Orijinalini görmek için tıklayınız : Blackberry kullanıcısı acill
Telefonu sattım fabrika ayarları seceneği yok bu telefonda bulamadım yada,kartı cıkartıorm butun rehber telefonda kalıyor onları nası sim kartıma geciricem bulamadm öle bi secenek yok :D telefon bold. Şundan kullanan yada anlayan biri yardım etsin çıldırmak üzereyım
desktop manager'dan pc'ne senkronize edebilirsin.
edit:ayrıca fabrika ayarlarına dönme var. Wipe olarak geçiyor.
Bunlarda nokıa lardaki gibi sime kopyala seceneği yokmu yahu ne biçim telefon anlamadım.
bLackModeL
22-01-2012, 11:15
git bi turkcell time hemen aktarıyolar baska bı telefonda al yanınaa 5 dakıka bıle surmuyoo ücretsiz şebeke fark etmiyoo
Tamam öle yaptırıcamda fabrika ayarlarına geri dön falan yok rehber kalıyor telefonda o nası olucak.
bLackModeL
22-01-2012, 11:19
onuda tek tek siliceksinn barancım ben oyle yapmıstımm klavyeyı kullanarak basıt oluyoo
melih tarancı
22-01-2012, 11:20
sim kişiler sonkronizasyonuna gir orası sana fabrika ayarlarını açıcak.
sim kişiler sonkronizasyonuna gir orası sana fabrika ayarlarını açıcak.
Baktım öle bişey cıkmadı :(
melih tarancı
22-01-2012, 11:25
Baktım öle bişey cıkmadı :(
dostum menüden ayarlara gir ,
ayarlarda kişileştirme var ,
kişileştirmenin içinde sim kişiler senkronizasyonu var ,
oradanda kurulum ayarlarına geri dön diceksin..
Menude ayarlar yok zaten,secenekler var oraya girincede kişileştirme yok sesler ağlar ekran vs secenekleri var cok kurcaladım.
melih tarancı
22-01-2012, 11:49
Menude ayarlar yok zaten,secenekler var oraya girincede kişileştirme yok sesler ağlar ekran vs secenekleri var cok kurcaladım.
telefon boldun hangi serisi ?
melih tarancı
22-01-2012, 11:54
bold 9780 modeli
bende aynı telefondan kullanıyorum
ayarlardan yapıyorum dediklerimi
sende ayarlar olmaması enteresan
Anahtar logosu var menude işte secenekler diye geçiyor,oraya girincede öle kişileştirme yok deliricem :)
melih tarancı
22-01-2012, 11:57
Anahtar logosu var menude işte secenekler diye geçiyor,oraya girincede öle kişileştirme yok deliricem :)
anahtar değil benim dediğim
anahtarın yanında ayarlar var oraya giriceksin
Yalnız kişiler cihazınıza yuklendi diyorda ben telefondakileri sime kaydetsin istiorm.Şimdi kuruluma geri dön cıktı basarsam silerse telefondaki herseyı telefondakiler gidicek rehberim sim aynı kalıcak
melih tarancı
22-01-2012, 12:03
sen telefon rehberindeki kişileri sim'e kopyalamak istiyorsan bunu rehbere girip yapıcaksın
fabrika ayarlarının ne ilgili var bununla ??
Yahu telefonu sattım fabrika ayarlarına dönücem ama önce telefondaki rehberi sime aktarmam gerekiyorki yenı telefona takınca cıksın hepsi.olay bu
melih tarancı
22-01-2012, 12:08
anladım dostum o zaman telefon rehberine girip oradaki kişileri seçeneklerden sim'e kopyalıyacaksın sonrada o az önceki yerden kurulum ayarlarına dönüceksin hepsi bu...
how to copy contacts from 9780 to sim card - Google'da Ara (http://www.google.com.tr/search?q=how+to+copy+contacts+from+9780+to+sim+car d&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr&client=safari)
Hepsi birden olmuyomus. En guzeli Turkcell de halletmek. Sonrada blackberrye wipe yapmak.