Orijinalini görmek için tıklayınız : Mubarek techturkey vatandaşları bende geldim buradayım artık
yaşım 29
istanbulda yaşıyorum
c4 dizel arabam var
Evliyim 1 çocuğum var
Umarım bu nezih ortama ayak uydurabilir , siz değerli arkadalasrla muhabbetimizi ebedii hayata kadar devam ettirebiliriz.
İnşallah.
hakotech
27-01-2012, 23:24
hoşgeldiniz keyif almanız dileği ile :)
SekoLive
27-01-2012, 23:25
hoşgeldiniz sizde en az bizler kadar mübarekdirsiniz .
isim nedir?
TolgaEsentepe
27-01-2012, 23:25
Hoşgeldiniz ..
Hosgeldin keyifli ve aktif forumlar :)
hoşgeldiniz keyifli forumlar..
hoşgeldiniz, iyi tatiller :D
nakayama
28-01-2012, 11:45
Göç etmek için geldiler...
Ya birisi özet geçsin ne iş. Geldi gitti. 13 mesajı var diyo mesajları göster diyince sadece bu konudaki 3 mesaj gözüküyor. Merak ettim bu göç etmek için doğanı.
ahmetbaha-drs
28-01-2012, 14:20
Ya birisi özet geçsin ne iş. Geldi gitti. 13 mesajı var diyo mesajları göster diyince sadece bu konudaki 3 mesaj gözüküyor. Merak ettim bu göç etmek için doğanı.
Dün gece konu açtı,Citroen C4 HDI Dizel aracım var dedi işte Ferrari'de-Porsche'de alabilecek parası varmış ama C4'u seviyormuş o yüzden biniyormuş filan.Sonra dedi işte ışıklarda mı ne biyerde birtane S2000 denk gelmiş çok fena uzamış gitmiş nasıl olurda C4'u geçermiş:D:D C4'u güçlendirmek için neler yapabilirim,S2000'leri v.s geçmek için gibi bi konuşma olmuştu.Sonra burası techturkey gerçeğiyle yüzleşti baya makaraya alındı,ondan sonrada şutlandı:D:hahaha::hahaha:
haha iyi güldüm nasıl c4 geçerken dikkatli olalım :D
bLackModeL
28-01-2012, 14:31
:D geldi ve gitti mi şimdi .
Dün gece konu açtı,Citroen C4 HDI Dizel aracım var dedi işte Ferrari'de-Porsche'de alabilecek parası varmış ama C4'u seviyormuş o yüzden biniyormuş filan.Sonra dedi işte ışıklarda mı ne biyerde birtane S2000 denk gelmiş çok fena uzamış gitmiş nasıl olurda C4'u geçermiş:D:D C4'u güçlendirmek için neler yapabilirim,S2000'leri v.s geçmek için gibi bi konuşma olmuştu.Sonra burası techturkey gerçeğiyle yüzleşti baya makaraya alındı,ondan sonrada şutlandı:D:hahaha::hahaha:
adam belki c4 teki zevki ferraride bulamıyor hem s2000 in zaten c4 ü geçememesi lazım adam siteminde haklı yani.aracını göstersin hemen biyere.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
rahmetli hayalperest bi adamdı dün baya bi renk kattı gecemize
sohc_vtec
28-01-2012, 21:16
keske sutlanmayadı yaa biz makarayı kacırmısızz ..:D
Gtl aldimi acaba merak ettim adama 100 bg aliyor dedik inandi valla:D