Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen okuyun !
halilkarakas
25-01-2012, 22:21
Merhaba,
Ben Halil'in Annesiyim.
Sizinle çok önemli bir olayı paylaşmak istiyorum.
Sözlerime nasıl başlıyacağımı bilemiyorum,iki çocuklu bir bayan var eşi yurt dışında mahsur kaldı,bayan'da çocuklarından dolayı çalışamıyor.Oğlu 3'ncu sınıfa gitmesi gerekirken maddiyattan dolayı gidemiyor,sizden ricam gönlünüzden ne koparsa allah rızası için yardımcı olmanızı istiyorum.
Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.
annemin numarası 0532 705 23 elliyedi Leman Arslan
adres : Gültepe mahallesi cengiz topel caddesi no:22 zemin kat k.çekmece İSTANBUL
ıban : TR780001001798014684615002
annemin hesap numarası yokmuş babanneminkini yazıyorum : ziraat bankası kart numarası: 1798 01468461 5002 esenyurt şubesinde hesabı . (kamile karakaş)
konu : 'OZ dan izinlidir :(
halilkarakas
25-01-2012, 22:25
bende yazayım bişeyler....çocuklarla bu gün beraberdim çocukların bir tanesi 4-5 yaşında biri 3 e gitmesi lazım....4 yaşında olan konuşmayı bile bilmiyor çok aça çok üzüldüm , konuşmayı bilmediğinden dolayı çok agresif annemlerin bodrum katında kalıyorlar :( annemler yemek v.s gibi şeylerini karşılamaya çalışıyorlar ve annemlerin durumlarıda o kadar çok iyi değil :(
kısaca 3 lira 5 lira 10 lira yardımınızı istiyorum 1 gün sigara içmeyin yardım edin .
kadının olduğu durumları bilseniz benim gibi çok ama çok üzülürsünüz.
eğer inanmazsanız böyle birşeye annemi arayıp herşeyi sorabilirsiniz ve evine gidip bakabilirsiniz numara yukarıda yazdım :( lütfen ama lütfen yardım edelim çok kötü durumdalar harbi çok üzüldüm ağladım bile :( saygılarımla
Emir-Sb3R
25-01-2012, 22:26
Abi öyle başlayınca Allah korusun kaza falan oldu zannettim korktum ya..Yarın elimden geldiğince yatırıcam bişeyler..
mehmetRS
25-01-2012, 22:27
yazının sonuna gelene kadar az kaldı kalpten gidiyordum yine bir kaza haberi diye ki.. neyse Allahtan değilmiş..
halilkarakas
25-01-2012, 22:30
Kocasının buraya gelmesi için 500 leva (tl ile aynı) para lazım ve gelmesi içinde haziran ayını beklemesi gerekiyor eski çalıştığı yer adama çok katakulle birşeyler yapmış çok ama çok üzüldüm :( ve o haziran ayına kadar kadın çalışamayacağı için güzel bir yardım edilmesi lazım :( ben elimden geldiğince birşeyler yapıyorum ama bende yettiremiyorum :(
önce geyik sandım,elimizden geldiğince yaparız tabi bişeyler
halilkarakas
25-01-2012, 22:41
valla çok iyi olur bi gün gelirsin yada gelmek istersen durumu görürsün aga durum vaziyet kötü benim moral harbi 0 :(
Bi an hayal ettımde adamıcınde ailesiiçinde cok kötübir durum Müsait olanlar işallah yardımlarını esirgemezler
valla çok iyi olur bi gün gelirsin yada gelmek istersen durumu görürsün aga durum vaziyet kötü benim moral harbi 0 :(
sıkıntı yok sen gördüysen ;) önce geyik sandım sonra başka şeyler düşündüm ama daha kötüsü çıktı bişeyler toparlıyım elimden geleni yaparım
yukarda yazan ıban numarasımıdır?
GokhanRS
25-01-2012, 22:47
yolum sık sık düşüyor esenyurt tarafına. yolum düştüğünde ararım.
halilkarakas
25-01-2012, 22:51
sıkıntı yok sen gördüysen ;) önce geyik sandım sonra başka şeyler düşündüm ama daha kötüsü çıktı bişeyler toparlıyım elimden geleni yaparım
valla 3-5 lira ekmek parası bile versek yeridir aga :(
Bi an hayal ettımde adamıcınde ailesiiçinde cok kötübir durum Müsait olanlar işallah yardımlarını esirgemezler
evet çok kötü bir durum canlı görseniz benim gibi harbi ağlarsınız :(
yukarda yazan ıban numarasımıdır?
annemin hesap numarası yokmuş babannemin hesap numarasını yazdım şimdi çok sağol eyvallah :(
yolum sık sık düşüyor esenyurt tarafına. yolum düştüğünde ararım.
valla iyi olur abiccim eyvallah allah razı olsun. numaram 0533 200 10 30
BlackEmperor
25-01-2012, 23:01
i ban geçerli değil diyor?!?!
halilkarakas
25-01-2012, 23:02
i ban geçerli değil diyor?!?!
iban değilde kartın üstündeki hesap numarasını yazdım ama :confused:
BlackEmperor
25-01-2012, 23:04
kart numarasından gönderilir mi bilmiyorum iban numarasını öğrenirseniz yardımcı olmak isterim
iban numarasını öğrenip yazarsanız sevinirim.
mümkünse adresi paylaşır mısınız dostum?
halilkarakas
25-01-2012, 23:17
ıban numarasını öğrenmem çünkü babannem yattı ama kart numarası ile yapılacağını biliyorum.
adres : Gültepe mahallesi cengiz topel caddesi no:22 zemin kat k.çekmece İSTANBUL
halilkarakas
25-01-2012, 23:27
yarın sabah ıban numarasını öğreneyim bari herkez öyle yardım yapacak ise .
çok üzüldüm harbi bu duruma gidip yada öğrenseniz durumu ne kadar kötü olduğunu anlayacaksınız ama ...... ne desem boş burdan anlamanız zor :(
onursumer
25-01-2012, 23:32
İban numarasini ogren elimizden ne geliyorsa yapalim
Hatta paradan ziyade evde nelere ihtiac var
Odenmemis elekrik su faturalari varmi?
Bunlari ogrenip bir liste yapabilirsen cok iyi olur
halilkarakas
25-01-2012, 23:34
valla elektrik faturasını falan annemler ödüyor ...çocuklar 5 ve 8 yaşında kıyafet falanda olabilir herkez ne isterse yapabilir yani...
yarın sabah kalktığım gibi gidip babannemin ıban numarasını öğreneyim bari öyle daha iyi olur sağol abicim.
okul cantaları yoksa 2 adet yollayabılırım dersaneden kalma sıfır cantalar vardı(umarım peder atmamıştır)
driftboy
25-01-2012, 23:39
Evde biton çocuk elbiseleri vardı, benden kardeşlerimden, kuzenlerimden kalan şeyler.. Boşuna yer kaplıyo evde ama nerde bilmiyorum. Hala duruyolarsa gönderebilirim.
halilkarakas
25-01-2012, 23:42
okul cantaları yoksa 2 adet yollayabılırım dersaneden kalma sıfır cantalar vardı(umarım peder atmamıştır)
okula gidemiyorlarki :( gidebilseler keşke
Evde biton çocuk elbiseleri vardı, benden kardeşlerimden, kuzenlerimden kalan şeyler.. Boşuna yer kaplıyo evde ama nerde bilmiyorum. Hala duruyolarsa gönderebilirim.
valla kıyafet olabilir...bu gün üstlerindekileri gördümde harbi çok üzüldüm ama elimden geleni bizde yaptık artık yapacak bişeyimiz kalmadı :( (ailece)
driftboy
25-01-2012, 23:44
Uyudu bizde de herkes. Sabah bakayım bi eve eşyalar duruyomu diye. Bizdekiler bile atılsa tanıdıklardan toplamaya çalışıcam. Bu soğukta 1 kazak 1 kazaktır..
Peki ısınma durumları nedir ?
onursumer
25-01-2012, 23:46
Okula gitmelerine neler engel?
Para,kiyafet vsvs
cocukları okula yazdırın 5 yasındakı degıl ama 8 yasındakını yazdırın.okulda zaten durumu olmadıgı anlasılınca ona ordan yardım elı kesın gelıcektır. özel ogretıme dırek yollarlar ve parasınıda verırler okula gıtsın cocuk yazık 8 yasında tam okul yası
halilkarakas
25-01-2012, 23:54
Uyudu bizde de herkes. Sabah bakayım bi eve eşyalar duruyomu diye. Bizdekiler bile atılsa tanıdıklardan toplamaya çalışıcam. Bu soğukta 1 kazak 1 kazaktır..
Peki ısınma durumları nedir ?
valla iyi olur kıyafette....ısınma durumlarını sormadım ama biz büyükannem orda kalırken doğalgaz sobası koymuştuk o vardır orda ben inmedim evlerine :(
Okula gitmelerine neler engel?
Para,kiyafet vsvs
cocukları okula yazdırın 5 yasındakı degıl ama 8 yasındakını yazdırın.okulda zaten durumu olmadıgı anlasılınca ona ordan yardım elı kesın gelıcektır. özel ogretıme dırek yollarlar ve parasınıda verırler okula gıtsın cocuk yazık 8 yasında tam okul yası
okula gitmelerine engel babasına para gönderip evrak alması lazım bulgaristandan ve buraya gönderip kayıt yapılailirmiş anca anladığım kadarıyla...detaylı bilgi annemden alınabilir...bende okumalarını isterim çocuğun 3 e gitmesi lazım yazık okula gidemiyor :(
driftboy
26-01-2012, 00:07
Okula gidemiyolar bari hasta olmasınlar bu soğukta :( Çevredeki okullarla konuşup durumu anlatıp kaydını yapabilirsiniz..
Hatta ve hatta okulda belirli bi günde ( şimdi hatırlamıyorum ama yerli malı haftasımıydı neydı ) herkes bişeyler getiriyodu ve okulda durumu iyi olmayan öğrencilere yardım yapılıyodu.. Mahalle muhtarıyla filanda konuşursanız onlarında yardımı dokunur. Çocuklara burs olsun, yiyecek içecek yardımı olsun, faturalar vs.. Sadece burayla sınırlı kalmayalım. Gerekirse Facebook'ta bi etkinlik düzenleyip öyle bişeyler yapalım..
halilkarakas
26-01-2012, 00:09
bu gün b.düzü muhtarı geldi bize onlarla konuştu annem dedem falan bende o arada sanayiye gitmiştim ne konuştular soramadım anneme....bakalım yarın arar sorar öğrenirim durumu ne olucak ne gidicek diye :(
Arkadaşın ilk mesajda yazdığı numaralardan ilk 4 hane şube kodu, son 4 hane başka bişey kodu da tam hatırlamıyorum, ortadaki kısım da hesap no. Netten para yatırmak isteyenler eft yapabilirler hesap no ve şube kodunu kullanarak.
halilkarakas
26-01-2012, 00:13
Arkadaşın ilk mesajda yazdığı numaralardan ilk 4 hane şube kodu, son 4 hane başka bişey kodu da tam hatırlamıyorum, ortadaki kısım da hesap no. Netten para yatırmak isteyenler eft yapabilirler hesap no ve şube kodunu kullanarak.
eyvallah sağol kardeşim bilgin için .
valla elektrik faturasını falan annemler ödüyor ...çocuklar 5 ve 8 yaşında kıyafet falanda olabilir herkez ne isterse yapabilir yani...
yarın sabah kalktığım gibi gidip babannemin ıban numarasını öğreneyim bari öyle daha iyi olur sağol abicim.
Aynen okul için kitap, kalem defter gibi ihtiyaçları için olabildiğince yardım toplamaya çalışırım ben. ;)
Bir de iban numarasını öğrenirseniz daha iyi olur.
:/ üzücü bir druum halo bakalım bizde bişeyler yapmaya çalışırız
kardeşim Esenyurt Belediyesi ne gidip başvurmayı denedin mı? durumdan haberdar edersen yardım yapacaklardır. 1 saatını almaz bence denemeye değer.
Iban bekliyoruz kardeşim, Allah yardımcıları olsun bizde elimizden geldiği kadar yardımda bulunacaz. Şurda iddaa'ya bile dünya para batırıyoruz bari burda bir işe yarıyalım.
Merhaba,
Ben Halil'in Annesiyim.
Sizinle çok önemli bir olayı paylaşmak istiyorum.
Sözlerime nasıl başlıyacağımı bilemiyorum,iki çocuklu bir bayan var eşi yurt dışında mahsur kaldı,bayan'da çocuklarından dolayı çalışamıyor.Oğlu 3'ncu sınıfa gitmesi gerekirken maddiyattan dolayı gidemiyor,sizden ricam gönlünüzden ne koparsa allah rızası için yardımcı olmanızı istiyorum.
Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.
annemin numarası 0532 705 23 elliyedi
annemin hesap numarası yokmuş babanneminkini yazıyorum : ziraat bankası 1798 01468461 5002 esenyurt şubesinde hesabı . (kamile karakaş)
konu : 'OZ dan izinlidir :(
burdaki iban numarası doğru mudur?
halo seni çok takdir ediyorum kardeşim
emrenin küçüklerini bi toparlayıp sana gönderirim kardeşim
İddaa konusunda bu konuyu paylaştım umarım geri dönüşler olur.
burdaki iban numarası doğru mudur?
İban değil, kart numarasını vermiş sanırım.
ibanı paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince...
Bende varim. Bi gun iddaa oynamasa tech iddaa ekibi, en az 400 500 lira cikartiriz.
Iban gelir gelmez elimden geleni yapicam.
Bende varim. Bi gun iddaa oynamasa tech iddaa ekibi, en az 400 500 lira cikartiriz.
Iban gelir gelmez elimden geleni yapicam.
Süpersin kardeşim :icon_tup:
Ben bugünde hesaba para aktarıp kupon yapacaktım, konuyu görünce aktaracağım o parayı Iban'a aktarma kararı aldım içim huzur doldu.
iban bilgisi aşağıdadır
KAMİLE KARAKAŞ
TR780001001798014684615002
Belediyeye basvurun sessiz kalacaklarini sanmiyorum.
Sessiz kalsalar bile techturkey var hazirana kadar temel ihtiyaclari karsilanir.
Konu sabitlenirse iyi olur dusuncesindeyim
iban bilgisi aşağıdadır
KAMİLE KARAKAŞ
kaymakamlık beyaz masa sanırım bu işleri çözüyordu oralara başvurabilirler
iban için teşekkürler...
iban bilgisi aşağıdadır
KAMİLE KARAKAŞ
panpa ibanı konunun başınada ekle çok daha iyi olur ;)
iban bilgisi aşağıdadır
KAMİLE KARAKAŞ
Teşekkürler, konu günceldir
Elimden geldiğince birşeler gönderdim bende Halo , Allah yardımcıları olsun umarım faydamız dokunur
İşlem tamam konuya güncel diyelim
Hesap No: 19547 Banka:TC ZİRAAT BANKASI
Havale Numarası:100158515 Lehdar:Kamile Karakaş
Lehdar Hes.No/IBAN:TR78 0001 0017 9801 4684 6150 02
Gönderen IBAN :TR80 0003 2000 2100 0000 0195 47
TC ZİRAAT BANKASI /IBAN MERKEZ SUBESI gönde TL XX,00-
Valör : 26/01/12
öğrenciyim çok büyük miktarlar yatıramam ama kendimce elimden geldiğince yatıracağım
panpa ibanı konunun başınada ekle çok daha iyi olur ;)
konuyu açan ben değilim PANPA
gurkanerkan
26-01-2012, 11:34
Allah yardımcıları olsun. Bende 3-5 ne kadar gönderebilirsem göndermeye çalışıcam. Gün içinde bir sürü gereksiz harcama yapıyoruz en azından hayırlı bir iş için yapalım bu harcamaları.
öğrenciyim çok büyük miktarlar yatıramam ama kendimce elimden geldiğince yatıracağım
Kardeşim ben de öğrenciyim bizler de öğrenci kardeşimize kalem defter gibi ihtiyacları için yardımcı olabiliriz. Ben evdeki başlangıç seviyesi kitap, boş defter, kalem, tükenmez kalemleri topluyorum bir araya. :icon_tup:
Allah yardımcıları olsun. Bende 3-5 ne kadar gönderebilirsem göndermeye çalışıcam. Gün içinde bir sürü gereksiz harcama yapıyoruz en azından hayırlı bir iş için yapalım bu harcamaları.
Kardeşim ben de öğrenciyim bizler de öğrenci kardeşimize kalem defter gibi ihtiyacları için yardımcı olabiliriz. Ben evdeki başlangıç seviyesi kitap, boş defter, kalem, tükenmez kalemleri topluyorum bir araya. :icon_tup:
Bravo arkadaşlar devam. Allah korusun bugün belki evet bu durumda değiliz ama bu günlerin yarınlarıda var. Allah razı olsun hepinizden.
Halo ben de ufak bir meblağ gönderdim umarım yardımı dokunur.. Allah yardımcıları olsun
mgnPower
26-01-2012, 12:14
ıban numarasını öğrenmem çünkü babannem yattı ama kart numarası ile yapılacağını biliyorum.
bu adres dogrumudur ? bu kisilerin adresimidir ? isim ve telefon bilgisi olarak annenizin adinami gonderi yapayim. ona gore paket yollayacagim ve kargo sirketleri ad soyad telefon bilgisi istiyorlar
Tum kalemlerimi acilmamis a4 top kagitlarimi dosyalarimi bir adet okul cantasina koydum. Kiyafetler icin ayri bir canta ayarlayacagim.
Ogrenci oldugumdan nakit elimden geldigince gonderecegim. Esenyurt bana cok uzak kargoyu nasil gonderebilirim sizin adiniza gondereyim isterseniz siz ulastirin.
Ben yarin aksam memleketime yola cikiyorum esenyurda gelip bunlari birakcak zaman yok malesef.son finalim de yarin oldugundan kargoyla gonderebilirim ancak
Kardeşim tebrikler bende kitap defter yok işe yarayacak ancak maddi olarak yardım edebilirim.
elimden geldiğince iban hesaba havaleyi yaptım, Allah yardımcıları olsun
Banka:TC ZİRAAT BANKASI
Lehdar:KAMİLE KARAKAŞ
Lehdar Hes.No/IBAN:TR78 0001 0017 9801 4684 6150 02
Gönderen IBAN :TR64 0003 2000 0000 0005 3726 66
halilkarakas
26-01-2012, 13:06
allah razı olsun arkadaşlarım abilerim.....kıyafet falan yollayacaksanız adres yazdım anneminde numarası var orda ..
dün beylükdüzü muhtarı geldi bize konuştular ordanda yardım edecekler aileye
ÇOK SAĞOLUN VALLA :(
Halil sen ihtiyaç listesi yapabilir misin ? aile ile temasın var nede olsa buna yönelik ihtiyaçlarını da giderebilirsek o şekilde de yardımcı olmaya çalışalım..
okul cantalarnı yollayabılırım halıl
halilkarakas
26-01-2012, 17:23
Halil sen ihtiyaç listesi yapabilir misin ? aile ile temasın var nede olsa buna yönelik ihtiyaçlarını da giderebilirsek o şekilde de yardımcı olmaya çalışalım..
okul cantalarnı yollayabılırım halıl
bu akşam gidiyorum abilerim oraya bi konuşayım annemlede ona göre yazarım buraya...gerçi yemekleri yok işte yani yemeye biz veriyoruz falan :(
BlackEmperor
26-01-2012, 20:42
Gönderen Hesap R.Sinan ÇATAL
/ IBAN
KAMİLE KARAKAŞ /
TR78 0001 0017 9801 4684 6150 02
Tutar
xx,00TL
Allah cümlemizin niyetini kabul etsin
SekoLive
26-01-2012, 20:48
halocum konuyu yeni okuyabildm telefondan girdiğimden bakamamıstım,
nakit olarak ayın 10nua kadar cok müsait deilim. 10nundan sonra bende gücüm yettiğince çorbaya tuz katıcam.
saolasın
halilkarakas
26-01-2012, 21:07
Gönderenlerden ALLAH razı olsun bende çok mutlu oldum annem benden daha çok mutlu oldu kadıncağızı hele hiç sormayın :( kıyafetleri hiç yokmuş küçük çocuk bu gün altına işemiş ve değiştirecek kıyafeti yokmuş :( çok üzüldüm çok
http://img59.imageshack.us/img59/8995/20120126200239.jpg
halilkarakas
26-01-2012, 21:08
Gönderen Hesap R.Sinan ÇATAL
/ IBAN
KAMİLE KARAKAŞ /
TR78 0001 0017 9801 4684 6150 02
Tutar
xx,00TL
Allah cümlemizin niyetini kabul etsin
amin abicim allah razı olsun sendende tüm gönderenlerdende :(
halocum konuyu yeni okuyabildm telefondan girdiğimden bakamamıstım,
nakit olarak ayın 10nua kadar cok müsait deilim. 10nundan sonra bende gücüm yettiğince çorbaya tuz katıcam.
saolasın
eyvallah aga 5-10 lira hiç farketmez valla durumlar çok kötü :(
halo yarın sefakoyen gelıcen mı ???
Kardeşim Ziraat Bankasında güzel bir özellik var. İlk sayfadaki numara hesap numarası. Para yatırılan bankamatiklerden kartsız ve ekstra ücret almadan nakit para yatırılabiliyor(kirayı öyle yatıyorumm)
Bankaya gittiğimde kira yatırırken kesin bende birşeyler yapabilirim.
Simdi gordum ,elimden geldigi kadar yolliycam yarin oglen kismetse
Bende eft geçtim şimdi. Yarın hesaba yatar.
Allah yardımcıları olsun....
Eksik listesini yayınlarsan ona göre yardım edebiliriz ***** öğrenci olduğum için fazla bişey yollayamam ama eğer eksik bişey varsa aileme aldırtıp sana kargolayabilirim
Az da olsa bir EFT geçtim,yarın hesapta olur inşallah. Allah yardımcıları olsun.. Durumları sürekli yazarsanız elimizden geldiğince birşeyler daha yapmaya çalışırız.
halilkarakas
26-01-2012, 21:48
halo yarın sefakoyen gelıcen mı ???
bu akşam gelmiştim kadına parayı götürmek için :( yarın kar yağmazsa gelirim bea ama yağarsa yatarım evde :D haber ederim saaaa
Kardeşim Ziraat Bankasında güzel bir özellik var. İlk sayfadaki numara hesap numarası. Para yatırılan bankamatiklerden kartsız ve ekstra ücret almadan nakit para yatırılabiliyor(kirayı öyle yatıyorumm)
Bankaya gittiğimde kira yatırırken kesin bende birşeyler yapabilirim.
eyvallah aga sağolasın
Simdi gordum ,elimden geldigi kadar yolliycam yarin oglen kismetse
eyvallah abicim sağolasınnn :)
Bende eft geçtim şimdi. Yarın hesaba yatar.
Allah yardımcıları olsun....
allah razı olsun ne muradın varsa versin...çok makbule geçiyor harbi :(
Eksik listesini yayınlarsan ona göre yardım edebiliriz ***** öğrenci olduğum için fazla bişey yollayamam ama eğer eksik bişey varsa aileme aldırtıp sana kargolayabilirim
valla kardeşim kıyafet lazım işte çocukların üstünde hiçbirşey yok hergün aynı şeyleri giyiyorlarmış ...çorap olur iç çamaşırı olur çocuklara valla paran neye yeterse yada evde kullanmadığın ne varsa kardeşim herşey olur :(
halilkarakas
26-01-2012, 21:50
Az da olsa bir EFT geçtim,yarın hesapta olur inşallah. Allah yardımcıları olsun.. Durumları sürekli yazarsanız elimizden geldiğince birşeyler daha yapmaya çalışırız.
eyvallah abicim çok sağolasın allah razı olsun..
valla önemli olan yemek karın tokluğu tabiki ondan sonra kıyafete falan itiyaçları var :(
adres yazılı isteyen makarna falanda gönderebilir erzak niyetine :(
halil müsait olunca gelde bir alışveriş yapalım beraber bebelere ;)
okankrgz
27-01-2012, 10:14
elimden geldiğince maddi olarak katılıcam bende, fırsat bulunca hesaba tl göndericem inşallah, Allah yardımcıları olsun bu karda kışta :(
halilkarakas
27-01-2012, 12:09
halil müsait olunca gelde bir alışveriş yapalım beraber bebelere ;)
eyvallah haluk abi adamsın ;)
elimden geldiğince maddi olarak katılıcam bende, fırsat bulunca hesaba tl göndericem inşallah, Allah yardımcıları olsun bu karda kışta :(
sağolasın abicim valla çok makbule geçer allah razı olsun :(
fatih(fb)
27-01-2012, 14:21
kardeşim elimden geldiğince yolladım bişeler hesaba Allah yardımcıları olsun ..
halilkarakas
27-01-2012, 15:43
kardeşim elimden geldiğince yolladım bişeler hesaba Allah yardımcıları olsun ..
allah razı olsun eyvallah abicim :)
Çocukların cinsiyeti nedir ? 5 yaşında olan kızmı erkekmi ?
okul için ısrar et halil müdürü ile görüşseniz bile yeterli olur eğer yok ben karışmam derse şikayet ederiz mecburlar yani kısacası ;)
Bu akşam müsait olursak hanımı alır giderim elimizden ne geliyorsa yardımcı oluruz inşallah .
halilkarakas
27-01-2012, 15:57
Çocukların cinsiyeti nedir ? 5 yaşında olan kızmı erkekmi ?
okul için ısrar et halil müdürü ile görüşseniz bile yeterli olur eğer yok ben karışmam derse şikayet ederiz mecburlar yani kısacası ;)
Bu akşam müsait olursak hanımı alır giderim elimizden ne geliyorsa yardımcı oluruz inşallah .
çocukların ikiside erkek yaa yaşar abi :( kimlikleri olmadığı için biraz zor olucak ama annem muhtarla ve müdürlerle falan görüşücek pazartesi inşallah yazarlar yazdırmaya çalışıcaz...en kötüsüde çocuklar daha sünnet olmamış buda var :( oofff off hep bişey çıkıyo harbi çok üzülüyorum durumlarına...
valla olur adresi yazdım aga gidersin evde giyilmeyen kıyafet falan olur olur yani üstlerinde falan hiçbişey yokmuş ...önceki yazılarımdada yazdım çocuk altına kaçırmış değiştirmeye kıyafet yokmuş :( annesininde yokmuş....böyle bişey abi
onursumer
27-01-2012, 16:13
çocukların kimlikleri hiçmi çıkmamış 5 yaşına kadar ?
akşam ordayım kısmetse adres yazılı ;)
halilkarakas
27-01-2012, 16:22
çocukların kimlikleri hiçmi çıkmamış 5 yaşına kadar ?
kaçak geldikleri için çalışmaya çıkartamamışlar ...bu yüzden çocukların babası bulgaristana evrak almaya gitti ve ceza yemiş haziran ayına kadar haziran ayında gelicek ve o evrakları alması içinde 500 leva(TL) para lazım :( nasıl olucak valla kafam almıyo hiç :(
akşam ordayım kısmetse adres yazılı ;)
tamam abi gidince annemi ararsın numarası yazıyor 1 sayfada allah razı olsun.
BerkayKamaci
27-01-2012, 16:31
cocukların babası bulgaristanda demiştin yanılmıyorsam.
bizim çalıştığımız firmanın bulgaristana otobüs seferleri var. ben babasının ıstanbula gelıs yol masraflarını karşıyalabılırım elımden geldıgıncede hesaba bıseyler gecıcem.
ama dedıgım gıbı yol masrafları ıcın ne zaman gelıcekse bana ulaşırsanız yardımcı olurum
Ben ordan hertürlü getiririm adamı tırla otobusle taksiyle sıkıntı olmazda evrak sıkıntısı var galiba baska durumlar var adamın buraya gelmesi için yanlısmı anladım halo ?
halilkarakas
27-01-2012, 16:34
cocukların babası bulgaristanda demiştin yanılmıyorsam.
bizim çalıştığımız firmanın bulgaristana otobüs seferleri var. ben babasının ıstanbula gelıs yol masraflarını karşıyalabılırım elımden geldıgıncede hesaba bıseyler gecıcem.
ama dedıgım gıbı yol masrafları ıcın ne zaman gelıcekse bana ulaşırsanız yardımcı olurum
eyvallah kardeşim....ilk önce evrak parası göndermem lazımki adamın buraya gelmesi ve çocukları okula yazdırmak için ve tr kimliği alabilmeleri için ....onlar hallolduktan sonra hemen sana dönerim eyvallah sağolasın :)
halilkarakas
27-01-2012, 16:35
Ben ordan hertürlü getiririm adamı tırla otobusle taksiyle sıkıntı olmazda evrak sıkıntısı var galiba baska durumlar var adamın buraya gelmesi için yanlısmı anladım halo ?
aynen kanka sıkıntı var işte adamı getirsekte sonuçta ordan evrak alması lazım bu üst postta yazdığım gibi :(
halilkarakas
27-01-2012, 17:10
ailemiz :(
http://img542.imageshack.us/img542/3398/gjfgfkkfjkfjj.jpg
BoostLogic
27-01-2012, 17:16
o yaşta çocuğun konuşamamasının nedeni muhtemelen işitmesinde bir sorun olmasından kaynaklanır, okul ile alakası yoktur bilginize.
halilkarakas
27-01-2012, 17:17
işitmesinde bir problem olsa anlardık ve annesi söylerdi bize çocuğa gel diyorum geliyo bırak falan diyorum anlıyo o yönden iyi işte işitmesi var :)
Maşallah cin gibiler ufak fenalarda bakış falan çok tehlikeli :)
Biz mesaideyiz bugün gidemeyeceğiz gibi yarın saat 2,5 3 gibi ordayım en kötü ihtimal.
ALLAH nasip ederse :)
halilkarakas
27-01-2012, 17:24
Maşallah cin gibiler ufak fenalarda bakış falan çok tehlikeli :)
Biz mesaideyiz bugün gidemeyeceğiz gibi yarın saat 2,5 3 gibi ordayım en kötü ihtimal.
ALLAH nasip ederse :)
inşallah abi :)
küçük olan çok agresif işte konuşamadığı için :(
halilkarakas
28-01-2012, 13:23
5 yaşındaki 28 - 8 yaşındaki 31 - annesi 37 giyiyormuş .
ayakkabı göndermek isteyenler vardı diye yazayım dedim.
halilkarakas
28-01-2012, 16:50
pejocu yaşar abi allah razı olsun adamsın !
halilkarakas
29-01-2012, 00:35
Evde giyilmiş giyilmeyen kıyafette olabilir arkadaşlarım dostlarım abilerim kardeşlerim.
halilkarakas
30-01-2012, 15:17
çok yardımsever insanlar varmış allah razı olsun...
çok yardımsever insanlar varmış allah razı olsun...
Nedir son durum ? Aybaşı geldi ben tekrar bir Eft daha yapmayı planlıyorum
halilkarakas
30-01-2012, 15:21
Nedir son durum ? Aybaşı geldi ben tekrar bir Eft daha yapmayı planlıyorum
koray abi geçen 230 tl götürdüm geçen günde baktım 180 tl gibi bir rakam olmuştu onuda kar erisin araba çıkmıyor araba çıktığı an onuda götürücem bakalım...allah razı olsun sağol
Ayın 8. inde maaş alınca bende 2. bir eft geçicem.
Kimseyi yadırgamak, yahut akıl vermek haddime değil ama arabasına incik boncuk şeylere para yağdıranlar görsün günceli
halilkarakas
30-01-2012, 16:41
Kimseyi yadırgamak, yahut akıl vermek haddime değil ama arabasına incik boncuk şeylere para yağdıranlar görsün günceli
allah razı olsun abicim...inşallah kimse bu duruma düşmez.
bu yazdığını yazmak istedim ama yanlış anlaşılırım diye yazmamıştım eyvallah :)
pejocu yaşar abi allah razı olsun adamsın !
Kardeş sıkıntı değil elimizden ne geliyorsa keşke daha fazla gelsede daha fazla yardım edebilsek :(
bu hafta üst baş ayarlamaya çalışacağım kısmetse kendim getiririm leman ablaya teslim ederim para ne toplayabilirsek onuda getiririm,ALLAH kimseyi aç ve açıkda bırakmasın değil nağmerde merde bile muhçat etmesin elden ayakdan düşürmesin herkeze sağlıklı mutlu yaşam nasip etsin...
Elininizi taşın altına sokun AĞALAR ...
iNANIN İHTİYAÇLARI VAR :icon_tup: :icon_tup:
halilkarakas
30-01-2012, 16:57
Kardeş sıkıntı değil elimizden ne geliyorsa keşke daha fazla gelsede daha fazla yardım edebilsek :(
bu hafta üst baş ayarlamaya çalışacağım kısmetse kendim getiririm leman ablaya teslim ederim para ne toplayabilirsek onuda getiririm,ALLAH kimseyi aç ve açıkda bırakmasın değil nağmerde merde bile muhçat etmesin elden ayakdan düşürmesin herkeze sağlıklı mutlu yaşam nasip etsin...
Elininizi taşın altına sokun AĞALAR ...
iNANIN İHTİYAÇLARI VAR :icon_tup: :icon_tup:
allah razı olsun abicim....allah kimseyi 50 kuruşluk ekmeğe muhtaç bırakmasın.amin
halilkarakas
31-01-2012, 18:14
kış ayları çok soğuk geçiyor :(
Güncel konu atlamayalım beyler
Halil çok güzel konu Allah senden razı olsun
bende yeni gördüm
yardım edenler buyuksunuz Allah kabul etsin
konu sabitlense keşke
Karınca misali küçük bi eft geçtim yarın geçer hesaba Allah razı olsun herkezden...
halilkarakas
01-02-2012, 23:53
Halil çok güzel konu Allah senden razı olsun
bende yeni gördüm
yardım edenler buyuksunuz Allah kabul etsin
konu sabitlense keşke
eyvallah abi sağolasın :)
Karınca misali küçük bi eft geçtim yarın geçer hesaba Allah razı olsun herkezden...
sendende allah razı olsun abicim...ufak mufak farketmez belki sizin göndereceğiniz miktara 3-4-5 gün geçinicekler :) eyvallah
63owen63
02-02-2012, 00:08
Konuyu yeni gördüm, şuan kendi parasını kazanan biri degilim ama şahsi kullanacagım bir miktarı inşallah yollayacagım kardeşlerimiz için. Hepimize ellerimizi uzatabilmemiz için imkan sagladıgın için çok sagol halil. Bu arada bilgin yoktur belki diye söylüyorum. Sosyal yardımlaşmaya gidin,başvurun ailenin hertürlü soba kıyafet yiyecek vs 'sine yardım ederler + milli egitim le de görüşürsen okul olayını tak diye çözeler. Ücretli ögretmenlik yaptıgım dönemde van'dan gelen zor durumdaki ögrencilerim icin cok yardırdım, insanlara yanlış anlaşılma korkunuda anlayabiliyorum. Allah razı olsun herkes den.
halilkarakas
02-02-2012, 00:10
Konuyu yeni gördüm, şuan kendi parasını kazanan biri degilim ama şahsi kullanacagım bir miktarı inşallah yollayacagım kardeşlerimiz için. Hepimize ellerimizi uzatabilmemiz için imkan sagladıgın için çok sagol halil. Bu arada bilgin yoktur belki diye söylüyorum. Sosyal yardımlaşmaya gidin,başvurun ailenin hertürlü soba kıyafet yiyecek vs 'sine yardım ederler + milli egitim le de görüşürsen okul olayını tak diye çözeler. Ücretli ögretmenlik yaptıgım dönemde van'dan gelen zor durumdaki ögrencilerim icin cok yardırdım, insanlara yanlış anlaşılma korkunuda anlayabiliyorum. Allah razı olsun herkes den.
eyvallah allah razı olsun çok sağolasın valla ...tc kimlikleri olmadıkları için hiçbir yardımlaşma yapamayacaklarını söylediler....okul için annem görüşecekti arayıp sormadım kardan dolayıda gitmedim sefaköye....bir gelişme olursa zaten burda paylaşacağım...çok sağolasın allah zihin açıklığı versin .
halilkarakas
04-02-2012, 14:22
340 tl çektim bu gün götürücem parayı...yatıranlardan allah razı olsun.
halilkarakas
08-02-2012, 16:55
para yatıranlardan allah razı olsun.
kardesım telefondan zor gırılıyor son sayfaya bıdaha iban yazarmısın?
birde kargo gonderebılecegım adres..
kardesım telefondan zor gırılıyor son sayfaya bıdaha iban yazarmısın?
birde kargo gonderebılecegım adres..
annemin numarası 0532 705 23 elliyedi Leman Arslan
ıban : TR780001001798014684615002
halilkarakas
11-02-2012, 01:43
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Ben Halilin annesiyim ismim Leman
Sizinle, zor durumda kalan bir aile ile ilgili bişey paylaşmıştım,
Görüyorumki hala böyle duyarlı ve vijdanlı vatandaşlarımız varmış,sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.
Allah sizden razı olsun.Biliyorum bu yaptığınız iyilik karşısında, mutlaka mükafatınızı alacaksınız.
Allaha emanet olun.
Hoşçakalın,
Kardeşim 2. eftyi geçtim... Elimden geldiğince tekrar yardımcı olmaya çalışıcam.
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Ben Halilin annesiyim ismim Leman
Sizinle, zor durumda kalan bir aile ile ilgili bişey paylaşmıştım,
Görüyorumki hala böyle duyarlı ve vijdanlı vatandaşlarımız varmış,sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.
Allah sizden razı olsun.Biliyorum bu yaptığınız iyilik karşısında, mutlaka mükafatınızı alacaksınız.
Allaha emanet olun.
Hoşçakalın,
Sizlerin aile için gösterdiğiniz duyarlılığı gördükten sonra bizim kayıtsız kalmamız olmazdı. Umarım çocukların okul sorunu hallolmuştur, kalem, defter gibi kırtasiye gereksinimleri konusunda da elimden geldiğince bir şeyler toparlamaya çalışıyorum. :icon_tup:
halilkarakas
12-02-2012, 23:21
Kardeşim 2. eftyi geçtim... Elimden geldiğince tekrar yardımcı olmaya çalışıcam.
allah razı olsun sağolun :)
Sizlerin aile için gösterdiğiniz duyarlılığı gördükten sonra bizim kayıtsız kalmamız olmazdı. Umarım çocukların okul sorunu hallolmuştur, kalem, defter gibi kırtasiye gereksinimleri konusunda da elimden geldiğince bir şeyler toparlamaya çalışıyorum. :icon_tup:
eyvallah kardeşim okul durumu olduğu zaman yazacağım buraya sağolasın.
250 tl dön çektim götürdüm...
halilkarakas
06-03-2012, 11:32
çok üzücü bir durum tabiki :(
orhan_guney
06-03-2012, 11:36
elimizden ne geliyorsa yapalım. allah kımseye yokluk göstermesin.
halilkarakas
13-03-2012, 18:31
amin amin amin
halilkarakas
03-06-2012, 15:07
Merhaba sevgili arkadaşlar,ben Leman Halilin annesiyim.
Daha önce sizlerle bir şey paylaşmıştım.Hani iki çocuklu bir bayan hakkında.Sizlerden bir ricam olacak!
Allah rızası için son bir kez daha yardımcı olmanızı istiyorum.Büyük oğlu bu yıl okula gidemedi vatandaş olmadıkları için,okula yazdırabilmemiz için Konsolosluktan evrak almamız gerekiyor.Küçük oğlu 5 yaşında hala konuşamıyor,doktora götürmemiz lazım,bayanın eşi 1'5 yıldır yurt dışında mahsur kaldı bu gün ceza süresi bitti cuma günü (8 haziran)'da gelebilmesi için yol parasına ihtiyacımız var,buda sizlerden gelecek yardımlarınızla inşallah başaracağız.Gönlünüzden ne koparsa. SON BİR KEZ DAHA ALLAH RIZASI İÇİN.SİZLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. SAYGILAR,
IBAN No:TR780001001798014684615002
KAMİLE KARAKAŞ
Adres:Gültepe mah.Cengiz Topel Cad.No:22 D.4
KÜÇÜKÇEKMECE \İSTANBUL
LEMAN ARSLAN
GSM No:0532 705 23 57