Orijinalini görmek için tıklayınız : Özel Üniversite Yardım
2004 te yeditepe iç mimarlığa girdim senelerdir aynı okula gidiyorum kusucam artık mezun etmicekler her dönem bolumun yarısını bilincli bırakıyolar sınıfta.
Bana yenı acılmış, mumkun olduğunca uyduruk ,ögrenciye aç ve iç mimarlık bölümü olan özel universite lazım ''' Istanbul ''' da olmak şartıyla..
Tavsiyelerinizi bekliyorum :D Apartmanlarda dersaneden bozma universitelerden lazım bana anlıyacağınız ama içmimarlık bölümü olmalı.
Symetnix
19-01-2012, 17:42
7tepenın inşaa sında buyuk emeginiz var baran neden öyle diyosun kanka emre 1 sen 2 :) :)
maltepeye niye geçmiyorsunuzki :)
benımde yeditepede 2inci senem 7 dersten 4unden kaldım bu donem mesela kesın uzadı yanı bılırsın zaten ortalama 2 altı olunca 5 ders alma falan derken bıtmez bu okul ben beykente gecmeyı dusunuyorum bı kac samimi arkadasım var dersler cok kolay tam dıplomalık okul
Ferhat_V
19-01-2012, 17:44
maltepeye geç bence ortamı güzel bitirende bitiriyor :D
bndede aynı sorun var bnde ankarada ozel unw gıdıorm adamlar resmen kasıtlı ders bıraktırtyo ya naparsan yap gene yaza kalıyosun .d
Maltepe uni. ile konustum almıyorlar bi tarafları kalkmış zamanında yalvarıyolardı öğrenci değil öğretmek bulamıyorlardı calıştıracak....
Bana dandik universite lazım....yokmu yahu hiç herkez bogaziçi ıtu mezunu forumda heralde :)
Symetnix
19-01-2012, 18:24
Maltepe uni. ile konustum almıyorlar bi tarafları kalkmış zamanında yalvarıyolardı öğrenci değil öğretmek bulamıyorlardı calıştıracak....
Bana dandik universite lazım....yokmu yahu hiç herkez bogaziçi ıtu mezunu forumda heralde :)
kaç dersin var alttan baran??
2-3 tane var ya o dersleri ortalamayı dert etmicek apartmanda dersaneden bozma unıler var dolu unıversite acıldı arıyorum bulamıyorum.Onlar alır
BurakCengizhanoğlu
19-01-2012, 18:29
Yeditepede kuzenimin 14 . senesi oldu gerçi son 5 senedir derslere gitmiyordu zaten çalışıyor..Ancak şimdi bitirmesi gerekiyor askerlik için.Gerçekten illet bi okul.Okan üniversitesindeyim ben yeni burasıda kampüsüde var bir düşünün isterseniz..
Aydın üniversitesine falan baktınmı?
tuner faruk
19-01-2012, 18:33
Aydında aynı durumda şuan geçirmiyolar ama Arel Üniversitesi olabilir.
Aynen abi listemde bu hafta gideceğim sefaköyde oda sanırım
Aydında aynı durumda şuan geçirmiyolar ama Arel Üniversitesi olabilir.
Arel de zaten listemde büyük çekmecede.
SekoLive
19-01-2012, 18:35
aydından mezun olman cok kolay eğer az ders calısıp hocalarla itişmez isen.
bi görüş derim
Aynen abi listemde bu hafta gideceğim sefaköyde oda sanırım
Floryada, M.köy - Avcılar istikametinde florya sapağından sapıp E-5'in altından geçiyorsun. Göbeğe geldiğinde 90 derecelik bir dönüş yapar gibi karşı caddeye girdikten sonra 150 metre ileride solda
tuner faruk
19-01-2012, 18:36
aydından mezun olman cok kolay eğer az ders calısıp hocalarla itişmez isen.
bi görüş derim
Okul artık eskisi gibi değil abi emin ol :D
SekoLive
19-01-2012, 18:38
:D olm sen okula gidiyonmu en son sanayide denk geliyoduk okuldan cok :D
baran cevizlibağda yeniyuzyıl üni var orda bölüm varsa bizim bölüm başkanı oraya geçmiş ona yönlendirebilrm seni bi araştırırsan. orasıda yeni açıldı.
Tamam abi cok sagol önümüzdeki hafta gidip konusucam bana ortalama falan sormıcak gel yavrum gel diyecek okul lazım ortam laçka olmalı öğrenci işlerimi kim yapıosa bu işi 10-15 lirayı tiko para önüne bırakıcam al dicem ayarla.Cunku Yök sıkı denetim yapıo falan zırvaladı maltepe üniversitesi öğrenci işlerindeki orası burasu ayrı oynayan adam :)
tuner faruk
19-01-2012, 18:40
:D olm sen okula gidiyonmu en son sanayide denk geliyoduk okuldan cok :D
baran cevizlibağda yeniyuzyıl üni var orda bölüm varsa bizim bölüm başkanı oraya geçmiş ona yönlendirebilrm seni bi araştırırsan. orasıda yeni açıldı.
Orasıda doğruda abi şöyle bi durum var okul kendini artık büyütmek daha üst seviyeye çıkarmak istiyo ilk zamanlarda rahat gibi göründü reklamını yaptı müşterisini çekti şimdi çıtayı yükseltmeye başladı artık eskisi gibi rahat değil yani :D
bende tam böyle bir üni arıyordum, inşaat müh. bölümü olan bir üni lazım banada ? Transcript ile girip max 1 senede bitirebileceğim bir yer. Ayrıca devamsızlıkta da kolaylık sağlayacak. Çok şey mi istedim :D
devil_berk22
19-01-2012, 18:48
şuan haliç üniversitesi iç mimarlıka okuyan bir arkadaşm var kolay olduğunu söyledi. ben arelde okuyordm geçen sene bıraktım 7tepe kadarmı bilmem ama geçme sistemi o kadar kolay değil
İAÜ diorum okula gitmeden mezun oldum desem yeridir :D
şuan haliç üniversitesi iç mimarlıka okuyan bir arkadaşm var kolay olduğunu söyledi. ben arelde okuyordm geçen sene bıraktım 7tepe kadarmı bilmem ama geçme sistemi o kadar kolay değil
Halic te listemde bu hafta gidip konusacağım zaten.
volkan_gs
19-01-2012, 19:14
okana uğrayın mutlaka, öğrenci işleri her türlü rica :) ya açıktır.. yıl içinde 2.00 olan geçme notu 1.80e iner, hazırlıktan kalırsın, çok kişi kalırsa bu yıl af ilan ettik herkes geçti sayıldı derler vs :)
her türlü at koşturulabilecek bir okuldur, en son ders seçimimi 3 ay geç yaptım mesela :)
devamsızlıktan kalmak içinde ciddi uğraşmak lazımdır, ben daha tanımadım devamsızlıktan kalan birini :)
mimarlık fakültesi de var..
Okan reklamı için cok teşekkürler ilk gidip görüşeceğim okul okan şu anda.
HondatugraL
19-01-2012, 19:40
7 tepe 7 sene derler. Amaç mezun olmak biranevel sanırım :D:D
O kadarda değil ya fazla değil sınavdan 1 gün önce bakmakla geçiliyor :D
özel unıvler neden böyle para tuzagı gıbı
İAU ne oluyor :)
İstanbul Arel Üniversite :)
4 yıllıklar Tepekent (Çatalca) 'te öğrenim görüyor. Tam aradığın kriterde bir okul maalesef :D ( okuduğum için maalesef diyorum)
SekoLive
19-01-2012, 20:16
bizde istanbul aydın üniversitesi olarak biliyorduk iaü yü :D :D bişey daha örendik arelede aynısı denebiliyoms demekki.
şuan okuduklarımla birlikte şoktayım ne yapmış bu üniler :D :D
Okuduğunuz veya okumaya çalıştığınız bölümde de sakatlık var biraz ondandır
Çünkü mimarlık bölümlerinde çalıştığınız kadar değerlendirme değilde bitirmek zorunda olduğunuz bir hedef sonunda ayrıyetten değerlendirilirsiniz
Yani işletme okuyan biri sınava çalıştığı kadar girer geçer geçemez belli olmaz
Ama mimarlık bölümlerinde belirtilen teslim bitmiş olacak bide üstüne kişisel olarak beğenilmesi gerekicektir
:)
Diğer ünilerdede durum nasıl olur dikkat etmek lazım
mert_leon
19-01-2012, 20:28
vay arkadaş ne güzel üniler var böle :S
onursumer
19-01-2012, 21:07
Baran konustugun okullari ve durumlari paylasirsan bende takipteyi
Ozellikle devam zorunlulugu olmayan tercihim :D
Konuyu takipteyim 2009 Fatih Uni İngilizce Ekonomi mezunuyum ancak insaat isiyle ugrastigimdan dolayi mimarlik okuyasim var. Ayni dediginiz gibi cok sorun teskil etmeyip rahatca bitirebilcegim mimarlik ariyorum bende..
bizde istanbul aydın üniversitesi olarak biliyorduk iaü yü :D :D bişey daha örendik arelede aynısı denebiliyoms demekki.
Haklısın, valla yazarken hiç aklıma gelmedi :)
Okulun güzel sanatlar fakültesi hocaları tamamen sıkıntı ticari bilimler fakültesinin hocalarıyla alakası yok,2 arkadaşım iç mimarlıktan hazırlığı geçtikten sonraki ilk dönem okulu bırakıp kaçtılar demekki doğru birşey yapmışlar.
mehmetRS
19-01-2012, 21:23
Kadir Has mezunuyum, iç mimarlık v.s. olması lazım, benim mezun oldugum bölüm ve yıl farklı gerçi ama, kadir hasta kasti bırakma gibi birşeyler hiç duymamıştım.. belki artık onlarda yapıyordur?
Ahmet Saraçoğlu
19-01-2012, 21:25
senin ilacın haliç ,, net olarak söylüyorum.Ne arıyosan mevcut :D , uzun uzun yazmıyorum onun için.detay istersen yardımcı olabilirim.
Yeditepe üniversitesi girdiğim senelerde adı üfürükten okula cıkmış biyerdi,osursanız geciriyorlardı fakat bende buna güvenip haytalık ettim uzadıda uzadı.Şimdide okul kendini mimarsinanla eşdeger görmeye başladı ve gerzekce bir sekilde zorlaştırarak yada sınıfta bırakarak bu ismini temizlemeye calışıyor.Hocalar bilincli sınıfta bırakıyor.Projemi dışarda cok iyi iş yapan bir mimarlık firmasına çizdirdim juride böle projemi olur dedi sidiğini tutamıcak yaşa gelmiş dışarda bir iş yapamamış okulda 2 kuruş maaşa calışıp havaya girip kendi egolarını tatmin etmek için sınıfta bırakan ögrencileri aşağılayan hocalar!
Neyse bikaç gündür araştırma yapıyorum sonuc su sekilde.Bu hafta gidip görüşeceğim sıralamam şu sekilde.
1-Okan
2-Aydın
3-Yeniyüzyıl
4-Doğuş
5-İstanbul Gelişim
6-Arel (bana epey uzak)
Bu okullardan biri parayı basınca ''okul ücreti harici 10-15bintl'' okula kabul eder diye düşünüyorum :)
7tepe ciddi sıkıntı girdin mi çıkamıyorsun :)
baran,bilim üniversitesi'ne de bakabilirsin.
7tepe ciddi sıkıntı girdin mi çıkamıyorsun :)
baran,bilim üniversitesi'ne de bakabilirsin.
Hocam oraya baktım orda benım bölüm yok malesef
7 tepe 7 sene derler. Amaç mezun olmak biranevel sanırım :D:D
Olm o akşam senın arkadaşı uyardım bak okut konuyu ona daha taze girmişken vazgecsin :D
HondatugraL
19-01-2012, 21:34
Olm o akşam senın arkadaşı uyardım bak okut konuyu ona daha taze girmişken vazgecsin :D
salla ya seçmeseymıs okusun pe.venk ahausuh :D
ALPER-VNS
19-01-2012, 21:39
valla canını sıkmak gibi olmasın da iç mimarlık kolay bölüm değil ben nası bitirdim hala inanamıyorum bazen.. kritik almak hayati önem taşıyo dışarda proje çizdirip direk kritiksiz gittiysen ayar olmuşlardır sana :) bi de net bi doğru olmadığı için kaderin jürinin elinde.. ben de senin yerinde olsam okul değiştirirdim.. sevilmemeye başladın mı napsan beğenilmiyo..
İşte halimden anladın,senelerce kendim çizdim bıraıktılar en son gittim çizdirdim gene begenmediler hocam kaç yaşına geldim insaf dedim gecirin proje guzel dedim ne guzel universite okuyun işte kalmaktan korkmayın ne kadar pratik o kadar iyi dedi kavga ettim bende küfrettim projeyi çöpe atıp cıktım o yuzden daha benım mezun olmam zor okuldan :) Çiz çiz çiz juride bırakıyolar öle bölüm olmaz olsun.
Bu arada arkdaşlar ara dönemde yatay geçiş oluyormu bilen varmı? illa sene başınımı beklemem lazım?
Ahmet Saraçoğlu
19-01-2012, 21:50
içmimarlık bi yandan zor bi yandan kolay ve zevkli.Öğrenciyken bölümünle para kazanabileceğin sayılı mesleklerden.Biz zamanında 3dmax e ilk sardığımız dönemlerde her dönem temiz 10 12 tane proje çiziyorduk kendi projemiz hariç , Okula asılan projeler direkt benim sergim oluyodu , sııftan herkes biliyodu , kafa yapıyolardı sergin var aşaada diye:D son seneler dışarıya açıldık , piyasanın geliri çok daha iyi geldi öğrenciye kıyasla , bıraktık öğrenciyi.Pc de çizimle aran iyi oldumu gayet güzel bence.Ama eziyet geldimide ölüm.Zevk almadıktan sorna kalem kıpırdatmak bile ölüm gelir.
İç mimarlık okuyan , okuyacak herkese tek tavsiyem ;; olabildiğince hızlı biçimde pislik rapidodan kurtulup autocad le max e sarmaları.Zaten hepimiz pc başındayız , olmuşken işe yarar.Üç yıldır bırakın kağıdı rapidoyu flomasteri ; kalemim bile yok kendime ait :D hep pc de çizim sayesinde.
Gedik Üniversitesi Mimarlık :) bildigim kadarıyla yeni açıldı ve tam istedigin gibi :)
Bu arada yeditepe iç mimarlıkta bilgisayar autocad cizim olduğunu anladıkları anda sadece kapılarını pencerelerini bile cizsen komple projeyi çöpe atıyorlar :) illa hammal spec sabahlara kadar kalemle cetvelle çiz boya maket bile yaptırıyolar ebenın diyosun
Ahmet Saraçoğlu
19-01-2012, 22:00
Bu arada yeditepe iç mimarlıkta bilgisayar autocad cizim olduğunu anladıkları anda sadece kapılarını pencerelerini bile cizsen komple projeyi çöpe atıyorlar :) illa hammal spec sabahlara kadar kalemle cetvelle çiz boya maket bile yaptırıyolar ebenın diyosun
haliçte 3ds e büyük saygı sevgi var , maket ders olarak gösteriliyor ama proje teslimlerinde istenmiyor , kapısı penceresi detayı güzel , çözümü mantıklı bi proje + oalbildiğine gerçekçi renderla sırtı yere gelmez kimsenin:D
Gedik Üniversitesi Mimarlık :) bildigim kadarıyla yeni açıldı ve tam istedigin gibi :)
Baktım güzel sanatlar mimarlık diyor sitesinde ama ben iç mimarlık istiyorum yatay geciş yapmam için şart.Yinede arayıp soracağım numarasını aldım.
Ahmet Saraçoğlu
19-01-2012, 22:04
istanbul aydın tabiki :)
Tunç aydın biraz kasar gibime geliyor , bilgisayarda çizim yok bildiğim kadarıyla , 3 e kadar elde çizim yapıyorlar.Bi haftalığına ders vermiş , mantığını , örnek projelerini göstermiştim orda 3dmax in.Orda başlayacaktım ama beni oraya tavsiye eden hocam aydınla irtibatı kesince iptal oldu.O sırada görmüştüm , okumadığım için idda edemem tabi ama el çizimi ağırlıklı bi eğitim izlenimi bıraktı ora bende.
Şu anda istanbuldaki en sıkı zor iç mimarlık Yeditepe bunada kalıbımı basarım..Bizim 2.sınıf prejemizi maltepede mezunıyet projesi diye teslim ediyolar diğer unıversiteleri düşünemiyorum bile.
Bu arada belirtmemde fayda var ben iç mimarlık yapmıcam arkdaşlar benı mezun edecek bilinçli bırakmıcak okul lazım bana ne eğitim verdiği umrumda değil hiç :)
Yeni Yüzyıl verelim :D Apartmandan değil ama otoparktan bozma :D 2. senesi..
Bi de yeri tam topkapı sanayinin içinde :) çevresinde rot-balansçılar, aksesuarcılar falan var :D
Baktım güzel sanatlar mimarlık diyor sitesinde ama ben iç mimarlık istiyorum yatay geciş yapmam için şart.Yinede arayıp soracağım numarasını aldım.
Arkadas gedikte mimarlık okuyorda iç mimarlık varmı bilmiyorum ama yeni açıldı istedigin tipte bir üniversite. Bir arkadasımda maltepe iç mimarlıkta Adamın okulla falan alakası yok direkt geçiyor sınıfı diyorum bazen nasıl okuyorsun oglum falan :D maltepeyıde dusunebılırsın
Yiğit Ş.
19-01-2012, 22:18
altunizade de 2 tane uni görüyorum, biri özyeğin üniversitesi, diğeri istanbul şehir uni gibi bişiydi. onları bi araştır istersen
Bu arada belirtmemde fayda var ben iç mimarlık yapmıcam arkdaşlar benı mezun edecek bilinçli bırakmıcak okul lazım bana ne eğitim verdiği umrumda değil hiç :)
arel deyim bende okul para sevdalısı :) parayla diploma vermezlerde o bölümü okuyan öğrencilerden yorum almak lazım dersler koalymı geçiriyorlarmı diye
Özyeğinde iç mimarlık yok.Maltepe universiteside palazlanmış eski maltepe değil ortalama gerekli zart zurt dediler peder gitti konustu ve okulun direk sahibini tanıyan aracı vasıtasıyla gitmemize ragmen... Hadi canlarım hadi diyip cıkmış pederde havalanmışlar eskiden yalvar yakar öğrenci kaydettirmeye calışıyolardı
Baran aydinda okuyorum daha once bilgideydim ben sana soyle diyim, insan kalitesi yok yeditepedeki ortami falan bekleme yani:) ama cok temiz soyluyorum hocalara yedirsen sadece geçersin ben oyle yapiyorum duzenli olarak gomlek kravar saat viski 2 bitiyor kismetse
BthnKrkt
19-01-2012, 22:35
okan +1 diyorum:)
darkmann
19-01-2012, 22:37
bizim okulda çok fazla yeditepeden gelen öğrenci var özellikle ingilizcenin altından kalkamayan direk maltepeye geçiş yapıyor ben ortalamasız alınıyor diye biliyordum demekki sistemi değiştirmişler
Oha ise bak paranla rezil oluyosun resmen :D
Dogus ne alemdeymis Baran sordun mu?
Doğuşta listemde kanka sırayla gidicem hangisi alırsa yapıştırıcam bu pzts direk 1-okan 2-aydın 3-yenıyüzyıl sonrasına bakıcaz
dragstar
19-01-2012, 22:58
kültür e gelmeyin valla 4. senem 2. sınıftayım bide hazırlık var tabi :D
bizim okuldan aydın a geçenler oldu çatur çutur veriyorlar dersleri ama son dönem geri gelcekler :D
Kültür listemde zaten yok :)
onursumer
19-01-2012, 22:58
sonucu merakla bekliyorum bende listeye gore hareket edicem
bi donem kültürü denedim ben zor geldi :D
Okana gel her türlü mezun olursun salak saçma işler yaparlar ama mezun olursun. :)
konuyu takıpteyım eger geçersen zahmet olmazsa buraya yazarmısın bende degistirmeyi dusunuyorum kafamda fikir olur
Ahmet Saraçoğlu
20-01-2012, 01:59
beyler haliçte ısrarcıyım , mutlak surette irtibat kurun pişman olmayacaksınız.
Jeandan-R
20-01-2012, 02:05
Ben doğuştayım ama kesin bi tarafı kalkıklık yapacaklardır
Haliç ünv var Baran orda iç mimarlık var diye biliyorum M.köyde. Sefaköyde olan Arel Aydın floryada.Atılım özyeğin falanda var onlarada bak
Aydin da sorulari veriyorlar:) yani bolumden bolume degisir tabide bukadar beles gecen yoktur
Oğuzhan Ç.
21-01-2012, 11:53
Arel tam aradıgın okul :)
arel uni direk gitmeden bitiren biliyorum :D
4. sınıftaysan , okulu değiştiremiyorsun diye biliyorum
cagri-35
21-01-2012, 12:23
Ben 3. sınıfta okul değiştirdim sanki o zaman 3 ten ders almama gibi birşey değilde dönem olarak 6. dönemi geçmemiş olmamı öyle birşey vardı. Onları iyice bir sor o konuda tam bilgim yok ama eğer öyle bir durumun varsa zaten ne olursa olsun istersen okula ek bina yaptır malesef geçemezsin. Anca bir ihtimal önceki okulun yeditepeydi sanırım transkriptinden o fazla gözüken dersleri sildirmen olur eğer öğrenci işleri yardımcı olabiliyorsa.
Umarım istediğin sonuca ulaşırsın aynı şeyleri yaşadım biliyorum çok zordur, hayırlısı olsun.
Yazık valla ülkenin eğitim veren kurumlarının haline bak :)
vakıf üni fln yalan olmuş:) Tr de bi kaç ünüversiteden başkası yalan demek ki
Umarım sende bulursun kafana göre biyer mezun olursun...
aydın Türkiye'nin en çok tercih edilen özel ünisiymiş sebebi belli oldu:d
Okan ın yakınından bile geçmeyin 2.sınıfta kaldım ortalamadan diğer dene ortalama kalktı.ders açarlar ilan etmezler sonrada gün geçti diyen bi okuldur orası.Bazı arkadaşlar devamsızlıktan kalamazsın diyorlar %55 devam ile bu sene kaldım daha 1 saatle bi ayağına kapanmadığım kaldı ama bıraktılar.En son tercih edeceğin okul okan olsun.Mimarlık bölümü bilmiyorum zormudur kolaymıdır ama okan kesinlikle yanlış seçim...%25 burs veriyo diye herkesi topladılar okula şimdi ne yapcaklarını şaşırdılar.he bu arada 5. senemi okuyorum kurtköyde
fatih(fb)
21-01-2012, 14:20
göztepe köprüsüne gelmeden devlet malzeme ofisinin bi binasını üniversite yapmışlar adını hatırlamıyorum dersane bile değil devlet malzeme ofisi düşün durumunu :D
birde bulgurlunun oralarda var bi üniversite böyle ara sokaklarda olanlar işini görür:)
özel unıvler neden böyle para tuzagı gıbı
Valla cogu boyle maalesef.Ama gelsinler sabanciya bilkente her hafta proje her hafta odev adamin ... kan aliyolar insanliktan cikiyorsun.Bazen donemde 10 kere olan laboratuarin 1 tanesine gelmezsen dersi direk f liyorsun,her hafta verilen odevleri tam yaparsan % 0 aliyorsun.Her yapmadigin odev icin -%1 yil sonu notundan dusuyor,hic odev yapmazsan dersi %90 uzerinden aliyorsun :)) Kisacasi bogazicil itulu arkadaslarimizda cok yogun evet ama ozel unide imkanlar cok olunca is yukude inanilmaz derecede artabiliyor.Hee yukarida arkadasin dedigi gibi sinavdan 1 gun once bak gec yil boyunca gez tarzi tonlarca uni var..
Haliç üni. tam aradığın üni :)
Okana kesin gitmeyin demişsinizde ben gittim nerdeyse ne kadar dandik okul varsa direk gidip görüştüm.Okan kadar ılımlı yaklaşıp gel kardeşim oku bizde diyen olmadı.Ayrıca kampus güzel ve okuyan kimle konustuysam inanılmaz rahat 7tepeyle alakası yok sadece okula gel gecersin bitirirsin dediler.Ben yaz okulundan itibaren okandayım inşallah.Okana zor diyenı 7tepeye bekliyorum gelsinler zor okul görsünler diyorum.2004 girişliyim yeditepeye hala 3. sınıftayım 2-3 ders aldım 3 ten öle hesap edin.Bilerek bırakıyolar mımarlıkta bırakıcam yığılma var üst sınıfta diye suratıma söledi bölüm başkanı daha başka söze gerek yok sanırım.
halletin mi?not ortalamanı soyleyebilirmisin acaba?
Okana kesin gitmeyin demişsinizde ben gittim nerdeyse ne kadar dandik okul varsa direk gidip görüştüm.Okan kadar ılımlı yaklaşıp gel kardeşim oku bizde diyen olmadı.Ayrıca kampus güzel ve okuyan kimle konustuysam inanılmaz rahat 7tepeyle alakası yok sadece okula gel gecersin bitirirsin dediler.Ben yaz okulundan itibaren okandayım inşallah.Okana zor diyenı 7tepeye bekliyorum gelsinler zor okul görsünler diyorum.2004 girişliyim yeditepeye hala 3. sınıftayım 2-3 ders aldım 3 ten öle hesap edin.Bilerek bırakıyolar mımarlıkta bırakıcam yığılma var üst sınıfta diye suratıma söledi bölüm başkanı daha başka söze gerek yok sanırım.
ben yeditepe sistem mühendisliğinde okudum, okurken herkes nolcak yeaa diye bakıyordu bölüme aynı eş zamanlı itü endüstri, yıldız endüstri okuyan arkadaşlarım vardı. desleri türkçe görüyorlardı sınavlar ve dersler bizimkilerle alakasızdı.
yani yeditepe gereksiz derecede kastırıyor, aşırı uğraştırıyor sadece kıllığına yapılan işlerin haddi hesabı yok.
aradığınız gibi bir üni. varsa ileride okuyacaklara tavsiyede bulunabilirim. okulunuz çok ileri düzeyde bi okul olmadıktan sonra işe girme safhasında sizi ne kadar kastırırlarsa kastırsınlar bir işe yaramıyor.
SekoLive
20-02-2012, 12:01
beyler aydnda olaylar harbı degsmis orayı artk onermyorum kasmaya fena baslamışlar