Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. el iPhone 3GS alırken nelere dikkat etmeliyim?
phoenixs
17-01-2012, 19:56
iyi akşamlar öncelikle uygun fiyata bi 3gs buldum 16 gb 1 ay garantisi var daha aradım bilgisayarcıymış açıkcası bi pc ciden felan telefon almak huzursuz eder beni normal birinden almaktansa alırken nelere dikkat edeyim bu konuda bi bilgi veren olursa ince ayrıntı çok sevinirim
alt vida yerlerine bak sokulmuş olmasın.cam kenarı lastigi aşırı deformeliyse sokulmüştür.kulaklık soketi içine doru ışıkta bak sıvı olmasın aynı sekilde baglantı soketinede bak sıvı oksit olmasın.titreşim tuşu yavşayabiliyor.
phoenixs
17-01-2012, 20:02
alt vida yerlerine bak sokulmuş olmasın.cam kenarı lastigi aşırı deformeliyse sokulmüştür.kulaklık soketi içine doru ışıkta bak sıvı olmasın aynı sekilde baglantı soketinede bak sıvı oksit olmasın.titreşim tuşu yavşayabiliyor.
eyvallah hocam tek tek bakacma dediklerine
zaten temizi zor.tr de en temizi bendedir herhalde:D yeni değişim oldu ama alt hoparlor kısmını nasıl olduysa ezmişim.çizik dahi yok.fakat satamıyorum cunku 4 alcak param yok :D satsam 750 den aşağı vermem sanırım:)
phoenixs
17-01-2012, 20:16
zaten temizi zor.tr de en temizi bendedir herhalde:D yeni değişim oldu ama alt hoparlor kısmını nasıl olduysa ezmişim.çizik dahi yok.fakat satamıyorum cunku 4 alcak param yok :D satsam 750 den aşağı vermem sanırım:)
500 e alıyorum 1 ay garantis ivar siyah 16 gb :)
ben de yenı satım cızıksız 750 lıraya aslında bıraz daha beklesen fiyatları cok dusucek ama alıcaksan ilk bence arka kapağına detaylı incele çatlak felan olmasın bide on camla metal cercevenın arasındakı lastık kısmı ıyı kontrol et bazıları camı sokerken oralardan zorluyolar cunku
500e temızse direk al sonra 700e sat:) benim garanti 2013 fatura var:D
fatih(fb)
17-01-2012, 20:40
titreşim wireless ölü piksel arka kasa çatlakları cam kenarı lastiği bunlar başlıca sorunları :)
phoenixs
17-01-2012, 22:52
peki telefon çin malı mı yoksa normal mi onu nasıl anlarız?
arkadaşım normal mağazadan 4 aldı arkaasında çin malı yazıyor ? çin malından başka nerenin üretimleri oluyor peki aralarında fark nedir
Cakma iphone mu diye sordunuz sanirim. Disi belki anlasilmaz ama ekran goruntusunden veya appstore var mi diye bakarsiniz.
phoenixs
17-01-2012, 23:02
Cakma iphone mu diye sordunuz sanirim. Disi belki anlasilmaz ama ekran goruntusunden veya appstore var mi diye bakarsiniz.
evet evet onu kast ettim :) cakma iphone hemen bakarım appstore ye felan
elinize aldığınız anda hissedeceksiniz sahteleri kalın dokunmatik işlemez dandik bir görüntüsü vrdr ekran ufaktır
DoDo_hamann
17-01-2012, 23:05
3gs var bizde ilk sahibinden beyaz garantisi devam ediyor 32 gb 750tl'ye veririz beyler aklınızda olsun.
phoenixs
17-01-2012, 23:08
3gs var bizde ilk sahibinden beyaz garantisi devam ediyor 32 gb 750tl'ye veririz beyler aklınızda olsun.
3gs 16 gb 500 e alıyorum hocam :) 500 düşünürsen çabuk cevap at yarın akşam alacam ürünü yoksa :)
DoDo_hamann
17-01-2012, 23:09
16'yı o paraya alıyosun ben satacağım fiyatı söyledim, sağolasın :)