PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Palio Sporting vs Megane F7R

Ertekin
19-01-2012, 13:59
Arkadaşlar şuan ZLZ coupe megane F7R ın sahibi yakın arkadaşım Gökhan yanımda
Birazdan deniycez.
Specler
Palio sporting
Filtre
Egsoz

ZLZ F7R
Filtre
Düz boru sonda orjinal egsoz
Emme kelebek kapak port polish

Rolling denemesi yapıcaz 2. vitesde ama çok sıkamayız 200 lerde bırakıcaz sonuç sizce ne olur??
Sulandırmadan bi nabız yoklayalım:D:D

Görkem
19-01-2012, 14:04
f7r önde olucaktır ,,,zevkli bi deneme olur videoda çekin mutlaka :) ...............

timur41
19-01-2012, 14:06
Ertekin abi merakla bekliyorum :)

Selcuk_RoL
19-01-2012, 14:07
megane alır sanki ??

Ertekin
19-01-2012, 14:07
Yav merakla bekliyosunuzda biz fikrinizi soruyoruz :D birazdan çıkıcaz Gökhan kültür fizik hareketleriyle ısınıyor:D tecavüz edecek zaar:D

Ek.Civic_Spoon
19-01-2012, 14:08
bence çok zevkli bi deneme olacak ama ben palio sportingten yanayım eğer o düz boru filtre sistemi aracı geri düşürmediyse sürpriz yapacaktır ;)

Videoda çekin eko :)

barakuda26
19-01-2012, 14:12
sporting ciğerli bi makina fakat f7r'ın yürüyüşünü görmedim daha önce yinede tahminim sporting 1 2 boy önde olur..

Ertekin
19-01-2012, 14:28
Gazamız mubarek olsun çıkıyoruz

barakuda26
19-01-2012, 14:42
sonucu bekliyoruz :)

abdullahçöllü
19-01-2012, 14:45
200 ciddi bi hız.. fazla sıkmıycazz demişsiniz ama.. 200 e kadar basılacaksa megane daha şanslı gibi zannımca..

onur_S
19-01-2012, 15:12
megane uzunda iyi yürüyor.sporting hıc görmedik denemedik ama megane bi 106 dan filan uzunda bariz ciğerli.

i-vtec07
19-01-2012, 15:25
bence palio bir müddet tutunur ama yol uzadıkça megane uzar.

kelalper
19-01-2012, 15:28
206 megane ı geçiyor. Düzgün yürüyen Palio da geçebilir bence Megane ı

atits61
19-01-2012, 15:31
bende megane diyorum ama sporting in ne yapacağı da beli olmaz

onursoytam
19-01-2012, 15:32
magane kopar gider :)

yoshimura
19-01-2012, 15:35
Uzunda f7r bence daha şanslı.

Ozzy45
19-01-2012, 15:51
gönül italyan.. ama kader fransız dan yana gibi :D

atarktan
19-01-2012, 16:00
f7r gibi merakla bekliyoruz.

K.Kaan
19-01-2012, 16:12
f7r ın rahat gececegını dusunuyorum bende. bı suprız olursa saygıyla egılınır onunde:)

PULAT
19-01-2012, 16:13
Deneme tamamlandı. Benim tahminim doğru çıktı 190-200 lere kadar palio önde yürüyor. Ağırlık fazlalıkları ne kadar etkiler bilmiyorum. Megane 2 kişi palio 1 kişi artı benim artık standarda dönen yüklerim :D mehmetRS seni öldürecem olm :D palionun ciğerine ve şanzımanına hasta oldum. Maşallah 10 numara yürüyor. Ben 2 den 3 e atana kadar nerdeyse 2 vites değiştiriyor. Sonuç olarak plansız rastgele bi denemeydi. Konukseverliğinden dolayı Ertekin e teşekkürler ;)

Günkut
19-01-2012, 16:19
F7 saglıklıysa acar acar gider

Ertekin
19-01-2012, 16:25
gönül italyan.. ama kader fransız dan yana gibi :D

Evet ama kader benim eski manita:D

Ozzy45
19-01-2012, 16:32
Evet ama kader benim eski manita:D

jubile yapmışssın sen ozaman :D

Ek.Civic_Spoon
19-01-2012, 16:39
hayret ettim şuan :D maşallah ozaman sportinge :)

ahahaha :D ben ne dedim yawrum kullanan sen d,ğer araçta bendim hatırlıyosan ee komple egsozda işe yaramadıysa ben sonucu tahmin ediyordum zaten

geçen gün zlz megane ile ve rs in denemesini izledim ve rs in zlz ye açtığı fartan daha azını sen bana ss le açmıştın , ;) hatta ve rsin egsoz sistemi orjınaldi birde ee ss le ve kafa burunsa sportingle olan benm gtı denemesini göz önğne alıyorum sonuç belliydi zaten :)

biraz karışık oldu galiba ama :D

E0041
19-01-2012, 16:40
aslında butür konuları açarken plaka belirtilse araçları tanıyanlar daha iyi yorum yazarlar çünkü bu marka üzerine açılınca durumlar farklı oluyor buda dtüm mankaya yansıtılıyor

a plaka palio a plaka meganı 2 boy geçer
b plaka palio b plaka meganla kafa kafaya gider
c plaka palio c plaka megandan 2 boy fark yer

karışık yane :)

Ertekin
19-01-2012, 16:42
ahahaha :D ben ne dedim yawrum kullanan sen d,ğer araçta bendim hatırlıyosan ee komple egsozda işe yaramadıysa ben sonucu tahmin ediyordum zaten

geçen gün zlz megane ile ve rs in denemesini izledim ve rs in zlz ye açtığı fartan daha azını sen bana ss le açmıştın , ;) hatta ve rsin egsoz sistemi orjınaldi birde ee ss le ve kafa burunsa sportingle olan benm gtı denemesini göz önğne alıyorum sonuç belliydi zaten :)

biraz karışık oldu galiba ama :D

aslında butür konuları açarken plaka belirtilse araçları tanıyanlar daha iyi yorum yazarlar çünkü bu marka üzerine açılınca durumlar farklı oluyor buda dtüm mankaya yansıtılıyor

a plaka palio a plaka meganı 2 boy geçer
b plaka palio b plaka meganla kafa kafaya gider
c plaka palio c plaka megandan 2 boy fark yer

karışık yane :)

Bu yorumlardan anladığım tek şey bu yorumları anlamadığım oldu :D

Ek.Civic_Spoon
19-01-2012, 16:42
bu arada zlz 153.6 hp ise palio sportin kaç hp 'dir :D

Ertekin
19-01-2012, 16:46
bu arada zlz 153.6 hp ise palio sportin kaç hp 'dir :D

Allah Kuran çarpsın 120 hp yazıyo :D bide filtre bide egsoz var bide 60 yerine 65 yanak lastik var oda dezavantaj tabi.Bide 103kg geliyorum Pulat ın yanına oturan ve kayıt yapan benim ortağım oda 57 kg mış aşırı kilo farkı oluşmadı yani:D ama genede vardı. Gökhan geldiya beni mutlu eden bu oldu.Bu arada arada yaklaşık çok boy oldu:) dükkandayım burda pc ye atamıyorum aparat yok 2 saate video sizle olucak.Gündüz çekimi güzel ve net oldu.

ClioRs182
19-01-2012, 16:46
sonuç belliydi zaten sporting hafife alınacak araba değil tebrikler ertekin abi :)

ArMy
19-01-2012, 16:50
Maşallah araçlara. Video yok mu :)

Ek.Civic_Spoon
19-01-2012, 16:50
Bu yorumlardan anladığım tek şey bu yorumları anlamadığım oldu :D

moruk biraz bakkal hesabı olacak ama olay şu en son senn sporting ve benm gtı ile denediğimizde 160 170 e kadar sporting 3 4 boy arkamda kalıodu bu 1.

en son izlediğim ve rs zlz megane denemelerinde benm ss rs le olan denememden daha fazla fark vardı gördüğüm .

ss rs ile ve rs kafa burun ise ve sen egsoz filtre sisteminden bi 2 3 boy aldıysan (ki muhtemelen benm gtı ile çok zevkli geçecek gibi şuanki halin ) mageneyi geçeceğin ortadaydı.. tabiki bunlar benm hesabıma ve tecrübelerime göre :D

Ertekin
19-01-2012, 16:51
F7r'da kaç kg'lik yancı vardı?

Benim ortağım vardı 57 kilo geliyor bağırsağında kurt var:D

Ertekin
19-01-2012, 16:52
moruk biraz bakkal hesabı olacak ama olay şu en son senn sporting ve benm gtı ile denediğimizde 160 170 e kadar sporting 3 4 boy arkamda kalıodu bu 1.

en son izlediğim ve rs zlz megane denemelerinde benm ss rs le olan denememden daha fazla fark vardı gördüğüm .

ss rs ile ve rs kafa burun ise ve sen egsoz filtre sisteminden bi 2 3 boy aldıysan (ki muhtemelen benm gtı ile çok zevkli geçecek gibi şuanki halin ) mageneyi geçeceğin ortadaydı.. tabiki bunlar benm hesabıma ve tecrübelerime göre :D

Şimdi senin hesabına göre kaç boy geçmiş olmam lazım ?

Ek.Civic_Spoon
19-01-2012, 16:53
sonuç belliydi zaten sporting hafife alınacak araba değil tebrikler ertekin abi :)

kesinlikle hafife alınacak araç değil sporting ben bunu ertekinin araçta anladım

pek piyasada koşturan olmadığı için bilinmiyor ..

bi 1.6 aile spec araç gtı a 1. ve 2. viteslerde kafa çıkarabilir mi yaa :D şanzumanı hastalık bişi :D

Ek.Civic_Spoon
19-01-2012, 16:55
Şimdi senin hesabına göre kaç boy geçmiş olmam lazım ?

dostum tahminim en çok 2 boy önüne geçmişsindir :)

EREN34
19-01-2012, 16:56
Gökhan sen o arabayı yak :D :D

Palio için maşallah diyorum. Geçtiği araba hafife alınacaj bir araba değil

E0041
19-01-2012, 16:56
anlatmak istediğim şu

araçların hepsi stock

megan f7r diyelim arkadaşımın paliosu ile deniyorlar megan palioyu 3 boy kadar geçiyor

aynı megan f7r ile benim palio yu deniyoruz ben meganı 3 boy geçiyorum

şimdi ilk denemeden sonra megancı arkadaş diyorki benim arabam stock palio da stock sportingi ben 3 boy geçiyom

2 ci denemeden sonra megancı arkadaş diyorki oda stock bende stock ama palio beni 3 boy geçti bu yüzden diyorum plakalarıda belirtinki böyle durum olduğunda bizde diyelim falanca plaka megan f7r falanca plaka palioyla denediğinde sonuç bu oldu diye

efe_
19-01-2012, 17:08
206 megane ı geçiyor. Düzgün yürüyen Palio da geçebilir bence Megane ı

Sağlıklı , dilinden anlayan sahibi olan F makina ne 206 gti bırakır ne palio sporting :=))

ArMy
19-01-2012, 17:15
Sağlıklı , dilinden anlayan sahibi olan F makina ne 206 gti bırakır ne palio sporting :=))

Öyle işkembeden atmamak lazım:) Gti gayet sağlıklısını geçti.Dilinden anlayan halini hatrını sürekli soran da sahibi vardı F7R'ın.

Yolda bu işler çok değşiyor.Sporting de geçebilir f7r'ı ama pulat'ın ö yükleri atması lazım artık.Bide üstüne 2. kişiyi almış :D

EREN34
19-01-2012, 17:22
O kadar F7R yaptik ara ara milletin bildigi ettigi rabalarla gazladik gorduk gosterdik genede F7R yi kabullendiremedik:)

Araba var araba var. Benim diyen 206 gti benim diyen f7ri gecememeli. Keske Benim f saglam olsaydida gorseydik gosterseydik.

atits61
19-01-2012, 17:31
sporting iyi yürümüş,tebrikler

redlinemst
19-01-2012, 17:37
sonuç , araba var araba var yani :)

mehmetRS
19-01-2012, 17:38
Ertekin, tebrikler :) Gökhan sanada tebrikler sevgili devrem, nasıl başardığını cok merak ediyorum :)))

EREN34
19-01-2012, 17:43
Ertekin, tebrikler :) Gökhan sanada tebrikler sevgili devrem, nasıl başardığını cok merak ediyorum :)))

Bu iyi gene. sen onun eski siyahi gormeliydin. :D

Ertekin
19-01-2012, 17:49
Video yükleniyor arkadaşlar.Bu arada Gökhan ın namı diğer Pulat ın aracı oldukca sağlıklı yürüyor. Sağlam specli 206 gti larla denemeleri oluyordu. VE clio rs in 4 yada 5 boy arkasında yürüdüğünü rs in sahibi Selçuk bizzat söyledi bana.
Gökhan hem hemşerim hem çok yakın kardeşim gibi arkadaşım.Biz zevkine denedik çokda zevk aldık.Günün sonunda sarılarak ayrıldık gene:)

Video az sonra:)

kelalper
19-01-2012, 17:52

Yaw bana ne sağlıklısından sağlıksızından . Pulat ın arabasının ne kadar gittiğini biliyorum videolardan. Ona göre yorum yapıyorum. Ulan herkes araba eksperi yaw.

UmutRıza
19-01-2012, 18:08
palioyu merak ettim ertekin yolun bu taraflara düşerse bi sıkalım senle :)

Ertekin
19-01-2012, 18:09
Buyrun arkadaşlar

http://www.techturkey.com/forum/videolar/108834-palio-sporting-amp-megane-coupe-f7r-quotrollingquot.html

Ertekin
19-01-2012, 18:10
palioyu merak ettim ertekin yolun bu taraflara düşerse bi sıkalım senle :)

Zevkle abicim

PULAT
19-01-2012, 18:35
Piyasada video yayınlayan benden başka f7r sahibi göremiyorum hiç. Ben geçsemde geçilsemde bütün videoları koyarım koyulmasını isterim. Allah ın bildiğini kuldan saklamaya, kimseyi kandırmaya gerek yok :) Satarken şöyle çılgın böyle hızlı daha hızlısı yok diyen bütün arkadaşlara mesaj ile ulaşıp deneme teklif ettim. Ama kimse yanaşmadı deneyecek f7r bulamıyorum. Ben iğnesine kadar yazarım ne var ne yoksa. Geçilirde piyasası düşer diye bakmam. En kralı 13-14 eden bi araba sonuçta. Amaç hoşsohbetti onuda yaptık habersiz gittim ama olsun :D burdan yineliyorum. Varsa R yapmıycak f7r sahibi önceden planlı programlı gazlayalım. Şanzımanı kısaydı kıldı tüydü hazırlıksızken net bir fikir vermiyor en azından bana.
Keşke 5 in ortalarını görebilseydik benim açımdan daha eğlenceli olurdu :D :D

GokHan35
19-01-2012, 18:42
Zamanında arkadasımızda bi f7r vardı 17 jantlarıyla dereceli takan 106 larla yuruyodu,zlz nin cogu videosunu izlemeye calışıyorum ama bana gidişi f7r a göre yavas geliyo nedense gerci sahipleri keyif aldıktan sonra bize anca izleyip tebrik etmek düşer,ama bence cok daha iyi olabilir o arac,sporting hafif kalmalıydı f7r a :)maasallah

PULAT
19-01-2012, 22:18
Ben zaten yürür konusunda hiç iddialı olmadım tabiki en hızlı f7r olsun isterim doymayan pis bir iştahım vardır :D Yürümüyor diye oturup ağlayacak halim yok adı üstünde leş :D :D

CRUEL
19-01-2012, 22:55
megane geçilmek için herşeyi yapmış :D palio ile bide ben mi denesem:)

Ertekin
19-01-2012, 22:57
megane geçilmek için herşeyi yapmış :D palio ile bide ben mi denesem:)

Zevkle denerim:)

Ö.öztüRk
19-01-2012, 23:39
maşallah 2 aracada

PULAT
20-01-2012, 05:33
Leşime laf yok her ne kadar ide den, stock vti ve 106 gti dan başka geçtiği araba olmasada gönlümün VE RS i o :D:D:D

kelalper
20-01-2012, 07:49
O tüp senin arabayı bitiriyor Gökhan. Komp testine soksan zaten anlayacaksın beygirlerin ne kadarının ahırdan kaçtığı aşşağı yukarı ortaya çıkacak.

PULAT
20-01-2012, 11:08
Valla abi bi ev ütüsü var başımda. Hazır ev alırken arabanında modelini iyicene yükselteyim diyorum. Ciddi bir borca gireceğim ve bu 5 yıllık zaman zarfında aracımda oluşabilecek ciddi masraflara para harcama şansım olmayabilir. Yapısı ve yaşı itibariylede kimse olmayacağını garanti edemiyor. O yüzden ince eleyip sık dokuyorum. Aracı satışa çıkardım birkaç gün önce. Kısmetse otomatik vites clio, fiesta, astra corsa vs tarzı 2007 ve üstü araç bakınıyorum. Olurda 1 ay içerisinde satamazsam o zaman ilk iş lpg tertibatını söküp komple motor şanzıman kaporta boya yaptırmak olacak. 5 sene anca öyle binerim ha değer değmez tartışılır tabi.

EREN34
20-01-2012, 11:52
Otomatik clio uzak dur Gökhan. B kasada dert babası yapar adamı 5 senede

akay
20-01-2012, 12:05
gökhan bişey sorcam. emme kapak kelebek port polishli yazılmış araban. imzada yazıldığı üzere 153.6 hp - 191.6 nm tork var. yav bunun zaten orijinali 150 hp 185 nm değil mi? o kadar port polishin faydası anca 3 hp 10nm mi? ne kadara mal oldu bu fark acaba tl cinsinden?

EREN34
20-01-2012, 12:11
gökhan bişey sorcam. emme kapak kelebek port polishli yazılmış araban. imzada yazıldığı üzere 153.6 hp - 191.6 nm tork var. yav bunun zaten orijinali 150 hp 185 nm değil mi? o kadar port polishin faydası anca 3 hp 10nm mi? ne kadara mal oldu bu fark acaba tl cinsinden?

Bu şekilde değerlendirmemek gerek. Araç motor verimi fabrikadan çıktığı gibi kalmıyor malesef. Motor eskime payı sensörlerin eskimeleri bile verimi etkiliyor.

Port polish işlemleri olmasa belkide 140 hp çıkacak araç. Onu en iyi before / after şeklinde dyno da ggörebiliriz. Gerçi araca birşey yapmadan dynoya çıkarsak 2 deneme arasında bile 3 4 hplik oynamalar olabiliyor.

Cliosportve
20-01-2012, 12:14
Eren 1 Hazirandan önce geliyim karşıya
Sebat tutalım beraber

akay
20-01-2012, 12:14
haklısın ama ne bileyim gazlayan adamların arabası bakımlı olur ya genelde ondan dedim. maşallah hiçbirinin yıpranma payı olmuyor. sanki fabrikadan çıktığı gibi :) yoksa doğal tabi eski veriminde olmaması.

EREN34
20-01-2012, 12:17
Eren 1 Hazirandan önce geliyim karşıya
Sebat tutalım beraber

Gel yavrum başımın üstünde yerin var:) Yanında hacı hocada getir büyü yapsın F/R verimi düşsün diye. Yoksa haşat edeceğim seni:D :D

haklısın ama ne bileyim gazlayan adamların arabası bakımlı olur ya genelde ondan dedim. maşallah hiçbirinin yıpranma payı olmuyor. sanki fabrikadan çıktığı gibi :) yoksa doğal tabi eski veriminde olmaması.

Çünkü komp. ölçüyoruz en ufak sıkıntıda sorunu çözüyoruz lambda gibi can alıcı sensörlerimizi mutlaka yeni ve orj alıyoruz. Egzoz borusundaki kaynağa kadar düşünüyoruz:)

Ben şimdi Gökhan'a sorsam Lambda sensörün ne zaman değişti diye bilmez:) egzoza baksak 10 ek yeri vardır:)

barakuda26
20-01-2012, 12:26
sportinge maşallah diyelim :)

efe_
20-01-2012, 12:35
Öyle işkembeden atmamak lazım:) Gti gayet sağlıklısını geçti.Dilinden anlayan halini hatrını sürekli soran da sahibi vardı F7R'ın.

Yolda bu işler çok değşiyor.Sporting de geçebilir f7r'ı ama pulat'ın ö yükleri atması lazım artık.Bide üstüne 2. kişiyi almış :D

İşkembeden atmak derken? :) Yolda değişiyor derken? , ben havada denemeden bahsetmemiştim neyse.anlatamadım demek istediğimi.

PULAT
20-01-2012, 17:22
Gel yavrum başımın üstünde yerin var:) Yanında hacı hocada getir büyü yapsın F/R verimi düşsün diye. Yoksa haşat edeceğim seni:D :D

Çünkü komp. ölçüyoruz en ufak sıkıntıda sorunu çözüyoruz lambda gibi can alıcı sensörlerimizi mutlaka yeni ve orj alıyoruz. Egzoz borusundaki kaynağa kadar düşünüyoruz:)

Ben şimdi Gökhan'a sorsam Lambda sensörün ne zaman değişti diye bilmez:) egzoza baksak 10 ek yeri vardır:)

Tek bildiğim lambda sensörü egzozun üstünde bağlı görünüyor ama çalışıp çalışmadığı hakkında fikrim yok. Boşta yakıt göstermesi oksijen sensöründenmiş diyor servis ama çok pahalı elleyemedim. Port polish yaptırmak yoktu aklımda hazır kapak sökülmüş contalar değişiyorken onuda yapalım bari dedim. Port polishten önce max 145 hp veriyordu aracım. Dyno ölçümü 143.5 çıkan ide ile nerdeyse kafa kafaya yürüyordum. Çok geçtiğimde 2-3 boy geçiyordum ideyi. Tabi bunda jant lastiğimin ufak olmasınında etkisi vardı. Sporting filitre egzoza ianılmaz olumlu tepki vermiş. Nakkas ın sportu ile denemelerini izledim kafa burun gidiyorlar ama o zaman egzoz yokmuş seslerden belli. Ben aracı gazlamaktan çok bugüne kadar hep aile aracı olarak kullandım. Yaptığım rollinglerin sayısı 20 yi geçmez. Daha perfomansa yönelik port polishten başka bişey yapamadım. Aylardır egzozdu düzgün bi cai tertibatıydı oydu buydu sayıklıyorum ama hep bir aksilik bir sorun çıkıyor arabada. En son satışa koymak için bir arkadaşın dükkanda 17 jant takalım arabayla onlarıda satar parasını veririm demiştim. Takan vatandaşın gözü bi yere bakıyordu herhalde jant kalipere dayanmış ama o halen sıkıyormuş. Üstüne çıkıp gaza basıncada ne disk kaldı ne de balata. Yok yere 300 tl dan fazla masraf ettim bugün diskler ve balatalar komple 4 üde değişti :( Şansımada karşıma çıkan seçtiğim rakiplerde inadına hep hazırlıklı ciğerli makinalar oda kısmet ne diyim :D:D:D

EREN34
20-01-2012, 17:31
Gokhan lambda sensor kesin degistir. Enjektorleri soktur temizlet. filtre icin gel beraber yapalim. Olmadi ben sana yapip yollayayim sen sadece direk tak arabaya. Gerci Sportingi olan arkadasta yardim ederim demis dosthanece. Cok al devir basiginizdan sporting kafa cikarmasi normal ama 200 olmadan yakalaman gerek;)

Ertekin
20-01-2012, 17:36
Tek bildiğim lambda sensörü egzozun üstünde bağlı görünüyor ama çalışıp çalışmadığı hakkında fikrim yok. Boşta yakıt göstermesi oksijen sensöründenmiş diyor servis ama çok pahalı elleyemedim. Port polish yaptırmak yoktu aklımda hazır kapak sökülmüş contalar değişiyorken onuda yapalım bari dedim. Port polishten önce max 145 hp veriyordu aracım. Dyno ölçümü 143.5 çıkan ide ile nerdeyse kafa kafaya yürüyordum. Çok geçtiğimde 2-3 boy geçiyordum ideyi. Tabi bunda jant lastiğimin ufak olmasınında etkisi vardı. Sporting filitre egzoza ianılmaz olumlu tepki vermiş. Nakkas ın sportu ile denemelerini izledim kafa burun gidiyorlar ama o zaman egzoz yokmuş seslerden belli. Ben aracı gazlamaktan çok bugüne kadar hep aile aracı olarak kullandım. Yaptığım rollinglerin sayısı 20 yi geçmez. Daha perfomansa yönelik port polishten başka bişey yapamadım. Aylardır egzozdu düzgün bi cai tertibatıydı oydu buydu sayıklıyorum ama hep bir aksilik bir sorun çıkıyor arabada. En son satışa koymak için bir arkadaşın dükkanda 17 jant takalım arabayla onlarıda satar parasını veririm demiştim. Takan vatandaşın gözü bi yere bakıyordu herhalde jant kalipere dayanmış ama o halen sıkıyormuş. Üstüne çıkıp gaza basıncada ne disk kaldı ne de balata. Yok yere 300 tl dan fazla masraf ettim bugün diskler ve balatalar komple 4 üde değişti :( Şansımada karşıma çıkan seçtiğim rakiplerde inadına hep hazırlıklı ciğerli makinalar oda kısmet ne diyim :D:D:D

Yanlışın var gökhan Tufan ın sport la denediğim pali om 1.6 hl modeli lpg li tesisatlı stock siyah paliomdu 99 model bu sporting ile herhangi bir clio sport la denemedim.
Hatta buda video su bak eski siyah paliom. O sporting değil 103 hp lik düz1.6 idi.

jtUu5gKG0D8&feature=related

PULAT
20-01-2012, 18:57
Yanlışın var gökhan Tufan ın sport la denediğim pali om 1.6 hl modeli lpg li tesisatlı stock siyah paliomdu 99 model bu sporting ile herhangi bir clio sport la denemedim.
Hatta buda video su bak eski siyah paliom. O sporting değil 103 hp lik düz1.6 idi.

jtUu5gKG0D8&feature=related

Valla ben onu sporting sandımda dedim Eko pardon ya :) Yüreğime su serptin desem :D

PULAT
20-01-2012, 19:04
Gokhan lambda sensor kesin degistir. Enjektorleri soktur temizlet. filtre icin gel beraber yapalim. Olmadi ben sana yapip yollayayim sen sadece direk tak arabaya. Gerci Sportingi olan arkadasta yardim ederim demis dosthanece. Cok al devir basiginizdan sporting kafa cikarmasi normal ama 200 olmadan yakalaman gerek;)

Eren arabanın fiyatını geberttim resmen bi araba düştü hatta 2 tane. Biri otomatik 2010 clio hb diğeride Auris. Gerçi auris tuzlu kaıyor ama hatun illa otomatik istiyor. Pazartesiye kadar opsiyonlu 2 araçta bana. Pazartesi parayı tamam edersem birini kesin alıyorum. O yüzden şimdilik çok gerekli olmadıkça ellemiyorum arabaya. 4 disk ve balataları değiştirdim bugün işi bi taraflarına bakmaktan başka bişey olmayan bir vatandaş yüzünden.