Orijinalini görmek için tıklayınız : Kenwood KVT 725 İndash...
Dükkanımıza gelen bir abim kullandığı Kenwood İndası bana hediye etti. Buraya kadar herşey normal fakat tesisatçıma gösterince bunun işlemcisi olmalı bu şekilde bir işe yaramaz dedi. Nette araştırdıktan sonra profosyonel indashlerde iki ünite oluyormuş. Birinci teyp gibi ekran olan ünite, diğeride elektronik bağlantının yapıldığı amfi falan bağlanan ünite. Ben 1. ünite mevcut şimdi abimize gidip 2. ünite nerde diye soramıyorum sormayı denicem :D Bu 2. ünite bulunur mu ? Bulunursa ne kadardır ? Şu işi çözersem EVlata indashı koyayım diyorum :)
Melih, elindeki ürün sadece ekran. Yani herhangi bir monitör olarak düşün. Diğerlerinden tek farkı içeri girip çıkabilmesi. İhtiyacın olan ekran destekli bir teyp. Tercihen dvd li modellere bak. Marka olarak da pioneer olursa daha iyi olur.
satarsan alayım :D
Çakala bak ünite buluruz kanka diceğine satarsan alayım diyor senin gibi ölücüye mal mı satılır len :D
Melih, elindeki ürün sadece ekran. Yani herhangi bir monitör olarak düşün. Diğerlerinden tek farkı içeri girip çıkabilmesi. İhtiyacın olan ekran destekli bir teyp. Tercihen dvd li modellere bak. Marka olarak da pioneer olursa daha iyi olur.
Bu elimde bildiğin teyp. Bütün herşeyi mevcuy sadece amfi çıkışları yok nettede baktım ikinci bir ünitesi lazım yani teyple falan olmuyor bana göre şu ilandan anlaşılır heralde
KUSURSUZ KENWOOD KVT- 925DVD + NAVİGASYON + TV TUNER 5.1 ÇIKIŞLI - Araç Görüntü Sistemleri sahibinden.com'da - 64864696 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kusursuz-kenwood-kvt-925dvd-navigasyon-tv-tuner-5-1-cikisli-64864696/detay#)
Ö.öztüRk
25-01-2012, 10:28
kanka boşver kenwood'u flan veriyim sana 2 aylık indash'ımı Pioneer Aç böyle ayrılık olmaz takıl kafana göre:)
Üniteyi zor bulursun bence hediye eden kişşiye sor :)
kanka boşver kenwood'u flan veriyim sana 2 aylık indash'ımı Pioneer Aç böyle ayrılık olmaz takıl kafana göre:)
Hediye mi edicen kanka gönder gelsin :D
Üniteyi zor bulursun bence hediye eden kişşiye sor :)
Ya bulunan bir parça olmalı yazık günay evde süs gibi durucak yoksa :)
kvt 725 yanlış hatırlamıyosam swiftte kullanmıştım sadece ekran olması lazım ayrı bi ünitesi vardı cd için
edit şimdi baktım bunun zımbırtısından olacaktı bi arkadaşta yaw
kvt 725 yanlış hatırlamıyosam swiftte kullanmıştım sadece ekran olması lazım ayrı bi ünitesi vardı cd için
edit şimdi baktım bunun zımbırtısından olacaktı bi arkadaşta yaw
Abimmmmmm zımbırtısını bulsana bana Allah aşkına bir bakıver ya :) Eklediğim linkte var zımbırtısı onun gibi birşey :) Bu mp3 wma flan çalıyor cdsi üstünde :)
buldummm :D :D
yavrım arkadaşımı aradım elinde var o işlemciden yanlız cihazı bana getirmen lazım diyor denemek için tesisatçı zaten bana ulaştır malı :D
buldummm :D :D
yavrım arkadaşımı aradım elinde var o işlemciden yanlız cihazı bana getirmen lazım diyor denemek için tesisatçı zaten bana ulaştır malı :D
Abi pm atıyorum :D