Orijinalini görmek için tıklayınız : s2000 toda headers kullananlar
LUTFU CNGNS
20-01-2012, 14:21
s2000 için toda headers almayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olan varsa performance olarak nasıldır ... teşekkurler
ben berk kullanmıştım o zamanlar group buy gelmişti turkiyeye buddyclubin aynısı
toda ve hksden alan yok, kimse de kullanmıyo diye biliyorum
suan en memnun kalınılan PLM race headers
sahibindende hytech headers olcak o da çok başarılı dusunebilirsiniz
ben berk kullanmıştım o zamanlar group buy gelmişti turkiyeye buddyclubin aynısı
Doktor cevabı yazmış üzerine eklenicek birşey yok :D
LUTFU CNGNS
20-01-2012, 17:17
teşekkürler plm nin iyi olduğunu bende duydum ama toda headersıda merak ediyorum performance olarak plm den kötümüdür
todayı amerıkadakıler cok fazla övüyolar.hatta en iyisi felan dıyolar hytech ten sonra. ama tr de pahalı oldugu ıcın alan yok..
LUTFU CNGNS
20-01-2012, 17:22
todayı amerıkadakıler cok fazla övüyolar.hatta en iyisi felan dıyolar hytech ten sonra. ama tr de pahalı oldugu ıcın alan yok..
dogru söylüyosun çok pahalı olduğu için insan düşünüyor alırken ben ikinci el bulduğum için alayım diyorum yoksa bende sıfırına okadar para vermem
dogru söylüyosun çok pahalı olduğu için insan düşünüyor alırken ben ikinci el bulduğum için alayım diyorum yoksa bende sıfırına okadar para vermem
bir ara sıtede satılan vardı omu acaba ??.valla ben bıraz ucuz olsa hytech ı alırım ama 2500 lıralardan bahsetmişlerdi bana. :)
LUTFU CNGNS
20-01-2012, 17:36
sahibindende var 1500 tl diyor toda için hytech toda danda pahalı :)
LUTFU CNGNS
20-01-2012, 20:17
Yokmu toda headers kullanan
Sinan'S2k
21-01-2012, 03:19
Ben kullanmıştım eskiden hatta vafc ile güzelde güç almıştım. Piyasadaki halen en hafif header benim bildiğim. 4.1 kg idi yanılmıyorsam. Ama üstünden 6 sene geçti. Bir ton yeni header çıktı. Ben öncelikle 4-1 header bakın derim. 4-2-1'e oranla daha fazla güç alırsınız.
sahibindende var 1500 tl diyor toda için hytech toda danda pahalı :)
sahibindende baktım bende bulamadım yaw :beuj:
LUTFU CNGNS
23-01-2012, 21:42
sahibindende baktım bende bulamadım yaw :beuj:
Zubeyir suan sahibindende var ilan bı bakarsın
Trance-R
23-01-2012, 22:06
S 2000 toda headers - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 68253161 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-s-2000-toda-headers-68253161/detay)
buyrun burdan bakın ;)
berk ve plm ikisinide yazıyorum google aynı headers lar çıkıyor berk kutusunda plm yazıyor anlamadeım ikisi aynı bigi benmi yanılıyorum farkını bilen varmı?