Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam filmini ruhsata işleten var mı?
Merak ediyorum arkadaşlar bu olayı çözen arkadaşlardan yorumlarını alabilir miyim?
Benim bildiğim hiçbir şekilde kabulünün olmadığı renkli cam taktırmak tek çözüm konuyu takipteyim extra bilgisi olan arkadaşlar mutlaka vardır.
Bence filmli camı ruhsata işletmek sadece efsane!
Cliosportve
16-01-2012, 20:28
Kesinlikle şehirden şehire kulaktan kulağa dolaşmış ejderhadan farksız bir efsane
bu tarz yaptığınız hiçbi değişikliği işletemezsiniz.
duydugum kadarıyla doktordan gözlerle alakalı bir rapor alındıgında hallediliyormuş ama bu da bir efsane olabilir :S :D
bLackModeL
16-01-2012, 20:32
duydugum kadarıyla doktordan gözlerle alakalı bir rapor alındıgında hallediliyormuş ama bu da bir efsane olabilir :S :D
aynısı gozumun onunde olduu rapor gosterdı ve gectıı ama guneşli olan günde denk gelmeniz lazımm galıbaa :D
aynısı gozumun onunde olduu rapor gosterdı ve gectıı
demekki doğruymuş. bu arada filmlerde arabayı kaydırarak duran polislere gıcık oluyorum kanka :D
Göz doktorundan yada cildiyeden rapor alırsanız işletebiliyorsunuz.
Teşekkürler müdür :))
onursumer
16-01-2012, 20:41
bunun tam olarak bir proseduru varmı yazılı olarak
varsa bilen paylaşırsa iyi olur benim gozler problemli alıyım işletiyim :D
erhanarici18
16-01-2012, 20:42
hoobaaaaa
bunu duyduğum iyi oldu
peki zifiri karanlık yapabilirmiyiz :)
mstfcn28
16-01-2012, 20:43
Ben onu işletme olarak değil de polise raporu gösterdiğin an iyi günler diyor diye biliyorum :)
bLackModeL
16-01-2012, 20:43
demekki doğruymuş. bu arada filmlerde arabayı kaydırarak duran polislere gıcık oluyorum kanka :D
bende :D gıcık oluyorumm valla
SekoLive
16-01-2012, 20:45
beyler :) gözlerden nasıl alıcaksnzyaw :))
polis olsam güneş gözlüğü icad edildi al onu tak akü derim :))
ibrahim abiler bi ara işletiyorz diyordu ama nedir ne değildir bilmiyorm şahin vardı cok gerek duymadım eğer makulse bu arabamda işletebilrim
bLackModeL
16-01-2012, 20:45
birindede cam flımı yaptırdım yazın amele yanıgı olmus kollarım gunesten servıste durdurdu gosterdım kollarımı durdu aha dedım kurtulduk oda actı kollarını oda amele yanıgı olmus sok dedi soktumm :D
bLackModeL
16-01-2012, 20:46
ibrahim abiler bi ara işletiyorz diyordu ama nedir ne değildir bilmiyorm şahin vardı cok gerek duymadım eğer makulse bu arabamda işletebilrim
gozluk takamaz ibarezi yazabiliyo doktorlar yanlız hıpokratı bozmaları gerekıyoo boyle bı iş icin 12 tane doktora gıttım bozmam dedıler ..
mstfcn28
16-01-2012, 20:46
Gözle ne alakası var filmin benim bildiğim ciltle alakalı:soru:
imprezaWRC
16-01-2012, 20:49
Gözle ne alakası var filmin benim bildiğim ciltle alakalı:soru:
Gözle ilgili bir dolu rahatsızlık var, retina kalkması, sarı nokta...vs
SekoLive
16-01-2012, 20:50
cilt olabilir. ama onuda formda bi kaç kişiden okudum olmuyor diye. güneş vardi ye arabadan hiç çıkmıcanmı? :)
valla ben böyle şeylere karşıyım eğer varsada böyle yararlanan ihtiyacı olan insanlar onların önünü tıkarız yolda gerçek ihtiyac sahibiyle , duyguları sömüren dilencileri ayıramadıgmz gibi polisde bizi ayıramaz .
film cekmeyin beyler araclarınza hiç polisle uraşmaya değmez.
Ben onu işletme olarak değil de polise raporu gösterdiğin an iyi günler diyor diye biliyorum :)
Aynen ;) Öyle birşey varsa rapor gösterilir olur biter..
SekoLive
16-01-2012, 21:05
bu raporun detayını bilen varsa bana bi pm geçsin:)
mstfcn28
16-01-2012, 21:08
Hastaneye gidiyorsun cildiyeciye ama vücudun kabarık olması lazım kışın o biraz zor yazın gerçekten kabarıyor bazı kişilere alerji yapıyor çünkü doktorda ilaç veriyor rapor yazıyor vs vs heyet raporu olması lazım başhekim imzası falan gerekiyor pek kolay birşey değil herkese de vermiyorlar diye biliyorum.
yaa müdür benim arabanın içi akvaryum gibi. eş dost akraba biniyor ya da kız arkadasın falan rahatsız oluyorum bakışlardan. yoksa gerckten görüntü derdinde değilim. 2 defa cam filminden ceza yedim sonunda söktürdüm hem de 3M di :( :D
gözler eğer güneş ışıklarından rahatsız olabilen seviyedesye doktor veriyo raporu. gözlük çözüm değil sonucta güneşi dışarda da görüyo o adam ama araç sürmek aşırı dikkat isteyen bişey oldugu için ( bence değil de :D) bunun kardeşim gözlük tak o zaman demesiyle kotarılacak bir yanı yok.
illegal şeylere karşıyız elbette ama egsoz ucundan arabamı bağlamaya kalkan polisler oldukça vay arkadaş diyorum ben böyle aşkın ızdırabını diyorum :))
Bir gun ceza yersem kafama dank ederse bunlari mahkemeye vercem sizde var bize niye yasak.bazi arkadaslariniz cektimiyorda sen niye cekiyosun dicem tabi bana kesen filimsizse kotu:)ama kafaya koydum komser tacizden yargilaniyor bnde yargilanabiliyorum ozaman sende film cekmiceksin
SekoLive
16-01-2012, 21:15
burak göz olayını araştır aslı astarı varsada bana bi haber et :)
burak göz olayını araştır aslı astarı varsada bana bi haber et :)
ya müdür benim gözler renkli ve gerçekten güneş ışığından kolay etkileniyorum. yaşarıyor, halüsinasyona kadar gidiyo :D
yaza doğru bi gideyim doktora. sana da haber ederim ama senn gözler kahverengi galiba :D
panelvan connectin arka camlarında film vardı benim ve arada saç bölme bulunuyor aracta iç bir şekilde arka ile ilişkisi yok iki sefer filmden ceza yedim polise dedim nereye bakcam ben burdan arabanın arası zaten kapalı git perde yaptır dedi bana... bende perde 100 lira film 10 lira demiştim ayar oldu :D ama cezayıda yemiş oldum
gokhan882
16-01-2012, 22:58
Hastaneye gidiyorsun cildiyeciye ama vücudun kabarık olması lazım kışın o biraz zor yazın gerçekten kabarıyor bazı kişilere alerji yapıyor çünkü doktorda ilaç veriyor rapor yazıyor vs vs heyet raporu olması lazım başhekim imzası falan gerekiyor pek kolay birşey değil herkese de vermiyorlar diye biliyorum.
Ailemde genetik olarak cilt rahatsızlığı var kanser değil annemden bana ve kardeşimede geçti hayliyle bende fazla etkili değil ama annem ve kardeşimde etkili annemde günlük yaşantınızı bitirecek sınırda...
Bi nevi alerjik cilt hastalığı sıcaktan,soguktan,yediğinizden içtiğinizden,psikolojik durumdan etkileniyor cilt ve cilt rengi koyuya dönüp kararıyor morarıyor özellikle güneşten sakınılması gerek günde ev içinde bile 2 kez özel 50 faktör üzeri güneş kremi kullanıdırıyor doktor güneşe çıkmama yasağı var zor durumda olmadıkça,başka şeylerdende etkilenmekte ama heyet raporu falan vermediler üniv. hastanesinde prof. tedavi etti rapor aldık sadece ve ilacın kremin alayını yazdı ama bu dediğiniz şekilde polislere kullanılır mı kullanılmaz mı bilemiyorum.
Allah düşürmesin bu derde çözümü ve tedavisi yok çünkü sürekli dikkat etmek zorundasın.
muayenede hafif kusur verdiği bişeyden ceza yazabilirmi ?
SekoLive
16-01-2012, 23:11
aynısını söledm muayene bizi bağlamaz dediler. o yüzden cevap yazar yazıyorlar yazdılar.
yazmıyormu şekil ortada :D
ya sanki bir kere gördüm gibi anımsıyorum ruhsatın birisinde ama onu hangi kafa ile nasıl işlediler bilemiyorum bana göre çok saçma :D
polisin ceza kesmesi niye işli olunca neden kesmiyor varsa tabi, oda ayrı cam filmi işli olandan ek vergimi alıyor yoksa :D :D
aynısını söledm muayene bizi bağlamaz dediler. o yüzden cevap yazar yazıyorlar yazdılar.
o zaman muayene kontrolu yapmayacak muayenem yok diye ceza yazmayacak.gerçi bu tüvtürke emniyetten aldığım araç bilgilerini içeren kağıdı götürdüm kabul etmedi ama neyse..kısacası ulaştırma bakanlığı ve içişleri bakanlığı birbirini ziklemiyo :D
white light
16-01-2012, 23:33
kanserlı hastaların kemoterapıden sonra gunese maruz kalmamaları gerekıyor ver gozlerınde ılerı derecede problem olanlara verıyorlar raporu raporla gıtsende ısletemıyorsun tecrubeyle sabıt tamamen polısın vıcdanına kalıyorsun
Cildiye ile ilgili rapor alınarak sorun olmuyor diyorlar.Ama heyet rapor olması gerekiyormuş.