S.Özcan
13-03-2014, 09:27
3000k zaten fog light olarak geçer.. normalde kısalara uzunlara uygulanan bir ampül değildir.. zaten sis için yapılmış bir ampül tipidir.. ebayda aratırsan genelde 3000K (Fog Light) ibaresi görürsün zaten.. ben çok faydasını gördüm..
geçen sene ağır bir sis vardı sıfır önünü göremiyordun köprü yolunda bir açdım sanırsın aracın önünde bıçak var sisi yarıyor :) orta şeritten tıngır mıngır gidiyorum millet frene basa basa 10-20 gidiyor ben 60-70 :) neyse aynaya bir bakdım peşimde millet kuyruk olmuş beni takip ediyor :D milletede faydamız dokunuyor ara sıra :) 3000k doğru yerde kullanırsan gayet hem sana hem çevrendekilere faydalıdır.. :)
istanbulda 4300k zor bulmuştum, ebay'den bakayım abi, teşekkütler bilgi için
geçen sene ağır bir sis vardı sıfır önünü göremiyordun köprü yolunda bir açdım sanırsın aracın önünde bıçak var sisi yarıyor :) orta şeritten tıngır mıngır gidiyorum millet frene basa basa 10-20 gidiyor ben 60-70 :) neyse aynaya bir bakdım peşimde millet kuyruk olmuş beni takip ediyor :D milletede faydamız dokunuyor ara sıra :) 3000k doğru yerde kullanırsan gayet hem sana hem çevrendekilere faydalıdır.. :)
istanbulda 4300k zor bulmuştum, ebay'den bakayım abi, teşekkütler bilgi için