PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Range Rover Vogue yardım

Bartu_evo
15-01-2012, 13:49
Arkadaşlar , 2003 model 150.000 de 4.4 vogue almayı düşünüyorum aracın genel sorunları kullananlardan, bilenlerden dinlemek istiyorum. Aracın kaskosu veya vergisi yüksek ama problem değil sadece şanzıman sıkıntısı vs büyük arıza çıkarıcak neler olabilir diye merak ediyorum yardımlarınız bekliyorum.

elpadre
15-01-2012, 13:51
bence hıc yanasma yorgun parcaları deyısıcekse onlarda bır dunya para yanı

ALPER-VNS
15-01-2012, 15:09
bi arkadaşım almıştı aynı model aynı motor.. bismillah aldı kaplattı arabayı jantını taktı muayneye gitti.. muaynede 4 çeker sıkıntı çıkardı kaldı orda.. 3000civarı bi masraf açmıştı.. daha sonraki görüşümde e60 alıyorum ama range de var o paralara ne diyosun diye sordum

adı üstünde iRANGE (iğrenç) sakın alma dedi :D ben seviyorum valla ne yalan söyliyim vergisi de indirimle 2500 liralara düşüyo ama yine de çok.. yakıtı da çok olucak masrafını da benim gözüm kesmedi.. e60 yerine tercih ederdim yoksa.. hem daha yakışıklı hem de arazi kabiliyeti çok üst düzeyde.. bi de bi far bi panjurla 2011 model oluyo

darkmoon
15-01-2012, 15:39
bendeki a5 ilede dolu range takası teklifi geliyor anlamadım neden bu kadar çok takasa teklif ediyorlar..

Bartu_evo
15-01-2012, 17:01
bi arkadaşım almıştı aynı model aynı motor.. bismillah aldı kaplattı arabayı jantını taktı muayneye gitti.. muaynede 4 çeker sıkıntı çıkardı kaldı orda.. 3000civarı bi masraf açmıştı.. daha sonraki görüşümde e60 alıyorum ama range de var o paralara ne diyosun diye sordum

adı üstünde iRANGE (iğrenç) sakın alma dedi :D ben seviyorum valla ne yalan söyliyim vergisi de indirimle 2500 liralara düşüyo ama yine de çok.. yakıtı da çok olucak masrafını da benim gözüm kesmedi.. e60 yerine tercih ederdim yoksa.. hem daha yakışıklı hem de arazi kabiliyeti çok üst düzeyde.. bi de bi far bi panjurla 2011 model oluyo

Dedikleri gibi masraf çıkardımı 3-5 bin tl den aşşağı çıkarmaz diyorlar 2 kere arıza çıksa araçtan soğur insan merak ettim bende gerçekten kullananlar neler diyecek acaba :)

bilalMW
15-01-2012, 17:23
Range serisi hakkında pek çok sorunlu araç etiketi duydum ama en sıkıntılısı havalı süspansiyon sistemi en çok problem orda çıkıyor biliyorum.
Tek vanoslu bmw motorlu.

slhdmr34
15-01-2012, 18:01
evet, yukseltme alçaltma körükleri adamı canından bezdirir. Ayrıca sıkca sensör problemleri yasandıgını duymustum. Atacagın tas urkutecegin kurbagaya degmez, ben de range den uzak dur derim. Ben de merak saldım bu araclara ama masrafları korkuttu gozumu.

Bartu_evo
15-01-2012, 19:34
Sanırım sorunsuz s2000 verip sorun alınmaz ben vazgeçim en iyisi.

gorke
15-01-2012, 19:55
en büyük sıkıntı arazisinde ve süspansiyon sisteminde çıkıyor... özellikle birbirinden bağımsız amortisör sistemi ve yükselme alçalma kullanılan bu sistemde arızada değişim gerekirse çok büyük paralar ödemek gerekiyor. bir araba parası diyebilirim. bu durumda da üzülür insan. dizel discoveryler eski kasa özellikle 99-98-00 parça ve kullanım olarak rangelerden çok çok öndeler.

darkmoon
15-01-2012, 19:57
Sanırım sorunsuz s2000 verip sorun alınmaz ben vazgeçim en iyisi.

sahibindende sende takasa açık dedin sanada bir sürü range teklifi geldi dimi :D benim a5 e şimdiye kadar 15-20 tane takasa range teklifi geldi büyük ihtimal aynı rangelerin bazıları sanada teklif atmışdır..

efe_
15-01-2012, 20:05
Çok denk geldim , yol kenarında yere coilover'la gömüşmüş araçlar gibi duran.nedeni hep aynıydı :)

Bartu_evo
15-01-2012, 20:06
sahibindende sende takasa açık dedin sanada bir sürü range teklifi geldi dimi :D benim a5 e şimdiye kadar 15-20 tane takasa range teklifi geldi büyük ihtimal aynı rangelerin bazıları sanada teklif atmışdır..

Büyük ihtimal denk gelmiştir aynı rangeler :D İlan 5 gün kaldı bir tane geldi ama o da çok ısrarcı :D gerçi benimde kanım ısınmıştı ama vazgeçtim.

Faruk'S
03-01-2014, 09:56
yeni konu açmıyayım dedim ancak ilandaki araçla babam ilgileniyor

ilan : Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-hatasiz-boyasiz-orjinal-vogue-148191456/detay/)

konu tarihiyle günümüz arasında 2 yıl Var.yorumlar iç karartıcı ancak o zamandan bu zamana teknolojiyle beraber fiyatlarda ve fikirlerde değişiklik olmuş mudur ? :))

Sizce bu araç nasıldır?
Bu kadar para Verilip de alınır mı ?
Memnun kalınmaz ise satışta sıkıntı çıkarır mı ?
Genel bi yorum alabilir miyim ?

s2k
03-01-2014, 10:15
yeni konu açmıyayım dedim ancak ilandaki araçla babam ilgileniyor

ilan : Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-hatasiz-boyasiz-orjinal-vogue-148191456/detay/)

konu tarihiyle günümüz arasında 2 yıl Var.yorumlar iç karartıcı ancak o zamandan bu zamana teknolojiyle beraber fiyatlarda ve fikirlerde değişiklik olmuş mudur ? :))

Sizce bu araç nasıldır?
Bu kadar para Verilip de alınır mı ?
Memnun kalınmaz ise satışta sıkıntı çıkarır mı ?
Genel bi yorum alabilir miyim ?

Eski bir RR kullanıcısı olarak çok sevdiğim bir laf var;

RR'a sıfır alan sahibi biner, sonra RR diğer sahiplerine biner :icon_tup:

EM-RE
03-01-2014, 11:14
Konuyu okuyunca kendimi şanslı hissettim açıkçası 2003 model 150.000 de aldım 162.000 de geçen hafta sattım gram sorun yaşamadım inanılmazda haz aldım.Arabanın körükleri şanzumanı motoru düzgünse bence alınır.
Şimdi baktımda sadece yağ su bakım yaptırmışım aldığımda..

HaKo
03-01-2014, 11:17
körük , turbo , şanzıman iyi baktırılırsa binilir. Ama bence ilandaki araçların çoğunun km sünnetli orjinal olma ihtimalleri çok düşük.

Eski bir RR kullanıcısı olarak çok sevdiğim bir laf var;

RR'a sıfır alan sahibi biner, sonra RR diğer sahiplerine biner :icon_tup:

Kesinlikle katılıyorum.

Bende bi laf ekleyim o zaman. 10 yaşında range alacak kadar zengin değilim :)

BARR
03-01-2014, 11:27

A5'in ilan numarasını alabilrimyim.

s2k
03-01-2014, 11:46
körük , turbo , şanzıman iyi baktırılırsa binilir. Ama bence ilandaki araçların çoğunun km sünnetli orjinal olma ihtimalleri çok düşük.

Kesinlikle katılıyorum.

Bende bi laf ekleyim o zaman. 10 yaşında range alacak kadar zengin değilim :)

Birde şöyle bir laf var;

İngiliz arabasının altında yağ yoksa bil ki motorunda da yoktur :D:D:D

serkanOC
03-01-2014, 11:47
açıkçası şahsen Vogue den hoşlanmıyorum binecek olsam Sport alır binerim.. 4.4 ün yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı ? muhtemelen en az 25lt falandır..

çok samimi olmadığım birinin 2-3 yaşındaki Sport modeli çalışmamıştı bende çok yanaşmamıştım açıkçası.. sonra çekici geldi götürdü geri getirdi.. öğrendiğime göre akü-elektrik problemi varmış.. 2 bin kadar masraf çıkmıştı durduk yere..

KOSEREN
03-01-2014, 12:01
Bmw formundan biri almıştı 4.4 vogue.Lpg nin 2.50 olduğu civarlarda 65 kuruş yakıyordu.
Motor sıkıntı verse 15-20 bin den aşağı toplanmaz.Şanzıman desen 8-10 bin rahat yer.Körkler desen sürpriz yumurta.Hadi de ki hepsi sana denk geldi 25000 harcadın sıfırladın herşeyi..
Vergisi,kaskosu,yakıtı hiçbirşeyi ekonomik değil ki :)
Ağız tadıyla binilecek bir model değil..

EM-RE
03-01-2014, 12:09
açıkçası şahsen Vogue den hoşlanmıyorum binecek olsam Sport alır binerim.. 4.4 ün yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı ? muhtemelen en az 25lt falandır..

çok samimi olmadığım birinin 2-3 yaşındaki Sport modeli çalışmamıştı bende çok yanaşmamıştım açıkçası.. sonra çekici geldi götürdü geri getirdi.. öğrendiğime göre akü-elektrik problemi varmış.. 2 bin kadar masraf çıkmıştı durduk yere..

18,5 lt yakıyor 4,4 ler şehir içi dışı karışık kullanımda.