Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirli arkadaşlardan yardım lütfen E39 5,20 SORGUSU
slm arkadaşlar nasip olursa 2 aya kadar benim si ın yanına birde e39 eklemek istiyorum şöyle M paket lpg li günlük kullanmak için düşünüyoruz sahibinden de araştırırken izmir de hep aynı karelerde aynı yerde çekilmiş bir kaç araç gördüm yer sanıyorum BP benzin istasyonu araclardan birini beğendim ama kaza bela durumunu bilmiyorum. Bu aracı yada sahibini tanıyan bilen varmıdır acaba bide E39 la ilgili tecrubelerinizi vede düşüncelerinizide paylasırsanız sevinirim
BMW 5 Serisi 5.20i 1998 Model 26.499 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 71138743 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-paket-lpg-li-kazasiz-71138743/detay/)
m. ali öz
20-01-2012, 23:39
sağ ön kapı sağ ön camurluk kaput tampon boyalı gibi sanki.
sağ arka kapıyla boya farkı bariz belli fotoda.
yada tam tersi yani arkada da olabilir boya :)
öyle bir hali var fotoda :) sanıyorum arka kapı boyalı
Yokmu bu e39 u taniyan :)
e 39 güzel duruyor bayada masraf etmiş gibi ama 1998 model 520 tat vermez, motoru tek vanostur, illa 520 düşünüyorsan 99 model üstü olsun.. 99 dahil üstü çift vanostur... bide 98 model bir araca göre km si düşük geldi bana, e 39 ların km leri çok oynuyorlar... bide esas önemli olan özellik ne var arabada sadece içine bakma...
e 39 güzel duruyor bayada masraf etmiş gibi ama 1998 model 520 tat vermez, motoru tek vanostur, illa 520 düşünüyorsan 99 model üstü olsun.. 99 dahil üstü çift vanostur... bide 98 model bir araca göre km si düşük geldi bana, e 39 ların km leri çok oynuyorlar... bide esas önemli olan özellik ne var arabada sadece içine bakma...
Evet bende de 98 5.28 var satılık ve 168.000km de olmasına rağmen km orjinal mi diye soruyor arayan herkes!! 170 bin olmuş daha ne olsun??
Yanlış anlamayın kesinlikle tercihtir birşey diyemem.
Bendede vardı 98 5.20.
Gösterdiğiniz araç kozmetik olarak gayet güzel fakat alıcağınız araba gerçekten yerinden kalkmayan ayagınızı devamlı döşemede gitmesini sağlayan bir araba..
Hee bunun yanında e39 inanılmaz bir kasa kesinlikle sürüş zevki filan tartışılmaz.Dost tavsiyesi 5.28 in altı bu kasada malesef ki bazen ızdıraba dönüşebiliyor.Anne baba kullanır sıkıntı olmaz devir çevirten adama büyük sıkıntı...
En ideali 5.28 diyorlar aslinda kasaya hastayim devir cevirmesiyle bir derdim yok ama bastimida gidecek tabi :) bide si im var ona supercharger yapiyorum suan gazlama zevkimi onunla cikarticam :) amacim aileminde binenilecegi agar oturakli ve lpg de asiri yakmayan gunluk kullanilacak bir arac olsun bunun yaninda volvo s60 da bakiyorum karar vermekte araba bulmakta buyuk sikinti
sahibini tanımam araç hakkında bilgim yok ancak yanılmıyosam bu kişi sırf E39 kovalıyo sürekli E39 alıp toplayıp veya ufak tefek dokunuşlar yapıp satıyor..
sahibini tanımam araç hakkında bilgim yok ancak yanılmıyosam bu kişi sırf E39 kovalıyo sürekli E39 alıp toplayıp veya ufak tefek dokunuşlar yapıp satıyor..
Öylede olabilir cunku ayni yerde 4-5 arac gordum ilan sahipleri farkli ama yer ve fotolarin cekilis sekli hep ayni