Orijinalini görmek için tıklayınız : kablo tv için tv kartı yardım
Arkadaşlar tv kartı alacam ama tv kartlarıyla pek ılgım yok ne alım kablo tvde kullanacam
onursumer
17-01-2012, 19:30
Arkadaşlar tv kartı alacam ama tv kartlarıyla pek ılgım yok ne alım kablo tvde kullanacam
masaustu pc için pcı mı ?
yoksa laptop için usb mi bakıyorsun ?
pcı onerı alım ama usb de alabılırım
onursumer
17-01-2012, 20:02
sıfır urun aramıyorsan elimde çalışır durumda kullanmadığım sıfır ayarında bir tv kartı var
zamanında heves edip almıştım kullanmadım diyebilirim :D
asus My cinema P7131-dual diye geçiyor
Yiğit G.
17-01-2012, 20:14
Bir ara ne modaydı 90 ların sonunda bu tv kartları :)
sıfır arıyorum oncelıklı olarak garantı sıkıntısı olmasın
pek bılgım yok bunlar hakkında ne almam gerekıyor dijital analog karasal
Teledunya paketi felan kullanmıyorsan analog alıcaksın. Normal eski tip çatı anteni ile aynı olanlardan. Teledunya paketi varsa DVB-C standartında alıcaksın ama modul girişli olması gerekicek.
DVB-C alıcaksan skystar2 öneririm ama sanırım üretilmiyor artık onun yerine skystar3 tavsiye ederim
DVB-C alıcaksan skystar2 öneririm ama sanırım üretilmiyor artık onun yerine skystar3 tavsiye ederim
SkyStar 2 ve SkyStar 3 DVB-S için. Yani uydu için. Zaten ismide GökyüzüYıldızı. Havadan alıyor yayını. :)
Ama SkyStar'ı üreten Technisat firmasının illaki bir DVB-C kartı vardır.
SkyStar 2 ve SkyStar 3 DVB-S için. Yani uydu için. Zaten ismide GökyüzüYıldızı. Havadan alıyor yayını. :)
Ama SkyStar'ı üreten Technisat firmasının illaki bir DVB-C kartı vardır.
doğrudur dvb-c ile dvb-s yi karıştırmışım ben :D
şimdi baktımda dvb-c için tv kartı pek yok sanırım
onursumer
18-01-2012, 11:27
aslında ozel bi amacın yoksa her kart işini gorur aver media falan bakabilirsin uydu kartı var bende oldukça başarılı kablolu tv side aynı performanstadır diye tahmin ediyorum
artık eskisi gibi tv kartı bulmak biraz zor internet tv vs çıktıktan sonra popilerliğini yitirdi biraz :D
benim asusu duşunursende haber verirsen yardımcı olurum garanti pek sorun olmaz çizgi ithalatı olduğundan
skystar alacan olm normal anten girişli olacak işte. o günde söyledim sana git myro da var
onursumer
18-01-2012, 11:39
bu arada skystar alırken pc nizin anakart modelini bir araştırın
ozellikle asusun bazı modellerinde skystar2 çalışmaz eski bir kart olduğundan dolayı