 lira para harcamıştır.yada 15 milyarlık arabaya keyif için senin gibi pahalı arabalara saplamak için biniyodur buda bi seçenek.yada 15 liralık arabaya biner ama cebinde bi 320 parasını harçlık olarak taşır.
boşa sidik yarıştırma konuyu başından oku.
haa bana görede konunun özeti küçük gördüğün megan 320'ye kocaman koymuştur olayın özetide budur.:icon_tup:
yasindamar
17-01-2012, 14:36
Turbolu arabaya kasnak mı takmışlar :D vay anasını bu kadar bilionuz anasını satiim işte
R53 kardeş SC li...sen de bu kadar biliyorsun...
paramla kimseye hava atmam adam dediğinde adanada yetişir ordan adamlık satın almalık felan
tekrardan söylüyorum yazdıklarımın arkasındayım bana gelen herşeye cevap veririrm hepsinin cevabı olmasa konuşmam zaten boş konuşmanın gereği yok burda herkes birbirini bilgilendiryor bende 320 dizeli olan arkadaşlara bilgi verdim olmayan neden üstüne alınyor onu anlamadım biri çıksa RS için şu parça var araca +.. hp kazandırıyor dese ne diceksiniz konuyu harbi saptıryorsunuz bmw nin sahibinede geçmiş olsun mehmet gazihandan öğrendim aracı pert olmuş
ben yorum yapmıyorum sizi de tanımıyorum zaten ama gözüme takıldı alıntı yaptığım bu üç yazınız..
dalgakıran benim araba r56 yazıyor orda, bana ne söylüyorsun ?
yasindamar
17-01-2012, 14:37
Hayrola tanışıo muyuz arkadaşım. Tanışmıosak bu samimiyet nereden. Benim adanalılarla bir alıp veremediğim yok senin istanbullularla bir alıp veremediğin mi var. O yazdığın tabir ile alakalı edit yaz tadımız kaçmasın paşam.
tamam o zaman benim alıntı yaptığım yazını sen editlersin ben de editlerim yoksa yok edit medit paşam.
yasindamar
17-01-2012, 14:38
dalgakıran benim araba r56 yazıyor orda, bana ne söylüyorsun ?
minicooper in var ya hani seni ilgilendiriyor o yüzden.. dalgakıran olurum da konuyu uzatıp sizinle uğraşamam. iyi eğlenceler size.
BurakCengizhanoğlu
17-01-2012, 14:38
ASLAN dolu forum aslannnnnnn :D
mert_leon
17-01-2012, 14:39
adanalı arkadaşlarda böyle bir hava seziyorum :D
cVThCzzmZcY&feature
minicooper in var ya hani seni ilgilendiriyor o yüzden.. dalgakıran olurum da konuyu uzatıp sizinle uğraşamam. iyi eğlenceler size.
yok beni ilgilendirmiyor.. neyse uza bari rahatlasın ortalık, karıştırıp duruyorsunuz.. Gidin ne biliim dürüm falan yiyin, pamuk toplayın karı hoplatın. Burda atar yapmayın :D
Merhaba bende sc li r53 cooper s var dediginiz aracla denemeyi cok isterim bndede kasnak headrs var birseyler
GokHan35
17-01-2012, 14:43
hauaha helal hastalık 3.20 ler :D
Ek.Civic_Spoon
17-01-2012, 14:43
cVThCzzmZcY&feature
tam aklımdan geçiriyodum :D
Birde bu geliyo aklıma
Dayımın Çocukları Mermiye Kafa Atıyorlar! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=JswgUBkaBsE)
:D
kelalper
17-01-2012, 14:45
tamam o zaman benim alıntı yaptığım yazını sen editlersin ben de editlerim yoksa yok edit medit paşam.
Benim yazdığım konuda adana ile alakalı aşağılayıcı bir şey mi gördün. Hepiniz mi yürek yediniz öğle yemeğinde. Bi tane delikanlınız çıksın karşıma burada yazdıklarını söylesin bakalım ne oluyor. Hatta al sana avans. Özgür ve mechanic i al yanına gel 3 ünüz ben tek. Hastane paralarınızda benden. Adamı deli etmeyin.
mstfcn28
17-01-2012, 14:45
cVThCzzmZcY&feature
Bence galerideki ''Sabah yürek yemiş buraya gelmiş'' sahnesi daha manidar olur:D
Yasin, PM'le çok entrikalı oldun be gardaş :D
bi sıkıntın olursa burdanda çözerim gizlim saklım yok ;)
gel istanbula mesaj at yeter ;)
Benim yazdığım konuda adana ile alakalı aşağılayıcı bir şey mi gördün. Hepiniz mi yürek yediniz öğle yemeğinde. Bi tane delikanlınız çıksın karşıma burada yazdıklarını söylesin bakalım ne oluyor. Hatta al sana avans. Özgür ve mechanic i al yanına gel 3 ünüz ben tek. Hastane paralarınızda benden. Adamı deli etmeyin.
Uğraşma abi şunlarla, banada pm'den numaranı yaz diyor :D ordan uçaga atlayıp gelicek sanki :heyoo:
berkay_aydin
17-01-2012, 14:48
Özgür abi pilotaj hatası demiş, burdaki arkadaşlar ben kullansam geçerim anlamış.. Olay bu.. kimse 320'nin megane rs'i geçtiğini veya geçebileceğini söylemiyor..
otomatik araçta allah aşkına ne pilotajı Berkay kardesim, yemeyelim birbirimizi gözünü seveyim..
berkay_aydin
17-01-2012, 14:51
otomatik araçta allah aşkına ne pilotajı Berkay kardesim, yemeyelim birbirimizi gözünü seveyim..
Abi sende biliyorsun videolara baksanız tır bile 1 boy atmış 3.20'ye :D normal mi bu ?
yuklü canım kardesim aralarında var 300 kg.. Pilotaj Megan'da var, akülü araba gibi d'ye takıp gaza basıosun, kafasına göre ne zaman vites atarsa.. :)
270-280hp civarı o megane, boş araba değil o ;)
edit : o arabayla RX8'ide geçemediler.. 2 boy arkalarından başlayan stok (filtre egsoz) sarı s2000, laaaapsss diye yanından geçip gidiyor.. Gözünüzü seveyim ne pilotajı :) bak 2 boy geriden diyorum :)
berkay_aydin
17-01-2012, 14:57
yuklü canım kardesim aralarında var 300 kg.. Pilotaj Megan'da var, akülü araba gibi d'ye takıp gaza basıosun, kafasına göre ne zaman vites atarsa.. :)
270-280hp civarı o megane, boş araba değil o ;)
edit : o arabayla RX8'ide geçemediler.. 2 boy arkalarından başlayan stok (filtre egsoz) sarı s2000, laaaapsss diye yanından geçip gidiyor.. Gözünüzü seveyim ne pilotajı :) bak 2 boy geriden diyorum :)
Doğrudur abi megane rs'e kesinlikle birşey söylemiyorum, hepimiz burda biliyoruz nasıl gittiğini..
mechanic
17-01-2012, 14:58
Doğrudur abi megane rs'e kesinlikle birşey söylemiyorum, hepimiz burda biliyoruz nasıl gittiğini..
yandın gardaş sana sardı galiba bu sefer de :D kurtulaman artık.
hay daaaaaa rinna rinna rinna rina nayyyy
yasindamar
17-01-2012, 14:59
Uğraşma abi şunlarla, banada pm'den numaranı yaz diyor :D ordan uçaga atlayıp gelicek sanki :heyoo:
Sizin gibi gereksiz adamlar burda klavye delikanliligi yapmaya bayiliyor. Daha onemli bir konu icin banlanmayi tercih ederim. konuyu kirletmeye gerek yok dedik pm attik. ama anladik ki sadece klavyede yaziyormussunuz. Cvp bile yazamadi kekuti kardesim. bu bana yeter anlayacagimi anladim. kelalper derdin varsa pm at bana yada ozgure yada mechanic e.
ayrıca paylaşım amacı kapışma değildir. O gun gelip genç kardesler şöyledir böyledir dediler. Hayır değildir dedik, denedik gördüler teşekkür edip gittiler.
Video paylaşım amacı bu değildi.. Konuyu okumadan yorum yapıyorlar ona kızıyorum..
Ben ne kötü dedim 3.20d'ye ne başka bişey :D
berkay_aydin
17-01-2012, 14:59
yandın gardaş sana sardı galiba bu sefer de :D kurtulaman artık.
Abi aslında hepimiz aynı şeyi konuşuyoruz farkında değiliz :D
kelalper
17-01-2012, 15:01
ya beyler kapatın konuyu konu başlığı neydi ne oldu.
Sizin gibi gereksiz adamlar burda klavye delikanliligi yapmaya bayiliyor. Daha onemli bir konu icin banlanmayi tercih ederim. konuyu kirletmeye gerek yok dedik pm attik. ama anladik ki sadece klavyede yaziyormussunuz. Cvp bile yazamadi kekuti kardesim. bu bana yeter anlayacagimi anladim. kelalper derdin varsa pm at bana yada ozgure yada mechanic e.
istanbula geldiğinde beklerim taaa 9000 km uzaktan numaramı versem ne olcak sana :D arayacan iki küfürleşicez biticek.. Uzatma Yasin, gelirsen PM at yada yerimiz yurdumuz zaten belli benle yada Alper'le hesabını görürsün ;)
Hadi optum tatlım
mechanic
17-01-2012, 15:02
ya beyler kapatın konuyu konu başlığı neydi ne oldu.
+:icon_tup:
Konuyu okuyoruz yazın arkadaslar sız dıngonun forumunda gıbı . Sızın yazmayı bıtırdıgınız yerde bız dıngo olarak tepelerız meraklanmayınız ...
Konuyu okuyoruz yazın arkadaslar sız dıngonun forumunda gıbı . Sızın yazmayı bıtırdıgınız yerde bız dıngo olarak tepelerız meraklanmayınız ...
abi bi yazdın millet patır patır çıktı konudan :hahaha::hahaha:
bitane giderci kalmadı :D
Arkadaşlar kerem biraz daha sakin olun gözünü seviyim madem okumuyoar boşver yorum yapma bende birkaç hafta önce çok snirleniyodum hatırlarsan boşver konu amacından sapmasın seni ben çok iyi tanıyorum kanka alper abide ama bak seni tanımayan çok kişi var yanlış anlaşılırsın sakin ol arkadaşlar sizde ortalığı kızıştırmayın açın baştan sona okuyun muhabbet edelim :D
Arkadaşlar sanal ortamda tavır hal belli olmuyor. Benim yazıma göre bana gelip hal tavrına dikkat et demesin kimse, yok yere 3 sayfa yazı oluyor.
Konuyu okusun yazacak olan kişi, sonra tepki almasın. Mazallah PM'den tehditler falan geliyor :) gerenk yok komplekse ..
Konuyu okuyalım, baştakı 2 3 sayfa okunursa zaten anlaşılacaktır. Bi zahmet ortalıgı karıştırmayın. Burda ortagılı karıstıran da ben değilim, keyfe keder algılamasın kimse yazdıklarımı..
edit : 1-2 kişi için dünya yazı yazıyorum. emek sarfediyorum vaktimi çalıyorum. Ne biliim buraya yazdıgım zaman kızın birine yazaydım çok farklı şeyler olabilirdi.. Ne olur sidik yarışına dönmesin
konu güncell
:bravo:
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Az-daha-kendini-olduruyordu--FinTQYZP8lh5.html
kardeş maşallahın varmışta bu harflerin ve rakamların hepsi klavyede var ya ;) senin o çok övdüğün rs ini bizim burda dizel leonlar toledolar geçer yani çok sıçrama ;) VİRGÜL :D
o dizel toledoları leonları getirsene allah aşkına hepsini lpg'li jip ile geçicem, sonrada o araçların üstüne döküp yakacağın benzin parasınıda vericem söz bak... hadi getiri ver bi zahmet ;)
bmw yi süren arkadaş arabayı daha önce rollde denemişmi benimde 3.20 dizelim var ve nasıl gittiğini tüm adana biliyor o araba manuel de kalkmaz DS ta basması lazım yoksa megane bukadar açamaz
http://img254.imageshack.us/img254/8061/aynsdtctd.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/254/aynsdtctd.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Bulut Y.
17-01-2012, 15:40
cCc_sennareyizyakışanıyap_cCc
35 yaşındaki alper abiye keltoş kıvır zıvır ve bunun gibi saçma sapan şekilde hitab eden terbiyesizler...
dikkat ettimde hiçbirinizin yaş bilgisi yazmıyor profilinizde... yaşınız kaç la sizin önce onu bi öğrenelim.....
konu kapanmiş dostum terbiyesiz şerefsiz kelimeleri olmadı bence.şimdi onlarda yazacak sende yazacaksın yine aynı seler..
berkay_aydin
17-01-2012, 16:02
35 yaşındaki alper abiye keltoş kıvır zıvır ve bunun gibi saçma sapan şekilde hitab eden terbiyesiz, şerefsizler...
dikkat ettimde hiçbirinizin yaş bilgisi yazmıyor profilinizde... yaşınız kaç la sizin önce onu bi öğrenelim.....
Şaka olarak söylenmiştir :o sözler ağır olmadı mı ?
Yazık konu kitlenicek bu kadar zaman harcadık yazdık yine mutlu sonla bitmedi :D
bu konu çok bile açık kaldı:D
dahada bişey yazmam arkadaş.... ne tipler var şu yazılanlara bak yaaa, insan ekran başında saçını başını yoluyor resmen!!!!!
kelalper
17-01-2012, 16:12
Şaka olarak söylenmiştir :o sözler ağır olmadı mı ?
Tanımadığın adama sen sokakta şaka olsun diye keltoş diyor musun. Tanısa sorun yapmam ama tanımadığın adam dediği zaman ilk önce dersin ne bu samimiyet.
kelalper
17-01-2012, 16:17
konu kapanmiş dostum terbiyesiz şerefsiz kelimeleri olmadı bence.şimdi onlarda yazacak sende yazacaksın yine aynı seler..
Kardeşim sende Adanalısın. Adanaya karşı burada yazılmış herhangi bir kelime var mı ? Bu hemşerilerin bu kadar ayaklanmış. Konuyu bir anda memleket meselesi yaptılar. Adanalıyız sadece adam buradan çıkar gibi laflar. Nedir bu ayrımcılık anlamadım. Hepimiz bu ülke topraklarının çocuğuyuz. Kürdü de türküde çerkezide bu ülkenin çocuğu. Yeteri kadar Kürt Çerkez türk ayrımcılığı varken bir de memleket ayrımcılığı nereden çıkıyor.
adamsın alper abi
Kardeşim sende Adanalısın. Adanaya karşı burada yazılmış herhangi bir kelime var mı ? Bu hemşerilerin bu kadar ayaklanmış. Konuyu bir anda memleket meselesi yaptılar. Adanalıyız sadece adam buradan çıkar gibi laflar. Nedir bu ayrımcılık anlamadım. Hepimiz bu ülke topraklarının çocuğuyuz. Kürdü de türküde çerkezide bu ülkenin çocuğu. Yeteri kadar Kürt Çerkez türk ayrımcılığı varken bir de memleket ayrımcılığı nereden çıkıyor.
kesinlikle her yazdıgınız kelimeye katılıyorum o yüzden hic müdahele etmedim haklısınız :icon_tup:
berkay_aydin
17-01-2012, 16:30
Tanımadığın adama sen sokakta şaka olsun diye keltoş diyor musun. Tanısa sorun yapmam ama tanımadığın adam dediği zaman ilk önce dersin ne bu samimiyet.
İki arkadaşın şakalaşması gibi yazılımış, ayıp ya :(
imprez30r
17-01-2012, 16:31
arkadaşlar mevzu nerdeyse adana istanbul kavgasına dönecek bu ne yaw.
tamamen katılıyorum alper....
imprez30r
17-01-2012, 16:36
ayrıca burda alperede hak veriyorum samimiyetin yoksa kardeşim labali olmaya gerek yok herkez belli bir saygı çerçevesinde ve mesafeli yazması lazım burası kavga ve polemik yeri diil sonuçta.
arkadaşlar mevzu nerdeyse adana istanbul kavgasına dönecek bu ne yaw.
dönmez yahu okadar da değil çocuk mu o kadar herkes...
imprez30r
17-01-2012, 16:38
bu konu çok bile açık kaldı:D
valla tamamen katılıyorum bu konu daha don lastiği gibi uzar:)
imprez30r
17-01-2012, 16:39
dönmez yahu okadar da değil çocuk mu o kadar herkes...
valla ölede yazılanlar ortada işte:)
İse gidip gelmeye essek niyetine 3.20d aldım millet yaristirip sewinio way amk bide fatura muhabbeti gecti gotum kalktı lan :D
Hakoooo arabanın faturasını koysana kanka ya :D
Çalışıp kazanmisiz ne araba almışız way beeee almadan bu kdr supersonic bisi olduğunu bilmiyordum..
Adanalı arkadasım altinizdakini ne sanıyorsunuz??biraz mutavazi olun.bazen en büyük efendilik sessizliktir.arabanın faturası ne demek.bu kdr büyük bir forumda paranla insanları ezmeye çalışmak ne demek?
Sana burda 5 nick veririm senin arabalarının toplamını karısına kardeşine arkadasina hediye olarak verenler var.
Arabadan soğudum amk..
Bulut Y.
17-01-2012, 16:50
puahhahahahahah
hakotech
17-01-2012, 16:51
İse gidip gelmeye essek niyetine 3.20d aldım millet yaristirip sewinio way amk bide fatura muhabbeti gecti gotum kalktı lan :D
Hakoooo arabanın faturasını koysana kanka ya :D
Çalışıp kazanmisiz ne araba almışız way beeee almadan bu kdr supersonic bisi olduğunu bilmiyordum..
Adanalı arkadasım altinizdakini ne sanıyorsunuz??biraz mutavazi olun.bazen en büyük efendilik sessizliktir.arabanın faturası ne demek.bu kdr büyük bir forumda paranla insanları ezmeye çalışmak ne demek?
Sana burda 5 nick veririm senin arabalarının toplamını karısına kardeşine arkadasina hediye olarak verenler var.
Arabadan soğudum amk..
Türk parası ile çok kurus..ahiret parası ıle 5 kurusluk degerı bıle yok brocum.. Allah c.c ıslah etsin ben söleyecak söz bulamadım..sabahtandır okudum ettim ama sadece yazık dedim..
Yeni gençlik çok acaip bro...
hakotech
17-01-2012, 16:56
Yeni gençlik çok acaip bro...
ne denırki bro,Cenab-ı Allah c.c insanların içine merhamet,tevazu,kibirden uzak,duygular bahşetsin..umarım genç kardeşlerimizdir(yaşlarını bilmeden yazıyorum) umarım ılerde tevazu etmeyi öğrenirler..
ozgur kardesim bak bikac sey soylicem sana bendede 3.20d vardı dune kadar haftaya bidaha olucak insallah.. yazılımdan tut ne ararsan vardı m3 -2700rpmde kaldırdım megane rsle en ideali o cunku biraz dene gorursun.. yok kardesim 3.20 agır kalıyo 5. vitesten sonra yurumuyo oyle dusundugun gibi.. ayrıca mini cooper slere hic satasma cunku 2. vitesten sonra bi sapıtıp gidiyolar zatende hafifler valla bi saka yaparlar aklın almaz... hatta soyle diym kardesim hic yarısma bak pert oluyo arabalar gereenk yok boyle seylere yarısma kardesim madem bmw aldın sekil sekil dolas (:
bu arada beyler kırmızı 3.20d coupe gelicek insallah (:
bu arada beyler kırmızı 3.20d coupe gelicek insallah (:
bu habere sevindim bak :) ne o öle kızılay dağıtmış gibi heryerde beyaz beyaz beyaz!!! biraz değişiklik iyidir doruk şimdidien hayırlı olsun bakalım :)
bundan sonrada dikkatli ol :)
darkmoon
17-01-2012, 17:06
ben benim 3.20d min bu kadar kral araba olduğunu bilsem her yerde hava atardım..
benim utanıp sıkılıp gezdiğim araçla millet rolly royce muamelesi yapıyor..
3.20d ye keyifçiyiz diyorsa arkadaşım ben susuyorum bendede aynı arabasından var ne keyfi allah aşkına işe gidip gelmelik eşşek niyetine kullanıyorum..
Keyifciyim dersin alırsın 5 kasa dolusunu ok derim keyifçiyim dersin alırsın e classe avangarth ok derim s classse brabus falan ok derim jaguar xj xf falan ok derim alırsın maserati quatraporte keyif adamının hassosu derim..
allah aşkına 3.20d ile ne keyfi ne hali..
birde ben zenginim param var tenezzül etmem kapışmaya olayına getirmiş para pul olayına dayamış arkadaş mevzuyuki hiç hoş değil ayıpdır..
ben sohbet geçdimi altımdaki arabaya almanyada fakir biniyor burda bakmayın pahalı diyorum arkadaş orda fakir almanın bindiği aracı burda kendini kral richard sanıyor oda ilginç..
Abi sende biliyorsun videolara baksanız tır bile 1 boy atmış 3.20'ye :D normal mi bu ?
eee tamam megane rs kadar gitmiyoda okadarda degil kardesim yani... dizel corsanıda gormek isteriz meganea karsı 20 boymu 30 boymu olceriz
bu habere sevindim bak :) ne o öle kızılay dağıtmış gibi heryerde beyaz beyaz beyaz!!! biraz değişiklik iyidir doruk şimdidien hayırlı olsun bakalım :)
bundan sonrada dikkatli ol :)
insallah yigit abi bakalım onada bi downpipe cift cıkıs egzoz yaptıkmıdır seside tamam bu sefer gitmesede olur (:
coolvtec
17-01-2012, 17:11
çocuk heves etmiş, yarışmak istemiş, ne var bunda yaw... zaten yarıştan sonra da arabasının durumu hakk. bilgi sahibi olmuştur.
ben benim 3.20d min bu kadar kral araba olduğunu bilsem her yerde hava atardım..
benim utanıp sıkılıp gezdiğim araçla millet rolly royce muamelesi yapıyor..
3.20d ye keyifçiyiz diyorsa arkadaşım ben susuyorum bendede aynı arabasından var ne keyfi allah aşkına işe gidip gelmelik eşşek niyetine kullanıyorum..
Keyifciyim dersin alırsın 5 kasa dolusunu ok derim keyifçiyim dersin alırsın e classe avangarth ok derim s classse brabus falan ok derim jaguar xj xf falan ok derim alırsın maserati quatraporte keyif adamının hassosu derim..
allah aşkına 3.20d ile ne keyfi ne hali..
birde ben zenginim param var tenezzül etmem kapışmaya olayına getirmiş para pul olayına dayamış arkadaş mevzuyuki hiç hoş değil ayıpdır..
ben sohbet geçdimi altımdaki arabaya almanyada fakir biniyor burda bakmayın pahalı diyorum arkadaş orda fakir almanın bindiği aracı burda kendini kral richard sanıyor oda ilginç..
zevkler ve renkler tartışılmaz arabanı sevmiyorsan sat değiştir ben aracımın performansını görüntüsünü seviyorum gerisi teferruat :icon_tup:;)
kelalper
17-01-2012, 17:13
olm doruk kurcalama şu arabaları yeter elinden çektikleri. Temiz temiz bin işte.
fakirim lan ben
valla fakirim ya
750 lira araba senedi ödüyorum
o ne öyle buzdolabı taksiti gibi :hehe: :D:D
üzülerek söylüyorum ki hiç bir zaman yarışları bmw ile izlemeye gidemeyeceğim
neden nayır nolamaz v.s :D
zevkler ve renkler tartışılmaz arabanı sevmiyorsan sat değiştir ben aracımın performansını görüntüsünü seviyorum gerisi teferruat :icon_tup:;)
işte buda hayatında hiç bi s clas, bi maserati, bi 6 serisi vs vs gibi araçlara binmediğini gösteriyor:rolleyes:
olm doruk kurcalama şu arabaları yeter elinden çektikleri. Temiz temiz bin işte.
alper abi ayıp ediyosun alt tarafı dpf iptali ve cift cıkıs egzoz yapcam cokmu goruyosun bagıran bi arabayı bana soz stage 2 filan yapmicam (:
Bartu_evo
17-01-2012, 17:26
Bir kısım 320 d yi göklere çıkardı bir kısımda eşşeğin bir yerine soktu. çok uzadı bu olay bence artık uzatmayın ne yerin dibinde nede göklerde bir araç tartışmaya gerek yok arabanın sınıfı belli altta tepinmeyede kimse almaz. Her seferinde yazmayım diyorumda herhalde alkol alıp yazılıyor çıldırıyorum tutamıyorum kendimi.
işte buda hayatında hiç bi s clas, bi maserati, bi 6 serisi vs vs gibi araçlara binmediğini gösteriyor:rolleyes:
:icon_tup: kesinlikle ;)
alper abi ayıp ediyosun alt tarafı dpf iptali ve cift cıkıs egzoz yapcam cokmu goruyosun bagıran bi arabayı bana soz stage 2 filan yapmicam (:
aslanım sen arabanı dikkatli kullanıp risk almada tısıl tısıl gezdikten sonra isterse altında 1000hp araban olsun kimse bişey demez :) gerçi şuanda bile kimseye laf düşmez istediğini alır binersinde, burada bukadar adam seni düşündüğü için böyle diyor emin ol yani :)
illada bişey yapacaksan bi yazılım ve egzos gayet güzel olur :)
Sakiin :) Alpeer'im sakin :)
darkmoon
17-01-2012, 17:42
Bir kısım 320 d yi göklere çıkardı bir kısımda eşşeğin bir yerine soktu. çok uzadı bu olay bence artık uzatmayın ne yerin dibinde nede göklerde bir araç tartışmaya gerek yok arabanın sınıfı belli altta tepinmeyede kimse almaz. Her seferinde yazmayım diyorumda herhalde alkol alıp yazılıyor çıldırıyorum tutamıyorum kendimi.
biz bizim 3.20d ile yükde taşıyoruz daha geçen gün bagajı arka koltuğu ağzına kadar tuğlalarla çimento torbaları ile doldurduk çalışanlarada veriyoruz şantiyeye gidiyorlar şantiye yolundada asfalt yokdur çamurlu girdili çıkdılı bir yol evden işe işden eve hammal eşşek niyetine sürüyoruz kısaca o amaçlada aldık zaten..
aynı amaçla megan almışdık bir senede dağıldı kaldıramadı bir kere turbo değişdi şafttan arıza verdi canımızı çok sıkdı o nedenle bmw aldık maşallah işimizide fazlasıyla görüyor kaya gibi araba akarı yok kokarı yok.. ama onun dışında hiç öyle amanda aman bir araç değil kötüde değil dediğin gibi sınıfının aracı.. zaten almanyadada bu aracı alan alt gelirli orta gelirli sınıfda bizim kullandığımız amaçdan farklı bir amaçla kullanmıyordur..
Göklere çıkartıpda kraldan çok kralcı olmanında anlamı yok..Yerin dibinede sokmanın anlamı yok tamamen katılıyorum..
berkay_aydin
17-01-2012, 17:43
eee tamam megane rs kadar gitmiyoda okadarda degil kardesim yani... dizel corsanıda gormek isteriz meganea karsı 20 boymu 30 boymu olceriz
Ben rakibimi biliyorum merak etme ;) e90 3.16i'ye neredeyse 2-3 boy atıyorum.. Hata bende kanıtım yok.. Birdahaki denemede videolu olarak anlatırım..
hayırdır malkoçoğlu dikkat et tenteyi germeyi unuturlar bir derdin varsa sen atlar gelirsin öyle ayağa çağırmalar felan yaşın bizden büyük diye saygı çerçevesinde konuşyoruz amacımızı aşmayalım...
Ben rakibimi biliyorum merak etme ;) e90 3.16i'ye neredeyse 2-3 boy atıyorum.. Hata bende kanıtım yok.. Birdahaki denemede videolu olarak anlatırım..
o arabaların üretilmesi hata :)
berkay_aydin
17-01-2012, 17:55
o arabaların üretilmesi hata :)
Ön yargıları yıkmak için iyi bir rakip :D
kelalper
17-01-2012, 17:57
biz bizim 3.20d ile yükde taşıyoruz daha geçen gün bagajı arka koltuğu ağzına kadar tuğlalarla çimento torbaları ile doldurduk çalışanlarada veriyoruz şantiyeye gidiyorlar şantiye yolundada asfalt yokdur çamurlu girdili çıkdılı bir yol evden işe işden eve hammal eşşek niyetine sürüyoruz kısaca o amaçlada aldık zaten..
aynı amaçla megan almışdık bir senede dağıldı kaldıramadı bir kere turbo değişdi şafttan arıza verdi canımızı çok sıkdı o nedenle bmw aldık maşallah işimizide fazlasıyla görüyor kaya gibi araba akarı yok kokarı yok.. ama onun dışında hiç öyle amanda aman bir araç değil kötüde değil dediğin gibi sınıfının aracı.. zaten almanyadada bu aracı alan alt gelirli orta gelirli sınıfda bizim kullandığımız amaçdan farklı bir amaçla kullanmıyordur..
Göklere çıkartıpda kraldan çok kralcı olmanında anlamı yok..Yerin dibinede sokmanın anlamı yok tamamen katılıyorum..
Megane ı da yanlış kullanıo olmayasınız sakın. Yazık arabalara yaw. Al bi fiorino istediğin deliğe sok çıkar tık demez.
Ön yargıları yıkmak için iyi bir rakip :D
benim araba 1 hafta geç gelecek diye vermişlerdi 1.16 i , 90 lık 307 ler geçiyordu beni :)
Bartu_evo
17-01-2012, 18:01
Valla ben şirkete alıyosam 320 d ilede yük taşımam bir genelleme yapıcak olursak %99 heralde yük taşımak vs içinde almaz eşşek niyetine sen sürüyor olabilirsin ama araç eşşek niyetine sürülecek bir araç değil onu söylemek istedim . Bence bir doblo dene derim :icon_tup: ha buarada alıpda milletin içinden geçileceğini zannedecek bir araçda değil dediğimiz gibi :)
berkay_aydin
17-01-2012, 18:02
benim araba 1 hafta geç gelecek diye vermişlerdi 1.16 i , 90 lık 307 ler geçiyordu beni :)
Bizdeki 120 hp 160nm tork var ama kasa olarak yetmiyor :)
Valla ben şirkete alıyosam 320 d ilede yük taşımam bir genelleme yapıcak olursak %99 heralde yük taşımak vs içinde almaz eşşek niyetine sen sürüyor olabilirsin ama araç eşşek niyetine sürülecek bir araç değil onu söylemek istedim . Bence bir doblo dene derim :icon_tup: ha buarada alıpda milletin içinden geçileceğini zannedecek bir araçda değil dediğimiz gibi :)
:icon_tup: seyirlik :)
mert_leon
17-01-2012, 18:06
bu işler için şöyle bir 4x4 pick up uygun olmazmıydı :D şantiyelerde filan en çok onları kullanıyorlar
darkmoon
17-01-2012, 18:14
Megane ı da yanlış kullanıo olmayasınız sakın. Yazık arabalara yaw. Al bi fiorino istediğin deliğe sok çıkar tık demez.
Kıraç esenyurt arasında şantiye açdık allah izin verirse residence yapımına başlıycaz elimizde her türlü araç var 3.20d yi şirket içi biz kendi şahsi kullanımımız için aldık getir götür işleri için ama inşaat sektöründeyseniz illa süprizler çıkar araç olmaz işçi bulunmaz v.b biz iş ve şahsi kullanımımız için aldık ve kullanıyoruz sorunda yok.. kapıda e250 cgi da var ama o büyük reisin dokunan yanar :D
dediğiniz gibide değil çok 3.20d ler böyle şirket amaçlı kullanılıyor benim arkadaşımın denizcilik şirketi var onlardada iki tane 3.20d var şirket içi kullanıyorlar.. geçen birinin bagajı simsiyah leş gibiydi kara mazot dökülmüş..
bende a5 coupe 1.8 tfsi var onuda satıyorum isteyen olursa yeni boyattım komple kırmızıya bu sitede ilanım var ..
hayırdır malkoçoğlu dikkat et tenteyi germeyi unuturlar bir derdin varsa sen atlar gelirsin öyle ayağa çağırmalar felan yaşın bizden büyük diye saygı çerçevesinde konuşyoruz amacımızı aşmayalım...
senin çerçevene sokam ben.....
Konuyu kitledim 33 sayfayida musait oldugumda okuyup gerekli cezalari gereken uyelere tek tek atlamadan dagiticagim arkadaslar...
Kimse neden ceza puani aliyoruz demesin bu konudandir ...