Orijinalini görmek için tıklayınız : Wv Caddy Stock & Mercedes Viano Pc Chip
Hep güçlü araçlarımı deneyeceğiz:) Ali Kardeşim ile,Barbaros'un bize hazırladığı mangal partisinden eve dönüş yolunda gerçekleşen inanılmaz hızlı denemelerimizi paylaşmak istedim:) Viano 2 kişi ben tek. Roll ve Drag her türlü sapladı bana:DViano yazılım ile 200 hp civarı olmuştur.Ben 102 hp cik..
Barbaros'ada Teşekkürler çok güzel bir organizasyondu:)Dynonun hemen önünde yedik,içtik,eğlendik,Ellerine sağlık,kesene bereket..
Bir sonraki denemelerimiz,çocuklarımızın akülü arabaları ile olacak,bu sefer ben geçerim gibi,benim oğlanınki turbo modlu:D:D
Roll
Wv Caddy Stock & Mercedes Viaono Pc Chip - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/wv-caddy-stock-mercedes-viaono-pc-chip_2363209.htm)
Drag
Ufaktan küfür için özür dilerim:)
Wv Caddy Stock & Mercedes Viano Pc Chip Drag - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/wv-caddy-stock-mercedes-viano-pc-chip-drag_2363211.htm)
abi yorumların denemelerin önüne geçer benden söylemesi..
gayet eyifli olmuş maşallah araçlara viano ciddi iyi gidiyor..
viano yeni galiba 2.000 kg'den fazla olması lazım yazılım sonrası baya iyi olmuş...
caddy otomatik galiba maşallah her iki aracada...
abi yorumların denemelerin önüne geçer benden söylemesi..
gayet eyifli olmuş maşallah araçlara viano ciddi iyi gidiyor..
:) Napim adam beni gözüne kestirdi hep zulüm hep zulümm..Akülüde geçecem ama onu:D
CooLeqenD
20-01-2012, 12:26
:hahaha: Videolar çok güzel olmuş konuşmalar ve araçlar :D Viano hem 2 kişi hemde Caddy' den daha ağır olması gerekiyordu galiba ? O hali ile bence çok güzel gitmiş Ayağınıza sağlık. Bu arada Akülü Arabalar ile bekliyoruz Drag, Drift, Rolling :D
OPC 5000
20-01-2012, 12:30
:) Napim adam beni gözüne kestirdi hep zulüm hep zulümm..Akülüde geçecem ama onu:D
Aykut kardesım bılıyosun kı dahaa cooook zulum goruceksın benden,bu ıse benı sen bulastırdın.ususl usul gıderken sayende 400 hp lık bır opc arabam oldu,hedef 560 hp 2 ay ıcıcnde+ senın yuzunden 6 40 d bmw mı +s 350 cdı 4 m imi + captıvamı ve 3 20 d imi de modıfıye yaptırmaya ufaktan basladım bılıyosun.Iyı kı varsın be kardesım...:):):)
:hahaha: Videolar çok güzel olmuş konuşmalar ve araçlar :D Viano hem 2 kişi hemde Caddy' den daha ağır olması gerekiyordu galiba ? O hali ile bence çok güzel gitmiş Ayağınıza sağlık. Bu arada Akülü Arabalar ile bekliyoruz Drag, Drift, Rolling :D
Evet baya ağır 2300 kg herhalde.
ps chiptuning :D PC değil :D
barbaros abinin kendi vip vianosuna ilk yazılımı yaptığımzda denemeye çıktık , eşşek gibi araba arkayı bırakarak sokaktan çıkınca anladım .. dedim bu olmuş abi dönelim :D
ps chiptuning :D PC değil :D
barbaros abinin kendi vip vianosuna ilk yazılımı yaptığımzda denemeye çıktık , eşşek gibi araba arkayı bırakarak sokaktan çıkınca anladım .. dedim bu olmuş abi dönelim :D
Ben dün pc yap dedim Barbarosa tamam dedi o yüzden öyle yazdım:) Bu arada Ali'nin kide vip..
by serçe
20-01-2012, 13:04
maşallah araçlara...
Aykut kardesım bılıyosun kı dahaa cooook zulum goruceksın benden,bu ıse benı sen bulastırdın.ususl usul gıderken sayende 400 hp lık bır opc arabam oldu,hedef 560 hp 2 ay ıcıcnde+ senın yuzunden 6 40 d bmw mı +s 350 cdı 4 m imi + captıvamı ve 3 20 d imi de modıfıye yaptırmaya ufaktan basladım bılıyosun.Iyı kı varsın be kardesım...:):):)
cok mütevazisiniz :D ,
masallah hepsini allah kaza beladan uzak tutsun
eeeee ne oldu ses soluk çıkmadı abi gazlamışsınız zaten siz
yoshimura
21-01-2012, 00:28
Maşallah zevkli olmuş :)
haha cok eglencelı denemeler olmus..bambaska ıkı araba.. caddy de kı arkadas sana derım tek kısılık produksyıon ekıbı gıbısın yemın edıorum sabah sabah oldum gulmekten::))))) :icon_tup:
nissan200sx
21-01-2012, 11:58
Maşallah ne güzel denemeler olmus ve eğlenceli :)
eeeee ne oldu ses soluk çıkmadı abi gazlamışsınız zaten siz
Mustafacığım,saat 11 gibi eve geldik,hafiften alkol olduğu içinde çıkmadık,pazar günü kısmet ise çıkarız,hbr veririm sana.
haha cok eglencelı denemeler olmus..bambaska ıkı araba.. caddy de kı arkadas sana derım tek kısılık produksyıon ekıbı gıbısın yemın edıorum sabah sabah oldum gulmekten::))))) :icon_tup:
:) Nekadar çakallık var denedim,erken bastım,rüzgar tüneli yaptım,Dur laann die bağırıp gazdan çeksin istedim ayağını:) ama yemedi:D
İbrahim33
23-01-2012, 20:30
viano ağırlığına göre iyi gidiyor cidden.