Orijinalini görmek için tıklayınız : Sol teker
Ne yapmam gerekiyo 206 araçmda sol teker en ufak bi cukura girdiginde vurma yapıyo araçta spor yaylar vardı çok basık diye ben cıkardım kaldırdım araçı biraz orjnl yay koydurdum ondan snra en ufak bi cukura girdigimde sol tekerden tak tak diye ses gelmeye başladı çok felaket bi derece vuruyo bi ustaya götürdüm rotil dedi spor yaylar warken hiç böyle bi sorun yoktu...yardımcı olursanız sevinirim...
melih tarancı
25-01-2012, 11:30
vurma yapıyor derken ?
teker çamurluk içine vuruyor gibi anlaşılıyor
çukura falan girdiğinde takır takır diye bir ses mi geliyor ? birde aynı ses direksiyonu tam kırıncada geliyormu ?
Rotillerden olur porya boşluğundan olur kontrol ettirmek lazım.
Ahmet_28
25-01-2012, 11:46
iyi bi rot balansçıya gidersen zaten sana ne var ne yok söyler listeyi çıkartır
vurma yapıyor derken ?
teker çamurluk içine vuruyor gibi anlaşılıyor
çukura falan girdiğinde takır takır diye bir ses mi geliyor ? birde aynı ses direksiyonu tam kırıncada geliyormu ?
yok önceden spor yay warken hiç böyle bi ses gelmiyodu ama kaldırıp orjinal yay taktırınca böyle en ufak bi cukura girince esneme payı bırakmamş gibi sanki tak tak ses geliyo
Rotillerden olur porya boşluğundan olur kontrol ettirmek lazım.
walla bilmyrm işte ustaya götürdüm rotil diyo ama spor yay warken niye rotilden böyle bişey olmuyodu onu anlamadım
tdipower
25-01-2012, 16:55
aks kafalarıda yapar boşluk varsa eğer
Üstadım en güzeli en sağlıklısı bir rot balansçıya gitmen,sen diyorsunki spor yay varken ses gelmiyordu,gelmeyebilir doğaldır neyin ne zaman arıza yapacağı belli olmuyorki neticede kul yapısı biz şimdi burdan aks desek ne olur rot desek ne olur ?görmüyoruz bilmiyoruz iyi bir rot balansçı halleder sorunu yada titiz biriysen yetkili servise git kafan rahatlasın ;)
Üstadım en güzeli en sağlıklısı bir rot balansçıya gitmen,sen diyorsunki spor yay varken ses gelmiyordu,gelmeyebilir doğaldır neyin ne zaman arıza yapacağı belli olmuyorki neticede kul yapısı biz şimdi burdan aks desek ne olur rot desek ne olur ?görmüyoruz bilmiyoruz iyi bir rot balansçı halleder sorunu yada titiz biriysen yetkili servise git kafan rahatlasın ;)
götürdüm yetkili servise rotil dedi benden 500 lira para istedi yazık günah maliyeti çok ucuz olan bi parçayada 500 lira werilirmi..yarın rot balanscıya götürecem tşk ederim herkeze werdigi yorumlardan dolayı