Orijinalini görmek için tıklayınız : Moscow Unlim 500+ (Türk ile röportaj)
Kimdir kendisi aramızdan birisimi acaba?Video Dün eklenmiş
Unlim 500+, Stage 6 (May 2011) 010) (http://www.youtube.com/watch?v=V49Do-zr0DU&feature=share)
react1ve
17-01-2012, 21:03
baglantı bıraz zayıf vıdeounun dolmasını beklıyorum..fakat bır kac gunden berı butun vıdeolarını defalarca ızledım dragtimes'ın,ve dıyecegım su kı ınsallah artık bızı temsıl edecek bırılerını gorebılırız bu sene oralarda..
M_PROJECT
17-01-2012, 21:04
organizasyon very good roportaji :) herhangi bir turist olabilir bu arada 11:16 da cikiyor goruntu .
berkay_aydin
17-01-2012, 21:06
Dili bilmediğine göre ordan değil :)
Ah be abiye bak:) hareketleri olsun 3 kelimelik ingilizcesiyle duygularını anlatması olsun saf kan Türk :D
ve elindeki birasıyla :) o araçların arasında sarhoş olunur direk..
acaba ne kadar büyük bir organizasyona katıldığından haberi var mı? :D
Sarhos olmak ıcın neden cok orda :D
Türk bomba :D Zengin çocukları daha bomba :D
Emre Akçay
17-01-2012, 21:23
Uzaktan ben Türk'üm diye çakıyo zaten :D Elinde birası , göbek spec felan :D
İstanbuldan GTR sahipleri ramazan ile alphan da gitmişlerdi maksut da vardı
ramazan moskovada yaşıyor zaten sürekli orda oluyor belki onun bir misafiri falandır bu kişide
TYPERHAKAN
17-01-2012, 21:35
türkiye den orada yarışabilecek baya araba var bence.inşaallah bir gün görürüz.
ben taniyorum ikitelli dolapdere sanayide topaloglu civatanin sahibi yarin izleticem kendisine
insanlar sıcak alper abi yapıcak birşey yok:D
Baba süper ama ya helal olsun organizasyon gerçekten çok sağlam porscheler ele geçirmiş oraları tekelinde resmen :D
kanashibari
18-01-2012, 10:39
o ne biçim sunucu lan pinokyo gibi herifin her yeri ayrı oynuo. Bi de Mayıs be kardeşim hava hiç mi ısınmaz o memlekette yaw.
Abicim o yüzden 1000 yıldır sıcak denizlere inme planları var.
erayakar
18-01-2012, 11:09
moskova gercekten değişik bir yer..aşırı zengini yanında çok fakirin de olduğu tipik rusya..vize kalktığı için bundan sonra çok türk görürüz oralarda..
kelalper
18-01-2012, 11:15
o ne biçim sunucu lan pinokyo gibi herifin her yeri ayrı oynuo. Bi de Mayıs be kardeşim hava hiç mi ısınmaz o memlekette yaw.