Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows 7 açılış sorunu

0M42
15-01-2012, 21:28
Bu akşam bilgisayarımı başlat menüsü/bilgisayarı kapat vs. yapacağıma direk power tuşuna basılı tutarak kapattım ve artık bilgisayar açılmıyor.İşletim sistemim windows 7 (home premium) bilgisayarı açıyorum güvenli mod - windowsu normal olarak çalıştır vs. yazan seçenekli kısıma geliyor.

Normal olarak çalıştır ı seçtiğimde windows başlatılıyor yazan yer geliyor sonra ekran kararıyor hemen hemen 1 dk kadar bekleyip reset atıyor.Ancak güvenli mod da sorun yok güvenli modda açılıyor.Sizce problem nedir nasıl üstesinden gelebilirim ?

KA®ANLIK
15-01-2012, 21:29
güvenli modda açıp, sistem geri yükleme yapmayı denediniz mi ?

signomis
15-01-2012, 21:32
Güvenli modda aç.
1.Windows+R tuşuna bas,çıkan ekrana cmd yaz entera bas, çıkan ekrana chkdsk /r yaz. Sistem dosyalarında sorun oluşmuştur büyük ihtimal. Şansın varsa dediğimi yaptığın zaman düzelir.
2.Düzelmezse sistem geri yükleme yaparsın güvenli modda.
3.En kötüsü format atarsın tekrar

0M42
15-01-2012, 21:36
Geri yükleme vs. yapmadım o zaman önce Windows+R tuşuna bas,çıkan ekrana cmd yaz entera bas, çıkan ekrana chkdsk /r bunu yapayım olmazsa birde geri yüklemeyi denerim oda olmazsa atacaz format artık napalım :(

KA®ANLIK
15-01-2012, 21:38
Geri yükleme vs. yapmadım o zaman önce Windows+R tuşuna bas,çıkan ekrana cmd yaz entera bas, çıkan ekrana chkdsk /r bunu yapayım olmazsa birde geri yüklemeyi denerim oda olmazsa atacaz format artık napalım :(

direkt sistem geri yükleme yapoın bence,

geri yükleme belgelerinizi kayıba uğratmaz sadece geri yüklediğiniz noktadan sonra bilgisayar kurulmuş programları kaldırmış olur.

word excel vs. PC de bulunan hiçbir kişisel dosyanıza ellemez sistem geri yükleme...

özgü-R
15-01-2012, 21:50
bilgisayarınız explorer.exe hatası veriyor.. pcsinizi hep tuştan kapatıyorsanız hataya maruz kalmış olabilir.. güvenli modda açıp sistem geri yükleme veya disk birleştirici yaparsanız bu sorununuz ortadan kalkmış olur iyi akşamlar.. :)

0M42
15-01-2012, 22:44
Teşekkür ederim arkadaşlar.Hepsini denedim ancak hiç biri işe yaramıyor şu an yeniden yüklüyorum windowsu.

hondafit
15-01-2012, 23:16
ben hep öyle kapatıyom :D