Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç kaplama
Benim iş için kullandığım h100 panelvanı kaplamak istiyorum anadolu yakasında bu işi yapan biri varmı sitede veya tavsiye edebileceğiniz biyer
Bide bu işin resmi prosedürü nedir ?
Yokmu bilgisi olan günceli
GökhanÖzkan
25-01-2012, 16:49
merhaba ben bu işi yapıyorum(dijital baskı,reklam, ajans)
fakat izmitteyim yararlı olabieceğim konuda bilgi wereyim..
kaplama yapıldıktan sonra kesilen faturayla birlikte tüve gidip işletmen gerekio..
fatura tarihinden itibaren işletmek için 30 iş günü zamanın war..
30 günde bir fatura kesitirirsen aynı polis amcalara denk gelmezsen işletmeden binersin:)
Birde üç kuruş fazla olsun işini bilen temiz bir yer olsun sonradan sorun yaşama (kabarma) gibi
Bostancidaki cakma meguiars oto yikamacinin icinde MaxxCar'in eski ortaklarindan bi abimiz kaplama yapiyor, onu tavsiye ederim ;) ismini unuttum su an affetsin
orada seni yonlendirirler resmi prosedurle alakali, eger bariz bir renk degisimi olmayacaksa ruhsat degisimine gerek kalmaz
Bostancidaki cakma meguiars oto yikamacinin icinde MaxxCar'in eski ortaklarindan bi abimiz kaplama yapiyor, onu tavsiye ederim ;) ismini unuttum su an affetsin
orada seni yonlendirirler resmi prosedurle alakali, eger bariz bir renk degisimi olmayacaksa ruhsat degisimine gerek kalmaz
halen maxxcar ın sahibi ertan abi, takaşiSAN :D
MaxxCar işinde iyidir.. yaptıgı çok sayıda araç vardır siteninde eski sponsorlarından..
halen maxxcar ın sahibi ertan abi, takaşiSAN :D
MaxxCar işinde iyidir.. yaptıgı çok sayıda araç vardır siteninde eski sponsorlarından..
olm maxxcar diye google'a baktim, hala eski yer gorunuyodu mapste, emin olamayinca yazmadim ben de :D
Ertan abi iyidir valla ben de kefilim :)
Ben bugun yaptıracak olsam ki kesseler yapmam,protac a giderdim.
teşekkürler bilgi için ben bi uğrym bostancıya
okankrgz
27-01-2012, 10:01
merhaba ben bu işi yapıyorum(dijital baskı,reklam, ajans)
fakat izmitteyim yararlı olabieceğim konuda bilgi wereyim..
kaplama yapıldıktan sonra kesilen faturayla birlikte tüve gidip işletmen gerekio..
fatura tarihinden itibaren işletmek için 30 iş günü zamanın war..
30 günde bir fatura kesitirirsen aynı polis amcalara denk gelmezsen işletmeden binersin:)
izmitte nerdesin kardeşim, birde araç kaplama işi yapıyormusun garantili olarak... ki yapıyorsan fiyat aralığı nedir?