Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda s2000 sorgusu
besyoali
26-01-2012, 15:51
Arkadaşlar aşşağıdaki linkteki arabaya talibiz tanıyan varmı acaba yarın inşallah görmeye gidicez.Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler...
Honda S2000 2.0 Vtec 2005 Model 55.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 72066649 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2005-model-honda-s-2000-72066649/detay)
okadar temiz bir araç değil göründüğü kadar. plaka fln ? msj atsaydınız
besyoali
26-01-2012, 16:31
Konsinye araç zaten galericide bilmiyor arabanın akibetini ufak tefek kazası varmış motor çok ii dediler zaten patates demezler herhalde :) kasa olarak çok büyük bi beklentimiz yok ufak tefek bizde razıyız ama dediğim gibi pertse sıkıntı tabiii aradım plka için arıycaktı beni güya oda bilmiyoo var bi acayiplik ama bakalım teşekkürler....
Bu onceden bi s200 vardı pert e cıkmıs motor arızalı alpertten mi ne satılıktı oda 2005 ti onu toplayı bu hale getirmiş olabilirler plaka onemli
besyoali
26-01-2012, 16:45
plaka 34ply02 geldi....
Teşekkürler....
s2k sorgulamaları konusundan alıntı:
34PLY renk indy pearl yellow du turkiyede 2 adet var daha dogrusu vardi burisi bkm s2k 2009 biride buydu fakat bu araci alan arkkadas sag onden agar bi kaza yapti araci normal sari rengine boyatti indy pearl yellowa boytmadi rengi pahali diye kaput tamponlar kanat fiber crazy carsda yapildi sanirim mami almisti antalyadan araci gercekten kusrsuz bir aracti
halilkarakas
26-01-2012, 17:46
ali abi biraz daha indirim yapsın alınır bence ...ne pert s ler var 60 70 isteyen ...ben olsam gözüme iyi gelirse kasa alırım.
besyoali
26-01-2012, 17:51
ali abi biraz daha indirim yapsın alınır bence ...ne pert s ler var 60 70 isteyen ...ben olsam gözüme iyi gelirse kasa alırım.
Ben pek öle düşünmüyorum haklısn aslına bakarsan CTR fiyatına S2K alıcaz ama içimizede acık sinsin diye düşünüyorum dostum....:)
Teşekkürler...
Araci kazaliykende yapilirkende yapildiktan sonrada gordum pek iyi degil durumu degisenleri de var kaportasini yapan Ustayi taniyorum dizgun is yapar ama ne diyim yuruyen falan kasa dif 55 bile cok o halini gordukten sonra ucuza alsanda yine harcatir yuzunu guldurmez
Bence bu araca gerek yok ....
Forumda acilan konular arasinda var zaten bunu neden actiniz ?
Arama yapmadan konu acarsaniz ceza alirsiniz !