Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Brembo Max Brake Discs

ansell
19-01-2012, 15:06
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim ürün hakkında bilgisi olan var mıdır ? Brembonun her ürünü aynı mıdır ? Çeşitli modelleri olduğunu gördüm ve kafam karıştı. Bu zamana dek haliyle hiç kullanmadım. Kendi aracımın üzerinde ATE mevcut ve bu ürünleri değiştirmeyi düşünüyorum ve ebaydan satın aldım. Artıları ve Eksileri nedir ? Brembo ismiyle zaten bir kalite ve marka ama yinede düşüncelerinizi almak istedim.

EMRE KAAN
19-01-2012, 15:58
benim eski aracım ibiza cuprada vardı ap racing ve 4 portlu bi fren sistemiydi onun verdiği güveni inanınki anlatamam 312 mm disklerin üzerindeydi brembonun her ürününün aynı olduğunu hiç sanmıyorum hani konu hakkında pek bilgim yok ama fren balataları subarununkilerle felan uymuyodu onu biliyorum :D

ATA156
21-01-2012, 08:49
Kesinlike güzel bir ürün değil. Ben memnun kalmadım. Aynı iki araç, iki araçtada ate balatalar ile biri ate biri brembo max deneme yaptık. Max kesinlikle sıkıntılı. Oem yerine takacaksan gene oem düz orjinal brembo yada ate tavsiye ederim. Bu arada aynı brembo max gibi ate'nin power oluklı diskleri var oem ölçülerde, onu deneme şansım olmadı. Hemde oluk şekli daha güzel =)

osman 1.8t
21-01-2012, 14:48
bendede orjinallerde brembo var ama çift pistonlu eğer aldığın firen sistemi çift pistonluysa çok iyi yapmışsın ama brembonun tek pistonlularıda var normal bir firen sisteminden çok farkı olduğunu düşünmüyorum ben cift pistonlu brembolarımı hiç bir firen sistemiyle değişmem bena çok güven veriyor