Orijinalini görmek için tıklayınız : GM'den dokunmatik arka cam projesi..
.::EmrE::.
27-01-2012, 02:10
http://www.youtube.com/watch?v=9G4cYYlIaCc
General Motors arka koltukta oturan yolcular için arka camları neredeyse tablet pc haline getirdi.Dağlık bir yolda cama dokunarak sahilde gidiyormuş havası verebiliyoruz.Şimdilik ar-ge safhasında olan bu yeniliği ilerde araçlarımızda görebiliriz...Videonun sonlarına doğru dışarının görüntüsünü Rio'ya çevirme sahnesi çok süpermiş.
Alıntıdır.
redbaron
27-01-2012, 02:33
sıkıntıdan napcaklarını şaşırmışlar:D çoçuklar için zevkli olabilir ama sağa yada sola boyun bükmekten boyun felci olunabilir :D
ALPER-VNS
27-01-2012, 02:45
parmak izi olur hep cam çıldırırım ben..
kickbuttowski
27-01-2012, 02:52
dokunmatik diyince bende cam indirip kaldirma tuslarini kaldirmislar zannettim.. benimki daha iyi fikir ama :D
ProdriveSTI
27-01-2012, 03:52
Türkiye'de olsa trafikte bakanlar ne el kol yapıyon diye döverler :D
darkmoon
27-01-2012, 06:32
saçma değilde gereksiz cidden
bir ergonomik olarak saçma adamın boynu tutulur yol boyu kafayı büküp bakmakdan
iki camda bolcana parmak izi olur
üç bir arıza falan verirse tamir için şimdi kapıları sök falan can sıkar
dört tamiri pahalı olur kesin bir kapıya darbe alırsa araba kaza anında normal cam 500 tl ise bunun camı sistemi falan on misli tutar
beş Gm böyle bir şey yapsın bakın şuraya yazıyorum çinliler en geç bir yıl içinde tıpkı xenon kitler park sensörü gibi bu tip sistemleri kit halinde satışa sunar :D
Yalnız youtube daki yoruma kopdum
"If this comes out.. expect to see a lot of drawn penises on the road." :hoo::hoo:
en başda bizimkiler yapar :hahaha:
cama film çektirmeye gerek yok siyaha boya gitsin :)
Bulut Y.
27-01-2012, 08:52
yoruma gel :D :D
If this comes out.. expect to see a lot of drawn penises on the road.
zuahhahaha :D :D
Low-Rider
27-01-2012, 08:53
ultra gereksiz
buna nasıl film çektircez :D