Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 2 için düşündükleriniz ?
Arkadaşlar, 206mın yanına kurcalamayı düşünerek almak istediğim böyle keyfen uğraşmak istediğim, bu sebeple almayı düşündüğüm 84 model golf 2 TDI var, bu araç hakkında neler söyleyebilirsiniz, alıp keyif yapmaya değer mi? Motoru hakkında söylenecek neler var. Neler bilmeliyim kısaca?
Turbolu birde turbosuz versiyonu var turbolusu makbul diye biliyorum tam emin olmamak la birlikte.
Golf ün en güzel ve eskiler içinde en kolay parçalarına ulaşılır kasası bence. Kesinlikle toplanır.
Tek tavsiyem alırken 3 üne 5 ine bakmadan derli toplu çürüksüz bir araç almak lazım Sonradan akılda olmayan çok fazla masraf çıkabiliyor sonra.
Aklımdaki araç belli, arkadaşımda, masrafları da belli ama motor hakkında bilgiye sahip değilim, şu anda bir sıkıntısı yok ama ski ve dizel bir motor, ileride üzmesin bizi?
erdem325
24-01-2012, 04:15
parcasi bol bi motor..
sknti yasamazsiniz..
ucmasini kacmasini beklemeyin ama turbolusu cok da hantal degildir..
arizasi da cok degildir, eski nesiller pek bas agritmazlar..
kara düzen dizel ve 1.3 benzinlileri gidiş olarak kötü diye biliyorum. Alıpda kanser olmaya gerek yok. 1.6 benzinli ya da turbo dizel alınıp görsel olarak yapılabilir.
KOnuyu takipteyim.
Aracın kara düzen dizel mi yoksa turbo dizel mi olduğunu bilmiyorum, bildiğim tek şey 1,6 dizel olduğu. Araç günlük aktif olarak kullanılmayacak, haftada 1 ya da 2 gün kullanılır kullanılsa da.Niyetim zamanla görsel olarak bişeyler yapmak, boş vakitlerimde uğraşmak, sökmek takmak filan...
EmrahErdogan
25-01-2012, 22:50
keyif değil çile olur..
project cars bölümünde bitane mk2 toplıyan arkadaş vardı sanırım ona ulaş istersen