Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic Si Trailer Part 1
Ufaktan bi çalışmamız umarım beğenirsiniz eksikleri tamamlayalım daha güzel olucak inşallah..
Civic Si Trailer (Part 1) on Vimeo (http://vimeo.com/35399622)
Ahmet_28
21-01-2012, 10:16
link hatalı
bende acıldı
Edit: devamını bekliyoruz :)
EmrahERKAN
21-01-2012, 10:22
Link Çalışıyor.
İT İS İNCLUDE mi IT IS INCLUDE mi :D
biraz daha detay olsaydı iyiydi 1 dk lık videonun 50 saniyesi yazı geçişleri idi..
link hatalı
sayfada açayım dedim olmadı düzelttim..
İT İS İNCLUDE mi IT IS INCLUDE mi :D
biraz daha detay olsaydı iyiydi 1 dk lık videonun 50 saniyesi yazı geçişleri idi..
onu farkettikte ufak harfle yazıcaktık renderda almış bulunduk 45dkyı bulduğu için böyle koyduk gitti artık.. daha detaylı gündüz çekicez artık bu fragman gibi bişi oldu :)
bLackModeL
21-01-2012, 10:36
graj 35 aracıdırr :d facebookta izledimm :D
mechanic
21-01-2012, 10:38
emek vermişsin bişey diymemeyiz de high engine nasıl birşey?
emek vermişsin bişey diymemeyiz de high engine nasıl birşey?
yüksek hacimli motorlardan bahsetmeye çalışmıştık :)
Ö.öztüRk
21-01-2012, 10:44
güzel olmuş ellerinize sağlık
güzel olmuş ellerinize sağlık
Teşekkür Ederim;)
golfcu0101
21-01-2012, 10:52
video nun girişi çok hırçın müzik falan:icon_tup:
aphelion
21-01-2012, 11:47
Türkçe yazılar ile daha başarılı olacağını kanaatindeyim ingilizce başarılı değil ayrıca arabayı göremedik :) uzun olsun biraz daha başarılar.
civicsi_r
21-01-2012, 15:31
video çok güzel başlıyor heycan verici..yazılardan sonraki geçiş beklentiyi karşılamıyor...bu konsepte araca yoğunlaşsılsa daha iyi olur. kısa geçişlerle doğal hallerle çok daha iyi olur..esay daha fazla görmek isterdim...işi biliyorsunuz...devamını bekliyoruz...birde hangi programı kullandınız...
sweet_vtec
21-01-2012, 15:41
başarılı başlamış umarım aynı şekilde devamını görürüz.
video çok güzel başlıyor heycan verici..yazılardan sonraki geçiş beklentiyi karşılamıyor...bu konsepte araca yoğunlaşsılsa daha iyi olur. kısa geçişlerle doğal hallerle çok daha iyi olur..esay daha fazla görmek isterdim...işi biliyorsunuz...devamını bekliyoruz...birde hangi programı kullandınız...
Teşekkür Ederim.. devamı gelicek inşallah program olarak adobe after effect, adobe premier kullandık.