Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 16:9 MK4 Monitör Problemi
lucky Jackal
17-01-2012, 10:40
Arkadaşlar arabadaki oem mk4 monitör kitlendi,şöyle bir durum var,eskiden kapıyı açınca bagajdaki dvd navigasyondan yazılımı okur ekrana bmw yazısı gelirdi,kontağı çevirincede açılırdı.şu anda ise kapıyı açıyorum direk radyo ekranına düşüyor,kontağı çevirincede o hala o ekranda kalıyor,ama çalışmasında bi problem yok radyosu cd çaları vs çalışıyor ama ekran radyo ekranında kitlendi resmen,radyo ekranından başka hiç bi şey göstermiyor,radyo ekranındada bi hareket yok,şarkıcı isimleri radyo isimleri falan akmıyor.denediklerim şunlar,bagajdaki dvd'yi çıkardım acaba dvd yi mi okuyamıyor diye yemedi,sağdaki ekran kapama tuşundan denedim kapanmıyor,cd çalardaki cdleri çıkardım acaba cd lerden birimi kitledi die o da yemedi.kutup başını söktüm,radyo ayarları bozuldu ama ekran yine radyo ekranında kaldı.Başına böyle bi şey gelen varmı?
hakan876
17-01-2012, 12:13
7 sersınde olmustu bmw servısınde makınaya bagladılar ekran calısmaya basladı...yetkılı bır servıs te baglatın bence..
geçen gün bnm e92 de kilitlendi ekranı kırıcaktım az kalsın sinirimdem...
1 gün sonra düzeldi,sizde bekleyin biraz düzelir belki...
lucky Jackal
17-01-2012, 16:39
geçen gün bnm e92 de kilitlendi ekranı kırıcaktım az kalsın sinirimdem...
1 gün sonra düzeldi,sizde bekleyin biraz düzelir belki...yani 1-2 gündür böyle zaten, bazı yabancı forumlardan soğukta kitlenio falan gibi şeyler okudum yarım yamalak ingilizce ile ama aslı astarı varmıdır bilmiyorum. Ciddi sinirmi bozuyo bende dalıcam ekrana az kaldı
aynen emre ninde ekran gittiğinde hava çok soguktu, ama ertesi sabah düzelmişti..
lucky Jackal
17-01-2012, 16:49
aynen emre ninde ekran gittiğinde hava çok soguktu, ama ertesi sabah düzelmişti..
onada bi anlam veremiyorum araba kapalı garajda duruyor bindiğimde dış sıcaklık 5-6 derece falan oluyor, İ-drive lar için aküde problem varsa kitleniyor soğuk havalarda gibi bi şey okdum sabah şimdi bulamıyorum,bulsam koyacam linki ingilizcesi iyi olan arkadaşlar çevirsin die
Bu olabilir çünkü kilitlendiği gün..ben oturduğumuz yerde parkları hep açık bırakma hastalığım oldugundan baya uzun süre açık kaldi...belkide akude olusan bir zayıflıktan dolayı koruma gibi birsey olabilir.başka bir arabanın aküsü ile değişip bastan çalıştırilabilir.tabi mantık yürütüyorum sadece..
lucky Jackal
17-01-2012, 19:15
Bu olabilir çünkü kilitlendiği gün..ben oturduğumuz yerde parkları hep açık bırakma hastalığım oldugundan baya uzun süre açık kaldi...belkide akude olusan bir zayıflıktan dolayı koruma gibi birsey olabilir.başka bir arabanın aküsü ile değişip bastan çalıştırilabilir.tabi mantık yürütüyorum sadece..şimdi yeniden garaja indim tekrar kurcaladım şöyle bir durum oldu,bagajdaki navi. dvd yi çıkardım yeniden,akünün kutup başını söktüm taktım.açıldı şimdi çalışıyor kitlenme yok yalnız tabi navi. dvd takılı olmadığı için kapılar açılınca bmw logosu gelmiyor.sanırım dvd reader kitlenmiş,dvd yi aldım şimdi yeniden çekicem belkide navi. dvd ile ilgili bir problem var.
lucky Jackal
18-01-2012, 10:05
yeni bir navi. dvd si yaptım versiyon 3.2 yaptım,splash screen logosunuda değiştirdim süper oldu :) artık yeni ekran logomuz bu,tek sıkıntı dvd yi biraz geç okuyor onu çözmem lazım
http://img12.imageshack.us/img12/6107/roundelmmedium.gif (http://imageshack.us/photo/my-images/12/roundelmmedium.gif/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)