Orijinalini görmek için tıklayınız : Kiralık Subaru Aranıyor.
AhmetYılmaz
19-01-2012, 15:06
Başlıktada belirttiğim gibi 1 günlük kiralık subaru arıyoruz. Cumartesi gününe. Bi abimin babasının doğum günü. Babasının en büyük hayali bi subaru sürmekmiş. Abimde arayıp durdu falan ama bulamadık. Eşinizde dostunuzda tanıdığınızda varsa çok iyi olur. 2004 2005 civarı yeterli.
Şimdiden çok teşekkürler. :)
Wrx/Gc8 veya Sti kiralayan hiç görmedim
Çerkezköyde 1.5 Ts görmüştüm kiralık Modifiyeli.
AhmetYılmaz
19-01-2012, 15:14
Abi bende bulamadım ve görmedim. Ama son çare tech. :)
SekoLive
19-01-2012, 15:16
yolagzında kırmızı bı gc8 kıralıyorlardı ahmet bı sorustur ıstersen
Abi bende bulamadım ve görmedim. Ama son çare tech. :)
C.tesi Jantmax'a gidecem istiyosa gelsin yanımda otursun gazlarım, ama arabayı vermem :D
CinAli_06
19-01-2012, 15:20
valla inşallah bulursunuz çok zor ama bizde haziranda arkadaşın gelin arabasını yapacaz subaruyla =)
Ferhat_V
19-01-2012, 15:24
geçen yaz yeni kasa bir sti yi sünnet arabası yapmışlardı..sahibinden.com da kiralık firmaları var onlara mesaj at sor belki çıkar bi yerlerden..
Makinist
19-01-2012, 15:46
Çok ince düşünülmesi ve uygulanması gereken bir durum. Hadi babası subaruyu ilk gördüğünde kendine aldınız sanarsa nolacak..? Benim doğum günümde abim yada babam karşıma subaruyla çıksa aklıma gelen ilk şey arabayı aldıkları olur. Ama sonradan kiralandığını öğrenince hayal kırıklığına uğrarım :D
stı bu kiraladın araba motor kırdı ister istemez subaru sahibi olmayasınız dikkat edin ...
SekoLive
19-01-2012, 15:53
stı dye ozel ıstek yok kı faruk:)
ProdriveSTI
19-01-2012, 15:56
Geçen sene Ankara'da aramıştım bende STI ama bulamadım 2-3 günlüğüne kiralıcaktım.
sahibinden.com'da dizilere kiralık diye vardı birtane sti ama ne oldu bilmiyorum
Wrx'i daha kolay kırabilerler :D
SekoLive
19-01-2012, 16:14
Wrx'i daha kolay kırabilerler :D
:D abı sade subaru yok mu 1.6 falan oda ıs gorur gıbı eger kırılırsa subaru cocuk babasna hedye degl kazk alms olur ahmet dkkat edn :D
:D abı sade subaru yok mu 1.6 falan oda ıs gorur gıbı eger kırılırsa subaru cocuk babasna hedye degl kazk alms olur ahmet dkkat edn :D
Dediğim gibi Sti görünümlü 1.5 kiralayanlar var :)
1.6 GL olanlar Gc8 kasadır sanmam kiralayan olacağını
AhmetYılmaz
19-01-2012, 16:30
STI falan olsa iyi olur abi adam şirkette şöför zaten. Sesini seviyomuş. Valla herşeyi düşündükde bi araba kaldı. :D Yol ağzında nerde vardı serkan abi ya hiç görmedim ?
Abi bu arada jantmaxa ne zaman kaçta gideceksin ?
SekoLive
19-01-2012, 16:32
ahmet arda dugun salonunun orda bı kıralama ısı yapanlar vardı eger hala duruyorsa bı sorustur
AhmetYılmaz
19-01-2012, 16:33
Tamam abi geçersem oraya bakarım bugun yarın. Çok sağol.
kanka mıllet subarunun neyini sever ya sesini yada kanadını bunlar neyde var stı yada wrx de duruma piskolojik yaklaştım :D:D:D
s2000 var kiralık sarı olmaz mı ?
s2000 var kiralık sarı olmaz mı ?
s2000 neree sti nere 4-5 gömlek fark var arada.
s2000 neree sti nere 4-5 gömlek fark var arada.
bilmiyordum sağol aydınlattığın için.
Zor bi dogum gunu karari...bol sans :)
AhmetYılmaz
19-01-2012, 21:37
Olursa süper olucakta. Olmicak gibi. :)
dostum bi link buldum kiralık wrx bak istersen.
SUBARU IMPREZA WRX- Lüks Kiralık Araçlar - Lüks Kiralık Otomobiller - Lüks Kiralık Fiyatlar / Oto Kiralama, Araç kiralama, bursa, osmangazi, nilüfer, yıldırım, çekirge, altıparpak, bursa lüks oto kiralama, bursa lüks araç kiralama, bursa rent a car p (http://www.prestijrentacar.com/Luks-Lux-vip-Kiralik-Arac-fiyatlari-bursa-rent-a-car.aspx?ID=10&G=SUBARU%20IMPREZA%20WRX)
Ed Rent A Car (http://www.edrentacar.com/?mod=Urunler&id=17) burası var yazmış Ürünümüz Hakkında Detaylı Bilgi
- 26.08.2011
Subaru - Wrx sti
Wrx sti aracımız kiralanabilir
selcuklu ihsaniye Konya Subaru Dier Kiralk Araba Kiralama Ara Benzin/LPG Dz Vites (http://www.rentacarara.com/Arac_Detay.Asp?Arac_Kayit_No=7465&Aciklama=Subaru--Diger--Benzin/LPG-selcuklu-ihsaniye--Konya--Araba-Kiralama-Rent-A-Car) şurasıda var subaru impreza diyor ama nedir ne değildir belli değil wrx mi sti mi yok boş imprezamı
::ZaFeR::
19-01-2012, 21:57
Bende EVO kiralamak istiyorum ama TR şartlarında ütopik bir istek oluyor :D