Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Parfümcü arkadaşlardan yardım

Maxi
17-01-2012, 09:09
hediye bvlgari jasmin noir edp parfüm aldım
fakat sonra içime kurt düştü
sahte olabilirmi acaba, mümkünmü ?

kutuyu açmadan anlaşılabilirmi bu ? üzeri jelatinli
iade etme şansım var

ambalajdaki büyük bvlgari yazısı yarı kabartma
yuvarlak bvlgari damgası daha az ama o da kabartma baskı
jasmin noir yazısı beyaz italik yazı
kutu altında barcode falan etiketi var
mag na koz metik tarafından ithal edilmiştir diye ayrı bir etiket var

XoR
17-01-2012, 09:15
Nereden aldın Hakan abi ?

Arenimo
17-01-2012, 09:33
Sizi rahatsız eden nedir birde fiyat ucuz geldiğinden olabilir mi?

yiğit205
17-01-2012, 09:41
acmadan bılmek bıraz zor abı...ozellıklerın hepsı orj dıyo ama kokunun kalıcılıgından ve kalıtesınden daha net anlasılır.bırde alınan yer onemlı..

BRETE
17-01-2012, 09:46
valla geçen bana kakaladılar 2 tane sahte parfümü anlamak çok zor adamda kravatlı eli ayağı düzgün freeshop ta çalışıyom dedi yaka kartı falan yaptırmış,basiretim bağlandı yoksa hayatta almam ama aldık artık fiyat etiketi barkodu jelatini hepsi tamdı allahtan fazla para kaçırmadım 40 lira gitti eve geldim akşama kadar sövdüm şerefsize sıktıktan sonra en fazla 20 dk kokuyordu bide şişedeki baskıları kayıktı

Maxi
17-01-2012, 09:48
beni kutusu rahatsız etti
aslında çok daha şatafatlı kaliteli bir kutu bekliyordum
bundaki biraz hafif gibi geldi gözüme olay o
tabi kesekağıdı gibide durmuyor

fiyatı yurt dışında 70$-80$ falan (shipping hariç) 100ml

hızlı al dan aldım
normal fiyatı kdv dahil 320TL !
%50 indirime girmiş
şu an kdv dahil 160TL

aslında indirim değil o
biz size aylarca çaktık çaktık artık yorulduk
şimdi ürünü normal fiyatından satalım dedik
hadi iyisiniz fiyatı bu.

Arenimo
17-01-2012, 09:53
beni kutusu rahatsız etti
aslında çok daha şatafatlı kaliteli bir kutu bekliyordum
bundaki biraz hafif gibi geldi gözüme olay o
tabi kesekağıdı gibide durmuyor

fiyatı yurt dışında 70$-80$ falan (shipping hariç) 100ml

hızlı al dan aldım
normal fiyatı kdv dahil 320TL !
%50 indirime girmiş
şu an kdv dahil 160TL

aslında indirim değil o
biz size aylarca çaktık çaktık artık yorulduk
şimdi ürünü normal fiyatından satalım dedik
hadi iyisiniz fiyatı bu.
Rakam normal :D krumsal firmalar zaten bu tarz network marketing yapan yerler sahte ürün satışı yapamıyorlar genelde depolarda kalan sezon sonu ürünleri alıyorlar biz bu şeklde bu tarz sitelere ürünler verebiliyoruz veya kozmetik firmalarının elinde artık modası ufak ufak geçmeye yakın ürünler var ise ve ellerinde yüklü stok var ise bu şeklde elden çıkartıyorlar

Evrenoz
17-01-2012, 09:54
Hızlıal orjinal ürün satıyor. Korkun olmasın :)

Aren2in de dediği gibi kurumsal siteler sahte satamaz. Malın girdisi, çıktısı devamlı kontrol altında. Ki hızlıal dediğimiz yer de Gold kuruluşu. Ufak bir yer değil, futbol sahasından büyük depoları dünya departmanı vs var adamların :)

Arenimo
17-01-2012, 10:00
Muhtemelen bir kozmetik firmasının elinde yüklü bvlgari jasmin noir vardı hepsini kaldırdılar şuan o kozmetik firmasına gitseniz 1 adet şişe muhtemelen yoktur

Biz bestseller grubu olarak genelde geçen sezonun mallarını bu şeklde limango gibi sitelere veriyoruz cavalli 'nin türkiye distrbutorunu çok iyi tanıyorum haftada 2 3 uğrarımda onlarda ctiys mağazada satılmayan ürünleri bu sitelere veriyorlar bu şeklde erityorlar

Maxi
17-01-2012, 10:03
ulaaan sıçtık ha
bunun 2 çeşidi varmış?
birde essential mıdır ne modeli var

bu benim aldığım
100ml EDP
http://reviewsofperfumes.com/wp-content/uploads/2011/03/Jasmin-Noir-by-Bvlgari.jpg

peki bu ne?
http://1.bp.blogspot.com/-OMVJ3ANr7_c/TrkLAQwK1lI/AAAAAAAAIV8/tqNFc4tKYTc/s1600/Jasmin+Noir+L%2527essence+Bulgari.jpg

ayrıca tam olarak EDP VE EDT arasında ne fark var?
benim bildiğim T daha hafif gibi ?

34btr1907
17-01-2012, 10:16
EDP genelde bayan parfumleri için ve daha yogun koku kalıcılık için kullanılır dıye biliyorum ben ,erkek parfumunde denk gelmedım EDP yazana (bu erkekmi bayanmı bilmiyorum) EDT evet daha hafiftir

DoguErdogan
17-01-2012, 10:18
bir ara parfüm işiyle uğraşmıştım 2. klite dediğimiz ürünler vardı dubai malı denirdi hep kutu ve şişe orj oluyordu sadece üzerinde ufak değişiklikler bulunuyordu koku olarak hiç bir farkı olmuyordu sadece kalıcılığı fark ediyor benim bildiklerim bunlardan ibaret

edit: fotoğrafları olan kutular senesine göre değişiklik gösterebilir bence fazla takılmayın kutu ve şişe farklılıklarına

rahmi
17-01-2012, 10:57
Find cosmetics production and expiry date by the batch code (http://checkcosmetic.net/)

şişenin altında yazan rakamlar var buradan sorgulanabiliyordu nekadar güvenilir bilmiyorum ama.

XSi
17-01-2012, 12:41
deodorant - eua de toilette - eau de perfume

saoldan sağa doğru kalıcılık artıyor (esans oranı yükseliyor)

onur_S
17-01-2012, 12:50
valla geçen bana kakaladılar 2 tane sahte parfümü anlamak çok zor adamda kravatlı eli ayağı düzgün freeshop ta çalışıyom dedi yaka kartı falan yaptırmış,basiretim bağlandı yoksa hayatta almam ama aldık artık fiyat etiketi barkodu jelatini hepsi tamdı allahtan fazla para kaçırmadım 40 lira gitti eve geldim akşama kadar sövdüm şerefsize sıktıktan sonra en fazla 20 dk kokuyordu bide şişedeki baskıları kayıktı

cok para vermişsin abi ankara cepa taraflarında dolanıyor bunlar.tekinde hyundai era,tekinde yeni kasa a3 var dolanıyor.a3 lüye kanıyorsun zaten adam yalancı değildir diye .takım elbise filan giymiş.bize 15 e kadar bıraktı yok dedik.yolda kalmısta parası yokmus.organize calısıyor bunlar
beni de kazıkladılar adam orjinal vs vs dedi,aldık su internette daha uyguna veren ama cokta uygun değildi orjinali 150 ise bunlar 90-100 e veriyordu guvendim aldım kullananlar da orjinal dedi ama ben orjinal oldugunu dusunmuyorum kokusu da farkediyor +kalıcılık yok.

BRETE
17-01-2012, 12:54
cok para vermişsin abi ankara cepa taraflarında dolanıyor bunlar.tekinde hyundai era,tekinde yeni kasa a3 var dolanıyor.a3 lüye kanıyorsun zaten adam yalancı değildir diye .takım elbise filan giymiş.bize 15 e kadar bıraktı yok dedik.yolda kalmısta parası yokmus.organize calısıyor bunlar

aynen kardeşim banada bora ile denk geldi yok dedi yolda kaldım dönüş param yok acıdım p.çe aldık öyle yoksa hayatta yapacağım şey değil haram zıkkım olsun adi heriflere ulan ne günlere kaldık ya

Mivec_4G63
17-01-2012, 13:07
banada lacoste essential kitlemişlerdi, gümrükten geliyom falan dedi kart gösterdi göstermesiyle kartı geri koyması bir oldu zaten bişey göremedim. 50 lira ver al abi 130 lira normalde dedi, yok dedim o kadar param. Düştü 20'ye 10lira verim dedim olmaz da hadi sana kıyağım olsun dedi çekti gitti. Bisküvi gibi kokmaya başladı 4 kere sıktıktan sonra çöpe attım. Kutu vs orjinaliyle birebirdi.

BRETE
17-01-2012, 13:10
banada lacoste essential kitlemişlerdi, gümrükten geliyom falan dedi kart gösterdi göstermesiyle kartı geri koyması bir oldu zaten bişey göremedim. 50 lira ver al abi 130 lira normalde dedi, yok dedim o kadar param. Düştü 20'ye 10lira verim dedim olmaz da hadi sana kıyağım olsun dedi çekti gitti. Bisküvi gibi kokmaya başladı 4 kere sıktıktan sonra çöpe attım. Kutu vs orjinaliyle birebirdi.

bendekiler birebir kokuyo arabaya binenlere sıkıyom çok hoşlarına gidiyo :D:D arada arabayada sıkıyom havası değişsin diye daha hanıma söylemedim çakma olduğunu :hahaha: yazık kullanıyo orjinal diye

Maxi
17-01-2012, 13:15
yok hacılar benim aldığım 2008 modelmiş
Jasmin Noir - Eau de Parfum

öteki kutu 2011 model kokusu farklı biraz galiba
Jasmin Noir l'Essence Eau de Parfum

yiğit205
17-01-2012, 13:34
beni de kazıkladılar adam orjinal vs vs dedi,aldık su internette daha uyguna veren ama cokta uygun değildi orjinali 150 ise bunlar 90-100 e veriyordu guvendim aldım kullananlar da orjinal dedi ama ben orjinal oldugunu dusunmuyorum kokusu da farkediyor +kalıcılık yok.

o kelekler banada denk geldı..yok efendımfree shopta calısıyoruz mazot kalmadı ıstanbula gıdıyoruz alın dıe cok zorladı ama yermıyım hıc..ıı madem o zman mazot parası ıstıyorsun 2 parfume 50 vereyım dedım bastı gıttı .ama bı daha denk gelırse tekme tokat gırmek lazım sahtekar ıbnelere.:D

fatih(fb)
17-01-2012, 13:58
amcama denk gelmiş uzunçayırdan kadıköye dönünce 20 tl verip 4 şişe almış :D
bidahakine ordan geçerken yanında bende vardım dur şunu alalım dedi aldık söğütlüçeşmeye gelince inicek kapılar içerden kitliydi amcam indi gel bakalım dedi aldı elinden parfümleri cebindende 20 tl yi kafayada bi şaplak yola devam arabaya armani sıkıyodum:)