Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskisehir'li kardeslerimizden yardim!!!
Selcuk_RoL
26-01-2012, 21:02
Eskisehirde bir arac begendik ama akibetini bilmiyoruz aradik sadece 1 kac parca boya var degisen yok dediler eger denilen gibiyse araci gelip alicaz ama bundan emin olmamiz icin isimizi kim cozer kim bole bi kiyak yapar acaba? Vakti olan bi arkadasimiz varsa bize boyle bir iyilik yaparsa cok seviniriz
Arac bu
BMW 5 Serisi 5.28i 1998 Model 30.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 72395553 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1998-model-528i-en-fuul-modeli-m-paket-72395553/detay)
büyük kazası yoktur lafından kıllandım ben onun dışında araç çok temiz duruyor
Hocam benim anlamadığım daha M5 çıkmadan M paket olarak nasıl üretilmiş bu araç?
Selcuk_RoL
26-01-2012, 21:10
Biri olsa baksa gel kardes bu araba guzel dese atlar giderim hemen
bi sorusturalım bakalım ne cıkcak ...
Selcuk_RoL
26-01-2012, 22:06
bi sorusturalım bakalım ne cıkcak ...
Net bisey olursa kesin haber bekliyorum
Tel: 537 256 1907
Hocam benim anlamadığım daha M5 çıkmadan M paket olarak nasıl üretilmiş bu araç?
Son model 5 lerde de boyle, M paket basindan beri var, M5 daha yeni cikti.
Bu arabanin fabrikasyon M olmasi guzel, sonradan cevrilmemis.
Selçuk istersen gel buraya ben seni götüreyim eske istediğin şekilde baktırırız, içine sinmezse muhabbet eder geri dönersin :)
yarın sanayiye gidicem, gittiğim zaman arar sahibini çağırır kportacıma boyacıma bi baktırırım, onegöre haber ederim....
Selcuk_RoL
26-01-2012, 22:55
yarın sanayiye gidicem, gittiğim zaman arar sahibini çağırır kportacıma boyacıma bi baktırırım, onegöre haber ederim....
Kanka bi tel no versene ariyim seni
Selcuk_RoL
26-01-2012, 22:56
Selçuk istersen gel buraya ben seni götüreyim eske istediğin şekilde baktırırız, içine sinmezse muhabbet eder geri dönersin :)
:) kar kis zor is be valla
Kanka bi tel no versene ariyim seni
pm attım istediğin zaman arayabilrsin :)
Selçuk bende ilgilenirdim ama hastayım uzun zamandır şevki veya yiğit ilgileniceklerdir mutlaka...
ramçoya yakşır :D
İbo bulamadik kanka kafamiza gore bi e39 valla almadan biktik arabadan.. Hayirlisi olsun herseyin
İbo bulamadik kanka kafamiza gore bi e39 valla almadan biktik arabadan.. Hayirlisi olsun herseyin
arıyorum bende bulucam bi araba sana
arabanın şase nosunu yiğit gönderdi pert çıkmış :D
Selcuk bendekini verim sana e39 ariosan uzaklarda arama :)
arabanın şase nosunu yiğit gönderdi pert çıkmış :D
aynen o sebepten vaz geçtik..adam üç parça boya var diyor araba 2008 de pert olmuş,adami aradim arabanın pert kaydı varmiş bize gelmez diyorum.adam bana 1998 model araba birşey olmaz diyor arabada değişen yok diyor hala.
Selcuk bendekini verim sana e39 ariosan uzaklarda arama :)
satılıksa ilgilenebiliriz kardeşim.
aynen o sebepten vaz geçtik..adam üç parça boya var diyor araba 2008 de pert olmuş,adami aradim arabanın pert kaydı varmiş bize gelmez diyorum.adam bana 1998 model araba birşey olmaz diyor arabada değişen yok diyor hala.
:D hahah bir ara konulardan birinde görmüştüm benzer bir yorum takla attık ama çok proftu tavan yere hiç değmedi tarzında bu da onun gibi olmuş :) valla nasıl olcak bilmiyorum satış yapılan yer güvenilir hesapta koca şirkette böyle yapıyorsa diyecek birşey bulamıyorum.
pm attım istediğin zaman arayabilrsin :)
kardeşim sanada teşekür ederim karda soğukta işini gücünü bırakıp gitdin arabaya baktın.çok saol:icon_tup:
aracı götürüp baktırcam dedim elemana, yanlız borusan 350 lira istiyor bakmaya haberin olsun diyor :D
ben kaportacımı boyacımı alır gelirim oraya baktırmam sıkntı yok dedim yüzü biraz değişti :D
yanlız aracın çizgisi cidden iyiydi sağ tarafta gördüğüm kadarıyla hiçbişet yoktu, ön sol işlem görmüş çamurlukta boya vardı ve vidalarınada anahtar değişmişti...
kulelede hiçbirşey yoktu...
arka tarafa hiç bakmadım araç zaten yarısı karlar altındaydı :)
iç döşemeler kıvır zıvır yaşına göre çok iyi durumdaydı....
:D hahah bir ara konulardan birinde görmüştüm benzer bir yorum takla attık ama çok proftu tavan yere hiç değmedi tarzında bu da onun gibi olmuş :) valla nasıl olcak bilmiyorum satış yapılan yer güvenilir hesapta koca şirkette böyle yapıyorsa diyecek birşey bulamıyorum.
bu araba buyuk ihtimal le altan ağır hasar almiş,
aracı götürüp baktırcam dedim elemana, yanlız borusan 350 lira istiyor bakmaya haberin olsun diyor :D
ben kaportacımı boyacımı alır gelirim oraya baktırmam sıkntı yok dedim yüzü biraz değişti :D
yanlız aracın çizgisi cidden iyiydi sağ tarafta gördüğüm kadarıyla hiçbişet yoktu, ön sol işlem görmüş çamurlukta boya verdır ve vidalarınada anahtar değişmişti...
kulelede hiçbirşey yoktu...
arka tarafa hiç bakmadım araç zaten yarısı karlar altındaydı :)
iç döşemeler kıvır zıvır yaşına göre çok iyi durumdaydı....
arabanın içi kaza yapmaktan binemedikleri için çok temiz kalmış :D:D
senide uğraştırdık kardeşim tekrar saol
kardeşim sanada teşekür ederim karda soğukta işini gücünü bırakıp gitdin arabaya baktın.çok saol:icon_tup:
ne demek abi herzaman :)
ALPER-VNS
27-01-2012, 22:48
bu kadar mı kötü fotoğraf çekilir.. kapı eşiklerine bakıyım diyorum yok görünmüyo.. çıtalar m mi bakıyım yok anlıyamıyorum.. tamponun altı eksoz çıkışı zaten yok ki anlıyalım orjinal M mi deil mi.. iç mekandan bakınca ayak dayama orjinal değil mesela onun orjinal olması lazım kapı eşiklerinde M logosu ön tamponda da hava girişinin ortasında çıta olması lazım.. tabi zamanla kırılmış değişmiştir falan olabilir ama koltuk direksyon olup da M olmayan bi dünya araba var unutmamak lazım.. benim arabada krom cam çerçevesi yoktu yani chromeline M oluyo mu emin değilim.. kıllandım ama orjinal olmayabilir
araba fena değil donanım olarak
bu araba buyuk ihtimal le altan ağır hasar almiş,
muhtemelen kaportası diri duruyor çünkü
kapı çıtalarında ACschnitzer logosu var ayak dayamada buyuk ihtimal le hartge.resim ler plaka nın gözükmemesi için özenli çekilmiş:)
kapı çıtalarında ACschnitzer logosu var ayak dayamada buyuk ihtimal le hartge.resim ler plaka nın gözükmemesi için özenli çekilmiş:)
aynen hahah resim olayına bende dikkat ettim :D
satılıksa ilgilenebiliriz kardeşim.
Evet satmayi dusunuyorum abi. Selcuk ario gorunce yazdim :) Modelli dizel arabaylada takas edebilirim..
cagri-35
28-01-2012, 13:16
REsimleri bilerek o şekilde çekmişler ;)
Genelde dikkat başka yere gitsin diye, tam kritik noktalar yok fotolarda :)
Birde genelde sol çapraz ve sağ çapraz profil fotolarda plaka çıkmasın diye daha yanı almışlar falan. Hep aynı taktikler :D
Evet satmayi dusunuyorum abi. Selcuk ario gorunce yazdim :) Modelli dizel arabaylada takas edebilirim..
kardeşim araba hakında pm bekliyorum sendn