Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım! Anahtar arabada kaldı
Acil Arkadaşlar 2009 Hyundai Getz in anahtarını içinde unuttuk arkadasta inerken kapıları kitlemiş yedeğide bulamıyoruz yardımcı olabilecek biri varmı ? Aracın ruhsatı bizde. Istanbul - Şişli/Fulyadayız
mgnPower
26-01-2012, 17:18
cilingir yollari tastan.
arkadaşın anahtarlar içerideyken kapıları dışarıdan nasıl kilitlemiş
ulasoztas1
26-01-2012, 17:22
başıma gelmişti, en yakın lastikçiye gitmiştim adam T cetveli gibi bir metal parçayı cam lastiğinin arasından sokup tak diye açmıştı şaşıp kalmıştım
Onların kapılarda mandal var inerken basınca kitliyo kapıları kapılar kapanıncada dısarda kaldı işte. Çilingir açabilirmi ya açabilirse ariyim direk
turbo&quattro
26-01-2012, 17:23
Iki kere basima geldi cok sinir bozucu durum :)
o zaman size çilingir yolu gözüküyor ufaktan
nakayama
26-01-2012, 17:27
camı kırın...
en ufak cam hangisiyse onu patlatın çilingirden daha ucuza gelebilir :D
SULTANOGLU
26-01-2012, 17:30
aynışey PTcruzer da olmuştu yetkili servis geldi kapının arasına tansiyon aletinin o şişen kısmı gii bişey koydu ufaufakufak şirirdi, sonra aradanbir çubuk sokup kapıyı açtı :)
06 ANIL 38
26-01-2012, 17:30
çilingir veya yedek anahtar dışında burdan nasıl bir çözüm bekliyorsunuzki anlamadım...
camı kırın...
en ufak cam hangisiyse onu patlatın çilingirden daha ucuza gelebilir :D
:D patlatmayın kardeşim camı mamı yazık günah :D
bi düşündümde aynı durumda ben olsam kendi arabamın camını kıramam çok çok zorda kalmadıkça :rolleyes:
pinpon topuyla bazı araçlar açılıyor tipoda denedik açmıştık sizinki açılırmı bilmiyorum denemekde fayda var:)
çilingir veya yedek anahtar dışında burdan nasıl bir çözüm bekliyorsunuzki anlamadım...
Çilingirin araba kapısı açabileceğini bilmiyordum camıda kırmak istemedik. Şimdi yol yardımla konustum 15tl artı yol ucretine gelip açarız diyolar onları çağırdım. Herkese teşekkür ederim :)
halilkarakas
26-01-2012, 17:47
kelebek camını kırın 70 lira.
pardon.
kelebek camı kırardım ben olsam. çilingir dünyanın parasını alır akşam akşambide uğraş dur. çıkmacıda kelebek aramak daha kolay
kelebek camını kırın 70 lira.
pardon.
Yol yardımda 50-60 civara bir şeye geliyor. Şimdi akşam akşam elleri kana bulamayalım :D
Alarm kapıyı kitledi, tereddüt etmeden arka kelebeği kırdım. 2009 Getzin cami bayaa sağlanmış hemen kırılmadı ama 30tl gibi bir rakama taktılar, dora cam gibi biryerde.
valla yol yardımı daha mantıklı, temiz çözüm olur
Onurkk06
26-01-2012, 18:00
ankara kent parka gitmiştim şahinin anahtarı plastik yerinden kırılmıştı mecburiyetten ayrı taşıyodum onu tam otoparka parketdim kapıları kitledim anahtar elimden bi sekti lokar çukuruna lak diye gitdi :D yaşadığım rezilliği anlatamam arkadaşınızı çağarın çilingirin bi elemanını versin yanınıza yoksa direk gelirse adam cok para istiyor dükkanı kapatıp geleceği için
http://orhanbalci.net/tr/wp-content/uploads/imdat_cekici1.png
ardından kapalı otopark :D
bu saatte camcı olmaz kuvvetle muhtemel
varsa arka ufak kelebek camını patlatın en pratik çözüm
MPower's
26-01-2012, 18:15
Hiç gerek yok çilingir en mantıklısı o gün kuzenimin 106ıda anahtar içerde kaldı adam geldi telle 10 dakika da açtı 25 lira da para aldı. üstelik 24 saat arayın geliyolar.
çiligir var çilingir var bu saatte çilingir 50 den aşşağı bırakmaz zorda kalınca tarife artıyor :D
lnd_samet
26-01-2012, 19:16
nerdesin tam olarak?
bana semt söyle çilingir telefonu vereceğim
nerdesin tam olarak?
bana semt söyle çilingir telefonu vereceğim
Teşekkürler çok ama Hyundai geldi 50tl ye halletti şükür :) kapıyı hafif kastırdı telle pıt diye actı
Tenis topuna delik açıp içindeki havanın basıncıyla kapı açanlar vardı Discovery Channelda ..
berkay_aydin
27-01-2012, 01:05
Bizim yolun ortasında nasıl olduysa çalışır halde kitlenmişti :D tansiyon aleti işe yarıyor çubuk veya tel tamamdır :)
WarmongeR
27-01-2012, 01:27
aynısı yıllar önce rizede başıma gelmişti hemde istanbula döneceğim gün, benim amcaoğlu sağolsun bavulları bagaja yüklerken anahtarı içine düşürmüştü. tel soktuk kapının içine bir şeyler filan kilidin pimi kalktı ancak kapıda tık yok. bizde kelebek camı kırıp içeri ufaklıklardan birini soktuk ancak araçta çift kilit zımbırtısı olduğundan anahtar olmadan içeriden de açılmıyordu. içerdeki ufaklığa bagajın açma yerini tarif edene kadar anamız ağlamıştı. kelebek camı kartonla kaplayıp yola vurmuştuk (:
redbaron
27-01-2012, 01:30
başıma geldi.audi yol yardımı aradım.biz gelirsek sadece camı kırarız dediler.saol onu bende yaparım dedim gelmeyin dedim.bi tane çilingir çağırdılar.kapıyı esnetip aradan bir çubuk sokarak içeri sokarak kapı açma düğmesine basmayı denedi ama açamadı.biraz kapıya zarar verdi sövüp gönderdim.başka bitane çağırdık adam profmuş özel maymuncuğu vardı 20 sn de kapıyı açtı anahtar girişi bölümünden.araba yıkamanın suçu olduğu için ben ödemedim ama 150 tl para almış :D
tornavıdayla kastır tel parcasını ucunu kıvırıp sıvrılt taktırıp cek çilingirlerın yaptığı taktık
GörkemT.
27-01-2012, 01:59
Beklemek istemıyosanız camı patlatın bızde de 306 vardı kapı kolu iptalli akü bitti kalmıstık öyle :)