Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane Rs Trophy inceden denemeler :)
şimdilik çekebildiğim videolar bunlar güzel bi havada yenileri gelicek :)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting (http://imageshack.us/clip/my-videos/717/y68.mp4/)
hafif ıslakta kalkış
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting (http://imageshack.us/clip/my-videos/9/mhj.mp4/)
maşallah aracın sesı 10 numara kazasız belasız....
Ben birinden reno olmasına rağmen iyi gidiyor gibi uçuk bir yorum bbekliyorum aslında :)
Maşallah aracınıza, kazasız belasız sürüşler. :)
ahmet3425
23-01-2012, 01:47
bu reno bızım bıldığımız renolardan değıl onu bılıyorum sadece :)
ProdriveSTI
23-01-2012, 03:22
Hey Maşallah bee,çok tşklr video için :)
Sesi bu kadar iyi beklemiyordum açıkcası. İkinci videonun da çekimi harika olmuş... : )
GokhanRS
23-01-2012, 04:46
maaşallah. on.
Yiğit maşallah kazasız belasız kullan gerçekten canlısınıda yolda gördüm gidişi duruşu tekerine taş değmesin:D
maşallah allah nazardan saklasın sesi çok güzelmiş...
maşallah sesi kesicisi çok güzel
egsoz ve yazılım mı yaptınız arabaya yoksa standartı bu mudur ??
pek standart egsozmuş gibi gelmedi ses ama maşallahı var.
kelalper
23-01-2012, 09:05
Dün Gökhanla yakından inceledik Yigitin arabasını şu karara vardık. Renault daki ibnalar bizim araba üzerinde deneme yanılma yapmışlar hataları görmüşler Yigitin arabada hataları düzeltmişler. Internal daha sağlam turbo daha büyük. RS ekranından intake manifold sıcaklığına basınca cart curta kadar görebiliyorsun. Bizim gibi ara RS tuner a gerek kalmıyor. Koltuklar efsane. Araba bizimkinden heybetli duruyor ama ağırlığı bizim ki kadar. Yazılım ve intercooler sonrası çok canlar yakar. Renault fanatiği değilim ama adamlar yapmışlar.
Maşallah sesi de gidişi de on numara... Egzos var galiba değil mi?
maşallah ses tahrik ediyor.. :)
Dün Gökhanla yakından inceledik Yigitin arabasını şu karara vardık. Renault daki ibnalar bizim araba üzerinde deneme yanılma yapmışlar hataları görmüşler Yigitin arabada hataları düzeltmişler. Internal daha sağlam turbo daha büyük. RS ekranından intake manifold sıcaklığına basınca cart curta kadar görebiliyorsun. Bizim gibi ara RS tuner a gerek kalmıyor. Koltuklar efsane. Araba bizimkinden heybetli duruyor ama ağırlığı bizim ki kadar. Yazılım ve intercooler sonrası çok canlar yakar. Renault fanatiği değilim ama adamlar yapmışlar.
hepsine katılıyorum da atlanan ufak bir nokta var :) kaç para bu RS :) 140 :) müsade et de olsun o dediklerin.
Erdem K.
23-01-2012, 09:12
ses süper...
ClioRs182
23-01-2012, 09:13
ben sadece şunu demek istiyorum ben böle araba görmedim allah inş banada nasip eder böle arabayı :) allh kaza bela vermesin yiğit
onursumer
23-01-2012, 09:21
çok değişik bir sesi var maşallah
kelalper
23-01-2012, 09:39
hepsine katılıyorum da atlanan ufak bir nokta var :) kaç para bu RS :) 140 :) müsade et de olsun o dediklerin.
Alper fiyat konusunda haklısın ama düzde stock EVO X u geçebilir bence. Renaultda ona göre fiyat belirlemiş. Rakip olarak evo ve subaru kıstas alınmış bence. Pist dereceleride bi sürü supersporttan iyi.
Alper fiyat konusunda haklısın ama düzde stock EVO X u geçebilir bence. Renaultda ona göre fiyat belirlemiş. Rakip olarak evo ve subaru kıstas alınmış bence. Pist dereceleride bi sürü supersporttan iyi.
+1
Gayet başarılı araç. Fiyat polemiğine gerek yok. Maalesef ötv kdv muabbetinden ötürü bu fiyatlara geliyor çoğu araç. misal Golf R. Full dolusu ilk geldiğinde 94.000'di şimdi gidip baktıgınızda 125-140 arası değişiyor ;) Tercih meselesi diyip fiyat hakkında bisey yazmak istemiyorum :) Hayırlısı olsun..
Bende çok begendim aracınızı YGT.. Kazasız belasız kullanın Ataşehirde gördüğümde dibim düştü :D Renk ses 10 numero :icon_tup:
edit : gerçi Euro düşmeye başladı ama söylediğim fiyatları görmüştü. Şuanda ne durumda bilmiyorum..
Cliosportve
23-01-2012, 10:18
Aşık edicek cinsten
Maşallh yiğit
d.berkay
23-01-2012, 10:33
Maşallah çok iyi performansı.. Allah kaza bela vermesin..
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam sizin aracınız 56 numaraydı. Aşağıdaki araçta aynı renk 53 numara :)
Renault Mégane RS Trophy 0-250 km/h (Motorsport) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=qHWBNp4Z3s8&feature=related)
http://www.youtube.com/watch?v=qHWBNp4Z3s8&feature=related
yoshimura
23-01-2012, 10:49
Maşallah açıkçası böyle bir ses düşünmüyordum :)
maşallah
aşık olunacak cinsten bi sarışın :D
Supersprint downpipe ve iskender orta boru'nun sesi bu:) allah hepinize daha iyilerini nasip etsin kazasız belasız inşallah...
k-tec veya forge cooler
SS veya iskender, 76 lık.
güzel yazılım 320-340 HP.
MatraX_07
23-01-2012, 11:19
Fazla Söze Ne Hacet
Renault Megane Rs Tropy
NOkta yanı :D
22 ocak da yakından da gorduk masallahı var aracın
Mükkemmel.Harika.Maşallah.
yok ya araç kötü sarı toros. reno yapamaz böyle araç.kötü araç reno.adi.dandik.hadi bekliyorum bu yorumu.gelmeli sayfa 4'e düşmeden ;)
İbrahimRS
23-01-2012, 13:02
Aracı Yakındanda Gördüm Gayet Başarılı Yapmışlar allah Kaza Ceza Göstermesin
Cuma gecesi caddede havelkada otururken geçtiniz yanlış görmedıysem ses harıkaydı maşallah :)
sesi güzelmiş hiç beklemiyordum :) maşallah :)
Aracın sesi 10 numara masallah.. telefona mesaj sesi yapıcam:D:D:D
ses görünüş gidiş 10 numara 41 kere maşallah Allah kaza vermesin hayran kaldım
bunu da imza yapıyorum çok güldüm ya :D:D
Aracın sesi 10 numara masallah.. telefona mesaj sesi yapıcam:D:D:D
Ses cok catlıyor,mutlaka soyledıgım operasyonu yap ;)
1. vıtes neyse ama 2 ve 3 de okadar kesıcıye gırme cunku zaman kaybedersın hızlanırken ve ust vıtese attıgında,Lag daha fazla olur...
En ıyı sure yapan Serı uretım Onden ceker otomobıl ve Motorsporları duayenı Renault'dan...
Zaten Ring sticker'ı da bagaja yapıstı,anlayan anlar artık...
Ah bırde guzel lastık olsa,fena uzayacak...
Keyıfle ve gule gule bın...
Kazasız belasız kullanın MaşşAllah :)
arabasızadam
23-01-2012, 18:28
Gidişide duruşududa çok güzel maşallah egzos standartmı?
sesi cok güzel.. şaşırdım.. böyle bi ses beklemiodum :)
Ses cok catlıyor,mutlaka soyledıgım operasyonu yap ;)
1. vıtes neyse ama 2 ve 3 de okadar kesıcıye gırme cunku zaman kaybedersın hızlanırken ve ust vıtese attıgında,Lag daha fazla olur...
En ıyı sure yapan Serı uretım Onden ceker otomobıl ve Motorsporları duayenı Renault'dan...
Zaten Ring sticker'ı da bagaja yapıstı,anlayan anlar artık...
Ah bırde guzel lastık olsa,fena uzayacak...
Keyıfle ve gule gule bın...
2 ve 3 te video için kesiciye grdim zaten normalde gazlarken girmiyorum.sticker tehlikenin ipucu oldu zaten teşekkür ederim :)
BMK TypeR
23-01-2012, 19:10
Maşallah çok güzel araç, maslakta erdoğan ustanın orda görüyorum arabayı harika duruyo sesıde çok güzel olmuş evo9 lar gıbı patlatıyo:)
gurlekyasin
23-01-2012, 19:12
Fiyatı dışında cok guzel bi arac,kazasız belasız maşallah..
İbrahim33
23-01-2012, 20:32
sesi çok güzel maşallah
bugün maslak ııklarda gazlarken duydum yanımdan gecdn.
reno okadar fazla kanımı hızlı aktırtmıyo ama bu araba olmuş arkadaş...
Maşallah coller ve yazılım hemen gelecekmi gecelerde yavaş yavaş görecekmiyiz rollinglerde
Yaza kadar eksikleri öncelikleri görerek araştırarak yavaş yavaş yapılacak bişeyler,güzel havalarda rollinglerde görebilirsiniz:)
GokhanRS
23-01-2012, 22:46
Maşallah coller ve yazılım hemen gelecekmi gecelerde yavaş yavaş görecekmiyiz rollinglerde
kanka denedim ben aracı :D gidişi dou ile birebir aynı gibi. artık denediği araçlarla kıstas edebilersin.
douda bana 2-3 boy yapıyor bu araçta aynısını yapıyor.
ben 1 bardayım tabi hiç üstüne çıkmıyorum.
neyse demem oki 15t turbo ve 1.25 basınca göre çok iyi gidiyor. basıncını 1.5 1.6 yaparsa bu araba kıyamet olur bi renoya göre. enjektörleride bizimkilerin bir büyüğü zaten ordan ayrıca bi kâr da araç
63owen63
23-01-2012, 22:49
ses fenalarda.
osman 1.8t
23-01-2012, 22:55
bende videolar açılmadı ama herkez güzel dediğine göre güzel araç :) rolling yapılacaksa bende varım :) fabrika çıkışı 250 hp dimi bu araç
derece43
23-01-2012, 22:59
Çok şeker maşallah
bende videolar açılmadı ama herkez güzel dediğine göre güzel araç :) rolling yapılacaksa bende varım :) fabrika çıkışı 250 hp dimi bu araç
Hayır 265 hp.
ahmet3425
23-01-2012, 23:19
cok arabaya bındım hemen hemen hangı arabanın ne kadar gıttıgınıde bılırım.
Gecen bulusma sonrası yıgıt sagolsun benı zıncırlıkuyuya kadar bıraktı bu sayede dun resımlerıne bakıp ıc gecırdıgım arabayada bugun bınmıs oldum kısmet dıyorum :)
Araba cok ıyı devırlenıyor stock halde bıle cıddı potansıyelı var sesı muhtesem vıtes aralıkları cok kısa bı kac slalom da yaptık masallah tren gıbı frenlerıde ınanılmaz kuvvetlı tek kelımeyle adamlar yapmıs diyorum.
Sonuca gelırsek Kprolu bı tayyarla denemesı sart :)
ses mükemmel gercektende,maşallah aracınıza, yenı vıdeolarını beklıyoruz
Güzel arac maşşallah geçenlerde bende yeşilköy polat ın önünden geçerken görmüştüm.
video açmıyo youtubea koysanız daha iyi aslında ama izlesek iyidi tabi merakettım :)
maşallah sesi 10 numara :icon_tup:
Maşallah ses gerçekten güzel :)
Emre İlbi
24-01-2012, 12:28
maşallah harika bir sesi var, allah kaza, bela vermesin :)
Güzel araç, kazasız belasız...
maşallah sesi gidişi çok güzel :)
dragstar
24-01-2012, 17:37
ses harika maşallah