Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto hgt vs bravo hgt??
http://ressim.net/a/upload/aa5a56cc.jpg
2.0 20v 147 HP-155hp
0-100 hızlanma süresi=8,5
ağırlık=1190 kg
http://www.puntopower.com/images/hgtorig/hgtorig_05.jpg
1.8 16V HGT(1745cc) (131 Hp)
0-100 hızlanma süresi=8.6(tcs açık)
ağırlık=1050 Kg
driftboy
28-01-2012, 10:44
Kanka bulcam sana bi hgt'de geçsin içinden :p :D
Arasts61
28-01-2012, 11:05
2.0 16v 147 HP
ağırlık=1190 kg
1.8 16V 130 HGT (188.738) (131 Hp)
ağırlık=1050 Kg
8.6 değeri için tcs açık demişsiniz? kaynak var mı?
benim bildiğim hiç bir kalkış testi tcs ile yapılmaz:soru:
19gokhan90
28-01-2012, 11:51
düzgün hgt geçer :D
8.6 değeri için tcs açık demişsiniz? kaynak var mı?
benim bildiğim hiç bir kalkış testi tcs ile yapılmaz:soru:
kaynağı bulunca buraya ekliyeceğim bende bi yerde okudum TCS açık konumda bu şekilde kapalıyken iyi bir lastikle daha aşşağılara düşülebileceği yazıyordu cünkü aracı yavaslatıyor ister istemez TCS
kapalıyken denemek çok zor çünkü çok sarıyor lastiklerim yeni ama kilit kapalıyken ona rağmen sarıyorum demek istediğim bu
20 Haziran 2005; 15:36:43
Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
donanımhaber..
--------------------------------------------------------------------------------
kağıt üzerinde 8.6 deniyor fabrika verisi TCS sistemi açık şekilde....
kaldırmayı bilenler 100km hıza 7.8 saniyede ulaşabilir
zevkli bir deneme olur gerçekten ;) bu arada punto hgt ler tam 1.8 değildi galiba 1745cc idi yanlış hatırlamıyorsam??
zevkli bir deneme olur gerçekten ;) bu arada punto hgt ler tam 1.8 değildi galiba 1745cc idi yanlış hatırlamıyorsam??
evet 1745cc 1.7 bile diyebiliriz aslında
cem in orda branda altında bi sarı yatıyo
topluyolar galiba panpa bekle onu :D
kardeşi kardeşe kırdırmasak :D aslında çok zevkli bir deneme olur ,,,bence dragta yapılsa rollingte yapılsa bravo HGT 3. vites sonu yada 4. vitesten önce geçemez oraya kadarda ya kafa burun olur yada punto biraz önde olur,, ortalama 150-160km dan sonrasında bravo yavaş yavaş uzar ,,,,ankarada olsaydın güzel bi video yapardık sağlıklı iki HGT le ;)
cem in orda branda altında bi sarı yatıyo
topluyolar galiba panpa bekle onu :D
2.0 hgt miki o panpa öyle birşey varsa ben sahibinden bir ricada bulunayım rodaj sonrası deneme yapalım :)
kardeşi kardeşe kırdırmasak :D aslında çok zevkli bir deneme olur ,,,bence dragta yapılsa rollingte yapılsa bravo HGT 3. vites sonu yada 4. vitesten önce geçemez oraya kadarda ya kafa burun olur yada punto biraz önde olur,, ortalama 150-160km dan sonrasında bravo yavaş yavaş uzar ,,,,ankarada olsaydın güzel bi video yapardık sağlıklı iki HGT le ;)
Yok abi kırdırmak değil amacım sadece giderini görmek :D .....yoksa bravo lara saygım sonsuz sesi olsun gidişi olsun bursada bulamadım 1 tane satılık var adama msj attım deniyelım diye yanlış anladı heralde cavap dönmedi bana :( keşke ankarada olsaydım senın aracın gayet sağlıklı zaten biliyorum benim aracımda daha önce hiç yorulmamış bi araç gayet sağlıklı benim düşüncemde 200 e kadar kafa burun gitmeleri yönünde sonra bravo yavaş yavaş yürür gibi geliyo gerçi senınde söylediğin gibi arabadan arabaya değişir bu durum hgt var hgt var
Yok abi kırdırmak değil amacım sadece giderini görmek :D yoksa bravo lara saygım sonsuz sesi olsun gidişi olsun bursada bulamadım 1 tane satılık var adama msj attım deniyelım diye yanlış anladı heralde cavap dönmedi bana :( keşke ankarada olsaydım senın aracın gayet sağlıklı zaten biliyorum benim aracımda daha önce hiç yorulmamış bi araç gayet sağlıklı benim düşüncemde 200 e kadar kafa burun gitmeleri yönünde sonra bravo yavaş yavaş yürür gibi geliyo gerçi senınde söylediğin gibi arabadan arabaya değişir bu durum hgt var hgt var
şöle söleyim piyasadaki bravo hgt lerin yeni motor yapılmış bile olanların %90 a yakınını rahat geçersin hiçbir hızda seni yakalayamazlar hiç korkmadan deneyebilirsin,,, ama kıstas almak ne derece doğrudur bilmiyorum :D zevkle izliceğim bi deneme olur ama denk getirirsen videosuz bırakma bizide :)
şöle söleyim piyasadaki bravo hgt lerin yeni motor yapılmış bile olanların %90 a yakınını rahat geçersin hiçbir hızda seni yakalayamazlar hiç korkmadan deneyebilirsin,,, ama kıstas almak ne derece doğrudur bilmiyorum :D zevkle izliceğim bi deneme olur ama denk getirirsen videosuz bırakma bizide :)
:) video çekerim muhakkak abi speclerimdeki eksikleri tamamlıyorum abi artık nasipse yürüme videolarını çekicem yakın giden araçlarla şu an sadece filtre var aracımda birde katı iptal ettim orta ve son daha hiç sökülmemiş banttan çıktığı gibi duruyor :D onlarıda söküp 51 girişli bir eksozla stage 1 yapıcam inşallah hatta eksozumda bagajda remus 51 girişli taktıramadım işlerimden dolayı birde 14'saç jantları taktım rolling ve drag için faydası olabileceğini düşünerek (not:13 saç jantlar fren disklerinden dolayı sığmadığından 14' taktım)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401602_10150532576109618_715174617_8391135_1118392 46_n.jpg
hazırlıklar tamam belli :) güzel olmuş hem görüntü hem ses geçenlerde izlemiştim bi videonu,,,egzozla beraber çok daha iyi olcaktır remusta iyi bir seçim....
hazırlıklar tamam belli :) güzel olmuş hem görüntü hem ses geçenlerde izlemiştim bi videonu,,,egzozla beraber çok daha iyi olcaktır remusta iyi bir seçim....
eyvallah abi teşekkür ederim hks ile pimaşın buluşmasını çekmiştik :D ve dikkat ettiysen o videoda aracım debriyaj kaçırıyordu vites aralarındaki sesinden anlaşılacağı gibi sonra o problemide hallettik baskının tonajı fazla sıkılmış geç salıyordu oda yapıldı güzel bi şekilde şimdilik bunlar satmazsam aracımı ek olarak PPR kaan reiz e üst kapağı yollayacağım kelebek ve kapak port polish'i için onuda yapınca güzel bi yazılım yada beyin şimdilik yeterli olacaktır.. yazılım+kelebek+ kapak port polısh tork ve hp eğrisinde güzel bir artışa sebeb olucak inşallah :) unutmadan en kısa zamanda aracın kafasını basıcam birazcık kalkık :) sırf orjinal yaylara dokunmak istemedığimden ellemiyorum yerine yay ayarlayıp orjınalleri eve koyucam ;)
eyvallah abi teşekkür ederim hks ile pimaşın buluşmasını çekmiştik :D ve dikkat ettiysen o videoda aracım debriyaj kaçırıyordu vites aralarındaki sesinden anlaşılacağı gibi sonra o problemide hallettik baskının tonajı fazla sıkılmış geç salıyordu oda yapıldı güzel bi şekilde şimdilik bunlar satmazsam aracımı ek olarak PPR kaan reiz e üst kapağı yollayacağım kelebek ve kapak port polish'i için onuda yapınca güzel bi yazılım yada beyin şimdilik yeterli olacaktır.. yazılım+kelebek+ kapak port polısh tork ve hp eğrisinde güzel bir artışa sebeb olucak inşallah :) unutmadan en kısa zamanda aracın kafasını basıcam birazcık kalkık :) sırf orjinal yaylara dokunmak istemedığimden ellemiyorum yerine yay ayarlayıp orjınalleri eve koyucam ;)
valla planlar gayet güzel,,bence mecbur kalmadıkca satma,, bu dediklerinide yaparsan baya keyifli olur gibi bence aracın,,,beyin yapmak yerine yazılım yaptırsın bu speclerde de yeterlide olur ,,,yürüyen FİAT ları çoğaltalım :)
valla planlar gayet güzel,,bence mecbur kalmadıkca satma,, bu dediklerinide yaparsan baya keyifli olur gibi bence aracın,,,beyin yapmak yerine yazılım yaptırsın bu speclerde de yeterlide olur ,,,yürüyen FİAT ları çoğaltalım :)
saol abi çoğaltıcaz inşallah yürüyen fiatları :) bencede güzel bi yazılım yeterli olucaktır 7000d/d kesiciyi biraz uzatabılırız 7500-7800 gibi yapılabilir
2.0 16v 147 HP
ağırlık=1190 kg
1.8 16V HGT(1745cc) (131 Hp)
ağırlık=1050 Kg
bravo hgt 2.0 20 v ; 16 v değil,
97-98-99 ları 147 hp
200-2001 leri 155hp...
3 sonu hgt uzar sağlıklı bi hgt, eski hgt kullanıcı olarak :)
bravo hgt 2.0 20 v ; 16 v değil,
97-98-99 ları 147 hp
200-2001 leri 155hp...
3 sonu hgt uzar sağlıklı bi hgt, eski hgt kullanıcı olarak :)
yanlış yazmış olabilirim ama model yılı belirtmedim ama 20v konusunda haklısınız ama bence uzar gider dememek lazım
2000-2001 modelinde
Maksimum Güç
154 HP / 6500 d/d
Maksimum Tork
186 Nm / 3750 d/d
ama bence uzar gider dememek lazım hiç sağlıklı punto hgt kullandınızmı? en güzeli denemek olucaktır umarım bulup denerim en kısa zamanda.
Eski brava kullanıcısı olarak Bravo Hgt diyorum. Kullanım konforu ve dizaynı punto dan daha iyi.
bencede:icon_tup:
brsmustang
28-01-2012, 17:12
bursada bulamadım 1 tane satılık var adama msj attım deniyelım diye yanlış anladı heralde cavap dönmedi bana :(
önceden tofaşın otoparkında 2 adet vardı belki onlara ulaşabilirsiniz..
kelalper
29-01-2012, 17:27
roll olursa 160-170 lere kadar punto onde olur daha sonra bravo yakalayip gecer. hacim ve guc farkindan dolayi. ama cok fazla da fark olmaz. yani araya tir doseyemez
Punto yarım boy gecer diyorum
131mirafiori
31-01-2012, 23:22
İki aracında yapısal olarak birbirine çok benzerlikleri var ama bende punto diyorum :)
Erdem K.
01-02-2012, 07:58
deneme hırslı olur, kafa burun giderler :)
İki aracında yapısal olarak birbirine çok benzerlikleri var ama bende punto diyorum :)
fiat'ın ürettiği en verimli motor olarak biliyorum 1745cc 131hp punto hgt yi kanka ama karşıdakide çok ciddi bir kardeş 2.0 20V bunuda unutmamak gerek panpa ;)