Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun-Giresun güzergahı yollar nasıldır.

baha38
17-01-2012, 15:12
Arkadaşlar Kayseriden Yozgat - Çorum -Samsun -Giresun yapıp araba alıp gelicez toplamda 650 km lik bi yol çorumdan sonra Samsun yolu nasıldır Ankara-Samsun yapanlar ben hiç gitmedim karadeniz tarafına dikkat edilecek yerler varmı yollar duble yolmu? Hava koşulları ***** kötü bu günlerde Cumaya havalar açacak gibi perşembe akşamından gidip cuma satışı alıp geliyim diyorum.

lnd_samet
17-01-2012, 15:30
çorumdan sonra korkma gidiş geliş 2 şeritli yollar hep.pek bi sakatlık yok o yolda.

fakat kayseriden çoruma kadar gidişin daha sakıncalı çünkü pek aktif yol değil.yozgat tarafında kar filan olabiler:)

samsun girişinde çakallıda mutlaka dur menemen ye:D:D

CinAli_06
17-01-2012, 15:36
samsun girişinde çakallıda mutlaka dur menemen ye:D:D

aynen genelde çift gidiş geliş samsuna kadar samsundan çıktıktan sonra da sahil yolu var rahat rahat gider gelirsiniz. tek sorun hava şartları sıkıntı olabilir.

Trance-R
17-01-2012, 15:40
hava şartlarını bilmem de ; samssun -giresun arası kesinlikle gizli radarlar var ... ben uyazın inadına inat 90'ı geçmemiştim mesela . Amcamda vardı , adam sıkıldı ben sıkılmadım mesela :D
sakın 90'ı geçme , Bolaman tünelini kullanın , Tehlikeli virajları kullanmayın ;)
yollar kesinlikle çok güzel ve güzelleştirildi...
iyi yolculuklar dilerim ...

baha38
17-01-2012, 15:49
Teşekkürler o tarafa hiç gitmedim tek sıkıntı hava muhalefetine takılırmıyım diye:D

mstfcn28
17-01-2012, 15:56
Çorum merkezde yol çalışması vardı hala varmı bilmiyorum büyük ihtimalle var. Çorumdan çıktıktan sonra yollar gayet temiz fakat Giresunda değilde Samsunda çok radar olur onlara dikkat bende Perşembe günü gideceğim Giresuna.
Havaya gelince tek sıkıntın yağmur olur kar vs olsa bile yolları etkilemez.Büyük ihtimalle kar da olmaz.
Bide arkadaş Bolaman demiş zaten güzergah üstünde ordan gitmelisin yol çok kısalıyor virajsız temiz temiz gidersin inşallah.
Bu arada hangi aracı alacaksın? :)

baha38
17-01-2012, 16:04
Samsunda bi si vardı suanda Giresunda beyaz 93 si onu aldık kapora gönderdik inş. Çok yakın arkadaşıma aldık ama işlerinden dolayı o gidemiyo ben gidicem yarın akşam yada perşembe akşamı gidicem inş. bakalım tünele filan giriş paralımı kgs filan gibi bişe istemiyo demi sonra ceza yemiyelim:d

mstfcn28
17-01-2012, 16:06
Samsunda bi si vardı suanda Giresunda beyaz 93 si onu aldık kapora gönderdik inş. Çok yakın arkadaşıma aldık ama işlerinden dolayı o gidemiyo ben gidicem yarın akşam yada perşembe akşamı gidicem inş. bakalım tünele filan giriş paralımı kgs filan gibi bişe istemiyo demi sonra ceza yemiyelim:d

Yok kardeş bildiğin tünel :D 10 15 dk falan sürüyor:)
Hayırlı olsun.

baha38
18-01-2012, 10:22
Arkadaşlar bileti aldım akşama çıkıyorum inş. Giresunlu arkdaş varmı hiç aramaızda giresunda Kompresyon testi yapacak yer lazım bana