PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bulgaristan yeşil pasaporta vizeyi kaldırdı :)

rebelh
26-01-2012, 07:32
HABER: Bulgaristan'dan Trkiye'ye Jest haberi (http://www.haberler.com/bulgaristan-dan-turkiye-ye-jest-3301054-haberi/)

arkadaşlarla bulgara tatile gidelim dioduk bende yeşil pasaport var fakat süresi 1 seneden az olduğu için vize vermiolarmış diye yalan olmuştu plan şimdi vize kalkınca muhtemelen benzini gazı bile bulgardan alırım sürekli:)

15 şubattan sonra bu adam arabanın yeşil kartını alır her hafta bulgara gider :)

uzun süredir beklediğimiz bir haberdi çok iyi oldu bu

peki bu dönemde bulgarda neler ucuz neler getirilebilir tr ye alektronik çok öyle oynamıyor ama araba parçası çok ucuz diye duymuştum bilgisi olan varmı?

hatta gaza gelinse 3 arkadaş bulgar plaka bi supra bile alınabilir 2jz gte 10k civarı :beuj:

Skyhawk34
26-01-2012, 07:35
Zaten yeşil pasaporta vize yokki ?

rebelh
26-01-2012, 07:38
Zaten yeşil pasaporta vize yokki ?

bulgara vardı yunana yoktu orasıda ztn pahalı die işe yaramiodu şimdi artık bulgarada yok :)

SONE-R
26-01-2012, 07:39
hemen gideyim :)

Günkut
26-01-2012, 07:40
YEŞİL NASIL VAR ? KİME VERİLİYOR BU YEŞİL PAŞPORT:d

rebelh
26-01-2012, 07:53
YEŞİL NASIL VAR ? KİME VERİLİYOR BU YEŞİL PAŞPORT:d

memur derecesine göre aldık biz babadan dolayı sen ne istiosan söle ben geçerken bırakırım sana :D

uğricam yanına şaka maka hatta yrnki ihaleye girmeyi düşünüodum ayarlayamadım durumları

ne getirebiliriz ucuz ucuz bol bol olmecayı 5 litrelik su bidonlarına doldurarak getircem :D

Günkut
26-01-2012, 07:54
yapma yanarsın :d
o getırmeler fılan eskıdendı para yapan benzın suanda :)gıt eglen gelo kadare

Skyhawk34
26-01-2012, 07:59
memur derecesine göre aldık biz babadan dolayı sen ne istiosan söle ben geçerken bırakırım sana :D

uğricam yanına şaka maka hatta yrnki ihaleye girmeyi düşünüodum ayarlayamadım durumları

ne getirebiliriz ucuz ucuz bol bol olmecayı 5 litrelik su bidonlarına doldurarak getircem :D

baba ordudamı görev yapıyor bizdede yeşil varda :)

rebelh
26-01-2012, 07:59
yapma yanarsın :d
o getırmeler fılan eskıdendı para yapan benzın suanda :)gıt eglen gelo kadare

yakalanırmıyız su şişesine tekila atsak:D

rebelh
26-01-2012, 08:00
baba ordudamı görev yapıyor bizdede yeşil varda :)

evet emekli şimdi :) gitmeyi düşünürsen bulgara haberim olsun

Skyhawk34
26-01-2012, 08:02
evet emekli şimdi :) gitmeyi düşünürsen bulgara haberim olsun

Vahaaaaayyy :D

bakalam artık bu yaz gittik 1 hafta arkadşıma geri döndük bidaha gidecek olursak söylerim :)

rebelh
26-01-2012, 08:07
Vahaaaaayyy :D

bakalam artık bu yaz gittik 1 hafta arkadşıma geri döndük bidaha gidecek olursak söylerim :)

bizde önce 1-2 gb gidip sonra 3-4 günlük bi tatil planlıyoruz

Skyhawk34
26-01-2012, 08:13
hayrlısı bakalım :) keyifli tatiller

darkmoon
26-01-2012, 08:51
benimde 17 ye kadar pederden yeşil vardı vize yok diyorlarda hikaye finlandiyaya gittim küçükken vize istediler valla laciverte döndükden sonra rahat ettim hiç olmassa riskin yok direk vizeni alıp gidiyorsun ama tercihim eğer gezi tursitik ise egzotik ülkeler romanyaya gittim mesela bir daha kesseler gitmem :D :D brezilya küba thailand yenizelanda v.b gibi ülkelere gitmek istiyorum :) sanırım buralara vizede yok..

elpadre
26-01-2012, 09:06
buenos aıress yada brasılll tavsıye ederımm :)

rebelh
26-01-2012, 09:08
abi bulgar bana 25 kilometre vala eğer işime gelirse sürekli giderim araba parçaları çok ucuz diolar bilgisi olan varmı?

hsynylmz
26-01-2012, 09:15
evett hurda araç coktur bg de araçlar cok ucuzdurr sureklı almanyadan felan araç geldıgı ıcın bugun aldıgınız 10 mılyarlık bır aracı satmaya kalksanız 5 mılyara zor satarsınız deli gibi araç getiriyorlar (içki olayına gelirsek free shoptan bısı almak ıstersenız 3 gun durmanız gerekmedır dıye bılıyorum. şişe olayına gelirsek arabada tek olursanız dıkkat cekersınız daha once ev rakısı yanı bogma getırmıstım 2 lt. su sıselerınde ama arabada tek degildım :)

Mr.K
26-01-2012, 09:17
Araba parcaları ucuzdur illaki turkıyeye gore de.Gumruk işini nasıl halletceksınız bn onu anlamadım ?

rebelh
26-01-2012, 09:20
evett hurda araç coktur bg de araçlar cok ucuzdurr sureklı almanyadan felan araç geldıgı ıcın bugun aldıgınız 10 mılyarlık bır aracı satmaya kalksanız 5 mılyara zor satarsınız deli gibi araç getiriyorlar (içki olayına gelirsek free shoptan bısı almak ıstersenız 3 gun durmanız gerekmedır dıye bılıyorum. şişe olayına gelirsek arabada tek olursanız dıkkat cekersınız daha once ev rakısı yanı bogma getırmıstım 2 lt. su sıselerınde ama arabada tek degildım :)

1 bçk litrelik şişeye 2 tane 70lik olmeca atılır normal su vaziyetinde getirilir die düşünüorum sürekli git gel yapma imkanım var ilk etapta 3 aylık bi yeşil kart alıcam ztn araba için:) arabayı bulgarda modlasak daa ucuz olmazmı mesela(bnm araba için değil)

hsynylmz
26-01-2012, 09:20
gumrukten gecmesı zor ama bır tanıgım su sekılde yapıyordu aırbag felan sokuyordu sokebılgıdı parcaları aracı bos olarak gerı goturuyorduu tekrardan doldurum gerı donuyordu :))

rebelh
26-01-2012, 09:21
Araba parcaları ucuzdur illaki turkıyeye gore de.Gumruk işini nasıl halletceksınız bn onu anlamadım ?

ilk aklıma gelen tenek jantla gidip güzel bi jantla dönmek oldu :)

rebelh
26-01-2012, 09:22
gumrukten gecmesı zor ama bır tanıgım su sekılde yapıyordu aırbag felan sokuyordu sokebılgıdı parcaları aracı bos olarak gerı goturuyorduu tekrardan doldurum gerı donuyordu :))

en basiti hava filtresi olabilir :)

darkmoon
26-01-2012, 09:23
herhalde araba parçası ucuzdur avrupanın en büyük çalıntı araba parçalama merkezi :D avrupadaki almanyadaki bütün çalıntı araçlar bulgaristanda ya yeniden bulgar trafiğine bulgar plaka ile katılıyor yada çoğu parçalanıyor.. :D işin komik yanı gene parçalanan araçlar avrupa pazarına satılıyor :D

hsynylmz
26-01-2012, 09:24
1 bçk litrelik şişeye 2 tane 70lik olmeca atılır normal su vaziyetinde getirilir die düşünüorum sürekli git gel yapma imkanım var ilk etapta 3 aylık bi yeşil kart alıcam ztn araba için:) arabayı bulgarda modlasak daa ucuz olmazmı mesela(bnm araba için değil)

soyle dusunelımm turk lırasını 77 den yada 80 alıyorlar euro 1800 felandı galıba :D

gumrukcu o sıselerı sallamadıgı surece problem yok :))) bır tanesını el frenın oraya koyarsın dıgerınnı arka bagaşın oraya bır yere ıskıllenmez:)

hsynylmz
26-01-2012, 09:29
he bide soyle bısı var gumruk kapılarının yogunlugu onemlıı hamzabeylı harıc diğer 2 sınır kapısından gectım derekoy bılgınız 2 dağ arasında neredeyse tum pıs ısler bu kapıdan saglanır :) hamzabeylı de cok sakın dıye soyluyor :)

SiMaO
26-01-2012, 10:05
Bende şuanda Bulgaristandayım araçlar felan dediğiniz gibi ucuz,
Bulgaristandan benzin ve gaz fiyatları ucuz ki sizede yakınmış zaten sınır :)
BG'den vtı alıp parçalarını getirirseniz ekmek su gibi gider diye düşünüyorum özellikle jant :D :D

herhalde araba parçası ucuzdur avrupanın en büyük çalıntı araba parçalama merkezi :D avrupadaki almanyadaki bütün çalıntı araçlar bulgaristanda ya yeniden bulgar trafiğine bulgar plaka ile katılıyor yada çoğu parçalanıyor.. :D işin komik yanı gene parçalanan araçlar avrupa pazarına satılıyor :D

Dediğiniz gibi Çalıntı merkezi burası,
Akrabamda bmw e46 vardı 5 sene sonra çalıntı olduğu öğrenildi vs vs sorunlar çıktı hep :D :D

rebelh
26-01-2012, 11:02
Bende şuanda Bulgaristandayım araçlar felan dediğiniz gibi ucuz,
Bulgaristandan benzin ve gaz fiyatları ucuz ki sizede yakınmış zaten sınır :)
BG'den vtı alıp parçalarını getirirseniz ekmek su gibi gider diye düşünüyorum özellikle jant :D :D

Dediğiniz gibi Çalıntı merkezi burası,
Akrabamda bmw e46 vardı 5 sene sonra çalıntı olduğu öğrenildi vs vs sorunlar çıktı hep :D :D

benzin ve lpg fiyatları nedir?

SiMaO
26-01-2012, 11:08
Benzin 95 = 2,47 Leva
98 = 2,60 Leva olması lazım
Lpg : 1,28 :)