Orijinalini görmek için tıklayınız : FTH 106 Ftı - TH 306 Gtı - 307cc 2.0Sport - Astra Gsı Sfı roll.
Ek.Civic_Spoon
25-01-2012, 11:31
öncelikle araçların hepsine kocaman maşAllah.
dün gece çok zevkli ve keyifli denemeler yaptık , lüleburgazımıza yeni gelen TH 306 Gtı ve UE 307 cc 2.0 sport adına bi rolling gecesi yaptık :)
307 bizi uzunda gerçekten çok şaşırttı , 306 mızında maşallahı var gerçekten ben çok beğendim stock olarak gidişi çok iyi ve bu kadar diri ve temiz 306 gtı hiç görmedim .. Burdan kutsal ve koray arkadaşlarıma hayırlısı olsun diyorum kazasız belasız inşAllah ..
Denemeler tamamen gerçekten gerçek arkadaşlar dostlar arasında yapıldı zaten biz her gece her ortamda birlikteyiz, o yüzden yorumları ona göre yapalım arkadaşlar
EDİT : videolarda ss cliokan arkadaşım 307 cc için konuşmalarda 1.6 turbo diye bahsediyor , yanlışlık olmasın araç 2.0 atmosferik 130 kw ruhsatta yazan :)
araç speclerini aşağıda belirtiyorum :
FTH 106 Gtı : filtre, 51mm düz boru, 1.4 orj. son susturucu
TH 306 GTI : direk boğaza takılı filtre :) , 51mm düz boru, orj.son susturucu
307cc : Stock
Astra Gsı : Filtre, 51mm düz boru(gökhan'dan KAynaksız), HKS egsoz
İyi Seyirler :
FTH 106 - TH 306 - UE 307cc (2.vites) :
FTH 106 GTI - TH 306 GTI - UE 307cc 2.0 sport rolling (2.gear) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=jXBzh7u6kQU&list=UU5xTjAMzORFog0BdwlSf7bA&index=4&feature=plcp)
FTH 106 - TH 306 - UE 307cc (1.vites) :
FTH 106 GTI - TH 306 GTI - UE 307cc 2.0 Sport (1 gear) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6Z2mQonNluM&list=UU5xTjAMzORFog0BdwlSf7bA&index=3&feature=plcp)
FTH 106 - SU Astra Gsı (2.vites)
FTH 106 Gtı - SU Astra GSI Sfı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=YzSoWmaVynE&list=UU5xTjAMzORFog0BdwlSf7bA&index=1&feature=plcp)
FTH 106 - SU Astra Gsı (1.vites)
FTH 106 GTI - SU ASTRA GSI SFI (1 gear) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0YsMFL9k0bw&list=UU5xTjAMzORFog0BdwlSf7bA&index=3&feature=plcp)
FTH 106 - UE 307cc (1.vites)
FTH 106 gtı - UE 307 cc 2.0 sport - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=E4Q0OM-P4W0&list=UU5xTjAMzORFog0BdwlSf7bA&index=2&feature=plcp)
Bulut Y.
25-01-2012, 11:37
maşallah araçlara
307 cc tabuları yıktı :D
Cliosportve
25-01-2012, 11:45
Çok güzel yarışlar olmuş
Sevdiğim arkadaşlarımı görünce daha bir özenli izliyor insan
106GTİ beklenenden daha ciğerli gitmiş
O Okan barzosunun sesi geliyor arkadan kıllandım hemen
Arabası yok ama eksikte kalmıyor barzo:D
videolarda kameraya çeken konuşmasaymış daha eğlenceli olurmuş
bütün araçalra maşallah valla pejocu damarım tuttu :D
307 cc 180 hp miydi neydi bunlar ?
masllah hepsinede 106 ii yurumus
by serçe
25-01-2012, 12:19
maşallah kazasız belasız araçlara
Maşallah bütün araçlara güzel denemeler olmuş :)
araçlara maşh. th306 daha çok gideri var emme işlem yapılsa daha etsisini gösterecektir
bu arada th 306 da 60 lık ara borular vardı deve boynu 51 lıktı değiştirildimi acaba.
halilkarakas
25-01-2012, 13:26
okan saymayı öğreniyo
1 1.5 2 2.5 3 3.5 :D huauhahua
maşallah araçlara kutsal devam panpiş :D
kutsal o boğazdaki filtreyi sök daha iyi gider arac. eziyet etme.
xenonlarıda kapayın :D
maşallah araclara.
Turboğuz54
25-01-2012, 13:46
306 maşallah cok güzel gidiyo yakın olsada denesek tam dengim gibi :D Maşallah araçlara cok güzel denemeler olmuş
Ek.Civic_Spoon
25-01-2012, 13:48
Çok güzel yarışlar olmuş
Sevdiğim arkadaşlarımı görünce daha bir özenli izliyor insan
106GTİ beklenenden daha ciğerli gitmiş
O Okan barzosunun sesi geliyor arkadan kıllandım hemen
Arabası yok ama eksikte kalmıyor barzo:D
EyvAllah selçuğum çok sağol sende özlettin artık kendini trakya yolları VE Rs 'i arıyo :D
bütün araçalra maşallah valla pejocu damarım tuttu :D
307 cc 180 hp miydi neydi bunlar ?
sağol dostum evt 180 lik 206 rc motoru var üzerinde .
masllah hepsinede 106 ii yurumus
Sağol dostumm çok teşekkürler
maşallah kazasız belasız araçlara
Maşallah bütün araçlara güzel denemeler olmuş :)
sağolun arkadaşlar
araçlara maşh. th306 daha çok gideri var emme işlem yapılsa daha etsisini gösterecektir
bu arada th 306 da 60 lık ara borular vardı deve boynu 51 lıktı değiştirildimi acaba.
TH ın kesinlikle gideri daha var biz şimdilik arqacı hiç ellemeden nasıl dittiğini görmek adına bu şekilde çıktık ileri doğru kutsal gereken düzenlemeleri yapacaktır, zaten filtresi direk boğaza takılı idi sağlıksızdı filtresi bugün gelicek montajını yapıcaz .
egsoz borusunu ben 51 dedi gibi hatırlıyorum doğrusunu kutsal kendisi yazacaktır.
araçın gideri belli burakta iken notu vermiştik çok can yakacak nitelikte sadace can damalarını bulmak lazım filtre doğru yapılmalı doğru egsoz seçimi bide emme işlenirse o zmn tamamdır.
maşh diyelim Allah kaza bela vermesin
maşallah araçlara denemeler zevkli olmuş :D
sağolun arkadaşlarda ben denemeye dıye cıkmadım zaten bagajımda su bıdonları malzemeler fln yukluydu ılla sen de cık deyınce o şekıl denedık ben korna sesıne göre deil zaten onların gazlama sesıne göre gazladım :) hep en dısta kaldığım ıcın arac benı mutlu ettı gercekten bu sekılde böyle gıdyıorsa duzgun fıltre sıstemı ve ağırlıkları ındırdığımızde daha ıyı gıdıcek dığer araçlarda gercekten cok guzel yuruyorlar hafıfe alınıcak gıbı değil106 mıza gsi mize 307 mıze maşallah
Maşallah kutsalım bu arada hayırlı olsun gorusemedik haberini aldim ama acil bekliyorum deneme icin biliyosun senden baska kimsem yok :D
OverDose
25-01-2012, 18:09
masallah burgazımızın araclarını hepsı cok guzel yuruor 307 sasırttı benı o kılo ıle bu kadar yurumesı cok guzel 306 nın da kondusyonu cok ıyı cai 2 boy farkeder 306 da o fılıtre ve egsotla bu sekılde yuremesı bıle cok ıyı daha ıyı olacagına emınım allah kaza bela vermesın araclarınıza
devam etselerdı cc adaletı dagıtacakmış :)
maasallah araclara.
* the exhaust pipe of 51 mm ?
nedir ya :D
yunus_kg
25-01-2012, 19:06
maşallah araçlara ilk video çok güzel olmuş :icon_tup:
maşşallah araçlara
cc ağırlıkdan ilkden geride kalıyo sonra gücü ortaya çıkarıo:D
106nın gidişe barzo el atmış galiba:D
306 da güzel gitmiş barzo eller deymesi lazım ama:D
devam etselerdı cc adaletı dagıtacakmış :)
maasallah araclara.
* the exhaust pipe of 51 mm ?
nedir ya :D
51 mm in egzoz borusu :D İngilazca :D
yoshimura
25-01-2012, 23:49
maşallah.. 106 daha hızlanmalı kanımca.
306nın kıçında gitmiş daha ne gidicek:)
vtecburac
26-01-2012, 00:58
gecenin galibi TH 306 maşallah, diğer araçlarada maşallah.
TH 306 ıle bir kere diger aracım GFJ 306 gtı la denedim GFJ 306 da chip filtre egzoz, TH de ise filtre egzoz vardı, kafa burun gitmiştik..
TH de filtre egzoz olsun çok farklı olur kafa bıle cıkaramazlar bence, ayrıca GSİ aşırı isteksiz geldi bana daha iyi beklerdım..
kazasız belasız denemeler inşallah...
Maşallah tüm araçlara 307 benide şaşırttı doğrusu hiç beklemiyordum o kadar geleceğini...
Kutsal TH yi denemiycem denemiycem dediğindeki cevaplarımı hatırlarsın herhalde kanka o yüzden muhatap olmuyorum senle sen denemeden duramazsın heleki burgazda demiştim sana :D :D :D
biz TH 306 nın notunu verdik istanbulda zaten... düzgün emme filtre eksoz çiple çok daha farklı olur...tüm araçlara maşallah...
maşallah bütün araçlara...
306 ya güzel bir filitre ile daha iyi olacak...
307 fena gitmiş süpriz yumurta :)
deneme olucağını bılerek cıkmadım zaten daha farklı olabırldı orası kesin ama arkadaşlar aşırı yapıştı heleki barzo okan :D ıyı dedık basalım ya bu halını bı görelım bıde yapınca görurum gibilrınde.denememe olayındada cıddım her öneme gelenle sıkmam anlamında dedim evrencim hiç denemem demedimki ben sana :)
deneme olucağını bılerek cıkmadım zaten daha farklı olabırldı orası kesin ama arkadaşlar aşırı yapıştı heleki barzo okan :D ıyı dedık basalım ya bu halını bı görelım bıde yapınca görurum gibilrınde.denememe olayındada cıddım her öneme gelenle sıkmam anlamında dedim evrencim hiç denemem demedimki ben sana :)
Peki kanka ben yanlış anlamışım o zaman :D :D
olm fenamı oldu işte 2 bırçıklarız sonra gene sıkarız anlarız farkı bulunmaz hint kumaşı daha ne istion aq :D :p
bız bunu paralamaya almadık kardeşim binmeye aldık yemişim rolünü :)
Ö.öztüRk
26-01-2012, 11:09
bütün araçlara maşallah GSi daha etkili olmalıydı kanımca:)
Ek.Civic_Spoon
26-01-2012, 11:31
bütün araçlara maşallah GSi daha etkili olmalıydı kanımca:)
Gsı filtre egsoz ile daha ne kadar gitmeli bunu gerçekten merak ediyorum ? denenen gsı yakın arkadaşımın kondisyonu gayette güzel alındığından beri oksijen sensöründen , debimetresine kadar bütün sensörleri ıvırı ziviri bakımı hepsi yapıldı yani bir astra gsı ın bu setuplarda gideceğinin en iyisini gidiyor, he daha gideri yok mu var ama gideceği edeceği budur bence .
Ek.Civic_Spoon
26-01-2012, 11:46
maşşallah araçlara
cc ağırlıkdan ilkden geride kalıyo sonra gücü ortaya çıkarıo:D
106nın gidişe barzo el atmış galiba:D
306 da güzel gitmiş barzo eller deymesi lazım ama:D
eyvallah dostum vallahi yalan yok bakımdan başka bişi yapmadık daha ama yapacaklarımız var tabiki :)
51 mm in egzoz borusu :D İngilazca :D
yorumun bu kadar mı abi ?
daha egzosu bile 1.4 susturucusu ufaktan bakım yaptık sadece iyi gidio FTH ımız :D
hepsi dahada iyi olacak barzo dokunuşlarla :)
clio rs i yuttukta pejoya biraz yabancıyız zamanla hepsi çok daha hızlanacak :)
306nın kıçında gitmiş daha ne gidicek:)
daha varvar yapılacaklar hayırlısıyla halledicez inşAllah :)
fazla havalara girme alırım havanı :D
daha varvar yapılacaklar hayırlısıyla halledicez inşAllah :)
halledilirse zaten daha çok gideri olurda stock bi 106 için gitmesi gerekti gibi güzel gitmiş demek istedim yoksa yapılırsa hepsi gider:D
Vay denemeler çok güzel olmuş.Hepinizi geçerim diye çağırmadınız beni dimi:D
havamı hava ne gezer la bazarda :)
Ek.Civic_Spoon
01-02-2012, 11:48
halledilirse zaten daha çok gideri olurda stock bi 106 için gitmesi gerekti gibi güzel gitmiş demek istedim yoksa yapılırsa hepsi gider:D
tabiki öylede ben stock olarak söyledim :)