Orijinalini görmek için tıklayınız : 12bin tl ye kadar araç tavsiyesi....
arkadaşlar kuzenime(bayan) 12bin tl ye kadar araç bakıyoruz, arabadan anlamadığı birazda eşşek niyetine bineceği için kolay kolay sorun çıkarmıyacak mümkün olduğunca sağlam bir araç lazım, aklıma gelenler honda 1.4is ve corolla oluyor ama 1.4is daha hoşumuza gitti tabi 2 kapı olduğu sürece, bu fiyatlara sizin önerebileeğiniz neler var? benzin dizel farketmez....
teşekürler........
berkay_aydin
19-01-2012, 21:19
Gördüğüm çoğu 1.7 corsaları bayan kullanıyor :) bakımları yapıldıktan sonra 12 bin liraya alınabilecek en iyi araçlardan olarak görüyorum.. Kullanım açısından da rahat, bizimkini'de bir bayandan almıştık :)
İbrahim33
19-01-2012, 21:24
Bencede en iyi tercih polo olur...
12 ye 1.4is var mı ki?
Corsa 1.7DTİ en iyi tercih
Corsa COmfort olabilir 1.4 olanlar tek kapı
corsalara baktım cidden kafama yattı yav o fiyata çok güzeller :)
ykavcioglu
19-01-2012, 21:28
hem masrafsız hem güvenli;
http://e1201.hizliresim.com/t/m/1y0nq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
satınca pişman olduğum tek arabam
corsa 1.4 comfort larda olur. cokta miss.
berkay_aydin
19-01-2012, 21:30
corsa klimasıda iyi çalışır yakıt sorunu yoksa 1.4 comfort rahat olur.. Görünüm olarak'da yeni duruyor.. 12 bine adam akıllı polo var mı ?
Low-Rider
19-01-2012, 21:32
corsa 1.4comfortlar o paralara donanımlı ve güzel araçlar.1.7dti'a göre daha sessiz ve donanımı daha iyi
yakıt problem ise lpg ile 20-22 kuruş arası yakar ş.içi
corsayı gösterdim kuzene cidden hoşuna gitti, yakıt önemli değil desede dizel olması bi avantaj.. baya kafasına yattı :)
twingo.tam bayan arabası.7 liraya alınır.geri kalan para da bir köşeye konur ***** eşek niyetine binileceğinden dolayı bi iki senelik masrafıda o paradan yenir :)
Low-Rider
19-01-2012, 21:34
corsayı gösterdim kuzene cidden hoşuna gitti, yakıt önemli değil desede dizel olması bi avantaj.. baya kafasına yattı :)
valla önce 1.7dti'a binin sonra 1.4comfort'a binin
arada ki fark rahatsız etmicekse dizel daha mantıklı tabi:)
berkay_aydin
19-01-2012, 21:41
Özgür abinin dedikleri doğrudur.. Eğer 20-25 krş yakıyorsa lpg'li direk 1.4 comfort alın.. Bende aynı değerlerde kullanıyorum .. Ben kurcalamak için tercih ettim, birde basmışım basmamışım yakıt farketmiyor..
corsa 1.4 comfort en iyi tercih. Ben de tam 12.000 tl ye geçenlerde anlaştım, ancak km.sinin oynanmış olduğuna kanaat getirip vazgeçtim. bu aracı alırken iyi baktırmakta fayda var, benim gördüğüm kadarıyla direksiyon, vites kolay kolay yıpranmıyor (peugeotlardaki gibi) düşündüğüm arabadaki vites topuzu orjinali ile değiştirilmiş sıfır tadındaydı ama vites körüğünü değiştirmeyi unutmuşlar, resmen delik deşik ve çürüktü, bir de lift'e kaldırtıp iyi bakın sonuçta alınacak araba 2001-2002 model olduğu için keçelerden sağdan soldan yağ kaçırma eğiliminde bunlar da tahmin edilemeyecek masraflar demek..
clio hb 2000 - 2001 de olabilir.
birçoklarının da dediği gibi o paraya alınan polo rahat 3000 tl daha yer.
bu çok güzelmiş yaw.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satilik-twwingo-70392380/detay
peki bu 1.4 comfortlarla diğerleri arasındaki fark nedir tam olarak?
berkay_aydin
19-01-2012, 21:45
corsa 1.4 comfort en iyi tercih. Ben de tam 12.000 tl ye geçenlerde anlaştım, ancak km.sinin oynanmış olduğuna kanaat getirip vazgeçtim. bu aracı alırken iyi baktırmakta fayda var, benim gördüğüm kadarıyla direksiyon, vites kolay kolay yıpranmıyor (peugeotlardaki gibi) düşündüğüm arabadaki vites topuzu orjinali ile değiştirilmiş sıfır tadındaydı ama vites körüğünü değiştirmeyi unutmuşlar, resmen delik deşik ve çürüktü, bir de lift'e kaldırtıp iyi bakın sonuçta alınacak araba 2001-2002 model olduğu için keçelerden sağdan soldan yağ kaçırma eğiliminde bunlar da tahmin edilemeyecek masraflar demek..
clio hb 2000 - 2001 de olabilir.
birçoklarının da dediği gibi o paraya alınan polo rahat 3000 tl daha yer.
Abi vites topuzu eskimiyor :D :D Bende dikkat ettim ona.. Korna kısımları genelde patlıyor :) körüklerde çok narin, aldığımda sapasağlamdı 2 bozuk para değdi hemen yırtıldı..
1.7'lerin çoğu vandan çevirme, ses fazla, vergi fazla,genelde döşemeleri farklı... Chip turbo vs. ile 130-140 hp gibi değerleri yakalanabiliyor.. Bu durumda bir bayan için 1.4 daha uygun oluyor..
SifirinciMurat
19-01-2012, 21:47
corsa iyidir iyi :)
Low-Rider
19-01-2012, 21:48
comfortlar çift havayastığı,abs,klima,elektrikli-ısıtmalı ayna var
1.7lerde abs ve klima hepsinde yok diye biliyorum en azından ben bakarken olmayanları görmüştüm
iç kısımda da,
orta konsolun üstünde ki bilgi ekranı yok
1.7'ler sonradan binek yapıldığı için arka tarafta iç bakalitler komple plastik kol dayama kısmı yok,ön koltukları farklı.aklıma gelenler bunlar
direksiyon yükseklik ayarıda yokmuş 1.7de:D
[QUOTE=berkay_aydin;2996276]Abi vites topuzu eskimiyor :D :D Bende dikkat ettim ona.. Korna kısımları genelde patlıyor :) körüklerde çok narin, aldığımda sapasağlamdı 2 bozuk para değdi hemen yırtıldı..
:D vay arkadaş, uzay mekiği malzemesinden mi yapmışlar, sıfır gibiydi.
comfortlar çift havayastığı,abs,klima,elektrikli-ısıtmalı ayna var
1.7lerde abs ve klima hepsinde yok diye biliyorum en azından ben bakarken olmayanları görmüştüm
iç kısımda da,
orta konsolun üstünde ki bilgi ekranı yok
1.7'ler sonradan binek yapıldığı için arka tarafta iç bakalitler komple plastik kol dayama kısmı yok,ön koltukları farklı.aklıma gelenler bunlar
+ 1.7 lerde direksiyon yükseklik ayarı yok çok yukarda kalıyor direksiyon
ahmetbaha-drs
19-01-2012, 21:50
Lupo şehirçinde bayan için ideal ve güzel bir otomobil ve ya Corsa C 1.4 Comfort.
Volkswagen Lupo 1.4 2001 Model 12.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 70288478 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-bakimli-temiz-1-4-16v-full-lupo-70288478/detay)
Volkswagen Lupo 1.4 2001 Model 12.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 70865944 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ertas-otomotivden-bayanlar-icin-ideal-bir-arac-70865944/detay)
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark 0.8 SE 2005 Model 12.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 68733138 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-63000-km-cok-temiz-full-ekipmanli-abs-klima-cift-airbag-vs-68733138/detay)
Chevrolet Spark 0.8 S 2006 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 70580660 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sehir-icin-ekonomik-arac-arayanlar-70580660/detay)
Renault Twingo
Renault Twingo 1.2 Expression 2002 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 61820796 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2002-kazasiz-belasiz-ve-herseyden-onemlsi-boyasiz-orjinal-twingo-61820796/detay)
Renault Twingo 1.2 Pack 2000 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 52429586 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-twingo-da-bumudur-budur-52429586/detay)
Kia Picanto
Kia Picanto 1.1 EX 2005 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67175044 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-full-full-kia-picanto-67175044/detay)
Kia Picanto 1.1 EX 2005 Model 12.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 70631801 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-bakimli-70631801/detay)
oburlerı derknn?
tek kapı olupta hususi gecen sanırım sadece comfortlar.
diğerleri kamyonet. bide oyle bi durum var tabi.
gercı olan arkadaslar yazarsa daha saglıklı olur. 1.7 dti ler yada 1.3cdti larda comfort varmı? yoksa hususi mi gozukuyo?
comfortların arka koltuklarda kıler ıcın kolcakları fılan var bırde sanırım bacak mesafesı daha dengelı
berkay_aydin
19-01-2012, 21:53
+ 1.7 lerde direksiyon yükseklik ayarı yok çok yukarda kalıyor direksiyon
Bu gerçekten bir sıkıntı :D Arabaya ilk binen ya ayarlamaya çalışıyor yada koltuk çok alçak diyor :D 1.7 Dti comfort var ama az.. Arkalarda kol dayamada oluyor lastik basınç tablosunda 5 kişi ibaresi oluyor genelde :) diz mesafesi farklı olmaz koltuklar aynı oluyor ( çevirmeler farklı oluyor ) ruhsatta otomobil yazıyor ve m1 belgesi oluyor.. 1.3'lerde ise c kasada bildiğim kadarıyla 1.3 sport diye geçiyor tek kapılı alayı vandan çevirme :D
bence 12.000 tlyi gözden çıkaran bir kişinin, o paranın tamamını araç almak için kullanması doğru olur, yani gidip 8.000 tlye sunrooflu twingo alırım da, kalan para ile hatunu yanıma alıp güneye inerim diye bir mantık yok, çünkü allah muhafaza böyle bir araba adamı her türlü yollarda bıraktırır.. şehiriçinde binilecekse problem yok, ittirecek adam her zaman bulunur.
model yılı ne kadar yüksek o kadar iyi.
corsanın düşük km.lisi bulunursa tadından yenmez.
vw lupo benim de iştahımı kabarttı. :)
Opel Corsa 1.7 Dizel Hususi :)
bence 12.000 tlyi gözden çıkaran bir kişinin, o paranın tamamını araç almak için kullanması doğru olur, yani gidip 8.000 tlye sunrooflu twingo alırım da, kalan para ile hatunu yanıma alıp güneye inerim diye bir mantık yok, çünkü allah muhafaza böyle bir araba adamı her türlü yollarda bıraktırır.. şehiriçinde binilecekse problem yok, ittirecek adam her zaman bulunur.
model yılı ne kadar yüksek o kadar iyi.
corsanın düşük km.lisi bulunursa tadından yenmez.
vw lupo benim de iştahımı kabarttı. :)
bu banaydı sanırım :D
ama bold kısım bana değildi ? :)
bence mantıklı olan twingo , niye yolda bıraksın ki.parçalarıda ucuz çoğu parçalası r9 vs. ile aynı.
berkay_aydin
19-01-2012, 21:59
Bakıldıktan sonra neden yolda bıraksın ki ? Corsanın gördüğüm kadarıyla kaporta parçalarıda ucuz ve çıkmasıda bol ufak kazalarda sıkıntı çıkarmaz :)
oburlerı derknn?
tek kapı olupta hususi gecen sanırım sadece comfortlar.
diğerleri kamyonet. bide oyle bi durum var tabi.
gercı olan arkadaslar yazarsa daha saglıklı olur. 1.7 dti ler yada 1.3cdti larda comfort varmı? yoksa hususi mi gozukuyo?
comfortların arka koltuklarda kıler ıcın kolcakları fılan var bırde sanırım bacak mesafesı daha dengelı
1.7lerde 1.3lerinde alayı vandan bozma. bir kaç tane comfort var diyorlar ama ben görmedim(1.7)
Arka koltuklar çeşit çeşit olduğu için bacak mesafesi çok değişken arabadan arabaya :D Arkadaşımın 1.3ünde astra veya corsa gsi koltukları var diz mesafesi diye birşey yok onunkinde :)
1.7 lerin bazıları otomobil ruhsatlı bazıları camlı van vs.Benim ilk corsam otomobildi arka koltuklar vs uydurmaydı 2.si kamyonetti (camlı koltuklu van) koltukları felan orjinaldi :)
Ama şu direksiyon ayarının olmaması çok sinir bozucu comboda bile vardı.
bence mantıklı olan twingo , niye yolda bıraksın ki.parçalarıda ucuz çoğu parçalası r9 vs. ile aynı.
:p tamamen ortaya edilmiş laflar.. amaç üzülmemek :)
Low-Rider
19-01-2012, 22:01
r9la parçalar aynı mı bilmiyorumda bi ara sarmıştım twingolara bakmıştım
baya bir okuduydum netten.yakıt tüketimi,parçaların pahalılığı ve problemlerden şikayet ediyorlardı hep
berkay_aydin
19-01-2012, 22:01
1.7lerde 1.3lerinde alayı vandan bozma. bir kaç tane comfort var diyorlar ama ben görmedim(1.7)
Arka koltuklar çeşit çeşit olduğu için bacak mesafesi çok değişken arabadan arabaya :D Arkadaşımın 1.3ünde astra veya corsa gsi koltukları var diz mesafesi diye birşey yok onunkinde :)
1.7 lerin bazıları otomobil ruhsatlı bazıları camlı van vs.Benim ilk corsam otomobildi arka koltuklar vs uydurmaydı 2.si kamyonetti (camlı koltuklu van) koltukları felan orjinaldi :)
Ama şu direksiyon ayarının olmaması çok sinir bozucu comboda bile vardı.
Abi sen yapma bari :) 4 kapılı 1.7 dti bile var ben bunu kanıtlamak istiyorum ama birtane 1.7 van bulmam lazım :)
helal süt emmiş bir tane 1.7 dti bulsam ben de alıcam ama ilanlarda yazılanları anlamakta güçlük çekiyorum, insanın tüvtürkte birkaç ay takılması gerekiyor, çözmek için olayı. van'ların arkasına halı serip otursak hususi olur mu?
r9la parçalar aynı mı bilmiyorumda bi ara sarmıştım twingolara bakmıştım
baya bir okuduydum netten.yakıt tüketimi,parçaların pahalılığı ve problemlerden şikayet ediyorlardı hep
özgür abi bende bi ara çok fena sarmıştım.açılır tavanı ile ön koltukları yatırdığında arka koltuklarla birleşip yatak şeklini alması falan cezbediyordu.twingofanclub mu ne vardı orada her türlü bilgiyi bulmak mümkün twingoyla ilgili.herkes tecrübesini paylaşıyor.yakıt tüketimi deponun şeklinden dolayı devamlı ışık yanması psikolojik olarak etkiliyor diye duydum.yakıtı ne kadar çok olabilir ki 1.2 58 hp arabanın.o yedek parçaların da bir listesi vardı bulabilirsem bi bakayım.
Abi sen yapma bari :) 4 kapılı 1.7 dti bile var ben bunu kanıtlamak istiyorum ama birtane 1.7 van bulmam lazım :)
4 kapılıyı biliyorum 2 tane vardı sanırım.Ama ruhsatta yazması önemli değil önceki mesajdada yazdım ilk corsam otomobildi hatta 1.7 dti comfort yazıyodu ama koltukları felan sanayi işiydi.Geçen buz mavisi bi 1.7 vardı ankarada onun içi 1.4 comfortlarla aynıydı ama özellikle sordum direksiyon ayarı yoktu :)
İmkan varsa bu araba alınır jantları yeter :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-corsa-c-1-4-comfort-71519291/detay/#
Low-Rider
19-01-2012, 22:08
motorlar r9'la farklı,başka hangi parçası uyuyor ki? yürüyen falan mı:D
buldum listeyi.yedek parçaların pahalılığı bi parça sorunca twingo için dedimmi 2-3 katı fiyat vermeleri olarak yazmış forumdakiler.
Baskı Balata (R5, R9, Rapid, Clio I)
Fren Kampanası (Arka) (Clio, R9, R11, R19, R21)
Fren Balatası (R11, R19, R9, Clio, Megane) (Çap: 238 mm, Kalınlık: 12 mm, 4 delikli, Orijinali: APEX marka) ***
Flanş (Clio, Megane, R5)
Şarj Dinamosu Diyotu (Fiat Uno, Tipo, Tempra)
Kampana Merkezi (Clio 2) (17,78 mm)
Oksijen Sensörü (Clio) (OEM No : 77 00 107 434)
Ön Tekerlek Bilyası (R9, R11, R19 I, Clio 1, Clio 2) (Orijinali: SNR marka)
Arka Tekerlek Bilyası (R19, R11, R9, R5, Clio)
Motor Su Pompası (Kangoo, Clio 1, Clio 2) (D7F motor için)
Taşıyıcı (Clio, Kangoo, Megane)
Kapak Contası (Clio, Kangoo)
Yay Tablası (Clio 1, Clio 2, Kangoo) ***
Cam Kaldırma Seti (Laguna, Kangoo)
Şarj Dinamosu (Clio 1, Clio 2, Kangoo 1.2)
Radyatör (RR9, R11, Espace, Rapid)
Fren Semeri Tutucusu (R9, R11, R18, R19)
Beyin/EKÜ (Clio, Kangoo)
Distribütör (Clio, Kangoo, Megane)
Yağ Filtresi (Clio, Kangoo, Modus) ***
Filtre Sızdırmazı (Clio, Kangoo, Modus)
Triger Kayışı Koruyucu Kapağı (Clio, Kangoo)
Subap (Clio, Kangoo) (D7F motor için)
Marş Motoru (Clio, Kangoo)
Hava Filtresi (Clio, Kangoo) (1200 cc)
Kapı Pinleri (R5)
Benzin Pompası (Clio, Chrysler Le Baron)
Fren Merkezi (Arka) (Peugeot 206, Manager) ***
Kalorifer Izgarası (Kangoo)
İç Kapı Kolu (Clio 1, Kangoo) ***
Silecek (Arka) (Kangoo, Ford Fiesta)
Rölanti Valfi (R19, Megane 8V, Clio 8V) [Renault Twingo Tamir Kitapçığında bu parça değiştirildikten sonra aracın beynine tanıtılmalı diyor. Sitede bu parçayı değiştiren ve farklı bir şekilde tanıtan arkadaşın yorumu da şöyle: "Merhaba tam detayını ustam biliyor fakat ben anladığım kadarıyla anlatayım parçayı alırken satan arkadaş bu parçanın kontağı açınça hareketli ucunun ileri,kapatınca geri hareket ettiğini belirtti.Yeni parçanın kontak açık vaziyetteyken eski parçanın boyutuna getirilip bu vaziyetteyken yerine oturtulup monte edildikten sonra kesinlikle motoru çalıştırmadan 4 defa kotağı açıp kapatarak (seri şekilde değil)her defasında benzin pombasının motorunun sesi gelip kesildikten sonra tekrar kontağı kapatıp açarak bu işlem tekrarlandı 5. defadasında motoru çalıştırdık ve herhengi bir sorunla karşılaşmadık.Yanlız şunuda belirtmek isterim bu parçanın değişmesi gerektiği durumlarda hazır sökülmüşken gaz boğazının da sökülüp balata spreyi ile iyicene temizlenmesini tavsiye ederim. Rolanti valfi montesi konusunda yine'de sizi yanlış bilgilendirmeyeyim."]
Bagaj Kapağı Kilit Motoru (R9)
Far Kolu (R19 Europa)
Potansiyemetre (Peugeot 106)
Ön Amortisor Takozları (Clio 1) ***
Rot Mili (R9) ***
Cam İndirme/Kaldırma Düğmeleri (Kangoo, Clio)
Tozluklar (Hyundai Getz)
Kapı Çıtaları (Opel Corsa)
Arka Silecek Kapağı (Opel Corsa 2003)
Anahtar Kontak Takımı (Renault Traffic) (Direksiyonu kitlemiyormuş)
Elektrikli Ayna Düğmesi (Clio)
Güneşlik Tutmacı (Kangoo, R9)
Klima İç Aksamı (Fiat Panda)
Yeni eklenenler:
Triger Seti (Clio, Kangoo)
Flaşör (Kangoo)
KM Sensörü (Clio)
Debriyaj Pedal Takozu (R12)
Yakıt Depo Kapağı (Clio, Master, Opel Movano)
alıntıdır...
ALPER-VNS
19-01-2012, 22:48
pug 206 corsa ya da polo bakardım ben olsam
akarags1905
19-01-2012, 22:58
lupo'yu es geçmeyin derim:)
PowerSample
19-01-2012, 23:02
Twingoyla ilgili tüm sorulara cevap verebilirim. Temizi bulunursa 8-9 bin civarına bulunabilecek en az yakan ve en donanımlı araçtır.
arkadaşlar herkeze teşekkürler :) muhtemelen corsa alıcaz dizel olanlara ve 1.4 olanlara ayrı ayrı bakıcam, twingoyuda inceliyecem :)
sağolun...
Twingoyla ilgili tüm sorulara cevap verebilirim. Temizi bulunursa 8-9 bin civarına bulunabilecek en az yakan ve en donanımlı araçtır.
twingoların üstü açılanlarının en dolusu hangisi oluyor acaba? klima illa olmalı araçta....
PowerSample
19-01-2012, 23:32
twingoların üstü açılanlarının en dolusu hangisi oluyor acaba? klima illa olmalı araçta....
Ben size twingoyla ilgili bir özet geçeyim;
98 ve 99 kasa arasında farklar var, makyaj geçirdi iç aksam ve bazı aksesuarlar.. Bu nedenle size 99 ve üzeri twingo öneriyorum eğer düşünürseniz.
99 model twingoların en dolusu 'alize' bu pakette 2 airbag klima sis farı elektrikli camlar elektrikli aynalar elektrikli direksiyon standart. Açılır tavan olup olmamasıda aracı alan kişinin alırken seçip seçmemesine bağlı. Birçoğunda mevcut.
İlla klima olacak diyorsanız mecbur alize alacaksınız, eğer iyice kafanıza yatarsa detaylı bilgi veririm birçok aksamı hakkında..
berkay_aydin
20-01-2012, 01:02
4 kapılıyı biliyorum 2 tane vardı sanırım.Ama ruhsatta yazması önemli değil önceki mesajdada yazdım ilk corsam otomobildi hatta 1.7 dti comfort yazıyodu ama koltukları felan sanayi işiydi.Geçen buz mavisi bi 1.7 vardı ankarada onun içi 1.4 comfortlarla aynıydı ama özellikle sordum direksiyon ayarı yoktu :)
İmkan varsa bu araba alınır jantları yeter :)
Opel Corsa 1.4 Comfort 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 71519291 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-corsa-c-1-4-comfort-71519291/detay/#)
Abi ruhsata bakmıyorum, bir bölmede sticker var aracın üzerinde :D Van denk gelirse birtane onda'da var mı onu merak ediyorum.. Direksiyon ayarı hiçbirinde görmedim ama bayi çıkışlı olanlarda genelde aynı koltuk düzeni oluyor..
Bence de corsa, 206 van veya fiesta van düşünebilirsiniz bayan için ideal olur ayrıca istediğiniz zaman kolayca satarsınız.
Erdem K.
20-01-2012, 07:56
corsa,polo,clio,206,306 tercih edilebilir...
Rover / 216 / Coupe / BUNDAN TEMİZİ YOK sahibinden.com'da - 71433498 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-bundan-temizi-yok-71433498/detay?source=promotion_topl)
Renault / Twingo / 1.2 Alize / 78000 KM 2000 MODEL TWİNGO ÇOK TEMİZ sahibinden.com'da - 69184711 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-cok-temiz-twingo-daha-78000-km-de-2000-model-69184711/detay?source=promotion_topl)
atarktan
20-01-2012, 13:57
Temiz bi clio RTE falan bulabilirsiniz