Orijinalini görmek için tıklayınız : hareket halinde bozuk rolanti
Tech ailesine mrb ben eskişehirden mesut.2.0 156 ımda potasimetre debi lambda buji degişmesine ragmen ve exe baglanınca hatasız olan lpg siz alfamda ışıklara yaklaşınca debriyaja basmamla rolanti dalgalanıyor.araç durunca 900 de sabıt kalıyor.rolantı adaptasyonu yapıyorum.kontak kapanınca gene aynı oluyor ara sıra rolantide ıslık sesi gelip kayboluyor.yardımcı olursanız çok sevinirim
Aracınızda herhangi bir yazılım varmı ?
Herşey orjinal filitre egsoz yazılım..Servis bakımlı..
Tfsi motorda maf sensorunde konumunda ufak degisiklikler bu sorunu ortaya cikariyor acaba sizin araxta filte takilirken sensorlerle oynandimi hic
Yok konumlar orjinal..her şey olması gereken yerde..hiç degişiklik yapılmadı
TegB20VTec
20-01-2012, 15:31
Gaz Kelebeğini temizletmeyi deneyebilirsin.
Yapıldı..ilk çalıştırmada iyi..kontak kapanınca. Her şey eskisine dönüyor.anlamadıgım bozuk rolanti araç durunca neden normale dönüyor..haraket edip boşa atınca rolanti dalgalanıyor...
Sorunu çözdük..lambdanın fişi çekildi..araç test edildi düzensizlik geçmiş hersey normale döndü..garanti degişimi için lambda gönderildi..bu arada lambda takılı degilken tekrar hortlayan rolanti canımı sıktı..nedır degildir derken arastırmadık forum kalmadı..sagolsum maxi hakan abimiz beni sonuca ulaştıran altın kelımeyı söyledi.fan açılınca düzeliyormu dedı.bende dikkat ettım fan açılınca hersey normale dönuyordu..ne iş derken birmottan ustamla konuşunca hersey aydınlandı..lambda yokken ecu fan açılınca düzeltme yaptıgı için hersey normale dönüyormuş..yani arızalı teshısımız lambda için dogruymuş.