PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taban halısı değieşbilirmiyim ve ne ile yapıştırılıyor ?

mcolgecen
28-01-2012, 01:40
murat 131 aracımın tabanını orjinal halısı ile yenilemeye 200 tl istiyorlar piyasaya ve yapılacak işciliğe göre fiyat nasıldır bilmiyorum ama bence yükesek gibi geldi aracıma göre kesilmiş komple taban halısının sıfırı 50 tl halıyı alsam ben yapamazmıyım sökülecek pek falza birşey yok zaten ayrıca bu halı ne ile yapıştırılıyor bilgisi ve tavsiyesi olan varmıdır ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-murat-131-taban-halisi-siyah-52939473/detay/

h.guroglu
28-01-2012, 01:55
eğer elinden geliyorsa kendin yaparsın çok zor bir olay değil heleki 131 için

yapıştırma olayını derbi benzeri bir yapıştırıcı kullanıyorlar diye biliyorum fırçayla yapıştırıcıyı sürüp döşemeyi güzelce oturtuyorlar zaten döşemeyi hazır alıcaksan kalıba oturtulmuş bir döşemedir zorlanmadan yaparsın

mcolgecen
28-01-2012, 02:15
eğer elinden geliyorsa kendin yaparsın çok zor bir olay değil heleki 131 için

yapıştırma olayını derbi benzeri bir yapıştırıcı kullanıyorlar diye biliyorum fırçayla yapıştırıcıyı sürüp döşemeyi güzelce oturtuyorlar zaten döşemeyi hazır alıcaksan kalıba oturtulmuş bir döşemedir zorlanmadan yaparsın

ilginden dolayı teşekkürler evet halı aracıma göre kesilmiş sadece koltuk emmiyet kemeri vs sökülüpı halının serilmesi lazım yapılamıycak birşey değil aslında ama biraz zaman alacağını düşünüyorum halı şu şekilde satılıyor. Tofaş - Fiat Davlumbaz 50 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 52939473 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-murat-131-taban-halisi-siyah-52939473/detay/)

n.gezen
28-01-2012, 02:30
bundan 2 sene önce bi abimin 93 model şahininin komple taban halısın değiştirmiştik.ön koltuklar emniyet kemerleri ve kapı eşik çitalarını söktükten sonra halı zaten kalıp halinde olduğu için kolayca araca oturmuştu.herhangi bir yapıştırıcı kullanmadık ve bu iş yaklaşık yarım günümüzü almıştı.

ilker AKTAŞ
28-01-2012, 02:57
o halı büyük ihtimal kalıp seklındedir önce bi arayıp öğrenın eğer oyleyse yanı basmaysa arabnın içini bosaltıp koltuk emliyet kemeri kapı altındakı cıtalar vs cıkınca direk yerıne oturur ve yapıstırma istemez direk aracn seklınde oldugu ının kaymada yapmaz bir arkadasım gecen sene böyle yaptı yapıstırıcı kullanmadan dırek koydu hıç bi sorun yaşamadı

h.guroglu
28-01-2012, 02:57
ewt kalıpları hazır istersen yapıştırıcı kullanmazsın o senin bileceğin iş kalıbı hazır mamul sonuçta ama bana soracak olursan hazır taban halısınıda sökmüşken bir izalasyon yapman yönünde olacaktır sonuçta devamlı açılan sökülen bir parça değil

EREN34
28-01-2012, 06:48
Araca gore kalipli hali icin yapisiriciya gerek yok. Hali zaten tabiri caizse cuk diye oturuyor. Hali kalkmisken ziftli plaka ile tabani kaplayin derim

mcolgecen
28-01-2012, 09:57
bundan 2 sene önce bi abimin 93 model şahininin komple taban halısın değiştirmiştik.ön koltuklar emniyet kemerleri ve kapı eşik çitalarını söktükten sonra halı zaten kalıp halinde olduğu için kolayca araca oturmuştu.herhangi bir yapıştırıcı kullanmadık ve bu iş yaklaşık yarım günümüzü almıştı.

ilker AKTAŞ o halı büyük ihtimal kalıp seklındedir önce bi arayıp öğrenın eğer oyleyse yanı basmaysa arabnın içini bosaltıp koltuk emliyet kemeri kapı altındakı cıtalar vs cıkınca direk yerıne oturur ve yapıstırma istemez direk aracn seklınde oldugu ının kaymada yapmaz bir arkadasım gecen sene böyle yaptı yapıstırıcı kullanmadan dırek koydu hıç bi sorun yaşamadı

ewt kalıpları hazır istersen yapıştırıcı kullanmazsın o senin bileceğin iş kalıbı hazır mamul sonuçta ama bana soracak olursan hazır taban halısınıda sökmüşken bir izalasyon yapman yönünde olacaktır sonuçta devamlı açılan sökülen bir parça değil

EREN34 Araca gore kalipli hali icin yapisiriciya gerek yok. Hali zaten tabiri caizse cuk diye oturuyor. Hali kalkmisken ziftli plaka ile tabani kaplayin derim

İlginizden dolayı teşekkürlerhalı kalıp halinde geliyormuş yapıştırıcıya gerek yokmuş fakat vites kolunun deliğini kendim açacakmışım nasıl düzgün bir şekilde keserim onu bilmiyorum ayrıca vites kolunu sökmek için saga sola cevirdiğimde boşa dönüyor sanki oraya çakılmış gibi nasıl çıkıyor onuda bilmiyorum :( bu aracı toplamamdaki en önemli faktör ise parçası bedava kapı eşik bakalitlerinin tanesi 4tl :D :D

h.guroglu
28-01-2012, 11:25
topuzu çevirerek kuvvetlice asıl korkma kırılmaz içerisinde plastik bir parça var o kırılmadan çıkmaz zaten asıl o parça kırılınca çıkıcaktır kendiliğinden